Château de Pommard
36 kuvaa
Château de Pommard

Varaa vierailusi osoitteessa
Château de Pommard

Burgundi Viinitila Pommard
Tietoja Château de Pommardista

Naturen valmistama Ranskassa. Joka vuosi kuluttajat ja ammattilaiset yli 80 maasta ympäri maailmaa vierailevat Château de Pommardissa oppimassa viinimaailmasta Wine and Spirit Education Trustin (WSET) ammattilaisilta ja maistelemaan Chardonnayn ja Pinot Noirin puhtaimpia ilmaisuja reitin varrella olevista kylistä. des Grands Crus. Rypäleistä lasiin vieraat kokevat Clos Marey-Mongen, geologisen ihmeen, jossa on seitsemän erillistä savi- ja kalkkikiveä sisältävää tonttia, jotka on nyt suojeltu Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluvana Burgundin ilmastona. Vuonna 1726 perustetussa Château de Pommardissa yhdistyvät kolmesataa vuotta savoir-fairea ja Famille Carabello-Baumin innovatiivinen visio tulevaisuudesta. Viinin ystävät ja kriitikot ovat yhtä mieltä siitä, että siirtyminen biodynaamiseen viininviljelyyn tuottaa rehellisiä, energisiä viinejä, joissa on erehtymätön paikantuntemus, ja samalla suojellaan planeettamme, jossa me kaikki elämme.

Meidän viini

Käytetyt rypälelajikkeet

chardonnay Pinot Noir

Viinien hinnat

29,00 € - 355,00 € pulloa kohti
Hanki reittiohjeet

Château de Pommard, Rue Marey Monge, Pommard, France Ranska

Valokuvia viinitila

  • Château de Pommard
  • A Taste of La Route des Grands Crus
  • The Truffle Experience
  • Truffle Lunch Experience
  • Burgundia ylhäältä
  • The Private Tasting
  • Clos Marey-Monge Tasting

Asiakkaiden arviot

4.9
(10 arvostelua)
User Avatar
Ann T. Merkitse gb 1 kuukausi sitten

A beautiful setting for a very well informed review of the Château Pommard wines. Lovely enthusiastic host and delicious tastings. Overall a great experience, thank you!


User Avatar
Yoann T. Merkitse fr 2 kuukautta sitten

Merci pour l'organisation de dernière minute !!


User Avatar
Sergio D. Merkitse gb 3 kuukautta sitten

The visit was really nice and enjoyable. Bella was super friendly and kind, provided clear explanations and showed genuine enthusiasm and humour. A lengthy visit also to the vineyards would have been a plus. Overall, a really nice experience!


User Avatar
Vicente waldey D. Merkitse gb 4 kuukautta sitten

Visita com muito conteúdo, ótimos vinhos, preços inviaveis


User Avatar
Patrice G. Merkitse fr 5 kuukautta sitten

très bonne dégustation de très bonnes explications. Nous avons appris plein de choses sur le vin visite intéressante


User Avatar
Davide M. Merkitse gb 7 kuukautta sitten

Bella esperienza, molto interessante scoprire i differenti terroir all'interno del monopolio dello chateau.. ottimi vini, soprattuto i blend delle migliori loro uve!


User Avatar
Véronique L. Merkitse fr 8 kuukautta sitten

Très bonne expérience ! Je recommande !


User Avatar
Albane S. Merkitse fr 2 vuotta sitten

Vierailija ei jättänyt viestiä.


User Avatar
Camiel K. Merkitse gb 2 vuotta sitten

We did the vertical tasting. It were just the two of us so we had a private tour and got to know everything about Chateau Pommard and its lovely wines!


User Avatar
Louise Merkitse fr 2 vuotta sitten

Le domaine est magnifique, les vins sont très bien faits et notre guide était vraiment passionnée ! Présentation des vins assez technique, on a adoré !

nimityksiä

Usein Kysytyt Kysymykset

Onko Château de Pommard avattu tänään? +
Pyydämme sinua tarkistamaan vierailujen saatavuuden klikkaamalla tästä.
Onko Château de Pommard avoinna viikonloppuisin? +
Château de Pommard on avoinna viikonloppuisin. Voit tarkistaa reaaliaikaisesti, onko kohteessa Château de Pommard saatavilla vapaita paikkoja, klikkaa tästä.
Millaisia kokemustyyppejä Château de Pommard ehdottaa? +
Château de Pommard proposes viininmaistajaiset, viininvalmistuskurssit, ateriat, vierailut ja maistelu:
Pitääkö minun tehdä varaus voidakseni vierailla Château de Pommard? +
Jotta voit varmistaa paikkasi ja saada parhaissa mahdollisissa olosuhteissa, on suositeltavaa tehdä varaus ennen matkaa. Voit tehdä varauksen ilmaiseksi viimeistään 4 tunti(t) etukäteen klikkaamalla tästä.
Mitkä ovat peruutusehdot Château de Pommard? +
Voit peruuttaa varauksesi veloituksetta viimeistään 2 tunti(t) ennen kokemuksesi alkua. Tämän määräajan jälkeen pyydämme sinua ottamaan yhteyttä meihin, jotta tiimimme voivat auttaa.
Ehdottaako Château de Pommard kokemuksia ryhmille? +
Suurin vastaanottokapasiteetti Château de Pommard on 8 henkilö(s). Lisätietoja ja varaa, klikkaa tästä. Voit myös tehdä tietyn pyynnön, jos ryhmäsi on suurempi klikkaamalla tästä
Mikä on käynnin hinta paikassa Château de Pommard? +
Château de Pommard kokemusten hinta vaihtelee 18,00 € ja 247,00 € välillä. Jos haluat lisätietoja ja varata vierailu ja maistelu, klikkaa tästä
Onko mahdollista yksityistää Château de Pommard vierailua varten? +
Château de Pommard tarjoutuu elämään joitakin kokemuksiaan yksityisesti. Se tarkoittaa, että olet ainoa ryhmä, kun elät kokemusta. Tässä ovat Château de Pommard: yksityiset kokemukset:
Saatat pitää myös Burgundi

Château de Pommard sijaitsee muutaman kilometrin päässä Beaunessa , Burgundin sydämessä .

Vieraile Château Pommardissa

Ohjelmassa: opastettu kävely 1700-luvun vanhoissa keittiöissä, vaeltaminen huomattavan entisöityjen pihojen ja rakennusten läpi, joissa on esillä Dalin pronssia, vapaa pääsy Viinimuseoon, kävely linnan erikoisissa kellareissa. Ja vierailun kohokohta on tietysti viininmaistelu. Hyvien punaviinien ystävät ilahtuvat! Maistamisen jälkeen sinulla on mahdollisuus lähteä muutamalla pullolla tai jopa muutamalla laatikolla suosikki grand crua.

Château de Pommard -viinit

Jos Château de Pommardin viinit ovat yhtä erilaisia kuin ne ovat erilaisia, niille kaikille voidaan todellakin antaa adjektiivi, se on laadullinen. Riippumatta cuvéesta tai vuosikerrasta löydät kaiken niin arvokkaan terroirin ilmaisun ja vuoden meteorologian ilmaisun.

Katso lisää