Varaa seuraava viinikokemus Ranskassa

Maistaminen viininvalmistajalla, vierailu kellareissa, kävelymatka viinitiloille, viininvalmistuspaja ryhmärakennukselle, ... lähti tutkimaan Ranskan viininviljelyterroiria ja sen viinireittejä Winalistin ansiosta. Kokemuksia ympärilläni

Merkitse fr Tutustu viinialueisiin Ranska

Laurel kruunuWinalistin parhaat suositukset

Hae kaupungin mukaan

Löydä lahjakortti

Löydä Winalistin lahjakortti!

Saatavilla heti

Alkuperäinen ja muokattavissa, olet löytänyt täydellisen lahjan.

Tarjoa se suoraan tai anna Winalistin lähettää se sinulle.

Voimassa 1 vuoden ajan
Voimassa kaikissa kokemuksissa
Käytettävissä yhden tai useamman kerran

Löydä seuraava viinikokemus Ranska

Tarkenna hakuasi kokemustyypin tai sijainnin perusteella

Popular in Ranska

The essential tour
My Vintage Tour Company

My Vintage Tour Company

Retket The essential tour

Alkaen 42,00 € / henkilö • 2h00

5 (4)
Imperial Instant
Champagne Moët & Chandon

Champagne Moët & Chandon

Vierailu ja maistelu Imperial Instant

Alkaen 35,00 € / henkilö • 1h00

4.6 (7)
välitön varaus
Segway -ratsastus viinitarhoilla ja maistelua
Joseph Cattin

Joseph Cattin

kävellä Segway -ratsastus viinitarhoilla ja maistelua

Alkaen 57,00 € / henkilö • 3h00

Vierailu kartanolla ja johdatus maistelua
Le Domaine La Bouche Du Roi

Le Domaine La Bouche Du Roi

Retket Vierailu kartanolla ja johdatus maistelua

Alkaen 29,00 € / henkilö • 1h30

välitön varaus

Viimeiset paikat tänään

The discovery tours
Château de Rayne Vigneau, Grand Cru Classé

Château de Rayne Vigneau, Grand Cru Classé

Vierailu ja maistelu The discovery tours

Alkaen 15,00 € / henkilö • 1h00

Vierailu ja maistelu
Château Pillebois

Château Pillebois

Viininmaistelu Vierailu ja maistelu

Vapaa • 1h00

välitön varaus
Discovery Tour
Château Dauzac, Grand Cru Classé

Château Dauzac, Grand Cru Classé

Vierailu ja maistelu Discovery Tour

Alkaen 15,00 € / henkilö • 1h00

4.7 (3)
välitön varaus

Tutustu muihin maihin

Viini on todellinen ranskalaisen kulttuuriperinnön laitos. Ja viinimatkailu ratsastaa tällä aallolla antamalla sinun löytää suuresta osasta Ranskaa kymmeniä tuhansia viininviljelijöitä. Tutustu viininviljelyalueeseen ja Ranskan parhaiden viinien takana oleviin salaisuuksiin, maistele tiettyjä ylellisiä cuvéeja yhteistyökumppaneissamme ja linnoissa ja kävele upeiden viininviljelyalueiden läpi.

Ranska on viini- ja viinimatkailun harrastajien kehto suurista luokitelluista kasvuista pientuottajien aitoihin viineihin. Winalist tarjoaa sinulle valikoiman parhaita kokemuksia maan viinitiloista, linnoista ja kellareista. Jos haluat tutustua ystävien kanssa yksin tai perheen kanssa, hyödynnä merkittävää perintöä viikolla ja viikonloppuisin. Viinireitit odottavat sinua!

Ranskassa on 17 viinialueita. Terroirien, rypälelajikkeiden, maaperän ja ilmaston rikkaus antaa viineilleen vaikuttavan lajikkeen, joka ilahduttaa kaikkia harrastajia, aloittelijoita tai asiantuntijoita.

Alsace on erikoistunut valkoviineihin, Muscat, Pinot Gris tai Riesling. Beaujolais'n alue on maailmankuulu, varsinkin kun Beaujolais Nouveau myytiin kaikkialla maailmassa. Bordeaux'n alue on välttämätön, sillä yli 119 000 hehtaarin viinitarha käsittää monia rypälelajikkeita (Merlot, Cabernet, Sauvignon jne.), Ja Burgundy on myös erikoistunut punaviinin tuotantoon. Ruusuviiniä löytyy enimmäkseen Provencesta ja Kaakkois-Euroopasta. Winalist tarjoaa sinulle myös kokemuksia samppanjasta, jotta voit löytää ylellisimmät ranskalaiset juomat.Kuinka varata kokemus tai viiniviikonloppu Ranskaan?


Winalistin kanssa viinimatkailu Ranskassa on vain yhden napsautuksen päässä! Tutustu kumppanin viinitarhoihin ja linnoihin maassa, jotta saat kokemuksen, joka sopii sinulle. Valitse seuraava määränpääsi ehtojesi mukaan ja varaa sitten kokemuksesi valitsemallasi päivämäärällä ja kellonaikalla ilman varausmaksuja. Sadonkorjuukumppanimme avaavat myös ovensa viinimatkailua varten lauantaisin ja sunnuntaisin. Winalist on Ranskan johtava viinimatkailualusta.


Haluatko miellyttää viinin ystäville tarjoamalla hänelle viininvalmistuskokemuksen? Löydä Winalist-lahjakortti. Kortti on käytettävissä kaikissa tarjolla olevissa aktiviteeteissa, ja se on myös täysin muokattavissa!

Ranskan parhaat viinikokemukset


Täydennä erilaisia kokemuksia, jotta voit nauttia täysin vierailustasi viinialueella. On jotain jokaiseen makuun! Maistele muutama viini suoraan viininvalmistajan kellarissa tai istu pöydän ääressä tutustumiseen viiniin ja aterian yhteydessä viininvalmistajan kanssa. Juhlaamisen lisäksi opit kaiken alueen ruoka- ja viinipareista.


Jotkut linnat sopivat sinulle avoimilla ovillaan (joskus ilmaisilla) ja konserteilla, jotka järjestetään paikan päällä juhlalliseksi hetkeksi lasin viiniä.

Voit tutustua alueeseen myös valitsemalla kävelyt ja retket kumppaneiltamme. Jotkut ryhmiin usean päivän ajan järjestetyt retket soveltuvat erityisen hyvin liikeseminaareihin.

See more