Hanki yrityksesi Winalist-listalle ilmaiseksi

Tee kokemuksistasi näkyviä ja auta vierailijoita ympäri maailmaa varaamaan ne verkossa helposti.

Lisää kokemuksesi
Ilmainen rekisteröinti. Ei sitoutumista

Ilmainen rekisteröinti. Ei sitoutumista

Yrityksesi lukeminen Winalistissa on ilmaista. Maksamme vain, kun lähetämme sinulle vierailijoita

Ole näkyvämpi

Ole näkyvämpi

Tavoita 15 000 uutta potentiaalista asiakasta kuukaudessa

Ei enää näytöksiä

Ei enää näytöksiä

Vierailijoiden, jotka varaavat Winalistin kautta, on maksettava etukäteen varauksensa välttämättä esittelyä

Liity enemmän kuin 900 isännät jo Winalistiin

Tervetuloa ensimmäiset vierailijasi 3 yksinkertaisessa vaiheessa

Varmista, että yrityksesi voidaan listata Winalistissa

Olet viinimatkailualan ammattilainen ja tarjoat yhden tai useamman kokemuksen, joten yritykselläsi on paljon mahdollisuuksia.

Luo tili ilmaiseksi ja lisää kokemuksiasi

Kokemusten tai tapahtumien julkaisemiseen Winalistissa ei tarvita rekisteröintimaksua. Palvelumaksu veloitetaan jokaisesta varauksesta.

Tervetuloa ensimmäiset vierailijat Winalistin kautta

Kun kokemuksesi on julkaistu, kävijät voivat varata sen verkossa. Voit myös hallita aikataulusi, saatavuutesi ja asetuksesi.

Lisää kokemuksesi
Hallinnoi varauksiasi helposti

Tehokas hallintatyökalu ajatellut yrityksesi tyyppiä

Aikatauluhallintatyökalumme on suunniteltu auttamaan sinua hallitsemaan vastaanottamiasi kävijöitä. Sitä varten parannamme jatkuvasti järjestelmäämme ja lisäämme tarvittavia ominaisuuksia säästääksesi paljon aikaa.

Vastaanota varauksesi automaattisesti Exchange / Google / iCloud -kalenterissasi

Vastaanota automaattisesti sähköposti- ja tekstiviestimuistutus tulevista varauksista

Lisää kokemuksesi
Hallinnoi varauksiasi helposti
Aktivoi varauksen vahvistusvaihtoehto kokemuksillesi
Pysy joustavana aikataulussa

Aktivoi varauksen vahvistusvaihtoehto kokemuksillesi

Winalistilla tiedämme, että aikataulusi käsittely voi olla monimutkaista. Kehitimme järjestelmän, jonka avulla voit avata kaikki aikasi ja vastaanottaa varauspyynnön, jonka avulla voit hyväksyä, kieltäytyä tai ehdottaa muuta sopivaa vierailuaikaa.

Oletko valmis listaamaan yrityksesi Winalistissa? 👏

Rekisteröinti on todella helppoa, tarvitset noin 15 minuuttia aloittamiseen. Ensimmäinen kokemus on verkossa 24 tunnin sisällä.

Lisää kokemuksesi

Winalist on lisensoitu matkanjärjestäjä ja voi sisällyttää kokemuksesi oleskeluihin

Winalist tarjoaa enemmän kuin yksinkertaisen verkkosivuston isäntäkokemuksia täyden paketin kautta kävijöille, jotka haluavat mukautetun viinimatkan.

Lisää kokemusvaraus sivustollesi

Lisää kokemuksesi verkkosivustollesi helposti yksinkertaisella koodilla

Hyödynnä varaus- ja ennakkomaksujärjestelmäämme, lisää se verkkosivustollesi helposti. Vierailijasi voivat sitten varata kokemuksesi yksinkertaisella ja hyvin suunnitellulla prosessilla.

Lisää kokemuksesi verkkosivustollesi helposti yksinkertaisella koodilla
Maailmanlaajuisten vierailijoiden online-ennakkomaksu varauksista
Vältä vierailijoiden poissaoloja

Maailmanlaajuisten vierailijoiden online-ennakkomaksu varauksista

Kaikkien vierailijoiden on maksettava etukäteen varauksensa Winalistissa varmistamalla, että saat maksun ja että kävijä todella tulee. Voit määritellä peruutusehdot jokaiselle kokemuksellesi.

Oletko valmis listaamaan yrityksesi Winalistissa? 👏

Rekisteröinti on todella helppoa, tarvitset noin 15 minuuttia aloittamiseen. Ensimmäinen kokemus on verkossa 24 tunnin sisällä.

Lisää kokemuksesi
Lisää kokemuksesi

Usein kysytyt kysymykset

Tiedämme, että joillakin teistä saattaa olla lisää kysymyksiä, joten yritimme vastata niihin parhaalla mahdollisella tavalla.

Millainen yritys voi rekisteröityä Winalistiin? +

Jos yrityksesi tarjoaa yhden tai useamman kokemuksen auttaakseen ihmisiä löytämään ja oppimaan viinejä, viinialueitasi tai muita viineihin liittyviä aiheita, olet tervetullut Winalistiin.

Esimerkkinä tässä on luettelo joistakin yrityksistä: Viinitilat, makuistarjouksia tarjoavat viinibaarit, Viinimuseo, Opastetut kierrokset, ...

Mikä on Winalist-palvelumaksu? +

To help Winalist operate properly and to cover the costs of the products and services we provide, such as customer support, we charge a service fee when a reservation is effective.


Host service charge

We charge hosts who offer experiences a service fee. They are calculated based on the price of the experience and are automatically deducted from the monthly payments.


Customer Service Fee

We do not currently charge a customer service fee for booking experiences.


VAT charges on service charges

Depending on the laws of the relevant jurisdiction, VAT may be charged in addition to the host and guest service charges. The service charge will include these VAT charges where applicable.

Kuinka rekisteröityä Winalistiin +

Rekisteröinti Winalistissa on helppoa ja vaatii noin 30 minuuttia ajasta.

Napsauttamalla "lisää kokemuksesi" -painiketta sinun on luotava tili (tai jatkettava tiliäsi, johon olet muodostanut yhteyden). Sinun on sitten täytettävä muutaman sivun lyhyt lomake, jonka avulla voimme määrittää tilisi etukäteen.

Kun ehdot on hyväksytty, pääset kojelautaan tai sinun on annettava yrityksesi nimi, annettava oikeudelliset asiakirjat (Kbis, kopio tilinhoitajalta henkilöllisyystodistuksesta, todistus johtajan osoitteesta) ja rahoitusasiakirjat (RIB).

Kun nämä elementit on valmis ja isäntäprofiilisi valmis, voit luoda ensimmäisen kokemuksen.

Miksi minun on toimitettava sinulle lailliset asiakirjat rekisteröityäksesi? +

Euroopassa toimivana yrityksenä maksupalveludirektiivi (DSP2), joka tulee voimaan 30. maaliskuuta 2020, edellyttää, että meidän on pyydettävä kaikkia vieraitamme tietoja yrityksestä, mutta myös siitä vastuussa olevaa henkilöä tai henkilöitä Winalist.

Hallinnoidaksemme kaikkia rahoitusvirtojamme käytämme Stripeä , kansainvälistä pankkitoimistoa, jonka avulla voimme jakaa asiakasmaksut puoliksi

- Winalistin palvelumaksut ja
- liikevaihtosi.

Kaikki tekemättä perintää kolmansien osapuolten tilille (vierailijan maksaman summan periminen ja sitten osan siitä siirtäminen isännille).

Tämä pankkioperaattori kysyy meiltä tapauskohtaisesti tarvittavia tietoja kunkin isäntätilin tilien saattamiseksi vaatimustenmukaisiksi. Lisäksi ohjauspaneelissa ja napsauttamalla "Päivitä oikeustietosi aktivoidaksesi tilisi", sinut ohjataan kyselylomakkeeseen, jossa pyydetään tietojasi:

• Yrityksen sosiaalinen syy

• Yritystiedot (nimi, tyyppi, osoite ja jäljennös rekisteröintilomakkeesta)

• Tiedot yrityksen omistajasta ja / tai tilivastaavasta (nimi, osoite, asema yrityksessä ja jäljennös henkilökortista molemmin puolin)

• Osoite todistukselle johtajalle

• Ja mahdollisesti lisätietoja maasta, johon olet sijoittautunut

Ilman näitä tietoja pankkioperaattorimme ei voi vahvistaa tiliäsi, emmekä voi aktivoida kokemusten varaamista tai siirtää rahaa pankkitilillesi.

Miksi pyydät todistusta osoitteesta laillisille edustajille tai johtajille? +

Markkinapaikkana, joka kerää maksuja ja toimii luotettuna kolmantena osapuolena isäntien ja vierailijoiden välillä, tarvitsemme kumppaneidemme noudattavan KYC (Know Your Customer) -menettelyä. Tämä tarkoittaa kumppaneiden henkilöllisyyden tarkistamista ja sen varmistamista, että he noudattavat voimassa olevia korruption vastaisia lakeja.

KYC edellyttää, että keräämme ja ylläpidämme tietoja kaikista isäntätilien omistajista. Nämä vaatimukset tulevat sääntelyviranomaisilta, ja niiden tarkoituksena on estää rahoitusjärjestelmän väärinkäyttö.

Tiedot, jotka Winalist on kerättävä, vaihtelevat maittain ja sisältävät tyypillisesti (mutta ei rajoitu):

  • Henkilö, joka luo Stripe-tilin
  • Stripe-tiliin liitetty yritys
  • Kaikki henkilöt, jotka viime kädessä omistavat tai hallitsevat kyseistä yritystä

KYC-menettely kattaa myös asiakkaiden rehellisyyden ja rehellisyyden rahanpesun ja terrorismin rahoituksen torjunnan, mutta myös taloudellisten veropetosten torjunnan ja identiteettivarkauksien estämisen yhteydessä.

Kuinka varausten liikevaihdon maksaminen toimii? +

Joka 8. kuukausi saat siirtämällä edellisen kuukauden suoritettujen palveluiden liikevaihdon, palvelumaksujemme määrä vähennetään jo maksetusta nettoarvosta.

Saat samassa yhteydessä sähköpostitse komission laskun, josta löydät lausunnon kaikista palveluista, palkkioista, ihmisten lukumäärästä jne. Kirjanpitoasi varten.

Nyt tiedät kaiken! Valmis? 👏

Rekisteröinti on todella helppoa, tarvitset noin 15 minuuttia aloittamiseen. Ensimmäinen kokemus on verkossa 24 tunnin sisällä.

Lisää kokemuksesi