Ranska / Juran viinitarha

Jura, Ranska
Parhaat viinikierrokset & maistiaiset

Suosittuja viinitiloja, joissa vierailla Jura viinitarhassa

Ei isäntiä sillä alueella vielä...

Tällä hetkellä meillä ei ole yhtään isäntää kyseisellä alueella, yritä muuttaa hakua.


Muita isäntiä lähistöllä

Champagne Vranken-Pommery
Champagne Vranken-Pommery
Champagne Vranken-Pommery

Champagne Vranken-Pommery Host verified - Winalist

Välitön varaus
Hinta: alkaen 26,00 €
1-20
Champagne Moët & Chandon
Champagne Moët & Chandon
Champagne Moët & Chandon

Champagne Moët & Chandon Host verified - Winalist

Hinta: alkaen 40,00 €
1-15
Champagne Taittinger
Champagne Taittinger
Champagne Taittinger

Champagne Taittinger Host verified - Winalist

Hinta: alkaen 37,00 €
1-20
Champagne Christian Muller
Champagne Christian Muller
Champagne Christian Muller

Champagne Christian Muller Host verified - Winalist

Hinta: alkaen 15,00 €
2-20
Champagne Richard-Fliniaux
Champagne Richard-Fliniaux
Champagne Richard-Fliniaux

Champagne Richard-Fliniaux Host verified - Winalist

Reasoned viticulture
Hinta: alkaen 45,00 €
2-6
Champagne du Rédempteur
Champagne du Rédempteur
Champagne du Rédempteur

Champagne du Rédempteur Host verified - Winalist

Hinta: alkaen 18,00 €
1-8
Champagne Vollereaux
Champagne Vollereaux
Champagne Vollereaux

Champagne Vollereaux Host verified - Winalist

Hinta: alkaen 21,00 €
2-8
Näytä määritys

Lisää suodattimia

Välitön varaus
Näytä vain pikavaraukset
Kellonaika
Isäntätyyppi
Palvelut
Peruutusehdot
Yksityinen vai julkinen?

Yksityiset ilmoitukset tarkoittavat, että olet ainoa ryhmä sivustossa kokemuksesi aikana. Jos kokemus on julkinen, saatat olla sekoitettu muiden ryhmien kanssa

Muut kaupungit kaupungissa Jura

Mitä tietää ennen vierailua Juran viinitarha

Mitkä kylät vierailevat Jurassa? +

Franche-Comté has some great surprises in store for you. Besides the magnificent landscapes that you will discover throughout your wine route, take the time to stop in these few villages that are worth visiting. Château-Chalon is a recognized AOC vineyard that produces the best Yellow wine in the region. Arlay is the capital of straw wine, with its feudal ruins and ramparts. Baume-les-Messieurs is a tiny village surrounded by caves and waterfalls. Poligny is a Mecca for wine and Comté tasting. A small town with character that will surely please you.

Minne mennä ulos tänä viikonloppuna Jurassa? +

Miksi et hengitä raitista ilmaa kiertäessäsi viinitarhoja? Jos huonolla onneella sataa, mene Jura-viinimuseoon Arboisissa. Muuten kajakkimatka Chalain-järvellä voisi ilahduttaa nuoria ja vanhoja.

Mitkä alueen Juran viinitarha viinitilat ovat avoinna tänään? +
Löydä tänään alueella Juran viinitarha avoinna olevat viinitilat, kellarit ja linnat napsauttamalla tätä .
Mitkä ovat viinitilat, jotka hyväksyvät ryhmiä alueella Juran viinitarha? +
Tässä ovat viinitilat, joihin mahtuu vähintään 8 hengen ryhmiä alueella Juran viinitarha vierailua ja maistelua varten: Katso kaikki verkkotunnukset, joihin mahtuu ryhmiä alueella Juran viinitarha.
Mitkä ovat alueen Juran viinitarha suosituimmat viinitilat? +
Mitkä viinitilat tarjoavat elämyksiä perheille alueella Juran viinitarha? +

Löydä Jura-viinitarhoja Ranskassa. Winalist tarjoaa sinulle valikoiman parhaita retkiä ja maisteluja Juran viinitiloissa. Jos haluat tutustua ystävien kanssa yksin tai perheen kanssa, hyödynnä tätä aluetta sen merkittävällä perinnöllä viikolla ja viikonloppuisin. Viinireitit odottavat sinua!

Sijaitsee Ranskassa , tutustu Jura-viinitarhaan. Winalist tarjoaa sinulle valikoiman parhaita vierailuja ja maistajaisia Juran viinitiloilla. Tutustuksesi ystävien kanssa, yksin tai perheen kanssa, hyödynnä tätä aluetta ja sen merkittävää perintöä arkisin ja viikonloppuisin. Viinireitit odottavat sinua!

Tutustu Juran viineihin aidon kokemuksen aikana

Jura-viinitarha sijaitsee yksin Juran departementissa. Viinitarha, joka saa sinut löytämään ainutlaatuisia rypälelajikkeita maailmassa yli 100 kilometriä pohjoisesta etelään.

Juran viinitilat ovat hyvin vanhoja, mutta silti vähän tunnettuja. Siellä olevat viinit ovat kuitenkin korkealaatuisia muun muassa epätyypilliseksi luonnehtivan terroirin ansiosta. Itse asiassa viiniköynnökset on istutettu noin 300 metrin korkeuteen ja ilmasto-olosuhteet ovat todellinen haaste viiniköynnöksille. Rypälelajikkeet ja viljelymenetelmät valitaan siksi tarkasti. Eniten löytämämme rypälelajikkeet ovat Pinot Noir, Chardonnay, mutta myös Poulsard, Trousseau ja Savagnin. Löydät laajan valikoiman puna-, valko- ja roséviinejä, mutta myös kuohuviinejä ja erityisesti kuuluisaa keltaviiniä. Niistä voidaan mainita Arbois, Arbois Pupillin ja Châteaux-Chalon . Tutustu tähän tyypilliseen viiniin Winalistin ja sen monien vierailujen, maistajien ja viinimatkailutoimintojen ansiosta.


Tällä viininviljelyalueella on yli 100 viinikauppiasta ja viininviljelijää, jotka kaikki ovat sitoutuneet laadukkaaseen lähestymistapaan turistien vastaanotossa. Yksin, perheen tai ystävien kanssa nämä ammattilaiset esittelevät sinut tietotaitoonsa ja kaikkiin Juran makuihin, joita ohjaa intohimo maata kohtaan. Löydät väistämättä sinulle sopivan viininvalmistuksen.

Tiesitkö ? Jura-keltaista viiniä pidetään yhtenä maailman 5 parhaan kuivan valkoviinin joukossa. Koska se on kosketuksissa ilman kanssa, se voi muuttua happamaksi, mutta voi myös suojautua kehittämällä hiivaverhon, joka antaa sille erityisiä ja voimakkaita aromeja. Ne ovat usein erittäin arvostettuja ja saavat monia myönteisiä arvosteluja.


Kuinka varata viininvalmistusviikonloppu Jurassa?

Winalistin avulla viinimatkailu Jurassa on vain napsautuksen päässä! Hakualustamme ansiosta löydä sinulle sopivat viinitarhat ja linnat. Valitse seuraava määränpääsi hakukriteereilläsi. Varaa kokemuksesi kumppaneidemme tarjoamien kolikkopelien joukosta. Kun toimintasi on varattu, saat meiltä vahvistuksen. Suuri osa harvestereistamme toivottaa sinut tervetulleeksi lauantaina ja sunnuntaina viinimatkailulle. Winalist on johtava viinimatkailualusta Jurassa ja Ranskassa.

Katso lisää

Liity uutiskirjeeseemme!

Joka kuukausi, saat ilmaiset matkaoppaat ja vinkit seuraavalle viinimatkallesi. vai niin, ja erikoistarjouksia myös!