Ranska / Konjakin viinitarha

Konjakki, Ranska
Parhaat viinikierrokset & maistiaiset

Suosittuja viinitiloja, joissa vierailla Konjakki viinitarhassa

Domaine Pasquet
Domaine Pasquet
Domaine Pasquet

Domaine Pasquet Host verified - Winalist

Organic Viticulture
Hinta: alkaen 16,00 €
2-12
Cognac Frapin
Cognac Frapin
Cognac Frapin

Cognac Frapin Host verified - Winalist

Hinta: alkaen 15,00 €
1-20
Les Frères Moine
Les Frères Moine
Les Frères Moine

Les Frères Moine Host verified - Winalist

Hinta: alkaen 5,00 €
1-10
Cognac Raby
Cognac Raby
Cognac Raby

Cognac Raby Host verified - Winalist

Välitön varaus Reasoned viticulture
Hinta: alkaen 0,00 €
1-30
Cognac Braastad
Cognac Braastad
Cognac Braastad

Cognac Braastad Host verified - Winalist

Reasoned viticulture
Hinta: alkaen 15,00 €
1-15
XO Madame
XO Madame
XO Madame

XO Madame Host verified - Winalist

Hinta: alkaen 170,00 €
2-8
Bourgoin Cognac
Bourgoin Cognac
Bourgoin Cognac

Bourgoin Cognac Host verified - Winalist

Organic Viticulture
Hinta: alkaen 25,00 €
2-50
Cognac Tasting Tour
Cognac Tasting Tour
Cognac Tasting Tour

Cognac Tasting Tour Host verified - Winalist

Hinta: alkaen 54,00 €
1-12
Trot'z Ride
Trot'z Ride
Trot'z Ride

Trot'z Ride Host verified - Winalist

Välitön varaus
Hinta: alkaen 25,00 €
2-10
Cognac Hennessy
Cognac Hennessy
Cognac Hennessy

Cognac Hennessy Host verified - Winalist

Reasoned viticulture
Hinta: alkaen 250,00 €
2-20
Domaine Conte Et Filles
Domaine Conte Et Filles
Domaine Conte Et Filles

Domaine Conte Et Filles Host verified - Winalist

Välitön varaus Reasoned viticulture
Hinta: alkaen 0,00 €
2-50
Martell & Co
Martell & Co
Martell & Co

Martell & Co Host verified - Winalist

Hinta: alkaen 75,00 €
1-10
Näytä määritys

Lisää suodattimia

Välitön varaus
Näytä vain pikavaraukset
Kellonaika
Isäntätyyppi
Palvelut
Peruutusehdot
Yksityinen vai julkinen?

Yksityiset ilmoitukset tarkoittavat, että olet ainoa ryhmä sivustossa kokemuksesi aikana. Jos kokemus on julkinen, saatat olla sekoitettu muiden ryhmien kanssa

Mitä tietää ennen vierailua Konjakin viinitarha

Kuinka varata viiniviikonloppu konjakkiin? +

Winalistin kanssa viiniturismi Cognacissa on vain yhden napsautuksen päässä! Löydä tutkimusalustomme ansiosta viinitarhat ja linnat, jotka näyttävät sinulta. Valitse seuraava määränpää hakukriteereilläsi. Varaa kokemuksesi valitsemaasi päivämäärään ja aikaan. Kun aktiviteetti on varattu, saat vahvistuksen ja muistutuksen. Winalist on ensimmäinen viinimatkailualusta Cognacissa ja Ranskassa.

Milloin on paras aika vierailla viininmaistajaisissa Cognacissa? +

Paras aika vierailla Cognacissa on huhtikuusta kesäkuuhun, jolloin sää on leuto ja lämpötilat ovat 15-25 celsiusastetta (59-77 fahrenheit-astetta). Tänä aikana voit myös kokea kaikki paikalliset nähtävyydet, kuten viininmaistajaiset ja fine dining -ruokailut Cognacin ravintoloissa. Jos suunnittelet matkaa kesällä, varmista, että sinulla on tarpeeksi aikaa tutustua alueeseen, koska suurin osa niistä on suljettu heinä- ja elokuussa. On parasta viipyä vähintään kaksi päivää, jotta voit tutustua myös muihin Cognacin lähellä sijaitseviin alueisiin, kuten Bordeaux'an tai Pariisiin.

Mitä tehdä päivässä konjagissa? +

Aamulla opastettu kierros kaupunkiin täynnä historiaa, jota seurasi hyvä lounas paikallisen viinin kanssa. Sitten opit alueellisten viinien historiaa konjakkitaidemuseossa.

Viimeinkin François 1er: n synnyttämä linnan opastettu kiertue vie sinut Ranskan suurten kuninkaiden aikakauteen.

Millaisia viinejä Cognacin viinitilat tuottavat? +

Ranskan konjakin alue on kuuluisa perinteisestä "poltetusta viinistään" tai brandystä, joka on erityinen kaksinkertaisesti tislattu viini. Tämä viinityyppi on valmistettu tislatusta rypälemehusta, joka on fermentoitu viiniksi. Konjakin valmistukseen käytetyt rypäleet ovat Ugni Blanc- ja Folle noire -rypäleet - ne korjataan syksyllä ja käyvät sitten tynnyreissä useita kuukausia ennen kuin ne tislataan kahdesti.


Cognacin lopputuote on ikääntynyt neljästä sataan vuoteen riippuen tyylistäsi (tai budjetistasi). Kuinka monta nimitystä on Cognacin alueella Ranskassa?

Konjakilla on kuusi erilaista viininviljelyaluetta, mukaan lukien:

  • Grande Champagne.
  • Pieni samppanja.
  • Rajat.
  • Fins Bois.
  • Bons Bois.
  • Bois Ordinaires.
Mikä on konjakkitalo? +

Konjakkitalo on yritys, joka tislaa ja kypsyttää konjakkiviiniä. Neljä tunnetuinta konjakkitaloa ovat Hennessy, Rémy Martin, Martell ja Courvoisier.

Mikä on Cognac AOC -luokitus? +

AOC-luokitus on tietyn viinin laillinen alkuperätakuu, johon on tärkeää kiinnittää huomiota konjakkeja valittaessa. Parhaan konjakin valinnassa on tärkeää ottaa huomioon AOC-luokitus. Tämä on viininvalmistusyrityksen korkein luokitus ja takaa, että viinisi on valmistettu tietyllä alueella kasvatetuista rypäleistä ja sitä on kypsytetty tammitynnyreissä vähintään kaksi vuotta.


AOC-luokituksessa on tasoja sen mukaan, kuinka kauan konjakkitalo vanhentaa viiniään.

Mitkä alueen Konjakin viinitarha viinitilat ovat avoinna tänään? +
Löydä tänään alueella Konjakin viinitarha avoinna olevat viinitilat, kellarit ja linnat napsauttamalla tätä .
Mitkä ovat viinitilat, jotka hyväksyvät ryhmiä alueella Konjakin viinitarha? +
Tässä ovat viinitilat, joihin mahtuu vähintään 8 hengen ryhmiä alueella Konjakin viinitarha vierailua ja maistelua varten: Katso kaikki verkkotunnukset, joihin mahtuu ryhmiä alueella Konjakin viinitarha.
Mitkä ovat alueen Konjakin viinitarha suosituimmat viinitilat? +
Mitkä viinitilat tarjoavat elämyksiä perheille alueella Konjakin viinitarha? +
Perheille parhaita viinielämyksiä tarjoavat kartanot ovat: Näytä kaikki perheystävälliset kartanot alueella Konjakin viinitarha.

Konjakki olevat valitukset

Varaa viinikokemuksesi viinitiloissa, museoissa tai opastettuilla kierroksilla alueella Konjakki. Välitön varaus ilman maksua.

Vieraile upeissa Cognac-tiloissa. Winalist tarjoaa sinulle Cognac-alueen parhaat viiniaktiviteetit. Varaa kartanovierailu viininmaistelun kera tutustuaksesi kulttuuri-, arkkitehtuuri- ja gastronomiseen perintöön.


Ranskan viinialueiden joukossa Winalist kutsuu sinut tutustumaan Cognac-alueen parhaisiin retkiin ja maistajaisiin. Vieraile kauneimmissa viinikellareissa, jaa ainutlaatuisia hetkiä viininviljelijöiden kanssa perheenä, yksin, ystävien kanssa tai valitse makuista Cognac-châteaussa. Arkisin ja viikonloppuisin yhteistyökumppanimme tarjoavat sinulle parhaita viinielämyksiä.


Tutustu konjakkiin aidon kokemuksen aikana

Charentesin, Poitou-Charentesin tai konjakin alue toivottaa sinut avosylin tervetulleeksi ajattomalle tauolle. Valkoviinien par excellence -viinitarha on täynnä enologeja, suuria taloja ja viinitiloja, jotka toivottavat sinut tervetulleeksi kokemaan ainutlaatuisen hetken paikallisten ruokien ja juomien parissa. Heidän viininsä saavat monia positiivisia arvosteluja asiantuntijoiden arvioiden ansiosta. Kumppaniviininviljelijöiden joukosta löytyy viininvalmistustyöpajoja, vierailuja kellareihin, joissa opitaan kaikkea alueellisista rypälelajikkeista, tai jopa viikonloput linnassa perinteisimmistä omaperäisimpiin kokemuksiin. Löydät aina aidon viininvalmistuskokemuksen Winalist-kumppanin kanssa löytääksesi monia valkoisia rypälelajikkeita.

Hyvä tietää: Konjakki on viinialue, mutta se on myös tunnetun vahvan liköörin nimi. Tämä eau-de-vie on valvottu alkuperänimitys, joka on tuotettava yksinomaan tällä alueella. Asetuksessa määritellään crus, jolla on lupa valmistaa kuuluisaa konjakkia.

Konjakin viinireitit.

Charente Maritimessa Angoulême, Saintes ja Cognacin kaupunki ovat alueen tärkeimpiä vierailukohteita, joissa etsitään konjakkitaloa ja alueen viininviljelyosaamista. Ympäri vuoden parhaat talot toivottavat sinut tervetulleeksi erilaisille vierailuille ja maisteluille (Martell, Henessy jne.). Ylittämällä monia romaanista arkkitehtuuria edustavia kyliä, löydät matkallasi monia luottamuksellisia viininviljelijöitä, jotka tuottavat pääasiassa valkoviiniä Ugni Blanc- ja Colombard-rypälelajikkeista. Älä unohda maistaa hyvää Pineau des Charentesia, aperitiivia, joka on valmistettu rypäleen puristemehusta, joka on sekoitettu eau-de-vie-viiniin ennen tammitynnyreissä kypsytystä. Ensimmäinen kurssi "Le Cognac et la vigne" tutustuttaa sinut viinikulttuuriin. Lähtiessään Saintesistä se kulkee Saint-Jean d'Angelyn, Burien, Cognacin ja Aigren kautta. Edelleen Saintesistä lähtevä toinen viinireitti vie sinut Angoulêmeen Jarnacin ja Châteauneuf-sur-Charenten kautta Charenten varrella. Kivitie Saintesistä Gémozaciin tai Cognacista Blanzaciin on saanut nimensä, koska se ylittää alueen kalkkikivimaaperän ja saa sinut löytämään roomalaiset jäännökset ja Etelä-Charenten viinikellarit.


Kuinka varata viininvalmistusviikonloppu Cognacista?

Winalistin avulla Cognacin viinimatkailu on vain napsautuksen päässä! Hakualustamme ansiosta löydä sinulle sopivat viinitarhat ja linnat. Valitse seuraava määränpääsi hakukriteereilläsi. Varaa kokemuksesi valitsemaasi päivämäärään ja kellonaikaan. Kun aktiviteettisi on varattu, saat vahvistuksen ja muistutuksen. Suurin osa yhteistyökumppaneistamme toivottaa sinut tervetulleeksi lauantaina ja sunnuntaina lomasi aikana. Winalist on ensimmäinen viinimatkailualusta Cognacissa ja Ranskassa.

Cognac-alueella oleskelusi aikana haluat todennäköisesti kävellä viinireittiä reunustavan linnojen ja kartanoiden läpi. Winalistilla eri puolilla Ranskaa olevat viinitilat tarjoavat useita aktiviteetteja löytö- ja makurikkaalle päivälle. Opastetun tilakierroksen jälkeen voit esimerkiksi maistella suoraan tuottajan kellarissa valmistettuja viinejä tai vaikka pitää piknikin viiniköynnösten keskellä. Opit parhaiten arvostamaan Pineau des Charentesia La Rochellesta Angoulêmeen. Viljelystä pullotukseen kumppaniviljelijät paljastavat joitain hyvin säilyneitä salaisuuksia sukupolvien ajan. Tarjolla on jokaiseen makuun ja jokaiseen budjettiin. Jotkut aktiviteetit ovat myös ryhmien saatavilla, mikä on loistava idea omaperäiselle liikeseminaarille. Winalist-hakukone tarjoaa useita vierailuja, jotka päättyvät maisteluun, päiväsaikaan ja viikonloppuisin. Varataksesi viininvalmistustoimintasi sinun tarvitsee vain valita kriteerisi ja antaa itsesi ohjatuksi. Vahvista vain muutamalla napsautuksella. Haluatko tarjota elämyksen viinin ystävälle? Ajattele Winalist-lahjakorttia! Täysin muokattavissa, se on hyvä yllätys varmasti voimassa kaikessa toiminnassamme.

Katso lisää

Liity uutiskirjeeseemme!

Joka kuukausi, saat ilmaiset matkaoppaat ja vinkit seuraavalle viinimatkallesi. vai niin, ja erikoistarjouksia myös!