Varaa seuraava viinikokemus Saksassa

Varaa ilmainen verkkotunnusvierailu, maistaminen viininvalmistajan kanssa, kävelymatka viinitilojen läpi, viininvalmistuspaja ryhmärakennukselle ... ja löydä viinimatkailu Saksassa. Välitön vahvistus ja ilmainen peruutus. Kokemuksia ympärilläni
Merkitse de

Tutustu viinialueisiin

Löydä lahjakortti

Löydä Winalistin lahjakortti!

Saatavilla heti
Alkuperäinen ja muokattavissa, olet löytänyt täydellisen lahjan.

Tarjoa se suoraan tai anna Winalistin lähettää se sinulle.

Voimassa 1 vuoden ajan
Voimassa kaikissa kokemuksissa
Käytettävissä yhden tai useamman kerran
Täällä voit nähdä lahjakorttisi lisättäessä

Löydä seuraava viinikokemus

ateria ateria

ateria

Viininvalmistuspaja Viininvalmistuspaja

Viininvalmistuspaja

kävellä kävellä

kävellä

Viininmaistelu Viininmaistelu

Viininmaistelu

Retket Retket

Retket

Vierailu ja maistelu Vierailu ja maistelu

Vierailu ja maistelu

Tarkenna hakuasi kokemustyypin tai sijainnin perusteella

Tutustu muihin maihin

Ranska Ranska

Ranska

Italia Italia

Italia

Espanja Espanja

Espanja

Sveitsi Sveitsi

Sveitsi

Yhdysvallat Yhdysvallat

Yhdysvallat

Saksalaiset viinit ovat varsin luottamuksellisia eurooppalaisen viininviljelyn maisemissa, mutta silti niillä on sinulle tarjolla mukavia yllätyksiä. Viininviljelijät kasvattavat perinteitä lähellä olevaa osaamista ja rakkautta terroiriin. Tutustu tienvarrella tarjoiltuihin upeisiin viineihin, joita voit maistella monien tuottajien kellareissa tai jopa kuuluisissa tavernoissa.

Tiesitkö, että Saksa on Euroopan suurin viinin maahantuoja? Ja silti se tuottaa vähintään yhtä paljon kuin sen asukkaat kuluttavat.

Winalist tarjoaa sinulle valikoiman parhaita aktiviteetteja ja vierailuja viinitiloihin ja linnoihin Saksassa. Kun haluat tutustua ystävien kanssa, yksin tai perheen kanssa, nauti merkittävästä perinnöstä arkisin ja viikonloppuisin. Viinireitit odottavat sinua! Saksan viininviljelyalue, joka ulottuu Bodenjärvestä Elbeen, tuottaa noin 36 % punaviiniä ja 64 % valkoviiniä. Saksan tärkeimmät rypälelajikkeet ovat Spätburgunder ja Riesling, sillä ne kattavat lähes 30 % viljellyistä viiniköynnöksistä erityisesti maan pohjoisosassa. Mukana ovat myös Silvaner ja Chardonnay. Etelässä Burgunder ja muut punaviinilajikkeet ovat hallitsevampia. Rheinhessenin ja Pfalzin alueet kasvattavat maassaan kuuluisaa Spätburgunderia, joka vastaa Pinot Noiria ystäville. Upeat maisemat odottavat sinua Saksan viinireiteillä alkaen Keski-Reinin laaksosta, joka on listattu Unescon maailmanperintöluetteloon. Reitti Bad Bergzabernista Wachenheimin linnaan on makupolku, jonka kokemista suosittelemme ehdottomasti. Reitti on yksinkertainen ja täynnä viinitiloja tutkittavaksi viikonlopun aikana.

Kuinka varata elämys tai viiniviikonloppu Saksasta?

Winalistin avulla viinimatkailu Saksassa on erittäin helposti saavutettavissa. Tutustu kumppaniviinitiloihin eri puolilla maata ja valitse sinulle sopiva kokemus. Voit valita useita kriteerejä löytääksesi ja varataksesi kokemuksesi valitsemaasi päivämäärään ja kellonaikaan, ilman varausmaksuja ja vain muutamalla klikkauksella. Sadonkorjuukumppanimme avaavat ovensa sinulle myös viinimatkailuvierailulle lauantaina ja sunnuntaina.

Haluatko miellyttää viinin ystävää tarjoamalla hänelle viininvalmistuksen? Tutustu Winalist-lahjakorttiimme. Käytettävissä kaikkiin ehdotettuihin toimiin, kortti on myös täysin muokattavissa!

Saksan parhaat viinikokemukset

Vaihtele nautintoja, jokaiselle löytyy jotakin. Maista joitain paikallisia erikoisuuksia suoraan tuottajan kellarissa tai tule pöytään viininvalmistajan aterian kera. Opit yhdistämään saksalaisia viinejä ruokiasi.

Jotkut kartanot ja linnat kutsuvat avoimiin oviinsa tai paikan päällä järjestettäviin konsertteihin viettämään juhlahetkeä viinilasillisen ääressä. Tutustuaksesi johonkin alueeseen, voit valita myös kumppaneidemme kävelyretket ja kiertoradat. Yritysseminaari järjestetään? Muista tutustua ryhmäretkitarjouksiin.

Katso lisää

Liity uutiskirjeeseemme!

Joka kuukausi, saat ilmaiset matkaoppaat ja vinkit seuraavalle viinimatkallesi. vai niin, ja erikoistarjouksia myös!