Käy Lorrainen viinitarhoilla, châteaux- ja viinikellareilla

Lorrainessa, Meusen, Moselin ja Meurthe-et-Mosellen välissä sijaitsevalla pienellä viininviljelyalueella on muutama viinirypälelajike (chardonnay, pinot noir, gamay, auxerrois) ja leuto ilmasto. Vieraile alueen kauneimmissa viinikellareissa, jaa ainutlaatuisia hetkiä viininviljelijöiden kanssa perheen, yksin tai ystävien kanssa. Arkipäivinä ja viikonloppuisin kumppanimme tarjoavat sinulle parhaat viinikokemukset Lorrainessa.

Kokemuksia ympärilläni
lothringen viinikartta

Tutustu Lorrainen viineihin autenttisen kokemuksen aikana

Tiedätkö harmaan viinin? Jos et ole koskaan maistanut sitä, tämä on mahdollisuus mennä Lorraineen! Lorraine sijaitsee Île-de-Francen itäpuolella ja tuottaa tätä paikallista erikoisuutta. Tunnetuin on Vin gris de Toul. Se on historiaa täynnä aluetta, joka löydetään kaikille Winalist-yhteistyökumppaneiden viininviljelijöille ja viinikauppiaille. Viininvalmistustyöpajat tärkeimpien rypälelajikkeiden erojen ymmärtämiseksi, maistaminen alueen juustojen mukana tai jopa täydellinen upotus alueelle viikonloppuna. Lorraine-viinit saavat usein paljon myönteisiä arvosteluja ja hyviä arvosanoja asiantuntijoilta. Löydät aina aiton viinikokemuksen Winalist.fr-sivustolta.

Tiesitkö ? 1830-luvulla Lorraine kasvatti viiniköynnöksiä 34 000 hehtaarilla. Alueella toisiaan seuranneiden sotien jälkeen Lorraine käyttää viinintuotantoon vain 180 hehtaaria.

Tarkenna hakuasi kokemustyypin mukaan


Viinireitit Lorrainessa

Tutustu Lorrainen viininviljelymahdollisuuksiin Moselin viinireitillä. AOC Côtes de Toul, joka on levinnyt yli 8 tuottavaan kylään, löytyy lähellä Laxoua ja Toulia (Domaine de l'Ambroisie, Domaine Claude Vosgien, Domaine Régina jne.). Moselle AOC sekä sen Pinot Noir- ja Gris-rypälelajikkeet kasvavat Metzin ja Luxemburgin välillä. Alueen punaiset, valkoiset ja rosé-viinit on löydettävä Marange Silvangen, Mallingin tai jopa Rodemackin viininviljelijöiden kellareista.


Kuinka varata viiniviikonloppu Lorrainessa?

Winalistin kanssa Lorrainen viinimatkailu on vain yhden napsautuksen päässä! Löydä hakupalvelumme ansiosta viinitarhat ja linnat, jotka näyttävät sinulta. Valitse seuraava määränpää hakukriteereilläsi. Varaa kokemuksesi valitsemasi päivämäärän ja kellonajan mukaan. Suurin osa yhteistyökumppaneistamme toivottaa sinut tervetulleeksi lauantaina ja sunnuntaina loman aikana. Kun aktiviteetti on varattu, saat vahvistuksen ja muistutuksen. Winalist on Lorrainen ja Ranskan johtava viinimatkailualusta.

Mitä sinun on tiedettävä ennen vierailua lothringen

Kuinka varata viiniviikonloppu Lorrainessa? +
Mihin viininvalmistajiin tai kartanoihin vierailla Lorrainessa? +

Tutustu muihin Ranska viinialueisiin