Varaa seuraava viinikokemus Ranskassa

Maistaminen viininvalmistajalla, vierailu kellareissa, kävelymatka viinitiloille, viininvalmistuspaja ryhmärakennukselle, ... lähti tutkimaan Ranskan viininviljelyterroiria ja sen viinireittejä Winalistin ansiosta. Kokemuksia ympärilläni

Viini on todellinen ranskalaisen kulttuuriperinnön laitos. Ja viiniturismi on tällä aallolla, jonka avulla voit löytää kymmenien tuhansien viininviljelijöiden suuressa osassa Ranskaa. Tutustu viiniterroiriin ja Ranskan parhaiden viinien salaisuuksiin, maista joitain eksklusiivisia cuvées-kumppaneitamme ja chateaux-kumppaneitamme ja kulje upeiden viinialueiden läpi.

Suurista luokitelluista kasvista pienten tuottajien aitoihin viineihin Ranska on viinin ja viinimatkailun harrastajien kehto. Winalist tarjoaa sinulle valikoiman parhaimmista kokemuksista maan viineistä, linnoista ja kellareista. Nauti huomattavasta perinnöstä viikon ja viikonlopun aikana löytääksesi ystävien kanssa, yksin tai perheen kanssa. Viinireitit odottavat sinua!

Merkitse fr Tutustu viinialueisiin Ranska

Laurel kruunuWinalistin parhaat suositukset

Hae kaupungin mukaan

Ranskassa on 17 viinialuetta. Terroirien, viinirypälelajikkeiden, maaperän ja ilmaston runsaus antaa viineilleen vaikuttavan lajikkeen, joka ilahduttaa mitä tahansa amatööriä, aloittelijaa tai asiantuntijaa.

Alsace on valkoviinien erikoislääkäri, jolla on muscat, pinot gris tai riesling. Beaujolais-alue on maailmankuulu, etenkin Beaujolais Nouveau -kauden aikana, jota myytiin kaikkialla maailmassa. Bordeaux-alue on välttämätön, sillä yli 119 000 hehtaarin viinitarha sisältää monia viinirypälelajikkeita (Merlot, Cabernet, Sauvignon jne.), Ja Burgundy on myös punaviinin tuotannon asiantuntija. Rosé-viiniä löytyy lähinnä Provencesta ja Kaakkois-maista. Winalist tarjoaa myös kokemuksia Champagnessa löytääksesi ylellisimmät ranskalaiset juomat.Kuinka varata viininvalmistuskokemus tai viikonloppu Ranskassa?


Winalistin kanssa viinimatkailu Ranskassa on vain yhden napsautuksen päässä! Tutustu kumppaniviinitarhoihin ja linnoihin maassa, niin saat sinulle sopivan kokemuksen. Valitse seuraava määränpääsi kriteereilläsi ja varaa kokemuksesi valitsemasi päivämäärän ja ajankohtana ilman varausmaksuja. Sadonkorjuukumppanimme myös avaavat ovensa viinimatkailua varten lauantaina ja sunnuntaina. Winalist on Ranskan ensimmäinen viinimatkailualusta.


Haluatko miellyttää viinin ystävää tarjoamalla hänelle viininvalmistuskokemusta? Löydä Winalist-lahjakortti. Käytettävissä kaikkiin tarjottaviin toimintoihin, kortti on myös täysin muokattavissa!

Löydä lahjakortti

Löydä Winalistin lahjakortti!

Saatavilla heti

Alkuperäinen ja muokattavissa, olet löytänyt täydellisen lahjan.

Tarjoa se suoraan tai anna Winalistin lähettää se sinulle.

Voimassa 1 vuoden ajan
Voimassa kaikissa kokemuksissa
Käytettävissä yhden tai useamman kerran

Löydä seuraava viinikokemus Ranska

Tarkenna hakuasi kokemustyypin tai sijainnin perusteella

Parhaat viini-kokemukset Ranskassa


Nauti täydellisestä kokemuksesta nauttiaksesi vierailustasi viinialueella. Jokaiselle maulle on jotain! Maista joitain viinejä suoraan tuottajan kellarissa tai tule pöydälle viininvalmistusmenetelmää varten ja ateria viininvalmistajan kanssa. Syömisen lisäksi tiedät kaiken alueen ruoka- ja viini-pareista.


Jotkut linnat soveltuvat avoimiin oviin (joskus ilmaiseksi) ja konsertteihin, jotka järjestetään paikan päällä juhlalliseksi hetkeksi lasillisen viiniä yli.

Voit löytää alueen valitsemalla myös kumppaneidemme kävelyretket ja radat. Tietyt ryhmiin usean päivän ajan järjestettävät retket ovat erityisen sopivia yritysseminaareihin.

Suosittu Ranskassa

Viimeiset paikat tänään

Tutustu muihin maihin