Viinimatkailu Île-de-Francessa: Osallistu maistelupajoihin

Vaikka isle-de-France ei ole viinituotannossaan kuuluisin alue, se on kasvattanut viiniköynnöksiä maallaan Rooman ajoista lähtien. Winalist kutsuu sinut tutustumaan alueen viininviljelijöiden parhaisiin viinikokemuksiin. Vieraile Pariisin viinikellareissa ja nauti makuista Yvelinesin tuottajan luona. Tai tutustu Montmartren viiniköynnöksiin 18. kaupunginosassa. Yllättävä ja ainutlaatuinen. Jardin des Plantes tuottaa myös viiniä, jossa on lähes 250 viiniköynnöstä.

Kokemuksia ympärilläni
Ile-de-France viinikartta

Tutustu Île-de-France-alueen viineihin

Viinitapahtumia Pariisissa ja sen ympäristössä on lukuisia. Löydät erittäin helposti hyviä viinikauppiaita, jotka tarjoavat sinulle paikallisia viinejä, ja muita kaikkialta Ranskasta. Jotkut Île-de-France -viinit saavat paljon myönteisiä mielipiteitä. Argenteuil-viiniä on äänestetty useaan otteeseen Pariisin alueen parhaaksi viiniksi. Suresnesin viinitarha tunnetaan myös alueella. Viiniköynnökset kasvavat Sceauxissa, Chavillessa, Boulogne-Billancourtissa (Merlot) tai Rueil-Malmaisonissa. Löydät aina aiton viinikokemuksen Winalist-kumppanilta.

Tiesitkö ? Huipussaan 42 000 hehtaaria katettiin viiniköynnöksillä Île-de-Francessa. Ja viini oli laadukasta, koska sen avulla voitiin sammuttaa vieraiden jano kuninkaallisissa pöydissä.

viininmaistajaiset alueella Ile-de-France

Viininvalmistuskurssit alueella Ile-de-France

Tarkenna hakuasi kokemustyypin mukaan

Viinireitit Île-de-Francessa

Tapaa Butte Montmartressa aloittaaksesi matkasi. Sielle istutetaan noin 2000 Gamayn ja Pinot Noirin viiniköynnöksiä. Clos Montmartre tuottaa vuosittain 1500 pulloa. Villepinte on seuraava määränpääsi. Tule maistamaan Chardonnay Sausset-puiston sydämessä. Ota sitten Suresnesin suunta. Viiniä on viljelty 1700-luvulta lähtien. Nykyään kolme kuveeria myy yli 4000 pulloa valkoviiniä vuodessa (kuiva ja puolikuiva). Käy Château de Versaillesissa 20 hehtaarin Cabernet- ja Merlot-viiniköynnöksillä. Löydä lopuksi Seine-et-Marnen Thomeryssa Fontainebleaun kultaiset chasselat, rypäleen, jota on viljelty 1800-luvun alusta lähtien.


Kuinka varata enologinen viikonloppu Île-de-Francessa?

Kirjoita vain hakukriteerisi Winalistiin! Löydämme sinulle parhaat kumppaniviinitarhat ja châteaux löytääksesi sinulle todella sopivan viinikokemuksen. Varaa kokemuksesi valitsemasi päivämäärän ja kellonajan mukaan. Kun aktiviteetti on varattu, saat vahvistuksen ja muistutuksen. Sadonkorjuukumppanimme toivottavat sinut suureksi osaksi myös lauantaisin ja sunnuntaisin. Winalist on winele-de-Francen johtava viinimatkailualusta.

Parhaat vierailtavat kaupungit alueella Ile-de-France

Paris

Paris

4.8 / 5 (9604 arvostelua)
5 kokemuksia

Halu nähdä uusia näköaloja tuntuu, mutta et pääse Ranskan toiseen päähän? Älä kerro meille lisää. Meillä on ratkaisu: miksi mennä kauas, kun kauneus on lähellä kotia?


Pariisi, Ranskan pääkaupunki ja r...

Mitä sinun on tiedettävä ennen vierailua Ile-de-France

Onko Pariisissa vierailtavia kellareita? +
Kuinka tehdä viiniturismia Pariisin ympäristössä? +

Tutustu muihin Ranska viinialueisiin