Tutustu Chateauxiin ja Chais'iin Ranskassa

Bordeaux-viinitarha ei ole vielä hämmästynyt. Suurista luokitelluista kasvista pienten tuottajien aitoihin viineihin Bordeaux-alue on viinin ja viinimatkailun ystävien kehto. Winalist tarjoaa sinulle valikoiman parhaita kokemuksia Bordeaux-alueen viinitarhoista, linnoista ja kellareista. Hyödynnä tätä merkittävää perintöaluetta viikon ja viikonlopun aikana löytääksesi ystävien kanssa, yksin tai perheen kanssa. Viinireitit odottavat sinua!

Kokemuksia ympärilläni
Avaa Kartta

Bordeaux: maailman tunnetuin viinitarha

Maista Libournais-viinejä etuoikeutetulla vierailulla Château la Croizillessa, oppi viini- ja juustopareja Château Pape Clémentissä tai edes hyödynnä viinitutkimusretkiä Bordeauxin sydämessä .

Viininvalmistajamme avaavat suurimpien rypälelajikkeiden ovet ja tuottavat maailman parhaimpia viinejä:

Varaa viininvalmistuspaja Bordeaux-alueelle ja löydä viininviljelijän valmistuksen salaisuudet upotettuna viinitarhaan.


Bordeauxissa on 6 viinireittiä. Medoc ja sen linnoitusreitti, Saint-Emilionin alue ja sen keskiaikainen kylä, koristetie Blayen ja Bourgin välillä ja monet muut. Viinimatkailu Bordeauxissa on keskeinen toiminta alueen talous- ja kulttuurielämässä: maistajaisia, iltoja viininviljelijöiden kanssa, viinin työpajoja, niin monia aktiviteetteja, jotka välittävät ja edistävät Bordeaux-alueen vuosituhannen viinitoimintaa!


Tiesitkö ? Saint-Emilionin kylä on saanut nimensä bretonilaiselle munkille nimeltä Émilion, joka palattuaan pyhiinvaellusretkeltään Compostelaan pysähtyi kylään, joka nykyään kantaa nimeään.


viininmaistajaiset in the Bordeaux region

Vierailut ja maistelu in the Bordeaux region

ateriat in the Bordeaux region

Viininvalmistuskurssit in the Bordeaux region

kävelee in the Bordeaux region

Retket in the Bordeaux region

Tarkenna hakuasi kokemustyypin mukaan

Kuinka varata viiniviikonloppu Bordeauxiin?

Winalistin kanssa viinimatkailu Bordeauxissa on vain yhden napsautuksen päässä! Löydä tutkimusalustomme ansiosta viinitarhat ja linnat, jotka näyttävät sinulta. Valitse seuraava määränpää hakukriteereilläsi. Varaa kokemuksesi valitsemaasi päivämäärään ja aikaan. Kun aktiviteetti on varattu, saat vahvistuksen ja muistutuksen. Suurin osa yhteistyökumppaneistamme on avoinna lauantaina ja sunnuntaina ja toivottaa sinut tervetulleeksi viinimatkailuviikonloppuun. Winalist on johtava viinimatkailualusta Bordeauxissa ja Ranskassa, ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden maistaa parhaiten arvostettuja viinejä, jotka ovat saaneet monia myönteisiä arvosteluja.

Parhaat vierailtavat kaupungit alueella Bordeaux

Bordeaux

Löydä viinitarhat Bordeauxista

4.2 / 5 (6010 arvostelua)
7 kokemuksia

Unescon maailmanperintökohde Bordeaux on täynnä viinikulttuuria. Löydät monia viinibaareja kaupungin sisällä ja myös sen ympäristössä. Voit käydä viinikaupungissa mutta myös Châteauxissa, arvostaa viinitarhojen tarjoamaa maisema...


Löydä Saint-Emilion

4.5 / 5 (3036 arvostelua)
18 kokemuksia
Saint-Emilion

Mitä sinun on tiedettävä ennen vierailua Bordeaux

+ Mitkä kylät vierailla Bordeauxissa?
+ Milloin käy Bordeauxissa?

Bordeaux olevat valitukset

Viinialueet alueella Bordeaux

Côtes de Bordeaux Entre-Deux-Mers Graves lLibournais Médoc Sauternais Médoc Blayais-Bourgeais

Discover other wine regions in