Château Haut Bailly
Klassinen vierailu - Château Haut Bailly - Winalist
Klassinen vierailu - Château Haut Bailly - Winalist
Gourmet-vierailu - Château Haut Bailly - Winalist
Gourmet-vierailu - Château Haut Bailly - Winalist
Château Haut Bailly - Winalist

Château Haut Bailly

Host verified - Winalist
Bordeaux Viinitila Léognan
Bordeaux'n porteilla Château Haut-Baillyn tiimi toivottaa sinut mielellään tervetulleeksi yksityiselle vierailulle ja maistelemaan. Château Haut Baillyn vieraanvaraisuus on perinne. Löydä ainutlaatuinen gastronominen kokemus Private Table -pöydällä, joka on palkittu Best Of Wine Tourism 2016 -palkinnolla. Anna itsesi vietellä aperitiivicocktaililla viiniköynnöksiä päin olevalla terassilla. Suuria tapahtumia tai luottamuksellisempia tapaamisia varten tiimi odottaa innolla voivansa jakaa kanssasi paikkojensa ja viiniensä taikuuden. Château Le Pape sijaitsee 800 metrin päässä Haut-Baillysta, 9 hehtaarin viinitarhan sydämessä, ja se on hienovarainen pakopaikka viinitarhassa, rauhan tyyssija, joka on omistettu viininystäville. Pehmeässä valossa kylpevät ja puutarhanäkymät tarjoava viisi huonettamme tarjoavat rauhallisen tunnelman. Harvinaiset kasvit, varjoisa terassi ja uima-allas näköalalla viiniköynnöksiin kutsuvat sinut rentoutumaan.
Meidän viini
Käytetyt rypälelajikkeet Cabernet Sauvignon merlot Petit Verdot Cabernet Franc
Château Haut Bailly - Winalist
Hanki reittiohjeet

Château Haut-Bailly, Avenue de Cadaujac, Léognan, France Ranska

Kuvat Château Haut Bailly
  • Château Haut Bailly - Winalist
  • Klassinen vierailu - Château Haut Bailly - Winalist - Winalist
  • Klassinen vierailu - Château Haut Bailly - Winalist - Winalist
  • Gourmet-vierailu - Château Haut Bailly - Winalist - Winalist
  • Gourmet-vierailu - Château Haut Bailly - Winalist - Winalist
Arvosteluja Château Haut Bailly
4.7
(3 arvostelua)
Google Traduction on kääntänyt nämä arvostelut, ne saattavat sisältää virheitä.
Kristian M. Merkitse dk 12 kuukautta sitten
Klassinen vierailu (Perheen kanssa)


Laure M. Merkitse fr 7 kuukautta sitten

Meidät otettiin erittäin hyvin vastaan. Joukkue on huipulla sekä oppaamme. Valitettavasti menetin hänen nimensä, mutta haluan kiittää häntä vierailusta ja maistelusta. Suosittelen lämpimästi Chateau Haut-Baillyä.


Damien B. Merkitse lu 3 kuukautta sitten

Tutustu kaupunkeihin lähellä Château Haut Bailly
Pessac
Bordeaux
Usein Kysytyt Kysymykset
Onko Château Haut Bailly avattu tänään? +
Pyydämme sinua tarkistamaan vierailujen saatavuuden klikkaamalla tästä.
Millaisia kokemustyyppejä Château Haut Bailly ehdottaa? +
Château Haut Bailly only proposes vierailut ja maistelu:
Pitääkö minun tehdä varaus voidakseni vierailla Château Haut Bailly? +
Jotta voit varmistaa paikkasi ja saada parhaissa mahdollisissa olosuhteissa, on suositeltavaa tehdä varaus ennen matkaa. Voit tehdä varauksen ilmaiseksi viimeistään 2 tunti(t) etukäteen klikkaamalla tästä.
Mitkä ovat peruutusehdot Château Haut Bailly? +
Voit peruuttaa varauksesi veloituksetta viimeistään 72 tunti(t) ennen kokemuksesi alkua. Tämän määräajan jälkeen pyydämme sinua ottamaan yhteyttä meihin, jotta tiimimme voivat auttaa.
Ehdottaako Château Haut Bailly kokemuksia ryhmille? +
Suurin vastaanottokapasiteetti Château Haut Bailly on 20 henkilö(s). Lisätietoja ja varaa, klikkaa tästä. Voit myös tehdä tietyn pyynnön, jos ryhmäsi on suurempi klikkaamalla tästä
Mikä on käynnin hinta paikassa Château Haut Bailly? +
Château Haut Bailly kokemusten hinta vaihtelee 50,00 € ja 60,00 € välillä. Jos haluat lisätietoja ja varata vierailu ja maistelu, klikkaa tästä
Onko mahdollista yksityistää Château Haut Bailly vierailua varten? +
Château Haut Bailly tarjoutuu elämään joitakin kokemuksiaan yksityisesti. Se tarkoittaa, että olet ainoa ryhmä, kun elät kokemusta. Tässä ovat Château Haut Bailly: yksityiset kokemukset:
Saatat pitää myös Bordeaux

Vieraile Château Haut-Baillyssa

Tule vierailemaan Château Haut Baillyssa , viinitarhasta ja sammioista tynnyrikellariin. Vierailu kiinteistössä kutsuu sinut tutustumaan Gravesin terroiriin ja Haut-Bailly Grand Crun viininvalmistuksen salaisuuksiin, jotka on omistettu Pessacin punaisille rypälelajikkeille. Léognan nimitys . Château Haut-Bailly esittelee laadukkaan viinimatkailutarjouksen, yksityiset maistajavierailut, yksityisen pöydän sekä yksityisille että ammattilaisille. Myymälä toivottaa vierailijat lämpimästi tervetulleiksi ennen tai jälkeen vierailun. Se tarjoaa valikoiman kirjoja ja artikkeleita, jotka liittyvät viinimaailmaan, gastronomiaan ja ranskalaiseen elämäntapaan.

Lounas Château Haut Baillyssa

La Table Privée de Haut-Bailly tarjoaa sesongin mukaisia menuja, jotka sen keittiömestari Maxime Pommier on valmistanut. Maistamisen ja korkean gastronomian välissä jaa grand crun salaisuudet ja kauniin pöydän makeus.

Majoitu Château Haut Baillyssä

Tämä vehreä ympäristö sijaitsee poissa näkyvistä ja tarjoaa näkymät viereisille viiniköynnöksille. 5 huonetta, osittain ylivuotoinen uima-allas viinitarhoissa, terassi aamiaisen nauttimiseen ja polkupyörät, joilla voit tutustua nimitykseen eri tavalla.

Järjestä ammattimainen tapahtuma Château Haut Baillyssa

Château Haut-Baillyn kellarin yläpuolella sijaitseva seminaaritila yrityksille, joihin mahtuu 60 henkilöä teatterimuodossa, sekä yksityistilaisuuksien vastaanottotila, jossa on edelleen toiminnassa vanha takka. illallisille, mutta myös cocktaileille, joihin mahtuu jopa 150 henkilöä, lattialle, joka on valmistettu kiiltävästä Girondin-laattasta, mikä antaa tähän huoneeseen aivan upean kapassin.

Katso lisää

Liity uutiskirjeeseemme!

Joka kuukausi, saat ilmaiset matkaoppaat ja vinkit seuraavalle viinimatkallesi. vai niin, ja erikoistarjouksia myös!