Varaa seuraava viinikokemus Ranskassa

Maistaminen viininvalmistajalla, vierailu kellareissa, kävelymatka viinitiloille, viininvalmistuspaja ryhmärakennukselle, ... lähti tutkimaan Ranskan viininviljelyterroiria ja sen viinireittejä Winalistin ansiosta. Kokemuksia ympärilläni

Merkitse fr Tutustu viinialueisiin Ranska

Laurel kruunuWinalistin parhaat suositukset

Hae kaupungin mukaan

Löydä lahjakortti

Löydä Winalistin lahjakortti!

Saatavilla heti

Alkuperäinen ja muokattavissa, olet löytänyt täydellisen lahjan.

Tarjoa se suoraan tai anna Winalistin lähettää se sinulle.

Voimassa 1 vuoden ajan
Voimassa kaikissa kokemuksissa
Käytettävissä yhden tai useamman kerran

Löydä seuraava viinikokemus Ranska

Tarkenna hakuasi kokemustyypin tai sijainnin perusteella

Suosittu kategoriassa Ranska

"Discovery" Experience
Champagne Lanson

Champagne Lanson

Vierailu ja maistelu "Discovery" Experience

Alkaen 26,00 € / henkilö • 2h00

4.5 (6)
Wine & food pairing visit by a Michel starred chef
Château Lafaurie-Peyraguey, 1er Grand Cru Classé

Château Lafaurie-Peyraguey, 1er Grand Cru Classé

ateria Wine & food pairing visit by a Michel starred chef

Alkaen 40,00 € / henkilö • 1h30

Luontovierailu
Château la Martinette

Château la Martinette

Viininvalmistuspaja Luontovierailu

Alkaen 39,00 € / henkilö • 2h30

Instant Gourmet
Champagne Taittinger

Champagne Taittinger

Vierailu ja maistelu Instant Gourmet

Alkaen 47,00 € / henkilö • 1h00

4.8 (5)

Tutustu muihin maihin

Viini on todellinen ranskalaisen kulttuuriperinnön laitos. Ja viinimatkailu ratsastaa tällä aallolla antamalla sinun löytää suuresta osasta Ranskaa kymmeniä tuhansia viininviljelijöitä. Tutustu viininviljelyalueeseen ja Ranskan parhaiden viinien takana oleviin salaisuuksiin, maistele tiettyjä ylellisiä cuvéeja yhteistyökumppaneissamme ja linnoissa ja kävele upeiden viininviljelyalueiden läpi.

Ranska on viini- ja viinimatkailun harrastajien kehto suurista luokitelluista kasvuista pientuottajien aitoihin viineihin. Winalist tarjoaa sinulle valikoiman parhaita kokemuksia maan viinitiloista, linnoista ja kellareista. Jos haluat tutustua ystävien kanssa yksin tai perheen kanssa, hyödynnä merkittävää perintöä viikolla ja viikonloppuisin. Viinireitit odottavat sinua!

Ranskassa on 17 viinialueita. Terroirien, rypälelajikkeiden, maaperän ja ilmaston rikkaus antaa viineilleen vaikuttavan lajikkeen, joka ilahduttaa kaikkia harrastajia, aloittelijoita tai asiantuntijoita.

Alsace on erikoistunut valkoviineihin, Muscat, Pinot Gris tai Riesling. Beaujolais'n alue on maailmankuulu, varsinkin kun Beaujolais Nouveau myytiin kaikkialla maailmassa. Bordeaux'n alue on välttämätön, sillä yli 119 000 hehtaarin viinitarha käsittää monia rypälelajikkeita (Merlot, Cabernet, Sauvignon jne.), Ja Burgundy on myös erikoistunut punaviinin tuotantoon. Ruusuviiniä löytyy enimmäkseen Provencesta ja Kaakkois-Euroopasta. Winalist tarjoaa sinulle myös kokemuksia samppanjasta, jotta voit löytää ylellisimmät ranskalaiset juomat.Kuinka varata kokemus tai viiniviikonloppu Ranskaan?


Winalistin kanssa viinimatkailu Ranskassa on vain yhden napsautuksen päässä! Tutustu kumppanin viinitarhoihin ja linnoihin maassa, jotta saat kokemuksen, joka sopii sinulle. Valitse seuraava määränpääsi ehtojesi mukaan ja varaa sitten kokemuksesi valitsemallasi päivämäärällä ja kellonaikalla ilman varausmaksuja. Sadonkorjuukumppanimme avaavat myös ovensa viinimatkailua varten lauantaisin ja sunnuntaisin. Winalist on Ranskan johtava viinimatkailualusta.


Haluatko miellyttää viinin ystäville tarjoamalla hänelle viininvalmistuskokemuksen? Löydä Winalist-lahjakortti. Kortti on käytettävissä kaikissa tarjolla olevissa aktiviteeteissa, ja se on myös täysin muokattavissa!

Ranskan parhaat viinikokemukset


Täydennä erilaisia kokemuksia, jotta voit nauttia täysin vierailustasi viinialueella. On jotain jokaiseen makuun! Maistele muutama viini suoraan viininvalmistajan kellarissa tai istu pöydän ääressä tutustumiseen viiniin ja aterian yhteydessä viininvalmistajan kanssa. Juhlaamisen lisäksi opit kaiken alueen ruoka- ja viinipareista.


Jotkut linnat sopivat sinulle avoimilla ovillaan (joskus ilmaisilla) ja konserteilla, jotka järjestetään paikan päällä juhlalliseksi hetkeksi lasin viiniä.

Voit tutustua alueeseen myös valitsemalla kävelyt ja retket kumppaneiltamme. Jotkut ryhmiin usean päivän ajan järjestetyt retket soveltuvat erityisen hyvin liikeseminaareihin.

Katso lisää

Liity uutiskirjeeseemme!

Joka kuukausi, saat ilmaiset matkaoppaat ja vinkit seuraavalle viinimatkallesi. vai niin, ja erikoistarjouksia myös!