Ranska viinitilat > Lorrainen viinitarha

lothringen, Ranska
Parhaat viinitilat vierailla

4,3/5 (2961 arviot) Alkaen 0,00 € että 18,00 €

Worry free travel with Winalist!

Best price guaranteed Direct availabilities Free cancellation

Explore the top wine tours and tastings in Lorrainen viinitarha

Maison Lelièvre - Winalist
E-MTB-ajelu ja maistelua
Tilan löytö E-Mountain-pyörällä ja maistelua
Päivä E-Vtt:ssä ja maistelua
Luomu
Lucey 4 arviot 4,9

Maison Lelièvre

Toulin piispojen ajoista lähtien LELIEVRE-perhe on perustettu Luceyn kylään. Intohimo viiniä ...

18,00 € - 54,00 €

Lisää suodattimia


Välitön varaus
Näytä vain pikavaraukset
Private visit You will be the only group on site during your experience.
Visitors ratings
Kellonaika
Isäntätyyppi
Palvelut
Peruutusehdot
Excellence award Only show hosts with an excellence award

Pieni viininviljelyalue Ranskassa, Lorrainessa on muutamia rypälelajikkeita (Chardonnay, Pinot Noir, Gamay, Auxerrois) ja lauhkea ilmasto. Vieraile Lorraine'n kauneimmissa kellareissa, jaa ainutlaatuisia hetkiä viininviljelijöiden kanssa perheen kanssa, yksin tai ystävien kanssa. Arkisin ja viikonloppuisin yhteistyökumppanimme tarjoavat sinulle parhaat viininvalmistuselämykset Lorrainessa.


Tiedätkö harmaata viiniä? Jos et ole koskaan maistanut sitä, nyt on mahdollisuus mennä Lorraineen! Ile-de-Francen itäpuolella sijaitseva Lorraine on tämän paikallisen erikoisuuden tuotantoalue, joista tunnetuin on Vin gris de Toul. Se on historian täynnä oleva alue, joka on löydettävä kaikkien Winalistin kumppaniviininviljelijöiden ja viinikauppiaiden ansiosta. Viininvalmistustyöpajat tärkeimpien rypälelajikkeiden välisten erojen ymmärtämiseksi, maistelua paikallisten juustojen kera tai jopa täydellinen uppoutuminen alueelle viikonlopun ajaksi. Lorraine-viinit saavat usein monia positiivisia mielipiteitä ja hyviä arvosanoja asiantuntijoilta.

Katso lisää

Mitä tietää ennen vierailua Lorrainen viinitarha

Kuinka varata viiniviikonloppu Lorrainessa?

Winalistin kanssa Lorrainen viinimatkailu on vain yhden napsautuksen päässä! Löydä tutkimusalustomme ansiosta viinitarhat ja linnat, jotka näyttävät sinulta. Valitse seuraava määränpää hakukriteereilläsi. Varaa kokemuksesi valitsemaasi päivämäärään ja aikaan. Kun aktiviteetti on varattu, saat vahvistuksen ja muistutuksen. Winalist on Lorrainen ja Ranskan johtava viinimatkailualusta.

Mihin viininvalmistajiin tai kartanoihin vierailla Lorrainessa?

Château de Hattonchâtel, joka on myös asuinpaikka arvostetun hotellinsa kanssa. Älä missaa Château de Gombervaux -kaupunkia Commercy ja Vaucouleurs-alueiden välillä, samoin kuin Rocher de Daboa, joka on alueen symbolinen paikka. Lorrainessa sijaitseva Château de Lunéville, ”Petit Versailles”, myös avaa ovensa sinulle ympäri vuoden.

Rodemack, sen linnoitus ja keskiaikainen puutarha on löydettävä. Ranskan kauneimmista Lorrainen kylistä löytyy myös Pont-à-Mousson, joka tunnetaan upeasta viihteestään vuoden lopulla. Korkea kulttuuripaikka, koristeltu venesatamalla, jos proomamatka houkuttelee sinua.

Liity uutiskirjeeseemme!

Stay tuned with our monthly travel guides and tips for your wine & spirits trips, along with special offers!