Konjakin viinitarha
Parhaat viininmaistajaiset ja viinitilamatkat

Suosittuja viinitiloja, joissa vierailla Konjakki viinitarhassa

Cognac Frapin
Cognac Frapin
Cognac Frapin

Cognac Frapin

Hinta: alkaen 15,00 €
1-20
5 /5
(2 arviot)
Domaine Pasquet
Domaine Pasquet
Domaine Pasquet

Domaine Pasquet

Organic Viticulture
Hinta: alkaen 16,00 €
2-12
4.7 /5
(3 arviot)
Les Frères Moine
Les Frères Moine
Les Frères Moine

Les Frères Moine

Hinta: alkaen 5,00 €
1-10
5 /5
(1 arviot)
XO Madame
XO Madame
XO Madame

XO Madame

Hinta: alkaen 170,00 €
2-8
Bourgoin Cognac
Bourgoin Cognac
Bourgoin Cognac

Bourgoin Cognac

Organic Viticulture
Hinta: alkaen 25,00 €
2-50
Näytä määritys

Lisää suodattimia

Välitön varaus
Näytä vain pikavaraukset
Kellonaika
Isäntätyyppi
Palvelut
Peruutusehdot
Yksityinen vai julkinen?

Yksityiset ilmoitukset tarkoittavat, että olet ainoa ryhmä sivustossa kokemuksesi aikana. Jos kokemus on julkinen, saatat olla sekoitettu muiden ryhmien kanssa

Mitä sinun on tiedettävä ennen vierailua Konjakin viinitarha

Kuinka varata viiniviikonloppu konjakkiin? +

Winalistin kanssa viiniturismi Cognacissa on vain yhden napsautuksen päässä! Löydä tutkimusalustomme ansiosta viinitarhat ja linnat, jotka näyttävät sinulta. Valitse seuraava määränpää hakukriteereilläsi. Varaa kokemuksesi valitsemaasi päivämäärään ja aikaan. Kun aktiviteetti on varattu, saat vahvistuksen ja muistutuksen. Winalist on ensimmäinen viinimatkailualusta Cognacissa ja Ranskassa.

Milloin tulla konjakkialueelle? +

Osallistuminen on erittäin korkea elokuussa, koska sesonkiaika alkaa heinäkuussa ja päättyy syyskuussa. Ihanteellinen tuleva kuukausi on kesäkuu, jo jo erittäin miellyttävä sää.

Mitä tehdä päivässä konjagissa? +

Aamulla opastettu kierros kaupunkiin täynnä historiaa, jota seurasi hyvä lounas paikallisen viinin kanssa. Sitten opit alueellisten viinien historiaa konjakkitaidemuseossa.

Viimeinkin François 1er: n synnyttämä linnan opastettu kiertue vie sinut Ranskan suurten kuninkaiden aikakauteen.

Mitkä alueen Konjakin viinitarha viinitilat ovat avoinna tänään? +
Löydä tänään alueella Konjakin viinitarha avoinna olevat viinitilat, kellarit ja linnat napsauttamalla tätä .
Mitkä ovat viinitilat, jotka hyväksyvät ryhmiä alueella Konjakin viinitarha? +
Tässä ovat viinitilat, joihin mahtuu vähintään 8 hengen ryhmiä alueella Konjakin viinitarha vierailua ja maistelua varten: Katso kaikki verkkotunnukset, joihin mahtuu ryhmiä alueella Konjakin viinitarha.
Mitkä ovat alueen Konjakin viinitarha suosituimmat viinitilat? +
Mitkä viinitilat tarjoavat elämyksiä perheille alueella Konjakin viinitarha? +
Perheille parhaita viinielämyksiä tarjoavat kartanot ovat: Näytä kaikki perheystävälliset kartanot alueella Konjakin viinitarha.
Varaa viinikokemuksesi viinitiloissa, museoissa tai opastettuilla kierroksilla alueella Konjakki. Välitön varaus ilman maksua.

Vieraile upeissa Cognac-tiloissa. Winalist tarjoaa sinulle Cognac-alueen parhaat viiniaktiviteetit. Varaa kartanovierailu viininmaistelun kera tutustuaksesi kulttuuri-, arkkitehtuuri- ja gastronomiseen perintöön.


Ranskan viinialueiden joukossa Winalist kutsuu sinut tutustumaan Cognac-alueen parhaisiin retkiin ja maistajaisiin. Vieraile kauneimmissa viinikellareissa, jaa ainutlaatuisia hetkiä viininviljelijöiden kanssa perheenä, yksin, ystävien kanssa tai valitse makuista Cognac-châteaussa. Arkisin ja viikonloppuisin yhteistyökumppanimme tarjoavat sinulle parhaita viinielämyksiä.


Tutustu konjakkiin aidon kokemuksen aikana

Charentesin, Poitou-Charentesin tai konjakin alue toivottaa sinut avosylin tervetulleeksi ajattomalle tauolle. Valkoviinien par excellence -viinitarha on täynnä enologeja, suuria taloja ja viinitiloja, jotka toivottavat sinut tervetulleeksi kokemaan ainutlaatuisen hetken paikallisten ruokien ja juomien parissa. Heidän viininsä saavat monia positiivisia arvosteluja asiantuntijoiden arvioiden ansiosta. Kumppaniviininviljelijöiden joukosta löytyy viininvalmistustyöpajoja, vierailuja kellareihin, joissa opitaan kaikkea alueellisista rypälelajikkeista, tai jopa viikonloput linnassa perinteisimmistä omaperäisimpiin kokemuksiin. Löydät aina aidon viininvalmistuskokemuksen Winalist-kumppanin kanssa löytääksesi monia valkoisia rypälelajikkeita.

Hyvä tietää: Konjakki on viinialue, mutta se on myös tunnetun vahvan liköörin nimi. Tämä eau-de-vie on valvottu alkuperänimitys, joka on tuotettava yksinomaan tällä alueella. Asetuksessa määritellään crus, jolla on lupa valmistaa kuuluisaa konjakkia.

Konjakin viinireitit.

Charente Maritimessa Angoulême, Saintes ja Cognacin kaupunki ovat alueen tärkeimpiä vierailukohteita, joissa etsitään konjakkitaloa ja alueen viininviljelyosaamista. Ympäri vuoden parhaat talot toivottavat sinut tervetulleeksi erilaisille vierailuille ja maisteluille (Martell, Henessy jne.). Ylittämällä monia romaanista arkkitehtuuria edustavia kyliä, löydät matkallasi monia luottamuksellisia viininviljelijöitä, jotka tuottavat pääasiassa valkoviiniä Ugni Blanc- ja Colombard-rypälelajikkeista. Älä unohda maistaa hyvää Pineau des Charentesia, aperitiivia, joka on valmistettu rypäleen puristemehusta, joka on sekoitettu eau-de-vie-viiniin ennen tammitynnyreissä kypsytystä. Ensimmäinen kurssi "Le Cognac et la vigne" tutustuttaa sinut viinikulttuuriin. Lähtiessään Saintesistä se kulkee Saint-Jean d'Angelyn, Burien, Cognacin ja Aigren kautta. Edelleen Saintesistä lähtevä toinen viinireitti vie sinut Angoulêmeen Jarnacin ja Châteauneuf-sur-Charenten kautta Charenten varrella. Kivitie Saintesistä Gémozaciin tai Cognacista Blanzaciin on saanut nimensä, koska se ylittää alueen kalkkikivimaaperän ja saa sinut löytämään roomalaiset jäännökset ja Etelä-Charenten viinikellarit.


Kuinka varata viininvalmistusviikonloppu Cognacista?

Winalistin avulla Cognacin viinimatkailu on vain napsautuksen päässä! Hakualustamme ansiosta löydä sinulle sopivat viinitarhat ja linnat. Valitse seuraava määränpääsi hakukriteereilläsi. Varaa kokemuksesi valitsemaasi päivämäärään ja kellonaikaan. Kun aktiviteettisi on varattu, saat vahvistuksen ja muistutuksen. Suurin osa yhteistyökumppaneistamme toivottaa sinut tervetulleeksi lauantaina ja sunnuntaina lomasi aikana. Winalist on ensimmäinen viinimatkailualusta Cognacissa ja Ranskassa.

Cognac-alueella oleskelusi aikana haluat todennäköisesti kävellä viinireittiä reunustavan linnojen ja kartanoiden läpi. Winalistilla eri puolilla Ranskaa olevat viinitilat tarjoavat useita aktiviteetteja löytö- ja makurikkaalle päivälle. Opastetun tilakierroksen jälkeen voit esimerkiksi maistella suoraan tuottajan kellarissa valmistettuja viinejä tai vaikka pitää piknikin viiniköynnösten keskellä. Opit parhaiten arvostamaan Pineau des Charentesia La Rochellesta Angoulêmeen. Viljelystä pullotukseen kumppaniviljelijät paljastavat joitain hyvin säilyneitä salaisuuksia sukupolvien ajan. Tarjolla on jokaiseen makuun ja jokaiseen budjettiin. Jotkut aktiviteetit ovat myös ryhmien saatavilla, mikä on loistava idea omaperäiselle liikeseminaarille. Winalist-hakukone tarjoaa useita vierailuja, jotka päättyvät maisteluun, päiväsaikaan ja viikonloppuisin. Varataksesi viininvalmistustoimintasi sinun tarvitsee vain valita kriteerisi ja antaa itsesi ohjatuksi. Vahvista vain muutamalla napsautuksella. Haluatko tarjota elämyksen viinin ystävälle? Ajattele Winalist-lahjakorttia! Täysin muokattavissa, se on hyvä yllätys varmasti voimassa kaikessa toiminnassamme.

Katso lisää