Champagne Veuve Clicquot
11 kuvaa
Champagne Veuve Clicquot

Varaa vierailusi osoitteessa
Champagne Veuve Clicquot

Samppanja Viinitila Reims
1700-luvulla perustettu Veuve Clicquot on yksi Champagnen alueen suurimmista taloista ja tietysti yksi sen tunnetuimmista taloista.

Voit tutustua sen 24 kilometriin kellareihin, jotka tekevät talon perinnön, ja nauttia tästä herkullisesta samppanjasta.

Tutustu kraattereihin ja anna Veuve Clicquotin tarinan innostaa itsesi.
Hanki reittiohjeet

Veuve Cliquot Ponsardin, Rue du Temple, Reims, France Ranska

Valokuvia viinitila

  • Champagne Veuve Clicquot
  • Aromaattisesti sinun
  • Löydä vintage, poikkeuksellisen sadon ilmaisu
  • Kuplien löytäminen
  • Maasta lasiin - opastettu kävelykierros

Asiakkaiden arviot

5
(2 arvostelua)
User Avatar
Stefan D. Merkitse gb 4 päivää sitten

Très interessant!!


User Avatar
Fiona F. Merkitse gb 1 kuukausi sitten

We found the tour very interesting an informative. The guide was very easy to listen to in English and she was very knowledgable. The building is beautifully laid out in a way that makes shopping at the end of the tour very easy.

Usein Kysytyt Kysymykset

Onko Champagne Veuve Clicquot avattu tänään? +
Pyydämme sinua tarkistamaan vierailujen saatavuuden klikkaamalla tästä.
Onko Champagne Veuve Clicquot avoinna viikonloppuisin? +
Champagne Veuve Clicquot on avoinna viikonloppuisin. Voit tarkistaa reaaliaikaisesti, onko kohteessa Champagne Veuve Clicquot saatavilla vapaita paikkoja, klikkaa tästä.
Millaisia kokemustyyppejä Champagne Veuve Clicquot ehdottaa? +
Champagne Veuve Clicquot proposes kävelee, vierailut ja maistelu:
Pitääkö minun tehdä varaus voidakseni vierailla Champagne Veuve Clicquot? +
Jotta voit varmistaa paikkasi ja saada parhaissa mahdollisissa olosuhteissa, on suositeltavaa tehdä varaus ennen matkaa. Voit tehdä varauksen ilmaiseksi viimeistään 5 päivä(t) etukäteen klikkaamalla tästä.
Mitkä ovat peruutusehdot Champagne Veuve Clicquot? +
Voit peruuttaa varauksesi veloituksetta viimeistään 24 tunti(t) ennen kokemuksesi alkua. Tämän määräajan jälkeen pyydämme sinua ottamaan yhteyttä meihin, jotta tiimimme voivat auttaa.
Ehdottaako Champagne Veuve Clicquot kokemuksia ryhmille? +
Suurin vastaanottokapasiteetti Champagne Veuve Clicquot on 19 henkilö(s). Lisätietoja ja varaa, klikkaa tästä. Voit myös tehdä tietyn pyynnön, jos ryhmäsi on suurempi klikkaamalla tästä
Mikä on käynnin hinta paikassa Champagne Veuve Clicquot? +
Champagne Veuve Clicquot kokemusten hinta vaihtelee 40,00 € ja 150,00 € välillä. Jos haluat lisätietoja ja varata vierailu ja maistelu, klikkaa tästä
Saatat pitää myös Samppanja

Maison Veuve-Clicquot tarjoaa useita kokemuksia vierailemalla kellareissaan ja samppanja-viinitarhoissa .

Vieraile Veuve Clicquotissa

Kellarin galleriat tarjoavat sinulle huikean näköisen, erityisesti liitukuoppaan kaivettujen tuuletuspiippujen ansiosta, joiden avulla voimme silloin tällöin kurkistaa taivaalle. Tämän Clicquot-kellareiden vierailun aikana selvität tämän kaikkialla maailmassa tunnetun samppanjan tuotannon mysteerit. Saat myös lisätietoja Madame Clicquotin elämästä ja hänen poikkeuksellisesta kohtalostaan.

Mene parikymmentä metriä maan alla sijaitsevan labyrintin läpi ja uppoudu hetkeksi kellarien tunnelmaan, talon sydämeen ja samppanjaperinteeseen. Vierailu päättyy symbolisen cuvéen maisteluun.

Veuve Clicquotin liitukuopissa vieraileminen merkitsee maailmassa ainutlaatuisen laadun ja tarkkuuden osaamisen löytämistä. Maison Veuve Clicquotissa on suurin ja tihein liitukuoppien verkosto, todellinen 24 kilometriä pitkä maanalainen labyrintti, joka on listattu Unescon maailmanperintöluetteloon 4.7.2015 lähtien.

Haluatko tietää loput tarinasta ja selvittää talon mysteerit? Älä odota enää, vaan varaa vierailusi!

Veuve Clicquot -samppanjat

Brut Carte Jaune kehittää gourmet ja runsaasti aromeja ja tarjoaa mausteisen lopputuloksen, kun taas Rosé on hillitympi ja herkkä. Vintagessa yhdistyvät tuoreus ja kiinteys laajassa aromivalikoimassa, kun taas rosé-versio tuo mukavan kirpeän kosketuksen. La Grande Dame Veuve Clicquot palaa parhaalle tasolleen hedelmäisillä ja harmonisilla vivahteilla ja kermaisella koostumuksella.

Katso lisää