Viinimatkailu Korsikalla: käy viininviljelijöissä ja viinikellareissa

Kauneuden saari on täynnä viiniä. Vieraile yhdellä Ranskan kauneimmista alueista ja maista Korsikan maan parhaita viinejä. Varaa matkasi, makuja ja aktiviteetteja nopeasti ja helposti Winalistin avulla. Viikon tai viikonlopun aikana opastettujen kierrosten ja kävelyretkien avulla viinitarhojen sydämessä voit tutustua Korsikan kulttuuriin ja makuun.
Varaa Winalist-viinikokemuksesi Korsikalla nyt.

Kokemuksia ympärilläni
Corse viinikartta

Mihin viinitilaihin vierailla Korsikassa viininvalmistusvierailua varten?

Ota aikaa käydä Korsikassa. Se on villi maa, ja matkat ovat joskus pitkiä! Ensinnäkin Korsikan eteläosa saa sinut löytämään Bonifacion , Porto-Vecchion, Ajaccion tai jopa Proprianon. Voit nauttia lasillisen Sartène- tai Figari-sieltä. Korsikassa Appellations d'Origine Contrôlée -levyllä on usein sen alueen nimi, jossa ne kasvavat. Länsirannikolla Calvi ja Île-Rousse ovat kaksi tietämispaikkaa. Se on yksinkertaisesti upea ja erittäin eksoottinen. Löydä Bastia Korsikan pohjoispuolella. Ja lähellä, Domaine Orenga de Gafforyn kellari tarjoaa kommentoidun maistamisen ja opastetun kiertueen ymmärtämään kaikkea Muscat AOP: n, Cap Corse: n tai jopa Rapon valmistuksesta.


Winalistin ansiosta löydät luettelon Korsikan viinitilakohteista, jotka ovat avoinna yleisölle Haute Corse -alueella tai Etelä-Korsikalla. Interaktiivinen karttamme auttaa sinua paikantamaan kiinteistöjä ja suunnittelemaan aktiviteettejasi tai löytämään täysin varustellun viininmaistamismatkan!

Tiesitkö ? Korsikassa viinikulttuuri alkoi 6. vuosisadalla eKr. Aluksi kreikkalaiset, sitten roomalaiset ja sitten munkit keskiajalla kehittivät viininviljelyä Korsikassa.


Vierailut ja maistelu alueella Corse

Tarkenna hakuasi kokemustyypin mukaan


Korsikan viinirypälelajikkeet tietää

Nielluciu on Italiassa kotoisin oleva punainen rypäle, josta saadaan monimutkainen, voimakas ja kirkas punaviini. Tämän rypäleen viinit ovat rasvaisia ja pyöreitä (kuten Grenache), ja tästä rypäleestä valmistetaan myös herkullisia ruusuja. Syrahia käytetään seoksissa suurena parantavana viinirypälelajikkeena lakritsi- ja violetti-muistiinpanojensa ansiosta. Muscat on kuuluisa koko Välimerellä. Se on paras rypälelajike, jolla valmistetaan alueen erittäin hienoja viinejä, jotka tunnetaan hienoista valkoisten viinirypäleiden ja sitrushedelmien tuoksuista. Sciaccarellu on yksi Korsikan kaikkien viinin ja punaisten viinirypälelajikkeiden tärkeimmistä rypälelajikkeista. Nämä viinit ovat tasapainoisia, tyylikkäästi värejä, toisinaan vilkkaita kitalaessa. Nämä viinit ovat erittäin arvostettuja ja saavat paljon positiivisia arvosteluja. Lopuksi, Vermentinu on tärkein rypälelajike kaikille Korsikan valkoviinin AOC-viineille. Nuoriksi nautittavaksi tarkoitetut viinit, joissa on kukka- ja joskus mineraali-muistiinpanoja, tunnetaan erinomaisista välimerellisistä valkoviineistä.


Kuinka varata viiniviikonloppu Korsikalle?

Winalistin kanssa viinimatkailu Korsikassa on vain yhden napsautuksen päässä! Tutustu alueen kumppanimakiineihin ja rannikkoviinitarhoihin, niin saat sinulle sopivan kokemuksen. Valitse seuraava määränpääsi kriteerien perusteella, ja varaa sitten kokemuksesi valitsemasi päivämäärän ja kellonajan mukaan ilman varausmaksuja. Sadonkorjuukumppanimme toivottavat sinut tervetulleeksi myös lauantaisin ja sunnuntaisin viinin löytämiseen viikonloppuisin. Winalist on Korsikan ja Ranskan johtava viinimatkailualusta.

Parhaat vierailtavat kaupungit alueella Corse

Patrimonio

Patrimonio

4 / 5 (3973 arvostelua)
3 kokemuksia

Ajaccio

4.8 / 5 (8820 arvostelua)
3 kokemuksia

Tutustu Ajaccion viinitarhoihin, jotka tarjoavat pääasiassa puna- ja rosé-viinejä. Valkoviinien ystävät kuitenkin löytävät myös onnellisuutensa! Domaine Orenga de Gaffory tarjoaa sinulle tilaisuuteen vierailun viinitilaansa marj...

Ajaccio

Mitä sinun on tiedettävä ennen vierailua Corse

Kuinka varata viiniviikonloppu Korsikalle? +
Milloin vieraile Korsikassa? +
Mikä turistipiiri käy Korsikan viininviljelijöissä? +

Corse olevat valitukset

Viinialueet alueella Corse

Pohjois-Korsika Etelä-Korsika

Tutustu muihin Ranska viinialueisiin