Ranska / Savoyn viinitarha

Savoie, Ranska
Parhaat viinikierrokset & maistiaiset

Suosittuja viinitiloja, joissa vierailla Savoie viinitarhassa

Domaine De L'idylle
Domaine De L'idylle
Domaine De L'idylle

Domaine De L'idylle Host verified - Winalist

Organic Viticulture
Hinta: alkaen 13,00 €
4-30
Näytä määritys

Lisää suodattimia

Välitön varaus
Näytä vain pikavaraukset
Kellonaika
Isäntätyyppi
Palvelut
Peruutusehdot
Yksityinen vai julkinen?

Yksityiset ilmoitukset tarkoittavat, että olet ainoa ryhmä sivustossa kokemuksesi aikana. Jos kokemus on julkinen, saatat olla sekoitettu muiden ryhmien kanssa

Mitä tietää ennen vierailua Savoyn viinitarha

Kuinka varata viiniviikonloppu Savoieen? +

Winalistin kanssa viinimatkailu Savoyssa on vain yhden napsautuksen päässä! Löydä tutkimusalustomme ansiosta viinitarhat ja linnat, jotka näyttävät sinulta. Valitse seuraava määränpää hakukriteereilläsi. Varaa kokemuksesi valitsemaasi päivämäärään ja aikaan. Kun aktiviteetti on varattu, saat vahvistuksen ja muistutuksen. Winalist on johtava viinimatkailualusta Savoyssa ja Ranskassa.

Mihin kartanoihin ja viininviljelijöihin vierailla Savoiessa? +

Hevosenkenkä cirque ja sen kalkkikivi kallioita. La Mer de Glace, Ranskan suurin jäätikkö ja sen museo, on avoinna ympäri vuoden Chamonixissa. Annecy-järveä hallitseva Menthon Saint-Bernardin linna ja Esseillonin linnoitukset muistuttavat meitä siitä, että Savoy oli kiistanalainen maa. Viimeiseksi, Hautecombe Abbey Bourget -järvellä on monumentti, josta voi käydä ehdottomasti, jos tulet Savoieen.

Milloin tulla Savoieen? +

Savoyssa on kaikkina vuodenaikoina erityisyys. Talviurheilun harrastajille odota hiihtokautta. Savoy on kuitenkin kesällä yhtä miellyttävä retkeily- ja viinireiteille. Meidän suosikki on retki Genevenjärvelle alkusyksystä.

Mikä piiri päivässä Savoiessa? +

Jos joudut valitsemaan vain yhden aktiviteetin päivän aikana Savoie-loman aikana, Winalist suosittelee sinua tulemaan Chamonixiin. Voit käydä Mer de Glacessa tai kiivetä Aiguille du Midin huipulle köysiradalla uskomattoman näkymän Mont Blancille.

Mitkä alueen Savoyn viinitarha viinitilat ovat avoinna tänään? +
Löydä tänään alueella Savoyn viinitarha avoinna olevat viinitilat, kellarit ja linnat napsauttamalla tätä .
Mitkä ovat viinialueiden nimet maassa Savoyn viinitarha? +
Alueen Savoyn viinitarha tärkeimmät nimitykset ovat: Katso kaikki alueen suosituimmat nimitykset Savoyn viinitarha
Mitkä ovat viinitilat, jotka hyväksyvät ryhmiä alueella Savoyn viinitarha? +
Tässä ovat viinitilat, joihin mahtuu vähintään 8 hengen ryhmiä alueella Savoyn viinitarha vierailua ja maistelua varten: Katso kaikki verkkotunnukset, joihin mahtuu ryhmiä alueella Savoyn viinitarha.
Mitkä ovat alueen Savoyn viinitarha suosituimmat viinitilat? +
Alueen Savoyn viinitarha suosituimmat viinitilat ovat: Katso kaikki alueen suosituimmat viinitilat Savoyn viinitarha.
Mitkä viinitilat tarjoavat elämyksiä perheille alueella Savoyn viinitarha? +
Perheille parhaita viinielämyksiä tarjoavat kartanot ovat: Näytä kaikki perheystävälliset kartanot alueella Savoyn viinitarha.

Savoie olevat valitukset

Varaa viinikokemuksesi viinitiloissa, museoissa tai opastettuilla kierroksilla alueella Savoie. Välitön varaus ilman maksua.

Alppien juurella Ranskassa Savoyn viinitarhat, jotka sijaitsevat jopa 500 metriä merenpinnan yläpuolella, ovat alkuperäinen kokemus jokaiselle viinin ystävälle. Winalist kutsuu sinut tutustumaan Savoien parhaisiin viinielämyksiin. Vieraile kauneimmissa viinikellareissa, jaa ainutlaatuisia hetkiä viininviljelijöiden kanssa perheen kanssa, yksin tai ystävien kanssa. Arkisin ja viikonloppuisin yhteistyökumppanimme tarjoavat sinulle sopivan viinielämyksen.

Tutustu Savoyn viiniin aidon kokemuksen aikana

Savoien viininviljelyalue on yli 2100 hehtaaria. On olemassa 3 alueellista nimitystä (Savoie, Seyssel, Roussette de Savoie), jotka tuotetaan 4 Departementissa Haute-Savoie, Savoie, Ain ja Isère. Kävellessäsi tässä viinitarhassa voit löytää alueen kaiken perinnön rikkauden. Viininvalmistustyöpajat, viininmaistajaiset juuston kera tai vaikka viikonloppu lomamökissä, aidot elämykset löytyvät viininviljelijäkumppaneidemme joukosta. Vuoriston ystävät, Savoien viininviljelymaisemat odottavat sinua ainutlaatuiselle viinimatkailulle. Löydät aina aidon viinikokemuksen Winalist-kumppanin kanssa.


Tiedoksi: Savoyardin viinitarha on ihanteellinen valkoviinin ystäville, sillä vähintään 70 % tuotannosta tulee valkoisista rypälelajikkeista. Suurin osa Savoien 23 rypälelajikkeesta on paikallista alkuperää. Tarina kuitenkin kertoo, että Savoy-hedelmälepakko tuotiin Kyprokselta ristiretkien aikana.

Savoien viinireitit

Savoiella on 3 viinireittiä. Tie Chautagnesta ja Jongieux de Chambérysta Bourget du Laciin saa sinut tutustumaan Marestelet'n, Jongieux'n ja Monthoux'n viineihin. Seuraa Rhônea seuraavalle pysähdyspaikallesi: Seysselin kaupunkiin ja sen viinikellareihin. Jatkamalla reittiäsi kohti Aix-les-Bainsia, ylität Roussetten alueen. Jos aloitat matkasi Chambérysta, suuntaa etelään löytääksesi Isèren viinitarhoja. Thonon-les-bainsissa voit käydä Genevejärvellä ja maistella maukkaita valkoviinejä (marignan, marin, crépy jne.) koko matkan ajan.


Kuinka varata viininvalmistusviikonloppu Savoielta?

Winalistilla Savoien viinimatkailu on vain napsautuksen päässä! Hakualustamme ansiosta löydä sinulle sopivat viinitarhat ja linnat. Valitse seuraava määränpääsi hakukriteereilläsi. Varaa kokemuksesi valitsemaasi päivämäärään ja kellonaikaan. Kun aktiviteettisi on varattu, saat vahvistuksen ja muistutuksen. Alueen sadonkorjuukumppanimme ovat tervetulleita suurimmaksi osaksi lauantaisin ja sunnuntaisin. Winalist on Savoien ja Ranskan johtava viinimatkailualusta.

Katso lisää

Liity uutiskirjeeseemme!

Joka kuukausi, saat ilmaiset matkaoppaat ja vinkit seuraavalle viinimatkallesi. vai niin, ja erikoistarjouksia myös!