Champagne de Venoge
9 kuvaa
Champagne de Venoge

Varaa vierailusi osoitteessa
Champagne de Venoge

Samppanja Viinitila Épernay
Vuonna 1837 Mareuil-sur-Aÿssa perustettu La Maison De Venoge on keskittänyt kehitysnsä kansainvälisille markkinoille kuljettamalla kaikkialla Euroopassa. De Venoge tarjoaa rikkaan ja täydellisen valikoiman, joka tarjoaa erinomaisen vastineen rahalle. Cordon Bleu cuvée allekirjoittaa talon tyylin raikkautellaan, eloisuudellaan ja hienoilla aromillaan. Rosé erottuu herkkyydestään. Talon valikoiman huippua symboloivat Louis XV- ja Grand Vin des Princes -cuvéet, jotka ovat merkittäviä tyylikkyydestään ja monimutkaisuudestaan. De Venoge tarjoaa myös ystäville 20-vuotiaille ja sitä vanhemmille vuosikerroille, jotka tulevat sen viinikaupasta. Princes-sarja puolestaan symboloi talon symbolisen cuvéen uudestisyntymistä. Joseph Venoge loi vuonna 1864 kunnioituksena Orangen prinsseille, ja se on nyt saatavilla Blanc de Blancsissa, Blanc de Noirsissa ja Roséssa.

Meidän viini

Käytetyt rypälelajikkeet

chardonnay Pinot Noir Pinot Meunier

Etiketit ja palkinnot

Viinimatkailu-palkintojen voittaja Terre de vin

Viinimatkailu-palkintojen voittaja Terre de vin

Viiniin, viinimatkailuun ja Ranskan asumiseen erikoistuneet tiedotusvälineet
Hanki reittiohjeet

4 Rue D'alsace, 51200 Épernay, France Ranska

Valokuvia viinitila

  • Champagne de Venoge
  • Kierros ja 2 lasillisen Princes Champagnea maistelua
  • Kierros ja 4 lasillisen Princes Champagnesia maistelua
  • Vierailu ja 2 vintage-samppanjan maistelu

Usein Kysytyt Kysymykset

Onko Champagne de Venoge avattu tänään? +
Pyydämme sinua tarkistamaan vierailujen saatavuuden klikkaamalla tästä.
Onko Champagne de Venoge avoinna viikonloppuisin? +
Champagne de Venoge on avoinna viikonloppuisin. Voit tarkistaa reaaliaikaisesti, onko kohteessa Champagne de Venoge saatavilla vapaita paikkoja, klikkaa tästä.
Millaisia kokemustyyppejä Champagne de Venoge ehdottaa? +
Champagne de Venoge only proposes viininmaistajaiset:
Pitääkö minun tehdä varaus voidakseni vierailla Champagne de Venoge? +
Jotta voit varmistaa paikkasi ja saada parhaissa mahdollisissa olosuhteissa, on suositeltavaa tehdä varaus ennen matkaa. Voit tehdä varauksen ilmaiseksi viimeistään 24 tunti(t) etukäteen klikkaamalla tästä.
Mitkä ovat peruutusehdot Champagne de Venoge? +
Voit peruuttaa varauksesi veloituksetta viimeistään 72 tunti(t) ennen kokemuksesi alkua. Tämän määräajan jälkeen pyydämme sinua ottamaan yhteyttä meihin, jotta tiimimme voivat auttaa.
Ehdottaako Champagne de Venoge kokemuksia ryhmille? +
Suurin vastaanottokapasiteetti Champagne de Venoge on 10 henkilö(s). Lisätietoja ja varaa, klikkaa tästä. Voit myös tehdä tietyn pyynnön, jos ryhmäsi on suurempi klikkaamalla tästä
Mikä on käynnin hinta paikassa Champagne de Venoge? +
Champagne de Venoge kokemusten hinta vaihtelee 52,00 € ja 84,00 € välillä. Jos haluat lisätietoja ja varata viininmaistelu, klikkaa tästä
Saatat pitää myös Samppanja

Vieraile Champagne De Venogessa

Tule käymään Champagne House of Venogessa ja maistele maailmankuuluja cuvée-tuotteita.

Pysy Champagne De Venoge -talossa

Champagnen sydämessä sijaitseva Suites Du 33 tarjoaa sinulle mahdollisuuden nauttia poikkeuksellisesta oleskelusta arvostetulla Avenue de Champagnella, joka on listattu Unescon maailmanperintökohteeksi. Hôtel Particulier de Venogen ulkorakennuksissa on varattavissa 4 ylellistä huonetta ja huoneisto. Lisäksi uusi restaurointitapa, moderni, tapaksien muodossa, täydellisesti kansainväliselle asiakaskunnalle suunnattu. Siten lukuisia korkealaatuisia tuotteita, paikallisia (Champagne de Venoge -sorbet, Champagne lohi jne.) tai maailmanlaajuisesti (espanjalaisia ja italialaisia kinkkuja, juustoja, italialaisia pannukakkuja Champagne de Venogella jne.), tarjotaan osana ruokapareja . ja viinejä.

Katso lisää