Ei aktiivisia suodattimia

Viinimatkailu Alsacessa: lähtemään valloittamaan Alsacen viinireittiä.

4.2 / 5 (9128 arvostelua)

Tutustu Alsacen viinireittiä ja käy Winalistin kanssa alueen kauneimmista alueista. Alsacen viinitie kulkee yli 170 kilometriä Thannista Marlenheimiin. Menkää tapaamaan viinejä ja niitä valmistavia: Domaine des frères Meyer, Domaine Charles Sparr, Domaine Gustave Lorentz… Niin monia nimiä, jotka kuvaavat Alsacen viiniturismin rikkautta ja monimuotoisuutta.


Lisätietoja Elsass

Mitkä ovat Alsatian viinitarhan helmet?  

Alsacen viinireitti on täynnä löydettäviä aarteita. Tutustu Bacchus-kiertojen polkuihin nauttiaksesi Elsasian terroirin rikkauksista ja maistaa Alsacen viinejä. Viinimatkailu Alsacessa. Vuonna 1953 luotu kuuluisa Alsacen viinireitti on Ranskan vanhin. 170 kilometriä pitkästä pohjoisesta etelään se ylittää noin 70 viininviljelykylää, joista osa kuuluu Ranskan kauneimpiin kyliin. Kreydenweiss (Andlau), Zusslin (Orschwihr), Ostertag (Epfig) tai Albert-Mann (Wettolsheim) kartanot ovat epäilemättä Alsacen viinireitin helmiä.

Mitkä Alsatian viininviljelijät löytävät Winalistista?

Viininviljelijät, jotka jakavat intohimonsa kanssasi ja avaavat ovella kiinteistöilleen, ovat poikkeuksellisia toimijoita. He selittävät sinulle tekniikkansa ja terroirinsa sinulle, ehkä he jopa paljastavat sinulle salaisuutensa, jotka tekevät Alsace-viinireitistä yhden kuuluisimmista Ranskassa ja Euroopassa. Viinimatkailu Alsace on Epicurean Alsacen symboli, rikas ja runsas.

+
-

Tämä symboli tarkoittaa, että kokemus voidaan varata välittömällä vahvistuksella

Valitse päivämäärä

Kaikki suodattimet

Kaikki suodattimet
Hintaluokka
Kellonaika
Välitön varaus
Näytä vain pikavaraukset
Kokemustyypit
Kaikki
Kieli (kielet
Kaikki
Isäntätyypit
Kaikki
Palvelut
Kaikki
Peruutusehdot
Yksityinen vai julkinen?

Yksityiset ilmoitukset tarkoittavat, että olet ainoa ryhmä sivustossa kokemuksesi aikana. Jos kokemus on julkinen, saatat olla sekoitettu muiden ryhmien kanssa