Alsacen viinireitti: Käy viinitilaissa ja viininviljelijöissä

Vieraile Winalistin avulla kauneimmissa Alsacen alueilla viinireittinsä varrella. Alsacen viinireitti ulottuu yli 170 kilometriä Thannista Marlenheimiin. Tämä alue tunnetaan mäkimaisista maisemistaan, kaupungeistaan ja pienistä kylistä, joissa on keskiaikaista viehätysvoimaa, joka usein luokitellaan Ranskan kauneimpiin kyliin, kuten Riquewihr . Sen joulumarkkinat eivät myöskään ole hyväksyttäviä (joista tunnetuin on Strasbourg ), ja tietysti sen valkoviinit ovat maailmankuuluja.

Varaa viinikokemuksesi Alsacessa Winalistilla nyt!

Kokemuksia ympärilläni
Elsass viinikartta

Maista Alsatian viinejä autenttisen kokemuksen aikana

Winalist kutsuu sinut tutustumaan parhaat matkat ja maistaa Alsacen viinit läpi useita ainutlaatuisia viiniä kokemuksia.

Lähde viinireitille yksityisen kuljettajasi kanssa ja tutustu avointen päivien päiviin Alsatian viininviljelijöillä . Ja miksi et hemmottele itseäsi romanttiseen tai perheen viikonloppuun Kaysersbergissa Haut-Rhinissä?


Alsacen joulumarkkinat ja sen viinikellarit.

Et vieläkään tiedä mitä käydä tai mitä tehdä Alsacessa? Tule tutustumaan kaikkein taianomaisimpiin joulumarkkinoihin, mukaan lukien Strasbourgin tai Colmarin , joka on Alsacen viinin ystävien suosikki kaupunki.

Paras aika mennä on epäröimättä lomakaudella. Colmarin joulumarkkinat ovat todellinen laitos, eikä paikallisista viinimiesteistä ole pulaa. Strasbourgin joulumarkkinat ovat yksi Euroopan suurimmista!

Ystävien, perheen tai ystävien kanssa tämä on kokemus, jota ei kannata jättää väliin. Yhteistyökumppanimme tuottajat toivottavat sinut tervetulleeksi viinimatkailuvierailuun tai viikonloppuun ympäri vuoden.


Tiesitkö ? Siellä on Elsace-viinien kuningatar. Jonkinlainen "Miss Alsace", mutta viiniä varten. Kuudennen Colmarin viinimessun yhteydessä vuonna 1954 tämä otsikko syntyi ensimmäistä kertaa. Sitten useiden nuorten naisten tehtävä oli olla Alsace-viinien lähettiläitä Ranskassa.


Vierailut ja maistelu alueella Elsass

Retket alueella Elsass

Tarkenna hakuasi kokemustyypin mukaan

Alsacen viinit: Valkoinen valokeilassa


Suurin osa alsatilla olevista viineistä on kuivaa valkoista, hedelmäisiä tuoksuja ja kukka-muistiinpanoja. Se alue tuottaa myös eniten kromanttit, tästä syystä kuuluisa ”crémant d'Alsace”. Mursseja on 51, kuten Kaefferkopf tai Altenberg.

Nykyään viinin tuotantoon viljellään yli 15 000 hehtaaria.


7 Elsasian rypälelajiketta

Pinot blanc on tasapainoinen ja herkkä viini, kun taas Muscat d'Alsace on kuiva, hedelmäinen valkoinen. Gewurtztraminer on makeiden viinien tähti. Se menee hyvin täyteläisten juustojen kanssa. Mitä Rieslingiin tulee, se on kuivien valkoisten viinien kuningas, ihanteellinen merenelävien ja valkoisten lihojen kanssa. Vähemmän kuuluisa Pinot Gris on viini, jolla on kukkaisaromeja, kun taas Sylvaner on kevyt ja erittäin virkistävä. Pinot Noir on ainoa punaviiniä tuottava rypälelajike Alsacessa. Sen tuoksut ovat hedelmäisiä.


Parhaat vierailtavat kaupungit alueella Elsass

Strasbourg

Strasbourg

5 / 5 (1163 arvostelua)
10 kokemuksia

Strasbourg on Alsace-Champagne-Ardenne-Lorraine -alueen (Grand-Est) pääkaupunki Koillis-Ranskassa. Kaupunki on myös Euroopan parlamentin virallinen toimipaikka. Se sijaitsee lähellä Saksan rajaa, se urheilee saksalaista ja ranskalais...


Colmar

4.1 / 5 (3444 arvostelua)
8 kokemuksia

Colmar on kaupunki, joka sijaitsee koilliseen Ranskaa, Grand Estin alueella. Se on lähellä Saksan rajaa ja tarjoaa upeita maisemia. Sen vanhassa kaupungissa on kujat, jotka on kokonaan peitetty mukulakivillä, ja puiset puutalot antavat...

Colmar

Riquewihr

Riquewihr

4.8 / 5 (1457 arvostelua)
10 kokemuksia

Vierailujen aikana kartanoihin, maisteluhuoneisiin, kellareihin, viinin työpajoihin, et ole kyllästynyt. Voit löytää kaikki viininviljelijöiden salaisuudet kävelylläsi Riquewihrin kaupungissa. Sinulla on myös mahdollisuus tutustu...


Kayserberg

4.9 / 5 (5898 arvostelua)
8 kokemuksia

Kaysersberg on entinen ranskalainen kunta, joka sijaitsee Grand Estin alueella Haut-Rhin-osastolla. Kaysersbergin, Kientzheimin ja Sigolsheimin entiset kunnat ovat 1. tammikuuta 2016 lähtien kokoontuneet muodostamaan vain yhden kunnan, K...

Kayserberg

Mitä sinun on tiedettävä ennen vierailua Elsass

Kuinka varata viiniviikonloppu Alsacessa? +
Mitkä kylät vierailla Alsacessa? +
Milloin vierailla Alsacessa? +
Kuinka löytää Alsace-viinireitin? +

Elsass olevat valitukset

Viinialueet alueella Elsass

Ala-Rein Haut-Rhin

Tutustu muihin Ranska viinialueisiin