Ranska viinitilat > Savoyn viinitarha

Savoie, Ranska
Parhaat viinitilat vierailla

4,3/5 (1876 arviot) Alkaen 0,00 € että 38,00 €

Worry free travel with Winalist!

Best price guaranteed Direct availabilities Free cancellation

Explore the top wine tours and tastings in Savoyn viinitarha

Domaine De L'idylle - Winalist
Viinitilakierros ja maistelua
Gourmet-upotus
Luomu
Cruet 9 arviot 4,7

Domaine De L'idylle

Vuodesta 1840 perheomistuksessamme tuotamme Alpeille tyypillisiä rypälelajikkeita biologisella ...
Roussette-de-Savoie

14,00 € - 24,00 €

Maison Bonnard - Winalist
Lounas viininviljelijän pöydässä näköalalla
Seillonnaz
Uusi

Maison Bonnard

Maison Bonnardin viinit ovat 15 hehtaaria Bugeyn jyrkkiä rinteitä, savi-kalkkikivimaata, alkupe...
Bugey Roussette-de-Savoie

38,00 €

Lisää suodattimia


Välitön varaus
Näytä vain pikavaraukset
Private visit You will be the only group on site during your experience.
Visitors ratings
Kellonaika
Isäntätyyppi
Palvelut
Peruutusehdot
Excellence award Only show hosts with an excellence award

Alppien juurella Ranskassa Savoien viinitarhat jopa 500 metriä merenpinnan yläpuolella ovat omaperäinen kokemus jokaiselle viinin ystävälle. Winalist kutsuu sinut tutustumaan Savoien parhaisiin viinielämyksiin. Vieraile kauneimmissa viinikellareissa, jaa ainutlaatuisia hetkiä viininviljelijöiden kanssa perheen kanssa, yksin tai ystävien kanssa. Arkisin ja viikonloppuisin yhteistyökumppanimme tarjoavat sinulle sopivan viinielämyksen.


Savoien viininviljelyalue on yli 2 100 hehtaaria. Alueellisia nimityksiä on kolme (Savoie, Seyssel, Roussette de Savoie), jotka tuotetaan 4 Haute-Savoien, Savoien, Ainin ja Isèren departementissa. Kävellessäsi tämän viinitarhan läpi voit löytää alueen kaiken rikkauden. Viininvalmistustyöpajat, viininmaistajaiset juuston kera tai vaikka viikonloppu lomamökissä, aidot elämykset löytyvät viininviljelykumppaneiden valikoimastamme. Vuoriston ystävät, Savoien viinimaisemat odottavat sinua ainutlaatuiselle viinimatkailulle. Löydät aina aidon viinikokemuksen Winalist-kumppanin kanssa.

Katso lisää

Savoie olevat valitukset

Mitä tietää ennen vierailua Savoyn viinitarha

Kuinka varata viiniviikonloppu Savoieen?

Winalistin kanssa viinimatkailu Savoyssa on vain yhden napsautuksen päässä! Löydä tutkimusalustomme ansiosta viinitarhat ja linnat, jotka näyttävät sinulta. Valitse seuraava määränpää hakukriteereilläsi. Varaa kokemuksesi valitsemaasi päivämäärään ja aikaan. Kun aktiviteetti on varattu, saat vahvistuksen ja muistutuksen. Winalist on johtava viinimatkailualusta Savoyssa ja Ranskassa.

Mihin kartanoihin ja viininviljelijöihin vierailla Savoiessa?

Hevosenkenkä cirque ja sen kalkkikivi kallioita. La Mer de Glace, Ranskan suurin jäätikkö ja sen museo, on avoinna ympäri vuoden Chamonixissa. Annecy-järveä hallitseva Menthon Saint-Bernardin linna ja Esseillonin linnoitukset muistuttavat meitä siitä, että Savoy oli kiistanalainen maa. Viimeiseksi, Hautecombe Abbey Bourget -järvellä on monumentti, josta voi käydä ehdottomasti, jos tulet Savoieen.

Milloin tulla Savoieen?

Savoyssa on kaikkina vuodenaikoina erityisyys. Talviurheilun harrastajille odota hiihtokautta. Savoy on kuitenkin kesällä yhtä miellyttävä retkeily- ja viinireiteille. Meidän suosikki on retki Genevenjärvelle alkusyksystä.

Mikä piiri päivässä Savoiessa?

Jos joudut valitsemaan vain yhden aktiviteetin päivän aikana Savoie-loman aikana, Winalist suosittelee sinua tulemaan Chamonixiin. Voit käydä Mer de Glacessa tai kiivetä Aiguille du Midin huipulle köysiradalla uskomattoman näkymän Mont Blancille.

Liity uutiskirjeeseemme!

Stay tuned with our monthly travel guides and tips for your wine & spirits trips, along with special offers!