Viinimatkailu Provencessa: Käy Etelä-Ranskan viinitarhoilla

Rosé-viineistään tunnettu Provence on myös punaviinien alue. Alppien ja Välimeren välissä, Nizzasta Arlesiin, tutustu Provencen maisemaan massiivien ja oliivipuiden välillä. Winalist kutsuu sinut tutustumaan tähän upeaan alueeseen nauttien kauneimmista maisemista lasillisen viiniä ympärillä.

Kokemuksia ympärilläni
Provence viinikartta

Tutustu Provencen viineihin autenttisen kokemuksen aikana

Kolme nimitystä muodostavat valtaosan alueen viineistä: Côtes de Provence , Coteaux d'Aix-en-Provence ja Coteaux de Varois Provencessa . Viinitarha ulottuu Varin ja Bouches-du-Rhônen välillä sekä osaan Alpes Maritimesia. Muinaisten Provencen viiniviljelyperinteiden mukaan yli 12 valkoista ja punaista rypälelajiketta sekoitetaan siten, että se puristaa 89% roséviinistä koko alueen viinintuotannosta. Monet rosé-viinit erottuvat, keräävät paljon positiivisia mielipiteitä ja hyviä arvosanoja. Viininvalmistuspajat, juuston maistaminen, viikonloput meren rannalla. Parhaat kokemukset löytyvät viiniviljelykumppaneidemme valikoimasta. Etelän tuoksun ja sikaadan ääni rakastavat tulevat Provenceen. Löydät aina aiton viinikokemuksen Winalist-kumppanilta.

Vierailut ja maistelu alueella Provence

ateriat alueella Provence

Viininvalmistuskurssit alueella Provence

Retket alueella Provence

Tarkenna hakuasi kokemustyypin mukaan


Viinireitit Provencessa

Aix-en-Provencen viinireitti Châteauneuf-le-Rougen ja Lourmarinin välillä saa sinut löytämään paikallisen terroirin ominaispiirteet. Opit kaiken, mitä oliiviöljyn tuotannosta voi tietää, käydessäsi kauniilla viinitarhoilla (Chateau Paradis, Chateau de la Galinière) ja käymällä kauniiden kylien läpi ennen matkan lopettamista Lourmarinissa. Côtes de Provence -reitti Saint-Tropezin alueella vie kiertueelle Välimeren alueen viljelijöiden ja tuottajien kartanoista. Domaine de la Croix (luokiteltu kasvu) on myös kiertotien arvoinen. Muutamaa kilometriä ennen Saint-Tropezia sijaitsevassa Château de Saint-Maurissa on myös kauniita vuosikertoja. Vähemmän tunnettu, mutta yhtä hurmaava Bandol-tie ja Nizzan viinireitti hämmästyvät myös.


Kuinka varata viiniviikonloppu Provencessa?

Winalistin kanssa Provencen viinimatkailu on suunniteltu sinulle: Tutkimusalustomme ansiosta löydä sinulle sopivat viinikokemukset. Valitse seuraava määränpää hakukriteereilläsi. Varaa kokemuksesi valitsemasi päivämäärän ja kellonajan mukaan. Kun aktiviteetti on varattu, saat vahvistuksen ja muistutuksen. Suurin osa yhteistyökumppaneistamme toivottaa sinut tervetulleeksi lauantaina ja sunnuntaina loman aikana. Winalist on johtava viinimatkailualusta Provencessa ja Ranskassa.

Parhaat vierailtavat kaupungit alueella Provence

Aix-en-Provence

Aix-en-Provence

4.3 / 5 (3584 arvostelua)
9 kokemuksia

Maineikkaasti Provencen kulttuuripääkaupunki ja ranskalaisten suosikki kaupunki asettuakseen, koska siellä on hyvä asua, sen ympäristö on yhtä viehättävä. Siellä olevat viinitilat koristavat tiloja entisestään.

...

Nice

4.7 / 5 (1434 arvostelua)
19 kokemuksia

Nizza on kaupunki, joka sijaitsee Kaakkois-Ranskassa. Se on myös Côte d'Azurin Alpes-Maritimes-osaston taloudellinen ja kulttuurinen pääkaupunki. Nizza on sijoitettu meren ja vuorten väliin, joten se on ihanteellinen paikka tavata pe...

Nice

Mitä sinun on tiedettävä ennen vierailua Provence

Kuinka varata viiniviikonloppu Provencessa? +
Mitkä ovat kauneimmat kylät käydä Provencessa? +
Milloin tulla Provenceen? +

Provence olevat valitukset

Viinialueet alueella Provence

Bouches-du-Rhône Haute-Provence Var

Tutustu muihin Ranska viinialueisiin