Viinimatkailu Jurassa: Käy viinitiloissa, kellareissa ja viininviljelijöissä

Tutustu Juran hyvin monimuotoiseen viinitarhaan. 1 850 hehtaarin alueella vähintään 4 Appellations d'Origine Contrôlée -tuotetta esiintyy rinnakkain: Arbois, Côtes du Jura, Etoile, Château-Chalon ja 3 AOC-tuotetta: Marc du Jura, Crémant ja Macvin du Jura. Winalist tarjoaa sinulle valikoiman parhaita kokemuksia viinitiloista, châteauxista ja kellareista Jura-alueella. Hyödynnä tätä merkittävää perintöaluetta viikon ja viikonlopun aikana löytääksesi ystävien kanssa, yksin tai perheen kanssa. Viinireitit odottavat sinua!

Kokemuksia ympärilläni
Jura viinikartta

Tutustu Juran viineihin autenttisen kokemuksen aikana

Jura-viinitarha sijaitsee Juran ainoassa osastossa. Viinitarha, joka saa sinut löytämään ainutlaatuisia rypälelajikkeita maailmassa yli 100 kilometrin päässä pohjoisesta etelään.

Jura-viinitilat ovat hyvin vanhoja kartanoja, mutta niitä tunnetaan edelleen vähän. Viinit ovat siellä kuitenkin laadukkaita, muun muassa maaperän ansiosta, jota voitaisiin pitää epätyypillisenä. Itse asiassa viiniköynnökset istutetaan noin 300 metrin korkeuteen, ja ilmasto-olot ovat todellinen haaste viiniköynnöksille. Siksi rypälelajikkeet ja viljelymenetelmät valitaan tiukasti. Eniten löydettyjä rypälelajikkeita ovat sitten Pinot Noir, Chardonnay, mutta myös Poulsard, Trousseau ja Savagnin. Voit löytää suuren määrän punaisia, valkoisia ja rosé-viinejä, mutta myös kuohuviinejä ja erityisesti kuuluisaa keltaviiniä. Niistä voidaan mainita Arbois, Arbois Pupillin ja Châteaux-Chalon . Löydä tämä tyypillinen viini Winalistin ja sen monien vierailujen, maistajien ja viinimatkailuaktiviteettien ansiosta.


Tällä viinialueella on yli 100 viinikauppaa ja viininviljelijää, jotka kaikki ovat sitoutuneet laatutekijöihin turistien vastaanoton yhteydessä. Yksin, perheen tai ystävien kanssa, nämä ammattilaiset saavat sinut löytämään heidän tietämyksensä ja kaikki Jura-mautensa intohimoa maahansa ajatellen. Löydät väistämättä sinulle sopivan viinikokemuksen.

Tiesitkö ? Jura-keltaviiniä pidetään yhtenä viidestä parhaasta kuivavalkoviinistä maailmassa. Koska se on kosketuksissa ilman kanssa, se voi muuttaa etikkaa, mutta se voi myös suojautua itselleen kehittämällä hiivan hunnun, joka antaa sille erityiset ja vahvat aromit. He arvostetaan usein, ja he saavat paljon positiivisia arvosteluja.

Tarkenna hakuasi kokemustyypin mukaan


Kuinka varata viiniviikonloppu Jurassa?

Winalistin kanssa viiniturismi Jurassa on vain yhden napsautuksen päässä! Löydä hakupalvelumme ansiosta viinitarhat ja linnat, jotka näyttävät sinulta. Valitse seuraava määränpää hakukriteereilläsi. Varaa kokemuksesi kumppaneidemme tarjoamien lähtö- ja saapumisaikojen joukosta. Kun aktiviteettisi on varattu, saat meiltä vahvistuksen. Suuri osa harvestereistamme toivottaa sinut tervetulleeksi lauantaisin ja sunnuntaisin viiniturismiloman viettoon. Winalist on johtava viinimatkailualusta Jurassa ja Ranskassa.

Mitä sinun on tiedettävä ennen vierailua Jura

Mitkä kylät vierailevat Jurassa? +
Minne mennä ulos tänä viikonloppuna Jurassa? +

Tutustu muihin Ranska viinialueisiin