Ei aktiivisia suodattimia

Tutustu Provencen viinireittiä: viinimatkailu ja maistelu

4.7 / 5 (9121 arvostelua)

Côte d'Azurin, Camarguen ja Avignonin rinteiden välissä Provençalin viinitarha kattaa suuren osan Kaakkois-Ranskasta ja tarjoaa kauniita erilaisia maisemia ja viinintuotantoa. Winalist tarjoaa laajan luettelon löytötoiminnoista Provencen viinireitillä, olitpa sitten ohittamassa 24 tuntia tai pidempään oleskeluun. Tule ja tutustu vertaansa vailla rikkauden maahan yhteistyökumppaniemme viininviljelijöidemme kanssa, jotka ovat maailman ensimmäiset rosétuottajat. Viininmaistelu Provencessa on ihanteellinen toiminta upottaaksesi alueen historiaan, perintöön ja rikkauteen.

Lisätietoja Provence

Viinimatkat koko Provencessa Winalistin kanssa?

Winalistin tarjoamat viinimatkailuaktiviteetit antavat jokaiselle mahdollisuuden löytää heidän toiveitaan vastaava toiminta. Luonnonmatkojen, keskittyen viinitarhan kauneuteen ja kävelyretket ulkona, sekä kellareiden löytämisen ja viinintuotannon välillä, kumppaniviininviljelijät tarjoavat laajan valikoiman retkiä. Ryhmässä tai perheen kanssa on helppo parantaa lomaasi käymällä kellarissa tai linnassa matkan varrella. Voit aloittaa vierailun Chateau de la Martinette -kivelle kivenheiton päässä Marseillesta tai hyödyntää muita tämän alueen tarjoamia aktiviteetteja ratsastamalla sähkökärryillä viinitarhan löytämiseksi.

Provence-viinien maistamisen erityispiirteet

Aloittamattomille on tarpeen tehdä pieni sanasto. Provencessa ei käy vain linnoissa ja kellareissa, vaan myös masissa ja maalaistaloissa, joita paikalliset kartanot usein käyttävät. Lisäksi Etelä-Ranskan gastronomia on hyvin monipuolinen ja rikas: Jotta viinien löytö saadaan täysi hyöty, se on tehtävä tekemällä yhteistyötä paikallisten kulinaaristen liittojen kanssa. Tietenkin on suositeltavaa olla kiinni vain ruusussa. Provencen viinireitti tarjoaa paljon mielenkiintoisemman lajikkeen niille, jotka haluavat vaikeuksia etsiä.


+
-

Tämä symboli tarkoittaa, että kokemus voidaan varata välittömällä vahvistuksella

Valitse päivämäärä

Kaikki suodattimet

Kaikki suodattimet
Hintaluokka
Kellonaika
Välitön varaus
Näytä vain pikavaraukset
Kokemustyypit
Kaikki
Kieli (kielet
Kaikki
Isäntätyypit
Kaikki
Palvelut
Kaikki
Yksityinen vai julkinen?

Yksityiset ilmoitukset tarkoittavat, että olet ainoa ryhmä sivustossa kokemuksesi aikana. Jos kokemus on julkinen, saatat olla sekoitettu muiden ryhmien kanssa