Ranska viinitilat / Korsikan viinitarha

Corse, Ranska
Parhaat viinitilat vierailla

Explore the top wine tours and tastings in Korsikan viinitarha

Domaine Zuria
Domaine Zuria
Domaine Zuria
Vierailu kellarissa ja maistelu

Domaine Zuria

Host verified - Winalist
Organic Viticulture
Hinta: alkaen 24,00 €
1-30
5 /5
(3 arviot)
Les Voyages Du Vin
Les Voyages Du Vin
Les Voyages Du Vin
Tutustu Patrimonion viineihin
Uppoudu Cap Corsen viineihin

Les Voyages Du Vin

Host verified - Winalist
Hinta: alkaen 40,00 €
1-12
5 /5
(3 arviot)
Clos Teddi
Clos Teddi
Clos Teddi
Viini, spuntinu... Maistaminen Agriaten aavikon sydämessä
Maistelu Saint-Florentin kellarissa

Clos Teddi

Host verified - Winalist
Hinta: alkaen 15,00 €
1-20

Lisää suodattimia

Välitön varaus
Näytä vain pikavaraukset
Kellonaika
Visitors ratings
Isäntätyyppi
Palvelut
Peruutusehdot
Yksityinen vai julkinen?

Yksityiset ilmoitukset tarkoittavat, että olet ainoa ryhmä sivustossa kokemuksesi aikana. Jos kokemus on julkinen, saatat olla sekoitettu muiden ryhmien kanssa

Parhaat vierailtavat kaupungit alueella Corse, Ranska

Patrimonio
Patrimonio
4 / 5 (3973 arvostelua)
4 kokemuksia

Ajaccio
4.8 / 5 (8820 arvostelua)
5 kokemuksia
Haluatko varata vierailun kartanolle tai viinikellariin maisteluun Ajacciossa? Ajacciossa ja sen ympäristössä on Winalistin kumppaniviinitilojen tarjoamia opastettuja kierroksia. Viinitarhojen sydämessä, laaksossa tai saarella, tule perh...
Ajaccio

Muut kaupungit kaupungissa Corse

Mitä tietää ennen vierailua Korsikan viinitarha

Kuinka varata viiniviikonloppu Korsikalle? +

Winalistin kanssa viinimatkailu Korsikassa on vain yhden napsautuksen päässä! Tutustu makiisin viinitarhoihin ja alueen rannikkopartnereihin, niin saat sinulle sopivan kokemuksen. Valitse seuraava määränpääsi kriteereilläsi ja varaa sitten kokemuksesi valitsemasi päivämäärän ja ajankohtana ilman varausmaksuja. Winalist on ensimmäinen viinimatkailualusta Korsikassa ja Ranskassa.

Milloin vieraile Korsikassa? +

Voit mennä sinne ympäri vuoden. Ilmasto on leuto, samanlainen kuin Italiassa. Kesäkaudella sesonkiaika nostaa yleensä lentojen ja majoitushintoja.

Mikä turistipiiri käy Korsikan viininviljelijöissä? +

Yhtenä viikonloppuna voit ajaa Cap Corse -autoa pitkin autolla saaren pohjoispuolella. Löydä yksi lomakohteiden Calvi ja weenle-Rousse välillä La Balagne. Sisämaasta löydät monia pieniä kyliä, joilla on vahvat perinteet.

Kauneimmista rannoista saat suuntaa etelään Porto-Vecchionlahden suuntaan. Ja perheen viikonloppuna Ajaccio tarjoaa monia lapsille sopivia aktiviteetteja.

Mitkä alueen Korsikan viinitarha viinitilat ovat avoinna tänään? +
To discover wineries, cellars and chateaux that are open today in Korsikan viinitarha, click here.
Mitkä ovat viinialueiden nimet maassa Korsikan viinitarha? +
The main wine regions to visit in Korsikan viinitarha are:
Can I visit a winery as a group in Korsikan viinitarha? +
Here are the wine estates in Korsikan viinitarha that can accommodate groups of 8 people or more: View wine tours and tastings in Corse.
Which cities to visit in Korsikan viinitarha? +
The main cities to visit in Korsikan viinitarha are:

Corse olevat valitukset

Varaa viinikokemuksesi viinitiloissa, museoissa tai opastettuilla kierroksilla alueella Corse. Välitön varaus ilman maksua.

Haluatko tutustua kauneuden saaren nimien viineihin? Löydä parhaat viiniaktiviteetit Korsikassa Winalistista.

Tutustu viininviljelykumppaneidemme tarjoamiin aktiviteetteihin varaamalla tilalle maistelumatka Ajaccioon tai Calviin .

Opit paljon paikallisesta perinnöstä samalla kun tutustut Korsikan hedelmäisten viinien tuoksuihin. Winalist tarjoaa myös mahdollisuuden löytää viininmaistajaisia vierailuja Bastiaan tai Porto- Vecchioon muutamalla napsautuksella.

Ennen varauksen tekemistä voit kuulla viinituristien mielipiteitä Korsikan eri linnoista ja kartanoista, jotka tarjoavat vierailuja ja maistelua.

Ranskan viinialueiden joukossa Korsika on täynnä viinitiloja. Löydä yksi Ranskan kauneimmista alueista varaamalla kokemus viinitarhavierailujen ja maistelun välillä Korsikasta. Varaa vierailusi, maistajaiset ja aktiviteetit nopeasti ja helposti Winalistilla. Viikon aikana tai viikonloppuisin opastetuilla kierroksilla ja kävelyillä viinitarhojen sydämessä voit tutustua Korsikan kulttuuri- ja makurikkauksiin. Varaa Winalist-viinikokemuksesi Korsikassa nyt.

Millä viinitiloilla kannattaa käydä Korsikassa viininvalmistusmatkalle?

Varaa aikaa vierailla Korsikassa. Se on villi maa, ja matkat ovat joskus pitkiä! Ensinnäkin Etelä-Korsika saa sinut löytämään Bonifacion , Porto-Vecchion, Ajaccion tai jopa Proprianon. Siellä voit nauttia lasillisen Sartènea tai Figaria. Korsikassa Appellations d'Origine Contrôlée kantaa usein sen alueen nimeä, jossa ne kasvavat. Länsirannikolla Calvi ja Île-Rousse ovat kaksi paikkaa, jotka kannattaa tietää. Se on yksinkertaisesti upea ja erittäin eksoottinen. Tutustu Bastiaan Korsikan pohjoisosassa. Ja lähellä, Domaine Orenga de Gafforyn kellari tarjoaa sinulle kommentoidun maistelun sekä opastetun kierroksen ymmärtääksesi kaiken Muscat AOP:n, Cap Corsen tai Rappon tuotannosta.


Winalistin ansiosta löydät luettelon Korsikan viinitiloista, jotka ovat avoinna yleisölle Haute Corsen tai Corse du Sudin alueella. Interaktiivinen karttamme auttaa sinua paikantamaan kartanot ja suunnittelemaan toimintaasi tai löytämään valmiin maistelureitin!

Tiesitkö ? Korsikassa viinikulttuuri sai alkunsa 6. vuosisadalla eKr. Ensin kreikkalaiset, sitten roomalaiset ja sitten munkit keskiajalla kehittivät viininviljelyä Korsikassa.Korsikan viinirypälelajikkeet tiedettävä

Nielluciu on Italiasta peräisin oleva punainen rypälelajike, joka antaa monimutkaisen, voimakkaan ja loistavan punaviinin. Tämän lajikkeen viinit ovat lihavia ja pyöreitä (kuten Grenache), ja tästä lajikkeesta saa myös herkullisia ruusuja. Syrahia käytetään sekoituksissa erinomaisena parantavana lajikkeena lakritsin ja violetin vivahteensa ansiosta. Muscat on tunnettu kaikkialla Välimerellä. Se on paras lajike alueen erittäin hienojen viinien tuottamiseen, ja se on tunnettu valkoisten rypäleiden ja sitrushedelmien herkistä aromeistaan. Sciaccarellu on yksi tärkeimmistä Korsikan rosé- ja punaviinirypälelajikkeista. Nämä viinit ovat tasapainoisia, ja niissä on tyylikäs kaapu, joskus eloisa maku. Nämä viinit ovat erittäin arvostettuja ja saavat monia myönteisiä arvosteluja. Lopuksi Vermentinu on kaikkien Korsikan AOC-valkoviinien tärkein rypälelajike. Nuoreksi juotavaksi nämä kukkaisia, joskus mineraalisia vivahteita sisältävät viinit tunnetaan loistavista Välimeren valkoviineistä.


Kuinka varata viininvalmistusviikonloppu Korsikaan?

Winalistin avulla viinimatkailu Korsikassa on vain napsautuksen päässä! Tutustu maquisin kumppaniviinitarhoihin ja alueen rannikkoon saadaksesi sinulle sopivan kokemuksen. Valitse seuraava kohteesi kriteerien mukaan ja varaa sitten kokemuksesi valitsemaasi päivämäärään ja kellonaikaan ilman varausmaksuja. Sadonkorjuukumppanimme toivottavat sinut tervetulleeksi myös lauantaina ja sunnuntaina tutustumaan viiniin viikonloppuna. Winalist on ensimmäinen viinimatkailualusta Korsikassa ja Ranskassa.

Katso lisää

Liity uutiskirjeeseemme!

Joka kuukausi, saat ilmaiset matkaoppaat ja vinkit seuraavalle viinimatkallesi. vai niin, ja erikoistarjouksia myös!