Viinimatkailu tiedossa: Käy viinitiloissa, kellareissa ja viininviljelijöissä

Tutustu Savoien viininviljelyalueeseen ja sen kartanoihin, jotka jakautuvat pienten pienten saarten sisälle, etenkin koko Leman-järven varrella. Winalist auttaa sinua löytämään parhaat vierailut, makuja ja aktiviteetteja alueella.

Kokemuksia ympärilläni
Savoie viinikartta

Tutustu Savoien viineihin autenttisen kokemuksen aikana

Savoien viinialue kattaa 2 100 hehtaaria. Haute-Savoien, Savoien, Ainin ja Isèren neljässä departementissa tuotetaan 3 alueellista nimitystä (Savoie, Seyssel, Roussette de Savoie). Kävellessään tällä viinitarhalla voit löytää kaiken alueen kulttuuriperinnön rikkauden. Viininvalmistuspajat, viininmaistelu juustoineen tai jopa viikonloppu chaletissa, aitimmat kokemukset löytyvät viininviljelijäkumppaneidemme valikoimasta. Vuoriston ystävät, Savoyn viininviljelymaisemat odottavat ainutlaatuista viinimatkailuvierailua. Löydät aina aiton viinikokemuksen Winalist-kumppanilta.


Tietäminen: Savoyardin viinitarha on ihanteellinen valkoviinin ystäville, ja vähintään 70% tuotannosta on peräisin valkoisista rypälelajikkeista. Suurin osa 23 Savoie-rypälelajikkeesta on paikallista alkuperää. Tarina kuitenkin, että Savoyn hedelmälepakko tuotiin Kyproksesta ristiretkien aikana.

Tarkenna hakuasi kokemustyypin mukaan

Viinireitit Savoiessa

Savoiessa on 3 viinireittiä. Chautagne- ja Jongieux-reitti Chambérystä Bourget du Laciin esittelee sinulle Marestelet-, Jongieux- ja Monthoux -viinit. Seuraa Rhônea seuraavalle pysähdyspaikallesi: Seysselin kaupunkiin ja sen viinikellareihin. Jatkaessasi tietäsi Aix-les-Bainsiin, ylität Roussette-alueen. Jos aloitat matkasi Chambéryssä, siirry etelään tutkimaan Isèren viiniköynnöksiä. Thonon-les-Bainsissa voit käydä Geneve-järven ympäri ja maistaa maukkaita valkoviinejä (marignan, marin, crepe jne.) Koko matkan ajan.


Kuinka varata viiniviikonloppu Savoieen?

Winalistin kanssa Savoien viinimatkailu on vain yhden napsautuksen päässä! Löydä hakupalvelumme ansiosta viinitarhat ja linnat, jotka näyttävät sinulta. Valitse seuraava määränpää hakukriteereilläsi. Varaa kokemuksesi valitsemasi päivämäärän ja kellonajan mukaan. Kun aktiviteetti on varattu, saat vahvistuksen ja muistutuksen. Suurin osa alueen sadonkorjuukumppaneista toivottaa sinut tervetulleeksi lauantaisin ja sunnuntaisin. Winalist on Savoien ja Ranskan johtava viinimatkailualusta.

Mitä sinun on tiedettävä ennen vierailua Savoie

Kuinka varata viiniviikonloppu Savoieen? +
Mihin kartanoihin ja viininviljelijöihin vierailla Savoiessa? +
Milloin tulla Savoieen? +
Mikä piiri päivässä Savoiessa? +

Tutustu muihin Ranska viinialueisiin