Ranska viinitilat / Savoyn viinitarha

Savoie, Ranska
Parhaat viinitilat vierailla

Explore the top wine tours and tastings in Savoyn viinitarha

Domaine De L'idylle
Domaine De L'idylle
Domaine De L'idylle
Viinitilakierros ja maistelua
Gourmet-upotus

Domaine De L'idylle

Host verified - Winalist
Organic Viticulture
Hinta: alkaen 13,00 €
4-30
5 /5
(1 arviot)
Maison Bonnard
Maison Bonnard
Maison Bonnard
Lounas viininviljelijän pöydässä näköalalla

Maison Bonnard

Host verified - Winalist
Hinta: alkaen 30,00 €
4-25

Lisää suodattimia

Välitön varaus
Näytä vain pikavaraukset
Kellonaika
Visitors ratings
Isäntätyyppi
Palvelut
Peruutusehdot
Yksityinen vai julkinen?

Yksityiset ilmoitukset tarkoittavat, että olet ainoa ryhmä sivustossa kokemuksesi aikana. Jos kokemus on julkinen, saatat olla sekoitettu muiden ryhmien kanssa

Mitä tietää ennen vierailua Savoyn viinitarha

Kuinka varata viiniviikonloppu Savoieen? +

Winalistin kanssa viinimatkailu Savoyssa on vain yhden napsautuksen päässä! Löydä tutkimusalustomme ansiosta viinitarhat ja linnat, jotka näyttävät sinulta. Valitse seuraava määränpää hakukriteereilläsi. Varaa kokemuksesi valitsemaasi päivämäärään ja aikaan. Kun aktiviteetti on varattu, saat vahvistuksen ja muistutuksen. Winalist on johtava viinimatkailualusta Savoyssa ja Ranskassa.

Mihin kartanoihin ja viininviljelijöihin vierailla Savoiessa? +

Hevosenkenkä cirque ja sen kalkkikivi kallioita. La Mer de Glace, Ranskan suurin jäätikkö ja sen museo, on avoinna ympäri vuoden Chamonixissa. Annecy-järveä hallitseva Menthon Saint-Bernardin linna ja Esseillonin linnoitukset muistuttavat meitä siitä, että Savoy oli kiistanalainen maa. Viimeiseksi, Hautecombe Abbey Bourget -järvellä on monumentti, josta voi käydä ehdottomasti, jos tulet Savoieen.

Milloin tulla Savoieen? +

Savoyssa on kaikkina vuodenaikoina erityisyys. Talviurheilun harrastajille odota hiihtokautta. Savoy on kuitenkin kesällä yhtä miellyttävä retkeily- ja viinireiteille. Meidän suosikki on retki Genevenjärvelle alkusyksystä.

Mikä piiri päivässä Savoiessa? +

Jos joudut valitsemaan vain yhden aktiviteetin päivän aikana Savoie-loman aikana, Winalist suosittelee sinua tulemaan Chamonixiin. Voit käydä Mer de Glacessa tai kiivetä Aiguille du Midin huipulle köysiradalla uskomattoman näkymän Mont Blancille.

Mitkä alueen Savoyn viinitarha viinitilat ovat avoinna tänään? +
To discover wineries, cellars and chateaux that are open today in Savoyn viinitarha, click here.
Mitkä ovat viinialueiden nimet maassa Savoyn viinitarha? +
The main wine regions to visit in Savoyn viinitarha are:
Can I visit a winery as a group in Savoyn viinitarha? +
Here are the wine estates in Savoyn viinitarha that can accommodate groups of 8 people or more: View wine tours and tastings in Savoie.
What are the best wineries for families in Savoyn viinitarha? +
The wine estates that offer the best tours and tastings for families are: View all wineries in Savoie.

Savoie olevat valitukset

Varaa viinikokemuksesi viinitiloissa, museoissa tai opastettuilla kierroksilla alueella Savoie. Välitön varaus ilman maksua.

Alppien juurella Ranskassa Savoyn viinitarhat, jotka sijaitsevat jopa 500 metriä merenpinnan yläpuolella, ovat alkuperäinen kokemus jokaiselle viinin ystävälle. Winalist kutsuu sinut tutustumaan Savoien parhaisiin viinielämyksiin. Vieraile kauneimmissa viinikellareissa, jaa ainutlaatuisia hetkiä viininviljelijöiden kanssa perheen kanssa, yksin tai ystävien kanssa. Arkisin ja viikonloppuisin yhteistyökumppanimme tarjoavat sinulle sopivan viinielämyksen.

Tutustu Savoyn viiniin aidon kokemuksen aikana

Savoien viininviljelyalue on yli 2100 hehtaaria. On olemassa 3 alueellista nimitystä (Savoie, Seyssel, Roussette de Savoie), jotka tuotetaan 4 Departementissa Haute-Savoie, Savoie, Ain ja Isère. Kävellessäsi tässä viinitarhassa voit löytää alueen kaiken perinnön rikkauden. Viininvalmistustyöpajat, viininmaistajaiset juuston kera tai vaikka viikonloppu lomamökissä, aidot elämykset löytyvät viininviljelijäkumppaneidemme joukosta. Vuoriston ystävät, Savoien viininviljelymaisemat odottavat sinua ainutlaatuiselle viinimatkailulle. Löydät aina aidon viinikokemuksen Winalist-kumppanin kanssa.


Tiedoksi: Savoyardin viinitarha on ihanteellinen valkoviinin ystäville, sillä vähintään 70 % tuotannosta tulee valkoisista rypälelajikkeista. Suurin osa Savoien 23 rypälelajikkeesta on paikallista alkuperää. Tarina kuitenkin kertoo, että Savoy-hedelmälepakko tuotiin Kyprokselta ristiretkien aikana.

Savoien viinireitit

Savoiella on 3 viinireittiä. Tie Chautagnesta ja Jongieux de Chambérysta Bourget du Laciin saa sinut tutustumaan Marestelet'n, Jongieux'n ja Monthoux'n viineihin. Seuraa Rhônea seuraavalle pysähdyspaikallesi: Seysselin kaupunkiin ja sen viinikellareihin. Jatkamalla reittiäsi kohti Aix-les-Bainsia, ylität Roussetten alueen. Jos aloitat matkasi Chambérysta, suuntaa etelään löytääksesi Isèren viinitarhoja. Thonon-les-bainsissa voit käydä Genevejärvellä ja maistella maukkaita valkoviinejä (marignan, marin, crépy jne.) koko matkan ajan.


Kuinka varata viininvalmistusviikonloppu Savoielta?

Winalistilla Savoien viinimatkailu on vain napsautuksen päässä! Hakualustamme ansiosta löydä sinulle sopivat viinitarhat ja linnat. Valitse seuraava määränpääsi hakukriteereilläsi. Varaa kokemuksesi valitsemaasi päivämäärään ja kellonaikaan. Kun aktiviteettisi on varattu, saat vahvistuksen ja muistutuksen. Alueen sadonkorjuukumppanimme ovat tervetulleita suurimmaksi osaksi lauantaisin ja sunnuntaisin. Winalist on Savoien ja Ranskan johtava viinimatkailualusta.

Katso lisää

Liity uutiskirjeeseemme!

Joka kuukausi, saat ilmaiset matkaoppaat ja vinkit seuraavalle viinimatkallesi. vai niin, ja erikoistarjouksia myös!