Varaa seuraava viinikokemus Saksassa

Varaa ilmainen verkkotunnusvierailu, maistaminen viininvalmistajan kanssa, kävelymatka viinitilojen läpi, viininvalmistuspaja ryhmärakennukselle ... ja löydä viinimatkailu Saksassa. Välitön vahvistus ja ilmainen peruutus. Kokemuksia ympärilläni
Saksalaiset viinit ovat melko luottamuksellisia Euroopan viininviljelymaastossa, ja silti heillä on mukavia yllätyksiä varastossa. Viininviljelijät viljelevät perinteitä lähellä olevaa osaamista ja rakkautta maaperään. Tutustu upeaan vuosikertaan, jota tarjoillaan polun reunalla ja joka on maistettavissa monien tuottajien kellareissa tai jopa kuuluisissa tavernoissa.

Tiesitkö, että Saksa on suurin viinin tuoja Euroopassa? Ja silti, se tuottaa ainakin niin paljon kuin sen asukkaat kuluttavat. Winalist tarjoaa sinulle valikoiman parhaita aktiviteetteja ja käyntejä viinitiloissa ja linnoissa Saksassa. Nauti huomattavasta perinnöstä viikon ja viikonlopun aikana löytääksesi ystävien kanssa, yksin tai perheen kanssa. Viinireitit odottavat sinua!

Merkitse de Tutustu viinialueisiin

Saksan viininviljelyalue Constance-järvestä Elbeen tuottaa noin 36% punaviiniä ja 64% valkoviiniä. Saksan tärkeimmät rypälelajikkeet ovat Spätburgunder ja Riesling, koska ne kattavat lähes 30 prosenttia erityisesti maan pohjoisosissa viljellyistä viiniköynnöksistä. Silvaner ja Chardonnay ovat myös läsnä. Etelässä Burgunder ja muut punaviinilajikkeet ovat hallitsevampia. Rheinhessenin ja Pfalzin alueet kasvattavat maallaan kuuluisan Spätburgunderin, mikä vastaa Pinot Noir -sarjaa.
Upeita maisemia odottaa sinua viinireiteillä Saksassa alkaen UNESCOn luettelossa olevasta Reinin keskimmäisestä laaksosta. Reitti Bad Bergzabernista Wachenheimin linnaan on makujen matka, jonka ehdottomasti suosittelemme tutustumaan. Reitti on yksinkertainen ja runsaasti viinitarhoja tutkittavaksi viikonloppuna.

Kuinka varata enologinen kokemus tai viikonloppu Saksassa?

Winalistin avulla viinimatkailu on erittäin helposti saavutettavissa Saksassa. Tutustu kumppaniviinitarhoihin ympäri maata ja valitse sinulle sopiva kokemus. Voit valita useita kriteerejä löytääksesi ja varataksesi kokemuksesi valitsemasi päivämäärän ja valitsemana ajankohtana, ilman varausmaksuja ja vain muutamalla napsautuksella. Sadonkorjuukumppanimme myös avaavat ovensa viinimatkailua varten lauantaina ja sunnuntaina.Haluatko miellyttää viinin ystävää tarjoamalla hänelle viininvalmistuskokemusta? Löydä Winalist-lahjakortti. Käytettävissä kaikkiin tarjottaviin toimintoihin, kortti on myös täysin muokattavissa!

Löydä lahjakortti

Löydä Winalistin lahjakortti!

Saatavilla heti

Alkuperäinen ja muokattavissa, olet löytänyt täydellisen lahjan.

Tarjoa se suoraan tai anna Winalistin lähettää se sinulle.

Voimassa 1 vuoden ajan
Voimassa kaikissa kokemuksissa
Käytettävissä yhden tai useamman kerran

Löydä seuraava viinikokemus

Tarkenna hakuasi kokemustyypin tai sijainnin perusteella

Parhaat viini-kokemukset Saksassa

Vaihtele nautinnot, jokaiselle löytyy jotain. Maista joitain alueellisia erikoisuuksia suoraan tuottajan kellarissa tai tule pöydälle viininvalmistuksen aloittamista varten ja ateria viininvalmistajan kanssa. Opit kuinka pariksi saksalaiset viinit ja ruokia.


Tietyt kartanot ja linnat kutsuvat sinut avoimiin oviin tai paikan päällä järjestettäviin konsertteihin juhlalliseen hetkeen lasillisen viiniä yli.


Voit löytää alueen valitsemalla kumppaneidemme kävelyretket ja radat. Yritysseminaari järjestetään? Muista tutustua ryhmäretketarjouksiin.

Suosittu Ranskassa

Tutustu muihin maihin