Käy Bordeauxin kauneimmissa linnoissa ja kellareissa

Bordeaux-viinitarha ei ole vielä hämmästynyt. Suurista luokitelluista kasvista pienten tuottajien aitoihin viineihin Bordeaux-alue on viinin ja viinimatkailun ystävien kehto. Winalist tarjoaa sinulle valikoiman parhaita kokemuksia Bordeaux-alueen viinitarhoista, linnoista ja kellareista. Hyödynnä tätä merkittävää perintöaluetta viikon ja viikonlopun aikana löytääksesi ystävien kanssa, yksin tai perheen kanssa. Viinireitit odottavat sinua!

Kokemuksia ympärilläni
Bordeaux viinikartta

Bordeaux: maailman tunnetuin viinitarha

Maista Libournais-viinejä etuoikeutetulla vierailulla Château la Croizillessa, oppi viini- ja juustopareja Château Pape Clémentissä tai edes hyödynnä viinitutkimusretkiä Bordeauxin sydämessä .

Viininvalmistajamme avaavat suurimpien rypälelajikkeiden ovet ja tuottavat maailman parhaimpia viinejä:

Varaa viininvalmistuspaja Bordeaux-alueelle ja löydä viininviljelijän valmistuksen salaisuudet upotettuna viinitarhaan.


Bordeauxissa on 6 viinireittiä. Medoc ja sen linnoitusreitti, Saint-Emilionin alue ja sen keskiaikainen kylä, koristetie Blayen ja Bourgin välillä ja monet muut. Viinimatkailu Bordeauxissa on keskeinen toiminta alueen talous- ja kulttuurielämässä: maistajaisia, iltoja viininviljelijöiden kanssa, viinin työpajoja, niin monia aktiviteetteja, jotka välittävät ja edistävät Bordeaux-alueen vuosituhannen viinitoimintaa!


Tiesitkö ? Saint-Emilionin kylä on saanut nimensä bretonilaiselle munkille nimeltä Émilion, joka palattuaan pyhiinvaellusretkeltään Compostelaan pysähtyi kylään, joka nykyään kantaa nimeään.


viininmaistajaiset alueella Bordeaux

vierailut alueella Bordeaux

Vierailut ja maistelu alueella Bordeaux

ateriat alueella Bordeaux

Viininvalmistuskurssit alueella Bordeaux

kävelee alueella Bordeaux

Retket alueella Bordeaux

Tarkenna hakuasi kokemustyypin mukaan

Kuinka varata viiniviikonloppu Bordeauxiin?

Winalistin kanssa viinimatkailu Bordeauxissa on vain yhden napsautuksen päässä! Löydä tutkimusalustomme ansiosta viinitarhat ja linnat, jotka näyttävät sinulta. Valitse seuraava määränpää hakukriteereilläsi. Varaa kokemuksesi valitsemaasi päivämäärään ja aikaan. Kun aktiviteetti on varattu, saat vahvistuksen ja muistutuksen. Suurin osa yhteistyökumppaneistamme on avoinna lauantaina ja sunnuntaina ja toivottaa sinut tervetulleeksi viinimatkailuviikonloppuun. Winalist on johtava viinimatkailualusta Bordeauxissa ja Ranskassa, ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden maistaa parhaiten arvostettuja viinejä, jotka ovat saaneet monia myönteisiä arvosteluja.

Parhaat vierailtavat kaupungit alueella Bordeaux

Bordeaux

Bordeaux

4.2 / 5 (6010 arvostelua)
140 kokemuksia

Unescon maailmanperintökohde Bordeaux on täynnä viinikulttuuria. Löydät monia viinibaareja kaupungin sisällä ja myös sen ympäristössä. Voit käydä viinikaupungissa mutta myös Châteauxissa, arvostaa viinitarhojen tarjoamaa ma...


Pauillac

4.2 / 5 (9029 arvostelua)
53 kokemuksia

Pauillac on kunta lounais-Ranskassa. Se sijaitsee Gironde-departementissa Nouvelle-Akvitania-alueella. Médoc-viinitilan pääkaupungista tunnetuin viinitarha on yksi maailman arvostetuimmista.

Kun saavut Pauillaciin, et voi missa...

Pauillac

Margaux

Margaux

4.5 / 5 (2913 arvostelua)
19 kokemuksia

Margaux on entinen kunta Lounais-Ranskassa, nyt uuden vallan Margaux-Cantenacin valtuutettu kunta. Tämä kaupunki sijaitsee Gironden departementissa Nouvelle-Akvitanian alueella, ja se on yksi kuuluisista Médoc-viinitarhoista, jotka ova...


Saint-Emilion

4.5 / 5 (3036 arvostelua)
52 kokemuksia

Saint-Émilion on lounais-Ranskassa sijaitseva kunta, joka sijaitsee Gironde-osastolla Nouvelle-Akvitania-alueella.

Keskiaikainen kaupunki Saint-Emilion sijaitsee Libournais-maan sydämessä viinimäkien alueella. Ihanteellinen pa...

Saint-Emilion

Mitä sinun on tiedettävä ennen vierailua Bordeaux

Mitkä kylät vierailla Bordeauxissa? +
Milloin käy Bordeauxissa? +

Bordeaux olevat valitukset

Viinialueet alueella Bordeaux

Entre-Deux-Mers Graves lLibournais Sauternais Médoc Blayais-Bourgeais

Tutustu muihin Ranska viinialueisiin