Viinimatkailu Beaujolaisissa: Tutustu alueen viininviljelijöihin

Beaujolais on ihanteellinen alue viiniin liittyvälle vierailulle. Voit maistella Beaujolais Nouveau -tapaa, viettää viikonlopun maaseudulla tai tutustua viinikellareihin autolla. Winalist tarjoaa sinulle valikoiman parhaita kokemuksia Beaujolais-alueen viinitarhoista, châteauxista ja kellareista. Hyödynnä tätä merkittävää perintöaluetta viikon ja viikonlopun aikana löytääksesi ystävien kanssa, yksin tai perheen kanssa. Viinireitit odottavat sinua!

Kokemuksia ympärilläni
Beaujolais viinikartta

Käy Beaujolais-viinitiloissa ja viinikellareissa

Tätä primeurviiniä on olemassa kahdella nimityksellä: Appellation d'Origine Contrôlée Beaujolais ja Beaujolais-Village. Markkinoiden kolmannesta torstaista alkaen myytävänä tämä kevyt ja herkkä punaviini on (erittäin) helppo juoda. Ota selville käymällä Villefranche-sur-Saônessa ja Beaujeussa. Tuhannet hehtaarit viiniköynnökset, joita Saône rajaa, odottavat sinua! Voit maistaa tiettyjä vuosikertoja siellä suoraan kellarissa ja oppia kaiken Beaujolaisin tekemisestä ja historiasta. Ohjeen avulla tai suoraan viininviljelijän kanssa. Löydä parhaat Beaujolais-viinikokemukset vain muutamalla napsautuksella.

Tiesitkö ? Alueella järjestetään yli 100 Beaujolais Nouveau -festivaalia. Kuuluisin festivaali, Les Sarmentelles, järjestetään Beaujeussa. Vuotuisen viininmaistajakilpailun voittaja painottaa viiniä.

Vierailut ja maistelu alueella Beaujolais

ateriat alueella Beaujolais

Viininvalmistuskurssit alueella Beaujolais

Tarkenna hakuasi kokemustyypin mukaan

Kuinka varata viiniviikonloppu Beaujolais'ssa?

Winalistin kanssa viinimatkailu on vain yhden napsautuksen päässä! Löydä hakupalvelumme ansiosta sinulle sopivat Beaujolais-viinitarhat ja châteaux-viinitarhat . Valitse seuraava määränpää hakukriteereilläsi. Varaa kokemuksesi valitsemasi päivämäärän ja kellonajan mukaan. Kun aktiviteetti on varattu, saat vahvistuksen ja muistutuksen. Suurin osa yhteistyökumppaneistamme toivottaa sinut tervetulleeksi viinimatkailuvierailuihin lauantaina ja sunnuntaina. Winalist on johtava viinimatkailualusta Rhônessa ja Ranskassa.


Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Beaujolaisista

Beaujolais-alueen pinta-ala on noin 160 000 hehtaaria Lyonin ja Mâconin välillä. 15 000 hehtaaria on tarkoitettu 12 alueen AOC-viinin viljelyyn. Uutta viiniä on juhlittu vuosituhansien ajan, tämä tapa on yhtä vanha kuin viinintuotanto. Beaujolais Nouveau -ilmiö kehittyi 1950-luvulla. Itse asiassa sääntelymuutos eliminoi viinien päästöjen porrastuksen. Vuonna 1985 vahvistettiin asetus, joka vahvistettiin marraskuun kolmanneksi torstaina Beaujolais Nouveaun markkinoille saattamisesta kyseisenä vuonna tuotetun 500 000 hehtolitran myynnin helpottamiseksi. Tämä päivämäärä on edelleen voimassa tänään.


Mitä "Beaujolais Nouveau" tarkoittaa?

Beaujolais New, lukuun ottamatta suurta suosittua festivaalia, jota he edustavat ympäri maailmaa, ovat AOC Beaujolais- ja Beaujolais-kylien viinejä. Tämä on punaviineille ja roséviineille varattu lausunto. Ne ovat tulosta täsmällisestä ja tiukasta lähestymistavasta. Aromaattisten ja hedelmäisten viinien tuottamiseksi viininviljelijät suorittavat lyhyen (enintään 5 päivän) maseraation, joka vaatii erityistä osaamista. Jos astia kerätään liian aikaisin, viinit ovat liian vaaleita ja värittömiä. Ja päinvastoin, tanniinit ovat liian kovia, jos säiliö telakoidaan liian myöhään. Monet Beaujolais-alueen viinit saavat usein hyviä arvosanoja ja positiivisia mielipiteitä.

Mitä sinun on tiedettävä ennen vierailua Beaujolais

Mitkä ovat Beaujolais Nouveau -viinit? +
Milloin vierailla Beaujolais-alueella? +
Mitkä ovat Beaujolaisin kauneimpia linnoja? +

Beaujolais olevat valitukset

Tutustu muihin Ranska viinialueisiin