Koe elämys viinitarhojen sydämessä

Tapaa Euroopan viininviljelijät Winalistin kanssa

Missiomme

Uusi tapa matkustaa Winalistin kanssa

Eurooppa on täynnä viinisalaisuuksia, ja Winalist avaa sinulle ovensa. Ja koska uskomme, että matkailuaktiviteettien varaamiseen käytetyn ajan pitäisi olla vähemmän kuin nauttimiseen käytetyn ajan, Winalist suunnittelee sinulle matkasi kauneimman viinireitin.

Meidän avullamme ei ole koskaan ollut helpompaa tavata Alsacen viininviljelijöitä, Bordeaux'n viinitiloja tai järjestää seuraava viinireitti Italiassa.

Olipa matkakohteesi mikä tahansa, Winalistista tulee paras viinioppaasi.

Olipa matkakohteesi mikä tahansa, Winalistista tulee paras viinioppaasi.

Suunniteltu vierailijoille

Varaa helposti

Varaa helposti

Yhdellä napsautuksella ja kriteerien mukaan pääset tutustumaan yli 870 viininviljelijän ja viinitilan esityslistoihin. Tarkenna valintaasi, maksa aktiviteettisi ennakkoon verkossa ja nauti siitä sitten!

Ainutlaatuinen kokemus

Ainutlaatuinen kokemus

Määritä kiertoajelusi uudelleen Winalistin avulla. Ruoka- ja viinin pariliitos, alkuperäinen viininmaistelu, kävelykierros, 4x4: ssä, kellareiden ja liitukuoppien löytäminen, löydät varmasti onnesi.

Oikeaan hintaan

Oikeaan hintaan

Kun varaat viiniaktiviteetin Winalistista, et maksa varausmaksuja. Sivustollamme näkyvät hinnat ovat samat kuin suoraan viininviljelijöiltä perittävät hinnat.

Luotu viinin ammattilaisille

Luotu viinin ammattilaisille

Koska tiedämme, että nykypäivän viininviljelijöillä ja viinitiloilla on ainutlaatuinen osaaminen ja tarina kertoa käsissään, annamme heille mahdollisuuden tehdä niin yhdellä alustalla. Winalistin mantra tarjoaa heille näkyvyyttä ja tukea koosta, alueesta ja viininviljelymenetelmästä riippumatta.

" Winalist on suunniteltu helpottamaan vierailijoiden ja viininviljelijöiden välistä yhteyttä "

Nicolas, Winalistin perustaja

Meidän "miksi" ?

Alkujen tarina

Tarinamme alkaa vuonna 2016, kun Nicolas, Winalistin perustaja, järjesti seuraavan matkansa Bordeaux'hon. Varattuaan helposti kuljetuksen ja majoituksen Nicolas huomaa yllättäen, että paikan päällä ei ole ratkaisuja toiminnan järjestämiseen. Koska hän halusi vierailla viinitilalla, hänellä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin soitella lukuisia puheluita tuloksetta.

Sen jälkeen perustettiin Winalist, jonka tarkoituksena on helpottaa vierailijoiden ja viininviljelijöiden välistä yhteyttä. Alustan avulla yli 20 000 matkailijaa vuodessa voi nyt löytää reaaliajassa viinitilan, jossa vierailla, uuden tarinan, johon tutustua, ja peruuttamattoman viinin, jota maistaa.

Ja nyt?

Alkuperäinen toiveemme pysyy ennallaan, tarjota mahdollisimman monelle ihmiselle mahdollisuus matkustaa ympäri Eurooppaa viinitilojen kautta.

Tiimimme työskentelee nyt kokopäiväisesti ja aktiivisesti täyttääkseen tämän lupauksen.

Kaikki tämä pitäen samalla yritykselle juurtuneet arvot sen perustamisesta lähtien: alusta, johon on helppo päästä ja joka on tarkoitettu suurimmalle joukolle ihmisiä, ja jatkuvasti kasvava halu tarjota sinulle ainutlaatuisia ja alkuperäisiä viinimatkailukokemuksia.

Perustaja & Toimitusjohtaja - Nicolas MANFREDINI

Nicolas Manfredini

Perustaja & Toimitusjohtaja

Winalist - kuva joukkueesta

Liity viinin ystävien yhteisöömme

Löydä kaikki Winalist-uutiset ja viimeisimmät viinimatkailun trendit sosiaalisista verkostoistamme. Löydät uutisia yli 600 viinitilalta ja viinin ammattilaiselta Facebook-, Instagram- ja Pinterest-sivuiltamme. Linkedin-sivumme avaa ovet viinimaailman aloittamiseen, seuraa projektejamme ja tiimimme elämää!

Viininviljelijöillä ja viinitiloilla on käsissään ainutlaatuinen osaaminen ja tarina kertoa

Viininviljelijöillä ja viinitiloilla on käsissään ainutlaatuinen osaaminen ja tarina kertoa

Tutustu yhdellä napsautuksella yli 870 viinitilaan Euroopassa.

Vierailijoita


Tutustu yhdellä napsautuksella yli 870 viinitilaan Euroopassa.

Tutustu
Hyödynnä viinimatkailuelämysten ensimmäistä varausalustaa.

Ammattilaiset


Hyödynnä viinimatkailuelämysten ensimmäistä varausalustaa.

Tutustu

Liity uutiskirjeeseemme!

Joka kuukausi, saat ilmaiset matkaoppaat ja vinkit seuraavalle viinimatkallesi. vai niin, ja erikoistarjouksia myös!