Ranska / Lorrainen viinitarha

lothringen, Ranska
Parhaat viinikierrokset & maistiaiset

Suosittuja viinitiloja, joissa vierailla lothringen viinitarhassa

Maison Lelièvre
Maison Lelièvre
Maison Lelièvre

Maison Lelièvre Host verified - Winalist

Organic Viticulture
Hinta: alkaen 18,00 €
1-6
Näytä määritys

Lisää suodattimia

Välitön varaus
Näytä vain pikavaraukset
Kellonaika
Isäntätyyppi
Palvelut
Peruutusehdot
Yksityinen vai julkinen?

Yksityiset ilmoitukset tarkoittavat, että olet ainoa ryhmä sivustossa kokemuksesi aikana. Jos kokemus on julkinen, saatat olla sekoitettu muiden ryhmien kanssa

Mitä tietää ennen vierailua Lorrainen viinitarha

Kuinka varata viiniviikonloppu Lorrainessa? +

Winalistin kanssa Lorrainen viinimatkailu on vain yhden napsautuksen päässä! Löydä tutkimusalustomme ansiosta viinitarhat ja linnat, jotka näyttävät sinulta. Valitse seuraava määränpää hakukriteereilläsi. Varaa kokemuksesi valitsemaasi päivämäärään ja aikaan. Kun aktiviteetti on varattu, saat vahvistuksen ja muistutuksen. Winalist on Lorrainen ja Ranskan johtava viinimatkailualusta.

Mihin viininvalmistajiin tai kartanoihin vierailla Lorrainessa? +

Château de Hattonchâtel, joka on myös asuinpaikka arvostetun hotellinsa kanssa. Älä missaa Château de Gombervaux -kaupunkia Commercy ja Vaucouleurs-alueiden välillä, samoin kuin Rocher de Daboa, joka on alueen symbolinen paikka. Lorrainessa sijaitseva Château de Lunéville, ”Petit Versailles”, myös avaa ovensa sinulle ympäri vuoden.

Rodemack, sen linnoitus ja keskiaikainen puutarha on löydettävä. Ranskan kauneimmista Lorrainen kylistä löytyy myös Pont-à-Mousson, joka tunnetaan upeasta viihteestään vuoden lopulla. Korkea kulttuuripaikka, koristeltu venesatamalla, jos proomamatka houkuttelee sinua.

Mitkä alueen Lorrainen viinitarha viinitilat ovat avoinna tänään? +
Löydä tänään alueella Lorrainen viinitarha avoinna olevat viinitilat, kellarit ja linnat napsauttamalla tätä .
Mitkä ovat alueen Lorrainen viinitarha suosituimmat viinitilat? +
Alueen Lorrainen viinitarha suosituimmat viinitilat ovat: Katso kaikki alueen suosituimmat viinitilat Lorrainen viinitarha.
Mitkä viinitilat tarjoavat elämyksiä perheille alueella Lorrainen viinitarha? +
Perheille parhaita viinielämyksiä tarjoavat kartanot ovat: Näytä kaikki perheystävälliset kartanot alueella Lorrainen viinitarha.
Varaa viinikokemuksesi viinitiloissa, museoissa tai opastettuilla kierroksilla alueella lothringen. Välitön varaus ilman maksua.

Pieni viinialue Ranskassa , Lorraine, jossa on muutamia rypälelajikkeita (Chardonnay, Pinot Noir, Gamay, Auxerrois) ja lauhkea ilmasto. Vieraile Lorraine-alueen kauneimmissa kellareissa, jaa ainutlaatuisia hetkiä viininviljelijöiden kanssa perheen kanssa, yksin tai ystävien kanssa. Arkisin ja viikonloppuisin yhteistyökumppanimme tarjoavat sinulle Lorraine'n parhaat viinielämykset.

Tutustu Lorraine-viineihin aidon kokemuksen aikana

Tiedätkö harmaan viinin? Jos et ole koskaan maistanut sitä, tämä on mahdollisuus mennä Lorraineen! Ile-de-Francen itäpuolella sijaitseva Lorraine on alue, joka tuottaa tätä paikallista erikoisuutta, joista tunnetuin on Vin gris de Toul. Se on historian täynnä oleva alue, joka on löydettävä kaikkien Winalist-kumppanien viininviljelijöiden ja viinikauppiaiden ansiosta. Viininvalmistustyöpajat tärkeimpien rypälelajikkeiden välisten erojen ymmärtämiseksi, maistelua alueen juustojen kera tai jopa täydellinen uppoutuminen johonkin alueeseen viikonlopun ajan. Lorraine-viinit saavat usein monia positiivisia mielipiteitä ja hyviä arvosanoja asiantuntijoilta. Löydät aina aidon viinikokemuksen Winalist.fr:stä.

Tiesitkö ? 1830-luvulla Lorraine kasvatti viiniköynnöksiä 34 000 hehtaarilla. Alueen peräkkäisten sotien jälkeen Lorraine käyttää viinintuotantoon nykyään vain 180 hehtaaria.


Viinireitit Lorrainessa

Tutustu Lorrainein viininviljelyn rikkauksiin Moselin viinireitillä. AOC Côtes de Toul, joka jakautuu 8 tuotantokylään, löytyy Laxoun ja Toulin läheltä (Domaine de l'Ambroisie, Domaine Claude Vosgien, Domaine Régina jne.). Moselle AOC ja sen Pinot Noir- ja Gris-rypälelajikkeet kasvavat Metzin ja Luxemburgin välillä. Alueen puna-, valko- ja roséviinit löytyvät Marange Silvangen, Mallingin tai Rodemackin viininviljelijöiden kellareista.


Kuinka varata viininvalmistusviikonloppu Lorrainesta?

Winalistilla viinimatkailu Lorrainessa on vain napsautuksen päässä! Hakualustamme ansiosta löydä sinulle sopivat viinitarhat ja linnat. Valitse seuraava määränpääsi hakukriteereilläsi. Varaa kokemuksesi valitsemaasi päivämäärään ja kellonaikaan. Suurin osa yhteistyökumppaneistamme toivottaa sinut tervetulleeksi lauantaina ja sunnuntaina lomasi aikana. Kun aktiviteettisi on varattu, saat vahvistuksen ja muistutuksen. Winalist on johtava viinimatkailualusta Lorrainessa ja Ranskassa.

Katso lisää

Liity uutiskirjeeseemme!

Joka kuukausi, saat ilmaiset matkaoppaat ja vinkit seuraavalle viinimatkallesi. vai niin, ja erikoistarjouksia myös!