Ei aktiivisia suodattimia

Viinimatkailu Bordeaux: Löydä linnat ja kellarit Bordeauxista

4.7 / 5 (9009 arvostelua)

Winalist tarjoaa sinulle erilaisia aktiviteetteja ja kokemuksia viinimaailmasta ja viiniturismista Bordeauxissa. Jos kuljet alueen läpi tai vaikka asutkin täällä, hyödynnä Winalistin tarjousta viettää miellyttävää aikaa perheen tai ystävien kanssa ja järjestää vierailu Bordeaux-kellariin. Runsasjen kartanojen vierailun lisäksi voit mennä myös pidemmälle kokemuksessamme Bordeaux-viinimatkojen ja maisteluvalikoimassamme.

Lisätietoja Bordeaux

Mitä viinimatkailukokemuksia tarjoamme Winalistissa?

Winalist, Bordeaux-viiniturismin asiantuntija, tarjoaa laajan valikoiman kokemuksia ja aktiviteetteja viiniturismiin liittyvistä asioista. Jos olet uusi ala, voit löytää viinimatkailun perusteet löytöretkiemme kautta, jotka esittelevät terroiria ja erilaisia viininvalmistusprosesseja, käyden samalla upeiden viinitarhojen läpi. Gourmeeille tarjoamme viininmaistelua ja viininmaistamista järjestäytyneellä piknikillä, jonka aikana voit nauttia herkullisen aterian ja alueen parhaat viinit.

Miksi valita Winalist Bordeaux-viinikellarivierailulle?

Vierailullesi Bordeaux-viinilinnassa Winalist on etuoikeutettu kumppanisi. Itse asiassa voit varata parhaat viini-kokemuksesi Euroopassa suoraan verkkosivustomme kautta. Koska olemme tiiviissä yhteistyössä monien kartanoiden ja viininviljelijöiden kanssa, olemme kehittäneet ja kehittäneet vähintään viisikymmentä kokemusta tulevaa Bordeaux-viinitilakäyntiä varten. Emme myöskään peri varausmaksuja, kun varaat verkossa: älä odota enää ja tule tutkimaan Bordeaux-viinirypälelajikkeita!

+
-

Tämä symboli tarkoittaa, että kokemus voidaan varata välittömällä vahvistuksella

Valitse päivämäärä

Kaikki suodattimet

Kaikki suodattimet
Hintaluokka
Kellonaika
Välitön varaus
Näytä vain pikavaraukset
Kokemustyypit
Kaikki
Kieli (kielet
Kaikki
Isäntätyypit
Kaikki
Palvelut
Kaikki
Yksityinen vai julkinen?

Yksityiset ilmoitukset tarkoittavat, että olet ainoa ryhmä sivustossa kokemuksesi aikana. Jos kokemus on julkinen, saatat olla sekoitettu muiden ryhmien kanssa