Viiniturismi Cognacissa: Käy viinitiloissa ja viininviljelijöissä

Cognacin viinit ovat yli 76 000 hehtaaria viiniköynnöksiä ja vähintään 6 nimitystä, jotka jakautuvat neljään osastoon: Dordogne, Deux-Sèvres, Charente ja Charente-Maritime. Winalist kutsuu sinut tutustumaan parhaisiin viinikokemuksiin konjakkialueella. Käy kauneimmissa viinikellareissa, jaa ainutlaatuisia hetkiä viininviljelijöiden kanssa perheen, yksin tai ystävien kanssa. Arkipäivinä ja viikonloppuina kumppanimme tarjoavat sinulle parhaan viinikokemuksen.

Kokemuksia ympärilläni
Konjakki viinikartta

Tutustu konjakkiin autenttisen kokemuksen aikana

Charentesin alue toivottaa sinut tervetulleeksi avosylin kanssa ajattomalla suluilla. Par excellence -viini-viinitarha on täynnä viiniasiantuntijoita, suuria taloja ja viinitilakeskuksia, jotka toivottavat sinut tervetulleeksi nauttimaan ainutlaatuisesta hetkestä alueen ruokien ja juomien ympärillä. Heidän viininsä keräävät paljon positiivisia mielipiteitä asiantuntijoiden arvostelujen ansiosta. Viininvalmistajien työpajat, kellari vierailut oppia kaikkea alueellisista rypälelajikkeista tai jopa viikonloppuisin château'ssa, kokemukset perinteisimmistä alkuperäisimpiin löytyvät viininviljelijäkumppaneiden valikoimastamme. Löydät aina aiton viinikokemuksen Winalist-kumppanilta.

Hyvä tietää: Konjakki on viinialue, mutta se on myös tunnettu vahva alkoholi. Tämä eau-de-vie on valvottu alkuperänimitys, joka on tuotettava yksinomaan tällä alueella. Asetuksella rajataan vuosikerta, jolla on lupa tuottaa kuuluisaa konjakkia.

Vierailut ja maistelu alueella Konjakki

Tarkenna hakuasi kokemustyypin mukaan

Konjakin viinireitit

Angoulême, Saintes ja konjakki ovat alueen pakollisia vierailuja. Koko vuoden suurimpia taloja toivottaa sinut tervetulleiksi erilaisiin kiertueisiin ja maisteluihin (Martell, Henessy jne.). Kun ylität romaanisen arkkitehtuurin omaavia kyliä, löydät matkallasi paljon luottamuksellisempia viininviljelijöitä, jotka tuottavat enimmäkseen valkoviiniä, joka on valmistettu Ugni Blanc- ja Colombard-rypälelajikkeista. Älä unohda maistaa hyvää Pineau des Charentesia, aperitiivia, joka on valmistettu rypäleen puristemehusta sekoitettuna brandyn kanssa ennen vanhentamista tammitynnyreissä. Ensimmäinen reitti nimeltään “Le Cognac et la vigne” esittelee sinulle viinikulttuurin. Saintesista se kulkee Saint-Jean d'Angelyn, Burien, konjakin ja Aigren kautta. Alkaen edelleen Saintesista, toinen viinireitti vie Angoulêmeen Jarnacin ja Châteauneuf-sur-Charenten kautta Charentea pitkin. Kivireitti Saintesista Gémozaciin tai Cognacista Blanzaciin on niin kutsuttu, koska se ylittää alueen kalkkikivimaat, samalla kun etsit Rooman jäänteitä ja viinikellareita Charenten eteläpuolella.


Kuinka varata viiniviikonloppu konjakkiin?

Winalistin kanssa viiniturismi Cognacissa on vain yhden napsautuksen päässä! Löydä hakupalvelumme ansiosta viinitarhat ja linnat, jotka näyttävät sinulta. Valitse seuraava määränpää hakukriteereilläsi. Varaa kokemuksesi valitsemasi päivämäärän ja kellonajan mukaan. Kun aktiviteetti on varattu, saat vahvistuksen ja muistutuksen. Suurin osa yhteistyökumppaneistamme toivottaa sinut tervetulleeksi lauantaina ja sunnuntaina loman aikana. Winalist on johtava viinimatkailualusta Cognacissa ja Ranskassa.

Mitä sinun on tiedettävä ennen vierailua Konjakki

Kuinka varata viiniviikonloppu konjakkiin? +
Milloin tulla konjakkialueelle? +
Mitä tehdä päivässä konjagissa? +

Tutustu muihin Ranska viinialueisiin