Paras lahjaidea!

Tee ero tarjoamalla unohtumattoman viinikokemuksen

Tarjoa kokemus

Valitse täydellinen lahjakortti

Tarjoa sitä suoraan tai anna meidän lähettää se puolestasi.

2-3 päivän toimitus
Fyysinen lahjakortti

Fyysinen lahjakortti

Muista miellyttää vastaanottajaa Winalistlahjakortilla. Toimitetaan erinomaisessa värillisessä kirjekuoressa, tämä on luultavasti täydellinen lahja tarjota kädessä.

alkaen 23,00 € lisätietoja
He rakastivat lahjaansa!

He rakastivat lahjaansa!

Erinomaista

Perustuu 100 arvosteluun asiakkailtamme

 • "Saimme avioliittolahjaksi Winalist-lahjakortin, joka oli niin epätavallinen ja jonka ansiosta saimme tutustua alueeseemme eri tavalla, sen viinihistorian kautta! Jännittävää ja herkullista (viiniä), kiitos!"

  Baptiste L.

 • "Kiitos kollegoilleni, joiden ansiosta saimme tutustua Beaujolais'n aarteisiin, mikä oli erittäin mukava lahjaidea meille, jotka olemme viinin ystäviä, ja lapsille, sillä kävimme Euroopan suurimmassa viiniteemapuistossa."

  Charlène G.

 • ”Lahja, joka todella muuttuu! En koskaan ajatellut, että minulla olisi niin hauskaa luoda oma viinikyvéeni ja ennen kaikkea jakaa sen perheeni kanssa. Se oli mahtavaa!”

  Luana W.

 • ”Isänpäivälahja, joka muuttuu! Saatuaan viinipullon viime vuonna, tänä vuonna pystyin löytämään sen takana olevan viininvalmistajan. Alkuperäinen ja rikastuttava!”

  Hubert M.

Kuinka Winalistin lahjakortti toimii?

Halusimme tehdä siitä yksinkertaista, mutta emme vain pystyneet.

Valitse suosikkimallisi

Valitse suosikkimallisi

Valitse summa, jonka haluat tarjota

Valitse summa, jonka haluat tarjota

Tulosta se tai anna Winalistin lähettää sen milloin haluat

Tulosta se tai anna Winalistin lähettää sen milloin haluat

Lunastettava +1100 kokemuksella kaikkialla Euroopassa

Joka tilanteeseen, Winalistilla on kokemus elää

luonto
Luonto
Romanttinen
Pariksi
Perhe
Perheen kanssa
Historia ja kulttuuri
Kulttuuri
gourmet
Ruoka & viini
Epätavallinen
Epätavallinen
Ystävien välillä
Kavereiden kanssa
Retki ja kiertue
Opastettu kierros
luonto
Luonto

Edustatko yritystä? 👩🏻 💻

Bonus, asiakas- tai yrityslahja ... Tee Winalist-lahjakortista onnellisuusjohtajallesi.

Tarvitsetko vastauksia?

Mitä Winalist tarjoaa? +
Winalist on verkkosivusto, jonka avulla voit varata viinimatkailuelämyksiä (tutustua alueeseen niiden kulttuurisen viininviljelyperinnön kautta), mikä yksinkertaistaa elämääsi. Vierailetko samppanjassa, Bordeaux'ssa tai Burgundissa? Täytä odotuksesi (käy kellarissa 2 hengelle ranskaksi, yksityiset samppanjat maistuvat 4 hengelle ...), tutustu vieraidemme saatavuuteen ja varaa sitten ja maksa suoraan ja helposti verkossa.
Kuinka ostaa Winalist-lahjakortteja? +
Helposti: valitse lahjakortin muotoilu (viininmaistelu, kellarit tai väripaletti), valitse toimitustapa (e-lahjakortti, lähettänyt Winalist sähköpostitse valitsemasi ajankohtana tai lahjakortti tulostettavaksi tarjotaksesi sen suoraan ), summa (alk. 10 €), jonka hyvitämme hänen lahjakortillaan ja suoritamme maksun. Hyödynnä ansaittua aikaa valitun toimitustavan mukaan tai tulosta lahjakortti lahjaksi rakkaallesi.
Miksi tarjota Winalist-lahjakortti? +
Winalist-lahjakortti on turvallisin tapa miellyttää olematta väärässä. Tämä on alkuperäinen lahja, jonka avulla edunsaaja voi nauttia unohtumattomasta kokemuksesta. Yksinkertaisen lahjakortin lisäksi annat mahdollisuuden kaikille viinin ystäville tai samppanjan harrastajille oppia lisää siitä, mitä käytimme joimme ilman mitään tietoa.
Voinko valita lahjakortin määrän? +

Olemme valinneet sinulle valmiiksi 4 summaa (lahjakortit 30€, 50€, 100€ ja 150€). Tiesitkö, että tietty viinimatkailukokemus vetoaa rakkaasi? Valitse ilmainen summa (vähintään 10 €) ja ilmoita osallistumisesi. Epäilyttääkö tarjottava summa? Tiimimme on tavoitettavissa yhteydenottosivun kautta auttamaan sinua valinnassa.

Kuinka kauan ennen kuin saan lahjakortin? +
Winalist Gift Cards are available immediately. Whether you choose the e-gift card or the gift card to print, you or your loved one will receive the gift card just after the payment. No more stress about last minute gifts.
Kuinka kauan lahjakortti on voimassa? +

Kaikki lahjakorttimme ovat käytettävissä 2 vuotta ostopäivästä. Tämä antaa edunsaajallesi mukavan ajan valita aktiviteettinsa ja varata se Winalist-sivustolla.

Onko lahjakortti käytettävissä useita kertoja? +
Tietysti, jos lahjakortin määrä on suurempi kuin varattu kokemus, saldo on käytettävissä seuraavaa varausta varten.
Onko se voimassa kaikilla verkkosivuston viinimatkailukokemuksilla? +

Kaikki winalist.com-sivuston kokemukset ovat osittain tai kokonaan varattavissa lahjakortin määrällä. Todellinen valinnanvapaus rakkaillesi, he rakastavat lahjojaan nyt.

Onko se palautettavissa vai vaihdettavissa? +

E-lahjakortti tai lahjakortti eivät ole palautettavissa tai vaihdettavissa. Mutta luota meihin, kahdessa vuodessa ja toimintojen leviämisen myötä kaikkialle Ranskaan, onnekkaalla edunsaajalla on aikaa ja halua hyödyntää sitä.

Entä jos haluan tarjota erityisesti kokemuksen? +
Kun olet selannut verkkosivustoamme, löydät täydellisen kokemuksen rakkaallesi. Löydetyn kokemuksen sivulla olevasta varausmoduulista, saatavuuden aikataulun ja maksupainikkeen alapuolella voit napsauttaa "tarjous lahjaksi". Sitten sinut ohjataan "lahjakortit" -sivulle, jossa "muu summa" ja "tarjottu toiminta" -ruudut täytetään automaattisesti (mahdollinen yli 10 euron aktiviteeteille). Edunsaaja voi aina valita toisen kokemuksen varauksen yhteydessä.
Haluaisin tarjota sen liikelahjaksi, onko se mahdollista? +
It’s quite possible to offer a Winalist gift card as an employee representative committee gift or a customer gift. We also organize all your corporate activities such as: team-building, conferences... Imagine together the perfect corporate gift: contact us, one of our staff will answer you as soon as possible.
Kadotin minulle tarjotun lahjakortin ... +
Ei hätää, meillä on ratkaisu. Ota yhteyttä aiheeseen "lahjakortin katoaminen", määritä ostoksen tehneen henkilön nimi, lahjakortin määrä ja tilauksen päivämäärä. Sen jälkeen voit nauttia poikkeuksellisesta kokemuksestasi!