Tutustu Pariisin viinitarhoihin

Mitä viininvalmistustoimintaa ja maistamista Pariisissa tehdään?

Le Domaine La Bouche Du Roi
Le Domaine La Bouche Du Roi
Le Domaine La Bouche Du Roi

Le Domaine La Bouche Du Roi

Välitön varaus
Hinta: alkaen 29,00 €
1-12
5 /5
(2 arviot)
Caves Legrand Paris
Caves Legrand Paris
Caves Legrand Paris

Caves Legrand Paris

Biodynamic viticulture
Hinta: alkaen 65,00 €
1-15
Guena Yogini Et Sommelière
Guena Yogini Et Sommelière
Guena Yogini Et Sommelière

Guena Yogini Et Sommelière

Hinta: alkaen 59,00 €
2-10
La Winerie Parisienne
La Winerie Parisienne
La Winerie Parisienne

La Winerie Parisienne

Hinta: alkaen 75,00 €
1-10
Ô Chateau
Ô Chateau
Ô Chateau

Ô Chateau

Hinta: alkaen 69,00 €
1-10
Näytä määritys

Lisää suodattimia

Välitön varaus
Näytä vain pikavaraukset
Kellonaika
Isäntätyyppi
Palvelut
Peruutusehdot
Yksityinen vai julkinen?

Yksityiset ilmoitukset tarkoittavat, että olet ainoa ryhmä sivustossa kokemuksesi aikana. Jos kokemus on julkinen, saatat olla sekoitettu muiden ryhmien kanssa

Tutustu Pariisiin uudesta näkökulmasta. Pääkaupunki kätkee monia salaisuuksia: viinitarhoja, kellareita, maistajaisia, mitään ei jätetä sattuman varaan. Winalist tarjoaa sinulle valikoiman osoitteita pääkaupungin sydämessä, jonka avulla voit ymmärtää viinin maailmaa ilman, että otat autoasi. Harjoittele viihdyttäviä ja informatiivisia työpajoja, maistele viiniä puhuessasi ammattilaisten ja yksityishenkilöiden kanssa, tutustu Pariisin hienovaraisiin kellareihin. Löydät alta luettelon Pariisissa tarjotuista viinielämyksistä. Nopea ja välitön online-varaus.

Halu nähdä uusia horisontteja tuntuu, mutta et voi mennä Ranskan toiseen päähän? Älä kerro meille enempää. Meillä on ratkaisu: miksi mennä kauas, kun kauneus on lähellä kotia?


Pariisi, Ranskan pääkaupunki ja rakkauden kaupunki, osaa tyydyttää viinin ystävät. Joka vuosi Ranskassa monet rypälelajikkeiden, nimitysten ja luokiteltujen kasvien ystävät etsivät uusia kokemuksia. Miksi et sinä ? Pariisissa piilevät viinikauppiaat esittelevät hallussaan olevia uusia vuosikertoja, monet viini- ja samppanjabaarit sopivat maistelemaan pullojaan ja toiset järjestävät viininvalmistuspajoja, joissa yhdistetään nautinto ja intohimo. Tuodakseen ammattilaiset ja yksilöt yhteen viinin parissa isännöimme innovoivat joka päivä.

Tapaa riippumattomia viininviljelijöitä ympäri Pariisia, tutustu heidän viiniköynnösten ja ammattinsa historiaan, uppoudu heidän intohimoonsa. Sinulle tarjotaan monia erityisesti viiniaiheisia opastettuja kierroksia, järjestetään uusia maisteluiltoja, joissa esitellään, opetetaan tunnistamaan eri aromit ja erottamaan rypälelajikkeet.


Winalist tarjoaa sinulle luettelon viininvalmistustoiminnasta Pariisissa ja sen ympäristössä. Kartta auttaa sinua löytämään viinitarhat ja suunnittelemaan rauhallisesti matkasi Ile-de-Franceen. Älä epäröi enää, varaa tuleva kokemuksesi nyt ja löydä tämä uskomaton viinimaailma.

Mitä sinun on tiedettävä ennen vierailua Paris

Mitkä viinitilat paikassa Paris ovat avoinna tänään? +
Tutustu tänään avoinna oleviin viinitiloihin, kellareihin ja linnoihin alueella Paris ja sen ympäristössä napsauttamalla tätä .
Mitkä viinitilat hyväksyvät ryhmiä paikassa Paris? +
Tässä ovat viinitilat, joihin mahtuu vähintään 8 hengen ryhmiä alueella Paris vierailua ja maistelua varten: Näytä kaikki viinitilat, jotka voivat majoittaa ryhmiä paikassa Paris.
Mitkä ovat suosituimmat viinitilat kohteessa Paris? +
  • Le Domaine La Bouche Du Roi
  • Caves Legrand Paris
  • Guena Yogini Et Sommelière
  • La Winerie Parisienne
  • Ô Chateau

Liity uutiskirjeeseemme!

Joka kuukausi, saat ilmaiset matkaoppaat ja vinkit seuraavalle viinimatkallesi. vai niin, ja erikoistarjouksia myös!