Varaa seuraava viinikokemus Ranskassa

Maistaminen viininvalmistajalla, vierailu kellareissa, kävelymatka viinitiloille, viininvalmistuspaja ryhmärakennukselle, ... lähti tutkimaan Ranskan viininviljelyterroiria ja sen viinireittejä Winalistin ansiosta. Kokemuksia ympärilläni
Merkitse fr

Tutustu viinialueisiin Ranska

Laurel kruunu

Winalistin parhaat suositukset

Parhaat vierailtavat kaupungit alueella Ranska

Löydä lahjakortti

Löydä Winalistin lahjakortti!

Saatavilla heti
Alkuperäinen ja muokattavissa, olet löytänyt täydellisen lahjan.

Tarjoa se suoraan tai anna Winalistin lähettää se sinulle.

Voimassa 1 vuoden ajan
Voimassa kaikissa kokemuksissa
Käytettävissä yhden tai useamman kerran

Löydä seuraava viinikokemus Ranska

Tarkenna hakuasi kokemustyypin tai sijainnin perusteella

Parhaat viinitilat vierailla Ranska

Itseopastettu kierros Pommery-kellareissa ja Villa Demoisellessa sekä 2 samppanjan maistelu
Champagne Vranken-Pommery

Champagne Vranken-Pommery

Vierailu ja maistelu
Itseopastettu kierros Pommery-kellareissa ja Villa Demois...

Alkaen 42,00 € / henkilö • 2h00

4.4 (28)
välitön varaus
Vierailu - Matkustaa vintageissa
Château Lafaurie-Peyraguey, 1er Grand Cru Classé

Château Lafaurie-Peyraguey, 1er Grand Cru Classé

Vierailu ja maistelu
Vierailu - Matkustaa vintageissa

Alkaen 40,00 € / henkilö • 1h00

välitön varaus
At the heart of wine cultures: Permanent exhibition visit + tasting of 1 glass of wine at the Belvedere
Cité Du Vin de Bordeaux

Cité Du Vin de Bordeaux

Vierailu ja maistelu
At the heart of wine cultures: Permanent exhibition visit...

Alkaen 22,00 € / henkilö • 8h00

välitön varaus
The Côte des Bar from the sky
Champagne Lionel Carreau

Champagne Lionel Carreau

kävellä
The Côte des Bar from the sky

Alkaen 90,00 € / henkilö • 1h00

4 (1)

Lisää Ranska viinimatkoista

Millaisia viinejä viinitilat tuottavat Ranskassa? +

Ranskassa voit kokea täyden valikoiman viinityyppejä. On punaisia ja valkoisia; rosé (ruusun versio); kuohuviinit (yleensä valmistettu samppanjasta); makeat viinit, kuten Sauternes tai Banyuls; ja jopa muutama linnoitettu vaihtoehto, kuten satama. Ranskalaiset ovat tunnettuja laadukkaista punaisistaan, mutta he tekevät myös erinomaisia valkoisia, joita kannattaa ehdottomasti kokeilla vierailulla.

Mistä voi löytää kuohuviiniä Ranskassa? +

Ranska on yksi maailman suurimmista kuohumattomien viinien ja kuohuviinien tuottajista. Kuuluisin kupliva alue on samppanja, mutta loistavia kuohuviinejä löytyy myös Alsacesta, Loiresta ja Jurasta.


Kuohuviini eroaa kuohumattomasta viinistä parilla tapaa: se valmistetaan toissijaisella käymisprosessilla, joka synnyttää hiilidioksidikuplia (kuohuviinissä ei ole tätä vaihetta), ja sen valmistukseen käytetyt rypäleet ovat erilaisia kuin tislatuihin.


Tärkeimmät samppanjan valmistukseen käytetyt rypäleet ovat Pinot Noir, Chardonnay ja Pinot Meunier; muut alueet käyttävät Pinot Gris tai Sauvignon Blanc sekä Pinot Blanc tai Aurore (rosé).

Mistä viinityypeistä Ranska tunnetaan? +

Ranska tuottaa erilaisia kuuluisia viinejä, joista tärkeimmät ovat sen tunnettuja punaviinejä Bordeaux'n alueelta ja kevyesti kuohuvia lajikkeita Champagnen alueelta , aivan Pariisin ulkopuolella. Samppanja-alueella, joka sijaitsee lähellä Ranskan pääkaupunkia Pariisia, asuu eräitä maailman arvostetuimmista samppanjoista, mukaan lukien tuottajat, kuten Moët & Chandon ja Veuve Clicquot. Ranskassa on jopa korkeatasoinen viinitarha, jonka aikoinaan omisti Leonardo da Vinci.

Mikä on ranskalainen viininimitys? +

Ranskalainen viininimitys on laillisesti määritelty viinialue. Nimityksiä käytetään suojelemaan viinialueen ja sen viinien mainetta ja varmistamaan kunkin lajikkeen aitous ja laatu. Ranskassa on yli 360 viininimitysaluetta, joista jokainen on laillisesti määritelty ja tiukasti säännelty suojellakseen alueen ja sen viinien mainetta. Nämä nimitykset voidaan jakaa kahteen luokkaan:

  • Appellation d'Origine Contrôlée (AOC) -viinit, jotka ovat viinejä, joille hallituksen määräämä paneeli on myöntänyt virallisen sertifikaatin. Näiden viinien on täytettävä tietyt vaatimukset, jotta niille voidaan myöntää tämä sertifikaatti. Kriteerit sisältävät kaiken rypälelajikkeista viininvalmistusmenetelmiin ja jopa sinne, missä he saavat istuttaa viiniköynnöksiä!
  • Appellation d'Origine Protégée (AOP) -viinit, jotka ovat samanlaisia kuin AOC-viinit, mutta eivät vaadi yhtä tiukkoja standardeja. Siksi nämä viinit ovat usein edullisempia tai niillä on yksinkertaisempia valmistusmenetelmiä, jotka antavat sinulle merkittävän ostovoiman ulkomaanmatkasi aikana.
Milloin on paras aika vierailla Ranskassa viininmaistajaisissa? +

On aina hyvä aika vierailla Ranskassa viininmaistajaisissa. Jos kuitenkin tavoittelet huippusadonkorjuuta, paras aika vierailla Ranskassa viininmaistajaisissa on kesä-syyskuussa. Nämä kuukaudet ovat yksi miellyttävimmistä vuodenajoista Ranskassa leudon sään kannalta. Ranskalaiset viinirypäleet ovat kypsiä korjattavaksi tänä aikana, mikä tarkoittaa, että saat niistä paljon tietoa oppailtasi ja paikallisilta viininvalmistajilta.


Muina vuodenaikoina, kuten talvella tai keväällä, Ranskan sää on leuto, mutta ei tarpeeksi lämmin hyvälle rypäleiden kypsymiselle; monet viinitilat sulkeutuvat näinä päivinä, koska niillä ei ole paljon liiketoimintaa. Voit kuitenkin aina määrittää, mitkä viinitilat ovat avoinna vieraillessasi Ranskassa Winalistin viinimatkahaun avulla.

Tutustu muihin maihin

Viini on todellinen ranskalaisen kulttuuriperinnön laitos. Ja viinimatkailu ratsastaa tällä aallolla antamalla sinun löytää suuresta osasta Ranskaa kymmeniä tuhansia viininviljelijöitä. Tutustu viininviljelyalueeseen ja Ranskan parhaiden viinien takana oleviin salaisuuksiin, maistele tiettyjä ylellisiä cuvéeja yhteistyökumppaneissamme ja linnoissa ja kävele upeiden viininviljelyalueiden läpi.

Ranska on viini- ja viinimatkailun harrastajien kehto suurista luokitelluista kasvuista pientuottajien aitoihin viineihin. Winalist tarjoaa sinulle valikoiman parhaita kokemuksia maan viinitiloista, linnoista ja kellareista. Jos haluat tutustua ystävien kanssa yksin tai perheen kanssa, hyödynnä merkittävää perintöä viikolla ja viikonloppuisin. Viinireitit odottavat sinua!

Ranskassa on 17 viinialueita. Terroirien, rypälelajikkeiden, maaperän ja ilmaston rikkaus antaa viineilleen vaikuttavan lajikkeen, joka ilahduttaa kaikkia harrastajia, aloittelijoita tai asiantuntijoita.

Alsace on erikoistunut valkoviineihin, Muscat, Pinot Gris tai Riesling. Beaujolais'n alue on maailmankuulu, varsinkin kun Beaujolais Nouveau myytiin kaikkialla maailmassa. Bordeaux'n alue on välttämätön, sillä yli 119 000 hehtaarin viinitarha käsittää monia rypälelajikkeita (Merlot, Cabernet, Sauvignon jne.), Ja Burgundy on myös erikoistunut punaviinin tuotantoon. Ruusuviiniä löytyy enimmäkseen Provencesta ja Kaakkois-Euroopasta. Winalist tarjoaa sinulle myös kokemuksia samppanjasta, jotta voit löytää ylellisimmät ranskalaiset juomat.Kuinka varata kokemus tai viiniviikonloppu Ranskaan?


Winalistin kanssa viinimatkailu Ranskassa on vain yhden napsautuksen päässä! Tutustu kumppanin viinitarhoihin ja linnoihin maassa, jotta saat kokemuksen, joka sopii sinulle. Valitse seuraava määränpääsi ehtojesi mukaan ja varaa sitten kokemuksesi valitsemallasi päivämäärällä ja kellonaikalla ilman varausmaksuja. Sadonkorjuukumppanimme avaavat myös ovensa viinimatkailua varten lauantaisin ja sunnuntaisin. Winalist on Ranskan johtava viinimatkailualusta.


Haluatko miellyttää viinin ystäville tarjoamalla hänelle viininvalmistuskokemuksen? Löydä Winalist-lahjakortti. Kortti on käytettävissä kaikissa tarjolla olevissa aktiviteeteissa, ja se on myös täysin muokattavissa!

Ranskan parhaat viinikokemukset


Täydennä erilaisia kokemuksia, jotta voit nauttia täysin vierailustasi viinialueella. On jotain jokaiseen makuun! Maistele muutama viini suoraan viininvalmistajan kellarissa tai istu pöydän ääressä tutustumiseen viiniin ja aterian yhteydessä viininvalmistajan kanssa. Juhlaamisen lisäksi opit kaiken alueen ruoka- ja viinipareista.


Jotkut linnat sopivat sinulle avoimilla ovillaan (joskus ilmaisilla) ja konserteilla, jotka järjestetään paikan päällä juhlalliseksi hetkeksi lasin viiniä.

Voit tutustua alueeseen myös valitsemalla kävelyt ja retket kumppaneiltamme. Jotkut ryhmiin usean päivän ajan järjestetyt retket soveltuvat erityisen hyvin liikeseminaareihin.

Katso lisää

Liity uutiskirjeeseemme!

Joka kuukausi, saat ilmaiset matkaoppaat ja vinkit seuraavalle viinimatkallesi. vai niin, ja erikoistarjouksia myös!