Ajaccio, Ranska
Parhaat viinitilat vierailla

Suositut viinitilat, joissa vierailla kohteessa Ajaccio

Domaine Orenga de Gaffory
Domaine Orenga de Gaffory
Domaine Orenga de Gaffory

Domaine Orenga de Gaffory

Hinta: alkaen 15,00¬†‚ā¨
4-50
Les Voyages Du Vin
Les Voyages Du Vin
Les Voyages Du Vin

Les Voyages Du Vin

Hinta: alkaen 35,00¬†‚ā¨
1-12
5 /5
(1 arviot)
Clos Teddi
Clos Teddi
Clos Teddi

Clos Teddi

Hinta: alkaen 15,00¬†‚ā¨
1-20
Domaine Zuria
Domaine Zuria
Domaine Zuria

Domaine Zuria

Välitön varaus Organic Viticulture
Hinta: alkaen 35,00¬†‚ā¨
4-30
Näytä määritys

Lisää suodattimia

Välitön varaus
Näytä vain pikavaraukset
Kellonaika
Isäntätyyppi
Palvelut
Peruutusehdot
Yksityinen vai julkinen?

Yksityiset ilmoitukset tarkoittavat, että olet ainoa ryhmä sivustossa kokemuksesi aikana. Jos kokemus on julkinen, saatat olla sekoitettu muiden ryhmien kanssa

Haluatko varata vierailun kartanolle tai viinikellariin maisteluun Ajacciossa? Ajacciossa ja sen ympäristössä on Winalistin kumppaniviinitilojen tarjoamia opastettuja kierroksia.

Viinitarhojen sydämessä, laaksossa tai saarella, tule perheen tai ystävien kanssa tutustumaan Korsikan viinitiloihin.

Kumppaniviininviljelijöiden tarjoamat aktiviteetit ovat ihanteellisia alueen viinien tutustumiseen.

Ennen varauksen tekemistä voit tutustua viinituristien mielipiteisiin eri linnoista ja kartanoista, jotka tarjoavat vierailuja Ajaccion maistajaisiin.

Ajaccio voi olla ylpeä aurinkoisista viineistään, ja koska olemme niistäkin ylpeitä, olemme päättäneet pitää teille mukavan esittelyn. Kun löydät tämän Ranskan Välimeren saaren, varaa hetki nauttiaksesi täysin Ajaccion viinitarhoista. Jos et tiedä mistä aloittaa, anna itsesi opastaa viinimatkailuvalikoimamme, joka on yhtä erilainen ja erinomaista kuin seuraava. Yllä olevasta luettelosta löydät epätavalliset paikat, joita ei kannata jättää väliin oleskelusi aikana.

Tutustu Ajaccion viinitarhoihin, jotka tarjoavat pääasiassa puna- ja roséviinejä. Siitä huolimatta myös valkoviinin ystävät löytävät etsimänsä! Domaine Orenga de Gaffory tarjoaa tilaisuutta varten vierailun viinikellariinsa marjojen vastaanotosta pullotukseen. Halutessasi sinulla on myös mahdollisuus suorittaa kommentoitu maistelu kartanon viineistä. : Cuvées Felice, Cuvées des Gouverneurs, Muscat AOP du Cap Corse ja Rappo paikallisten tuotteiden kera. Hyvä tietää: nykytaiteen näyttelyitä esitetään joka kesä Espace Orengassa. Siksi on ihanteellinen aika tutustua viiniin ja taiteeseen.


Ajaccio on Ranskalle kuuluvan Välimeren saaren, Korsikan pääkaupunki. Pääsee lentäen tai veneellä, matka on sen arvoinen. Satamakaupunki Ajaccio on kaupunki, jossa Napoleon Bonaparte, Ranskan keisari, kasvoi aikuiseksi. Hänet kastettiin siellä.


T√§ss√§ kaupungissa on useita symbolisia paikkoja, suosittelemme vierailemaan niiss√§. Suuntaa ensin Sanguinairesin saaristoon, sen eristyneisiin luodoihin, joissa on polkuja ja majakka. Siirry sitten Fresch-museoon, jossa on vanhoja mestariteoksia, tai Bonaparten talon kansallismuseoon. √Ąl√§ unohda k√§yd√§ k√§velyll√§ Pianan puroilla, jotka muodostuvat suurista punaisen kallion kallioista.

Varaa viinielämyksesi Ajacciosta nyt Winalistista. Sen AOC-merkityt viinit tyydyttävät amatöörit ja asiantuntijat.

Mitä sinun on tiedettävä ennen vierailua Ajaccio

Mitkä viinitilat paikassa Ajaccio ovat avoinna tänään? +
Tutustu tänään avoinna oleviin viinitiloihin, kellareihin ja linnoihin alueella Ajaccio ja sen ympäristössä napsauttamalla tätä .
Mitkä viinitilat hyväksyvät ryhmiä paikassa Ajaccio? +
Tässä ovat viinitilat, joihin mahtuu vähintään 8 hengen ryhmiä alueella Ajaccio vierailua ja maistelua varten: Näytä kaikki viinitilat, jotka voivat majoittaa ryhmiä paikassa Ajaccio.
Mitkä viinitilat tarjoavat elämyksiä perheille kaupungissa Ajaccio? +
Parhaita retkiä ja makuelämyksiä perheille tarjoavat viinitilat ovat: Näytä kaikki perheystävälliset viinitilat paikassa Ajaccio.
Mitkä ovat suosituimmat viinitilat kohteessa Ajaccio? +
  • Domaine Orenga de Gaffory
  • Les Voyages Du Vin
  • Clos Teddi
  • Domaine Zuria

Löydä muita kaupunkeja lähellä kohdetta Ajaccio, Ranska

Liity uutiskirjeeseemme!

Joka kuukausi, saat ilmaiset matkaoppaat ja vinkit seuraavalle viinimatkallesi. vai niin, ja erikoistarjouksia myös!