Paras viinimatkailu lounaisosassa

Keskialueelta Pyreneiden kyljelle lounaisiin viinitarhoihin kuuluvat Baskimaa, Tarn et Garonne (Toulouse) ja Dordogne sekä osa Akvitania, Gers ja Albigenses. Vieraile alueen kauneimmissa viinikellareissa, jaa ainutlaatuisia hetkiä viininviljelijöiden kanssa perheen, yksin tai ystävien kanssa. Arkipäivisin ja viikonloppuisin kumppanimme tarjoavat sinulle parhaat lounaan viinikokemukset.

Kokemuksia ympärilläni
Lounais viinikartta

Käy viinitiloissa ja tutustu Lounais-viineihin

Lounaisen viinitarhat ovat samanlaisia kuin Bordeauxin. Siellä on läsnä tiettyjä viinirypälelajikkeita, kuten sauvignon tai merlot. Pyreneiden suulla on makea viini, joka erottuu. Toulousen lähellä erittäin monipuoliset rypälelajikkeet tarjoavat sinulle mahdollisuuden tutustua moniin viinimuotoihin päivässä tai viikonloppuna. Dordognessa Château de Monbazillac avaa kellarinsa sinulle ainutlaatuisen löytökokemuksen saamiseksi. Perintö- ja viinirikas alue, joka on löydettävissä kaikille Winalist-kumppaneille. Viininvalmistustyöpajat tärkeimpien rypälelajikkeiden erojen ymmärtämiseksi, alueen juustojen mukana tulevat maistamiset tai jopa täydellinen upotus alueelle viikonloppuna. Löydät aina aiton viinikokemuksen Winalistista.

Tiesitkö ? Yli 31 nimitystä d'Origine Contrôlée on peräisin alueelta. Lounaisosassa ja sen 12 500 hehtaarin viinirypälelajikkeissa tuotetaan vuosittain noin 2 800 000 hehtolitraa. Southwest tarjoaa erittäin arvostettuja viinejä, jotka ovat saaneet paljon positiivisia arvosteluja.

Vierailut ja maistelu alueella Lounais

ateriat alueella Lounais

Viininvalmistuskurssit alueella Lounais

Retket alueella Lounais

Tarkenna hakuasi kokemustyypin mukaan


Viinireitit lounaassa

Kolmella viinireitillä voit käydä lounaan 4 osa-alueella ja tutustua paikallisiin makuihin. Jurançon-viinireitti (Domaine de Cinquai, Clos Lapeyre ja Paun ympäristössä sijaitsevat viininviljelijät) vie sinut makeiden ja kuivien valkoviinien tuottajiin, mutta myös Béarn- vuorten rajoihin: ihanteellinen alue kävelijöille, jotka löytävät tiensä vesiputouksia, metsäpolkuja ja paikallisia viininviljelijöitä. Lounaisosassa Madiran-viinitie (Château Barrejat, Château de Viella, Domaine des Maouries jne.) On keskittynyt enemmän punaviiniin ja gastronomiaan. Kuten esimerkiksi Bordeauxissa, voit maistaa useita viinejä, joilla on vahva luonne ja jotka on mukautettu paikallisiin ruokia. Ruoka ja maut odottavat sinua. Toulousen yläpuolella sijaitseva Gaillacin viinireitti (Domaine Duffau, Maison Labastide, Château Maresque jne.) On myös punaviinin asiantuntija. Sieltä löydät kuitenkin joitain kuohuviiniä erikoisuuksia sekä roséviiniä.


Kuinka varata viiniviikonloppu lounaaseen?

Winalistin kanssa lounaan viinimatkailu on vain yhden napsautuksen päässä! Löydä hakupalvelumme ansiosta viinitarhat ja linnat, jotka näyttävät sinulta. Valitse seuraava määränpää hakukriteereilläsi. Varaa kokemuksesi valitsemasi päivämäärän ja kellonajan mukaan. Kun aktiviteetti on varattu, saat vahvistuksen ja muistutuksen. Kumppaniviininviljelijät ja sadonkorjuukoneet toivottavat sinut tervetulleeksi myös lauantaina ja sunnuntaina. Winalist on Lounais- ja Ranskan johtava viinimatkailualusta.

Parhaat vierailtavat kaupungit alueella Lounais

arcachon

arcachon

4.9 / 5 (8340 arvostelua)
8 kokemuksia

Arcachon on merenrantakaupunki, joka tunnetaan basseinistaan ja osterisatoksestaan. Se sijaitsee Ranskan lounaisosassa, Gironde-departementin osavaltiossa, Uudessa Akvitaniassa. Kaupungin eteläpuolella on Pilat-dyyni, joka tarjoaa kävij...

Mitä sinun on tiedettävä ennen vierailua Lounais

Kuinka varata viiniviikonloppu lounaaseen? +
Mitkä kylät vierailla lounaassa? +

Viinialueet alueella Lounais

Dordogne / Bergerac Aveyron Garonne Gascogne Béarn / Pays Basque

Tutustu muihin Ranska viinialueisiin