Viinimatkailu Languedoc Roussillonissa: Viinitilat, châteaux ja viinikellarit

Winalist tapaa sinut yhdessä Ranskan suurimmista viinitiloista. 245 000 hehtaaria viiniköynnöksiä odottaa sinua. Alueen lahjakkaimmat ja vieraanvaraisimmat viininviljelijät näyttävät perintönsä. Maku Canet, Gauby, Fitou tai Saint-Chinian. Winalist tarjoaa sinulle valikoiman parhaita kokemuksia viinitiloista, châteauxista ja kellareista Languedoc-Roussillonin alueella. Hyödynnä tätä merkittävää perintöaluetta viikon ja viikonlopun aikana löytääksesi ystävien kanssa, yksin tai perheen kanssa. Viinireitit odottavat sinua!Kokemuksia ympärilläni
Languedoc-Rousillon viinikartta

Tutustu Languedoc Roussillonin viineihin autenttisen kokemuksen aikana

Chardonnay-, Clairette- ja Cabernet-Sauvignon-rypälelajikkeet tarjoavat suuren monimuotoisuuden, jota ohjaa Välimeren ilmasto. Kävellessään tällä viinitarhalla voit löytää kaiken alueen perinnön rikkauden. Viiniviljelyvierailusi aikana Languedoc-Roussillonissa voit nauttia kävelyretkistä viinitarhoilla ja maistella Coteaux de Narbonnen paikallisia viinejä (Merlot, Grenache, Syrah). Montpellierin viininvalmistustyöpajoissa on sinulle parhaita Grés-de-Montpellier -vuosikeinoja, viini-nimitys, joka kattaa useita Hérault-kuntia.


Hyvä tietää: Viinitarhassa on yli 30 000 viininviljelijää, jotka jakautuvat 230 kellariin yli 2500 eri kartanoon. Languedoc-viinit saavat usein paljon myönteisiä arvosteluja ja ovat yleensä hyvin arvostettuja.

viininmaistajaiset alueella Languedoc-Rousillon

Vierailut ja maistelu alueella Languedoc-Rousillon

Viininvalmistuskurssit alueella Languedoc-Rousillon

Retket alueella Languedoc-Rousillon

Tarkenna hakuasi kokemustyypin mukaan

Viinireitit Languedoc-Roussillonissa

Montpellierin ja Béziersin välinen Languedoc-viinireitti tarjoaa sinulle maun Côteaux du Languedocista, Faugèresista, Clairettes du Languedocista , Saint-Chinianista ja tietysti Grés-de-Montpellierista . Béziersistä Carcassonneen Narbonnen kautta löydät Fitoun. Pysähdy matkalla kohti Perpignania viinitarhoille, jotka tuottavat Minervoisin, Corbièresin ja Limouxin viinitarhoja Catharin maassa. Kun olet Roussillonissa, voit maistaa Collioure- ja Banyuls-, Côte du Roussillon- ja Maury-viinejä.

Kuinka varata viiniviikonloppu Languedoc-Roussillonissa?

Winalistin kanssa viinimatkailu Languedoc-Roussillonissa on vain yhden napsautuksen päässä! Löydä hakupalvelumme ansiosta viinitarhat ja linnat, jotka näyttävät sinulta. Valitse seuraava määränpää hakukriteereilläsi. Varaa kokemuksesi valitsemasi ajankohtana, lauantaina ja sunnuntaina mukaan lukien. Kun aktiviteetti on varattu, saat vahvistuksen ja muistutuksen. Suurin osa sadonkorjuukumppaneistamme toivottaa sinut tervetulleeksi viikon ja viikonloppuisin. Winalist on johtava viinimatkailualusta Languedoc-Roussillonissa ja Ranskassa.

Parhaat vierailtavat kaupungit alueella Languedoc-Rousillon

Nîmes

Nîmes

4.7 / 5 (7082 arvostelua)
10 kokemuksia

Montpellier

4.2 / 5 (8847 arvostelua)
20 kokemuksia

Montpellier on kaupunki Etelä-Ranskassa, vain 10 kilometrin päässä Välimerestä. Ihanteellinen kaupunki levätäksesi perheen tai ystävien kanssa veden äärellä, myös viinin ystävät tai ammattilaiset nauttivat siitä. Vierailuj...

Montpellier

Perpignan

Perpignan

4.5 / 5 (9598 arvostelua)
6 kokemuksia

Mitä sinun on tiedettävä ennen vierailua Languedoc-Rousillon

Mitkä kylät vierailla Languedoc-Roussillonissa? +
Kuinka varata viiniviikonloppu Languedoc-Roussillonissa? +

Languedoc-Rousillon olevat valitukset

Viinialueet alueella Languedoc-Rousillon

Languedoc Roussillon

Tutustu muihin Ranska viinialueisiin