Burgundin viinimatkailu: Käy kauneimmissa kellareissa

Burgundy edustaa 3% Ranskan viinitarhasta Keski-Itä-Ranskassa, 2h30 Pariisista junalla. Laajan pinta-alansa ansiosta Burgundia hyötyy monipuolisesta ja erilaisesta ilmastosta alueesta riippuen. Tärkeimmät rypälelajikkeet ovat Pinot Noir, Chardonnay tai jopa Gamay ja Aligoté. Puolet viineistä on tarkoitettu vientiin tiettyjen pullojen tunnettuuden ansiosta.
Varaa Winalist-viinikokemuksesi Burgundiassa nyt.

Kokemuksia ympärilläni
Burgundi viinikartta

Tutustu Burgundin viineihin autenttisen kokemuksen aikana

Beaune on yksi välttämättömistä paikoista Burgundiassa. Auxerren vanhat kadut, jotka näyttävät postikortilta, varmasti saavat sinut haluamaan istua lasillisen viiniä ympärillä. Dijon , herttuakuntien kaupunki tai jopa Cluny ja sen vaikuttava romaaninen arkkitehtuuri ei jätä sinua välinpitämättömäksi. Winalistin ansiosta löydät luettelon viinirahoista, jotka ovat avoinna yleisölle Burgundiassa. Interaktiivinen karttamme auttaa sinua paikantamaan kiinteistöjä ja suunnittelemaan toimintaasi Burgundiassa tai Grands Crus -reittien läpi! Varaa käynti valitsemastasi viinitilaan alla.


Burgundin viinirypälelajikkeet tietää ja viinit maistaa

Chardonnay (valkoinen) ja Pinot Noir (punainen) ovat läsnä kaikkialla, koska ne edustavat yli 80% Burgundian viinitarhasta. Aligoté, hyvin vanha viinirypälelajike Burgundista, on myös tunnettu erinomaisista viiniköynnöksistään. Gamay on toinen punaviinilajike. Nämä neljä rypälelajiketta löytyvät Crémant de Bourgognesta.


Kuinka varata viinin viikonloppu Burgundiassa?

Winalistin kanssa viiniturismi Burgundissa on vain yhden napsautuksen päässä! Tutustu alueen viinitarhoihin ja linnoihin, niin saat sinulle sopivan kokemuksen. Valitse seuraava määränpääsi kriteerien perusteella, ja varaa sitten kokemuksesi valitsemasi päivämäärän ja kellonajan mukaan ilman varausmaksuja. Sadonkorjuukumppanimme avaavat ovensa sinulle viinimatkailua varten lauantaisin ja sunnuntaisin. Winalist on johtava viinimatkailualusta Burgundiassa ja Ranskassa. Burgundin viinit arvostetaan usein hyvin, ja ne saavat paljon positiivisia arvosteluja.

viininmaistajaiset alueella Burgundi

vierailut alueella Burgundi

Vierailut ja maistelu alueella Burgundi

ateriat alueella Burgundi

Viininvalmistuskurssit alueella Burgundi

Retket alueella Burgundi

Avoimet ovet alueella Burgundi

Tarkenna hakuasi kokemustyypin mukaan

Kuinka valita Burgundin viiniviikonloppusi Winalistin kanssa?Haluatko järjestää Burgundin viinireitin perheellesi tai ystäväryhmällesi? Mikään ei voisi olla yksinkertaisempaa Burgundin viiniturismin asiantuntijan Winalistin kanssa. Mikään ei voisi olla yksinkertaisempaa. Ensinnäkin sinun on valittava, haluatko käydä vain kartanoissa, osallistua maistamiseen tai molemmat yhdessä. Lisäksi Winalist antaa sinun käydä myös keittokursseja. Siksi sinusta tulee asiantuntija parin muodossa ruoan ja viinin välillä ja voit siksi tarjota vieraillesi parhaat pullot illallisten aikana.


Bourgogne-viinimatkailu: Viinimatkailu Burgundissa Winalistin kanssa.Burgundia edustaa noin kolme prosenttia kaikista ranskalaisista viinitarhoista. Eri ilmasto-olosuhteet hyödyntävät alue tuottaa erilaisia viinirypälelajikkeita, kuten Pinot Noir, Chardonnay tai Gamay. Winalist tarjoaa sinulle laajan valikoiman aisti- ja makuelämyksiä alueen ja siellä tuotetun viinin parempaan löytämiseen. Muun muassa voimme löytää uudestaan Burgundin viininmaistajakokemuksen tryffelin ympärillä . Viini ja tryffeli ovat todellakin ranskalaisen gastronomian kaksi elementtiä, jotka luonnehtivat Burgundiaa.

Parhaat vierailtavat kaupungit alueella Burgundi

Dijon

Dijon

4.7 / 5 (9986 arvostelua)
103 kokemuksia

Dijon on vain 1,5 tunnin junamatkan päässä Pariisista ja 2 tunnin päässä Lyonista. Dijon on Burgundian pääkaupunki ja siten yksi Ranskan kolmestatoista alueellisesta pääkaupungista. Burgundia on historiallinen alue Keski-itä-Ra...


Beaune

4.4 / 5 (6943 arvostelua)
35 kokemuksia
Beaune

Mitä sinun on tiedettävä ennen vierailua Burgundi

Kuinka varata viiniviikonloppu Burgundiassa? +
Mikä turistipiiri käy Burgundiassa viikonloppuna? +
Milloin vierailla Burgundin alueella? +

Burgundi olevat valitukset

Viinialueet alueella Burgundi

Chablis Côte Chalonnaise Côte de Beaune Côte de Nuits Mâconnais Chatillonnais Auxerrois Tonnerrois

Tutustu muihin Ranska viinialueisiin