Käy Rhônen laakson viinitiloissa ja viinikellareissa

Bordeaux'n jälkeen Rhône-laakso on toiseksi suurin kansallinen viinintuottaja AOC-viinien määrän perusteella. Joten vierailukellarien suhteen sinulle tarjotaan! Winalist kutsuu sinut tutustumaan alueen parhaisiin viinikokemuksiin Rhônen rantojen varrella. Käy kauneimmissa viinikellareissa, jaa ainutlaatuisia hetkiä viininviljelijöiden kanssa perheen, yksin tai ystävien kanssa. Arkipäivisin ja viikonloppuisin kumppanimme tarjoavat sinulle parhaat viini-kokemukset Rhônen laaksossa.

Kokemuksia ympärilläni
Rhône-laakso viinikartta

Viinimatkailu Rhônen laaksossa: aitoja viinikokemuksia

Rhône-laakson viininviljelyalue kattaa 79 000 hehtaaria. On 68 erilaista nimitystä. Löydät lähinnä punaviiniä, roséa, muutamia valkoviinejä ja harvinaisia kuohuviinejä. Kävellessään tällä viinitarhalla voit löytää kaiken alueen kulttuuriperinnön rikkauden. Viinityöpajat ymmärtää eroja tärkeimpien rypälelajikkeiden (Syrah, Grenache, Cinsault jne.), Alueellisten ruoka-viini-parien välillä tai jopa täydellisen upotuksen alueelle viikonloppuna. Löydät aina aiton viinikokemuksen Winalist-kumppanilta.

Lukuja tiedettävä: Alue tuottaa noin 465 miljoonaa pulloa vuodessa 6000 viinitilasta. Heistä kaksi kolmasosaa on ryhmitelty osuuskuntiksi. Rhônen laaksossa on monia viinejä, jotka asiantuntijat ovat saaneet korkean arvosanan.

viininmaistajaiset alueella Rhône-laakso

Vierailut ja maistelu alueella Rhône-laakso

ateriat alueella Rhône-laakso

Viininvalmistuskurssit alueella Rhône-laakso

Retket alueella Rhône-laakso

Tarkenna hakuasi kokemustyypin mukaan

Eteläinen Rhône-viinireitti alkaa Montélimarista etelään ja päättyy Avignoniin. Tämä Välimeren alue on viiniköynnöksissä hyvin monimuotoinen, koska maaperän luonne on hyvin monimuotoinen. 13 rypälelajiketta muodostavat Drôme, Ardèche ja Vaucluse. Erityisesti löydät kuuluisan Châteauneuf-du-Papen lähellä Orangea . Kylässä ja sen ympäristössä vieraillaan useita alueita sekä viinimuseo. Jatka matkaa kohti Avignonia, sitten kohti Nîmesia, jos sinulla on vielä aikaa käydä tällä alueella. Matkallasi tutustu Château Mourgues du Grèsin viineihin (punainen, valkoinen, ruusu).
Viinireitti Rhône-laakson pohjoispuolella alkaa Lyonin eteläosasta, tarkemmin sanottuna Viennesta. Tapaat Syrah-rypälelajikkeen alueen upeita viinejä (Condrieu, Saint-Joseph, Hermitage…). Ylittäessään Mallevalin ja Tain-l'Hermitagen, saapuu pian Valenceen löytääksesi upeita viehättäviä maisemia.


Kuinka varata viiniviikonloppu Rhônen laaksoon?

Winalistin kanssa viinimatkailu Rhônen laaksossa on vain yhden napsautuksen päässä! Löydä hakupalvelumme ansiosta viinitarhat ja linnat, jotka näyttävät sinulta. Valitse seuraava määränpää hakukriteereilläsi. Varaa kokemuksesi valitsemasi päivämäärän ja kellonajan mukaan. Kun aktiviteetti on varattu, saat vahvistuksen ja muistutuksen. Kumppanimme harvesterit avaavat ovensa sinulle suurimmaksi osaksi lauantaisin ja sunnuntaisin. Winalist on johtava viiniturismialusta Rhônessa ja Ranskassa.

Parhaat vierailtavat kaupungit alueella Rhône-laakso

Avignon

Avignon

5 / 5 (3003 arvostelua)
18 kokemuksia

Tämä Provencen kaupunki puolustaa viiniä ja jakaa rakkauden vierailijoilleen joka vuosi kävellen ja maistellen pellolla tai pienillä viininvalmistajilla. Jos haluat kävellä viinitarhoilla ammattilaisen seurassa, suosittelemme menem...


Lyon

5 / 5 (8648 arvostelua)
28 kokemuksia
Lyon

Mitä sinun on tiedettävä ennen vierailua Rhône-laakso

Kuinka varata viiniviikonloppu Rhône-laaksoon? +
Missä Rhônen laakso sijaitsee? +
Mitkä ovat kauneimmat linnat ja kartanot Rhône-laaksossa? +

Rhône-laakso olevat valitukset

Viinialueet alueella Rhône-laakso

Rhône Septentrional Diois Rhône méridional Coteaux-du-Lyonnais

Tutustu muihin Ranska viinialueisiin