Vieraile Loiren laakson kauneimmissa viinitiloissa, châteaux- ja viinikellareissa

Yli 65 erilaista nimeä muodostavat tämän suuren viinitarhan, joka ulottuu useille viininviljelyalueille. Winalist kutsuu sinut Loiren laaksoon, valkoisten ja rosé-viinien maahan Loiren rannoille. Vieraile alueen kauneimmissa viinikellareissa, jaa ainutlaatuisia hetkiä viininviljelijöiden kanssa perheen, yksin tai ystävien kanssa. Arkipäivisin ja viikonloppuisin kumppanimme tarjoavat sinulle parhaat viinikokemukset Loiren laaksossa .

Kokemuksia ympärilläni
Loiren laakso viinikartta

Tutustu Loiren laakson viineihin autenttisen kokemuksen aikana

Loiren laakson viininviljelyalue kattaa 70 000 hehtaaria. On 68 erilaista nimitystä. Loiren laakso on tunnettu rikkaudeltaan valkoviiniviinirypälelajikkeista. Grolleau, Gamay, Cabernet franc ja sauvignon tai jopa Chardonnay ovat rypälelajikkeita, jotka antavat usein hyvin arvostettuja viinejä. Valkoisista rypäleistä ei ole puutetta. Kävellessään tällä viinitarhalla voit löytää kaiken alueen kulttuuriperinnön rikkauden. Viini työpajoja ympäri Chinon , maistaa ja aterioita tuottaja Sancerressa tai käynti paras viinikellari Saumur , on jokaiselle jotakin. Löydät aina aiton viinikokemuksen Winalist-kumppanilta.

Tiesitkö ? Gallian aikaan druidien vuosikokous pidettiin Orléanaisissa , Loiren laakson osa-alueella. Se oli silloin Gaulin keskusta.

Vierailut ja maistelu alueella Loiren laakso

ateriat alueella Loiren laakso

Viininvalmistuskurssit alueella Loiren laakso

kävelee alueella Loiren laakso

Retket alueella Loiren laakso

Tarkenna hakuasi kokemustyypin mukaan

Viinireitit Loiren laaksossa

Anjou- ja Saumur-viinireitit saavat sinut löytämään alueen makeat viinit. Alueen kuuluisimmista nimityksistä: Cabernet d'Anjou, Coteaux du Layon tai Saumur ilahduttavat viinin ystäviä. Kauempaan itään, Tourainen viinireitillä asuu Sauvignon-, Pinot noir- ja Gamay-rypälelajikkeita. Kävelemällä samalla Chinonin ympäri, löysä tilaisuus tutustua samannimisiin viineihin. Toursin kaupunki on matkalla, jonka jälkeen olet väistämättä siirtynyt Château de Chenonceaux'lle, renessanssin todellinen tapahtuma. Bloisin alueella et voi maistaa joitain Sancerre ja Pouilly. Jotkut paikalliset punaviinit, kuten Chateaumeillant, ovat huomattavan mielenkiintoisia etenkin niiden laatusuhteen suhteen.


Kuinka varata viiniviikonloppu Loiren laaksossa?

Winalistin kanssa viinimatkailu Loiren laaksossa on vain yhden napsautuksen päässä! Löydä hakupalvelumme ansiosta viinitarhat ja linnat, jotka näyttävät sinulta. Valitse seuraava määränpää hakukriteereilläsi. Varaa kokemuksesi valitsemasi päivämäärän ja kellonajan mukaan. Kun aktiviteetti on varattu, saat vahvistuksen ja muistutuksen. Monet sadonkorjuukumppaneistamme saavat sinut myös lauantaina ja sunnuntaina lomallesi. Winalist on johtava viinimatkailualusta Loiren laaksossa ja Ranskassa.

Parhaat vierailtavat kaupungit alueella Loiren laakso

Chinon

Chinon

4 / 5 (1664 arvostelua)
26 kokemuksia

Chinon on ranskalainen kunta, joka sijaitsee Keski-Val de Loiren alueella Indre-et-Loiren departementissa. Chinon on poikkeuksellinen ja tunnettu paikka Rabelais-maassa ja hyvällä asumisella, jossa jaamme ja juhlimme ystävien tai perhe...


Tours

4.9 / 5 (1859 arvostelua)
17 kokemuksia
Tours

Amboise

Amboise

4.6 / 5 (3763 arvostelua)
7 kokemuksia

Amboisen kaupunki sijaitsee Loiren rannoilla ja sitä ympäröivät viinitarhat. Vain kolmenkymmenen kilometrin päässä Toursista tämä kaupunki oli monien vuosien ajan kuninkaallisessa linnassaan asuneen kuningas Francis I: n suositui...

Mitä sinun on tiedettävä ennen vierailua Loiren laakso

Kuinka varata viiniviikonloppu Loiren laaksossa? +
Mitkä kylät vierailla Loiren laaksossa? +
Mitkä ovat Loiren laakson kauneimpia linnoja? +

Loiren laakso olevat valitukset

Viinialueet alueella Loiren laakso

Anjou-Saumur Centre Pays Nantais Touraine Auvergne

Tutustu muihin Ranska viinialueisiin