Varaa parhaat samppanjakellarikierrokset

Winalist tarjoaa sinulle luettelon parhaimmista kellarikäynneistä, viininmaistajista, käveleistä Champagnen viinitarhojen sydämessä löytääksesi viininviljelijöitä, viininviljelijöitä, tuottajia, sadonkorjaajia tai Champagne-nimityksen taloja. Järjestä vain viikonloppu tai viinimatkailuvierailusi varaamalla ilmainen samppanjakokemus, joka on saatavana lauantaina tai sunnuntaina. Joulukuussa voit myös löytää joulumarkkinat Reimsistä. Löydä nopeasti mielipiteet ja hinnat Champagnen suurimmista kuveista.


Kokemuksia ympärilläni
Samppanja viinikartta

Mitä vierailla samppanjaviinireitillä?

Winalist tarjoaa erittäin suuren määrän kokemuksia viinimatkailusta. Voit tehdä koko viinimatkailun viikonlopun tai käydä esimerkiksi Reimsin samppanjakellarissa muutaman tunnin sisällä. Voit tehdä valintasi, mikä ei ole yksinkertaisempaa. Käytä hakupalkkia ja käytettävissäsi olevia erilaisia vaihtoehtoja: ihmisten lukumäärä, hinta, kokemustyyppi ... Löydät helposti myös kellarikiertomatkoja ja maisteluita Champagnesta. jotta maistat alueen parhaat kuuvit.

Kuuluisat samppanjakellarit on ryhmitelty pääasiassa Reimsissä Taittingerin, Epernayn, samppanjan kalkkikylvien kanssa, esimerkiksi kuuluisan talon Moët et Chandon, Troyesin kanssa ja sen ympäristössä, ja vähintään 120 km gallerioita on omistettu samppanjan säilyttämiselle. Voit myös käydä läpi viinitarhan Champagne-viinireitillä löytääksesi avoimia alueita! Tai kävele kuuluisan munkin Dom Pérignon -jäljillä Hautvillers-kaduilla.


Reims sijaitsee 45 minuutin päässä Pariisista TGV: llä (junalla) tai 1,5 tuntia autolla. Heti kun saavut, käy kuuluisassa katedraalissa ja tapaa sitten paikallisia viininviljelijöitä. Winalistin ansiosta löydät luettelon yleisölle avoimista viinitilamajoista Champagnessa (joka ulottuu Epernayyn tai Troyesiin). Interaktiivinen karttamme auttaa sinua paikantamaan alueet ja suunnittelemaan toimintaasi Champagnessa tai Champagne-turistireitin kautta.

Vierailut ja maistelu alueella Samppanja

Retket alueella Samppanja

ateriat alueella Samppanja

Viininvalmistuskurssit alueella Samppanja

kävelee alueella Samppanja

Tarkenna hakuasi kokemustyypin mukaan

Samppanjan rypälelajikkeet tietää

Pinot Noir kasvaa Montagne de Reimsin ja Côte de Barin kalkkikivimaisessa maaperässä. Punaisten hedelmien tuoksuilla se antaa viinille kehon. Meunier on läsnä enemmän Marne-laaksossa ja tuo sekoituksiin ripauden pyöreyttä. Lopuksi, Chardonnay on valkoinen viinirypälelajike, joka edustaa noin 30% Champagne-viinitarhoista, joista valtaosa on Côte des blancsissa.Kuinka varata viiniviikonloppu samppanjassa?

Winalistin kanssa viinimatkailu Champagnessa on vain yhden napsautuksen päässä! Tutustu alueen viinitarhoihin ja linnoihin, niin saat sinulle sopivan kokemuksen. Valitse seuraava määränpääsi kriteereilläsi ja varaa sitten kokemuksesi valitsemasi päivämäärän ja ajankohtana ilman varausmaksuja. Suurin osa sadonkorjuukumppaneistamme avaa ovensa sinulle lauantaina ja sunnuntaina. Winalist on johtava viinimatkailualusta Champagnessa ja Ranskassa.


Champagne-alue koostuu yli 340 samppanjatalosta, joista valtaosa sijaitsee Marnessa . Winalist tarjoaa sinulle kartan samppanjaviinitarhoja, jotta löydät helposti sinulle sopivan kokemuksen perheen, ystävien, parin tai yksin kanssa.

Varaa Winalist-viinikokemus Champagnessa nyt ja löydä Champagne-alueen parhaiten arvioitujen viinien hinnat.

Parhaat vierailtavat kaupungit alueella Samppanja

Epernay

Epernay

4.8 / 5 (8803 arvostelua)
100 kokemuksia

Épernayn kauneimmalla kadulla ansaitsevat monet kokemukset: vierastalot, samppanjabaarit, maistelua, kellarivierailut, temaattiset työpajat, kaupat. Voit käydä siinä joka päivä ympäri vuoden. Gourmeeille pienet ruoka- ja viinipari...


Reims

4.9 / 5 (9254 arvostelua)
53 kokemuksia

Reimsin kaupungissa on 30 metriä metrolla, kellareiden labyrintti, jossa varastoidaan miljoonia pulloja, mukaan lukien maailman suurimmat samppanjavinkit. On myös suositeltavaa käydä näiden Reimsin suurten samppanjatalojen, kuten

Reims

Troyes

Troyes

4.4 / 5 (9751 arvostelua)
15 kokemuksia

Chayesin historiallisen pääkaupungin Troyesin ympäristö piilottaa upeita viinitarhoja. Lähin on 10 km päässä kaupungista, Montgueux. Voit maistaa siellä maukkaita kuohuviinejä, koska Aube on Marnen jälkeen toiseksi suurin sampp...

Mitä sinun on tiedettävä ennen vierailua Samppanja

Milloin vierailla samppanjassa? +
Mikä turistipiiri vierailee samppanjassa viikonloppuna? +
Kuinka löytää viinireitti samppanjassa? +
Onko mahdollista käydä kellareissa lasten kanssa? +

Viinialueet alueella Samppanja

Coteaux Vitryats Côte de Sézanne Côte des Bar Côte des Blancs Montagne de Reims Vallée de la Marne

Tutustu muihin Ranska viinialueisiin