Tutustu Chateauxiin ja Chais'iin Ranskassa

Bordeauxissa on 6 viinireittiä. He odottavat sinua (uudelleen) löydettyä! Médoc ja sen linna linnoituksilla, Saint-Emilionin alue ja sen keskiaikainen kylä, koristetie Blayen ja Bourgin välillä ja monet muut. Viinimatkailu Bordeauxissa on keskeinen toiminta alueen talous- ja kulttuurielämässä: maistaminen, illat viininviljelijöiden kanssa, viininvalmistuspajat, samoin kuin monet toimet, jotka välittävät ja edistävät Bordeauxin alueen vuosituhannen viininvalmistustoimintaa!

Kokemuksia ympärilläni

Bordeaux: maailman tunnetuin viinitarha

Bordeaux'ssa viiniturismi antaa sinun löytää satoja viinejä, joitain maailman kuuluisimmista ja kalleimmista. Muutaman askeleen päässä Atlantin rannikolta ovat Bordeauxin viinitarhat: Médoc, Sauternes, Haudat, Saint-Emilion, Blaye, Bourg ... niin monia nimiä, jotka kutsuvat viinireitille Bordeaux. Kuinka suunnitella viininmaistajaisia Bordeauxissa? Winalistin kanssa Bordeaux-viinimatkailu on vain napsautuksen päässä! Tutkimusalustomme ansiosta löydä viiniä ja linnoja, jotka muistuttavat sinua. Valitse seuraava määränpää hakukriteereilläsi. Varaa aktiviteetti valitsemasi päivämäärän ja kellonajan mukaan ja maksa suoraan verkkotunnukselle. Kun aktiviteettisi on varattu, saat sähköpostia ja tekstiviestivahvistuksen ja muistutuksen. Winalist on johtava viiniturismin alusta Bordeauxissa ja Ranskassa!
Kaikki kokemukset Bordeaux

Esitellyt yhteistyökumppanimme Bordeaux

Bordeaux olevat valitukset

Saint-Estèphe Médoc Pauillac Haut-Médoc Saint-Julien Listrac-Médoc Moulis Margaux Blaye Bourg Fronsac Canon-Fronsac Pomerol Lalande-de-Pomerol Lussac-Saint-Emilion Montagne-Saint-Emilion Saint-George-Saint-Emilion Puisseguin-Saint-Emilion Bordeaux-côtes-de-francs Côtes-de-castillon Sainte-foy-bordeaux Entre-Deux-Mers Premières-côtes-de-bordeaux Cadillac Loupiac Côtes-de-bordeaux-saint-macaire Sauternes Barsac Cérons Graves Graves Supérieures Pessac-Léognan

Aluealueella Bordeaux

Haluatko räätälöityä viiniloman?

Anna joukkueemme löytää sinulle täydellisen viinikokemuksen tarpeidesi perusteella.