Vieraile Provencen kartanoissa ja viininviljelijöissä

Tutustu tähän viinitarhaan Etelä-Ranskassa, jota aurinkosäiliöt kylpevät Välimeren ilmastoon ja joka ehdottaa laajaa viinivalikoimaa. Winalist auttaa sinua löytämään parhaat vierailut, makuja ja aktiviteetteja alueella.

Kokemuksia ympärilläni

Mistä syistä voit vierailla Provencessa?

Tämä alue sijaitsee vain 3 tunnin päässä pääkaupungista. Tämä alue edustaa 30 000 hehtaaria viinitarhoja, jotka sijaitsevat kukkuloilla, laaksoissa ja vuorilla. Perustelut ovat pääasiassa kalkkikivejä, ja alue antaa mahdollisuuden ehdottaa laajaa viinivalikoimaa. Vaikka tämä on alue, joka on erikoistunut todella hedelmäisen ruusunvalmistukseen, se tuottaa myös voimakkaita punaviinejä ja herkkoja valkoviinejä. Alueen nimitykset tuottavat näitä kolmenlaisia viinejä, mutta myös eräitä väkeviä viinejä. Kuten Côte du Rhônessa, soturi leikkii viinitarhan kanssa samalla kun edistää sen hyvinvointia. Löydä tämä upea maaperä ja nämä herkulliset viinit Winalistin ja sen suuren vierailuvalikoiman, maistamisen ja aktiviteettien ansiosta.

Kaikki kokemukset Provence

Esitellyt yhteistyökumppanimme Provence

Hyväksyn Winalistin Mene pyöräilyyn ja Provence.

Provence olevat valitukset

Les Baux-de-Provence Salon-de-Provence Coteaux d'Aix-en-Provence Palette Côtes de Provence Bandol Coteaux Varois Coteaux de Pierrevert Bellet Cassis

Aluealueella Provence

Haluatko räätälöityä viiniloman?

Anna joukkueemme löytää sinulle täydellisen viinikokemuksen tarpeidesi perusteella.