Rendez-vous Dans Les Vignes

Viiniköynnöksestä viinimatkalle

3h00

3 arviot 4,0
48,00 €

per henkilö

Free cancellation up to 24 hours before.

About the experience

3h00

2 - 12 henkilöä

6 maistiaiset
Vierailu ja maistelu
Saatavilla: French,  Englanti
Tiedätkö kuinka tehdä makeaa viiniä tai roséa ja punaviiniä? Entä kuohuviinit?... Tämä täydellinen viinikokemus perheen viinitilan sydämessä - viiniammattilaisen sekä omistajan ja viininvalmistajan vaimon johtama opastettu viinikierros - antaa sinulle mahdollisuuden tutustua koko viininvalmistusprosessiin, rypäleestä viiniin. Tämä 3 tunnin kierros alkaa opastetulla kävelyllä viinitarhassa - josta kaikki alkaa, sillä hyvää viiniä ei voi tehdä ilman laadukkaiden rypäleiden kasvattamista! Opit ranskalaisista "AOC:ista" (Appellations of Controlled Origin) yleensä ja AOC Vouvraysta - jota tuotetaan tällä Loiren laakson alueella - erityisesti viininviljelystä ja viininviljelijän työstä viiniköynnösten parissa ympäri vuoden. Tämä opastettu kävely tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden nauttia kauniista viinitarhojen maisemista ja löytää troglodyyttejä - perinteisiä Loiren laakson asuntoja, jotka on kaivettu kalkkikiveen. Tämän jälkeen kiertelemme perheen omistamassa viinitilassa ja kallioon hakattuun kellariin tutustumassa viininvalmistukseen, vanhentamiseen ja perinteiseen menetelmään, jota käytämme kuohuviinidemme valmistamiseen. Päätämme viinikierroksemme kuuden Vouvray/Touraine/Loire-viinin ohjatulla maistelulla, jotka tarjoillaan paikallisten herkkujen liuskekivilaudoilla (Loire-kalarillet, erilaiset paikalliset juustot ja leivonnaiset, paikallinen jälkiruoka...) oppiaksemme viininmaistajaisista ja muista ruoan ja viinin yhdistäminen. Tämä viinikierros sopii sekä aloittelijoille että viiniharrastajille. Puheemme on mukautettu kaikkien viinitietoihin.

Mitä mukana

Maistetaan 6 viiniä
Tasting
Guide

About the host

Loiren laakson sydämessä, Chançayn kylässä, Toursin (20 km) ja Amboisen (15 km) välissä, tule tapaamaan Myriam Fouasse-Robert, Vouvray-viinejä valmistavien viininviljelijöiden tyttärentytär ja vaimo, ja nauti täydellisestä viinistä. kokemus perheensä viinitilan sydämessä - Vignoble Alain Robert, joka sijaitsee Vouvrayn viinitarhan sydämessä. Vuodesta 2014 lähtien Myriam on tarjonnut opastettuja viinikierroksia, jotka sisältävät enemmän kuin perinteisiä kellarikierroksia ja perheen viinitilalla tuotettujen viinien maistelua. Hän järjestää ainutlaatuisia, aitoja ja opettavaisia viinimatkoja viinitarhassa, jotta voit tutustua koko viininvalmistusprosessiin sekä Loiren laakson viineistä ja viinitarhoista. Hän ei vain halua jakaa kanssasi tietämyksensä viinintuotantomaailmasta, vaan myös intohimonsa kotiseutuaan kohtaan. Myriamin tarjoamat viinimatkat ovat "hitaita" matkoja: vietämme aikaa ja nautimme kauniista viinitarhojen maisemista sekä Loiren laakson rauhasta ja hiljaisuudesta. Entisenä englannin opettajana Myriam puhuu sujuvaa englantia. Hän antaa intiimejä kierroksia joko englanniksi tai ranskaksi, mutta ei koskaan yhdistä kahta kieltä, jotta se olisi mukavampi vierailijoille.

Things to know

Maksu: Ei maksua, ennen kuin isäntä on vahvistanut varauksesi.
Cancellation: Kokemuksen täysi hyvitys, jos peruutus tapahtuu enintään 24 tuntia ennen kokemuksen alkua.
Tasting: Alkoholin maistelua ei käytetä alaikäisille lapsille.

Winalist-liiketoiminta

Need help booking a seminar, team building or else?

Matkatoimistomme ottaa sinuun takaisin vaihtoehtojen kanssa.

Winalist-liiketoiminta

Where is the experience located?

Viiniköynnöksestä viinimatkalle - Winalist

Vignoble Alain Robert, Charmigny, Chançay, France


Arvosteluja Viiniköynnöksestä viinimatkalle
3 arviot 4,0
Google Traduction on kääntänyt nämä arvostelut, ne saattavat sisältää virheitä.
Hanna Merkitse fr
4,0
12 kuukautta sitten

Todella mukavaa, opimme paljon!


Matthias Merkitse us
4,0
12 kuukautta sitten


Gérard Merkitse fr
4,0
2 vuotta sitten

Erinomainen vierailu puhujan opetuksellisen laadun ja viininvalmistustiedon ansiosta viiniköynnösten, kellarin, kellarien vierailun aikana ja lopuksi vähintään 6 erilaisen viinin maistelua paikallisten tuotteiden kanssa.

Liity uutiskirjeeseemme!

Stay tuned thanks to monthly Travel Guides and tips for your wine & spirits trips. Oh, and special offers too!

Leading website for wine & spirits
lovers and world travelers.

1400+ wineries & distilleries carefully handpicked worldwide.

Easy booking with no fees and free cancellation.