Varaa viinikokemuksesi Espanjassa

Varaa maistajasi ilmaiseksi viininvalmistajalla, käy kellareissa, kävele viinitarhojen läpi, tiiminrakennuksen viininvalmistuspaja, ... lähtemään tutustumaan Espanjan viininviljelyalueeseen ja sen viinireitteihin Winalistin ansiosta. Välitön vahvistus ja ilmainen peruutus. Kokemuksia ympärilläni
Maailman suurin pintaviinitarha Espanja on myös planeetan kolmas tuottaja. Espanjalainen viini tunnetaan hyvää vastinetta rahalle. Maalla, joka on merkittävä punaviinin tuottaja, on yli 1200 rypälelajiketta. Baskimaasta Andalusiaan Espanja on ihanteellinen maa viinimatkailuun. Löydä espanjalaisten viininviljelijöiden cuvées-salaisuudet, maista kumppaneidemme parhaita viinejä ja kulje upeiden viinialueiden läpi.

Winalist tarjoaa sinulle valikoiman parhaimmista kokemuksista maan viineistä, linnoista ja kellareista. Nauti huomattavasta perinnöstä viikon ja viikonlopun aikana löytääksesi ystävien kanssa, yksin tai perheen kanssa. Viinireitit odottavat sinua!

Merkitse es Tutustu viinialueisiin Espanja

Yksi viinialueista, joita ympäri maailmaa haluavat viinituristit käyvät Espanjassa, on Penedès Kataloniassa. Hänen erikoisuutensa on kuohuviinien tuotanto, jossa käytetään suurimman osan valkoisista rypälelajikkeista. Se tuottaa myös punaviinejä, kuten kaikki Espanjan viinialueet. Mancha-alueen 178 000 hehtaarilta löydät myös enimmäkseen valkoviiniä. Alueen suosituin punaviini on Tempranillo. La Rioja on Baskimaassa maiseman kannalta yhtä mahtava kuin viinit. Ainakin 500 tuottajaa osallistuu Espanjan kansalliseen tuotantoon ja alueellisten viinien aatelisuuteen. Viinitarha tuottaa täällä voimakkaita pöytäviinejä, joissa on epätyypillinen valtameren ja Välimeren ilmasto. Löydät myös joitain valkoisia rypälelajikkeita, kuten Chardonnay ja Grenache. Portugalin rajan varrella Luoteessa Rias Baixasin alue koostuu pääosin Albariñon rypäleistä. Miksi et löydä sitä ennen retkiä Santiago de Compostelaan?
Löydä Andalusiasta Condado de Huelva, Jerez-Xérès-Sherry, Manzanilla de Sanlúcar, Málaga ja Sierras de Málaga tai Montilla-Moriles viinejä. Kuuluisat Andalusian bodegat odottavat sinua!

Winalistin kanssa viiniturismi Espanjassa on vain yhden napsautuksen päässä! Valitse seuraava määränpääsi kriteereilläsi ja varaa sitten kokemuksesi valitsemasi päivämäärän ja ajankohtana ilman varausmaksuja. Sadonkorjuukumppanimme myös avaavat ovensa viinimatkailua varten lauantaina ja sunnuntaina.Haluatko miellyttää viinin ystävää tarjoamalla hänelle viininvalmistuskokemusta? Löydä Winalist-lahjakortti. Käytettävissä kaikkiin tarjottaviin toimintoihin, kortti on myös täysin muokattavissa!

Löydä lahjakortti

Löydä Winalistin lahjakortti!

Saatavilla heti

Alkuperäinen ja muokattavissa, olet löytänyt täydellisen lahjan.

Tarjoa se suoraan tai anna Winalistin lähettää se sinulle.

Voimassa 1 vuoden ajan
Voimassa kaikissa kokemuksissa
Käytettävissä yhden tai useamman kerran

Löydä seuraava viinikokemus Espanja

Tarkenna hakuasi kokemustyypin tai sijainnin perusteella

Parhaat viinin kokemukset Espanjassa

Nauti täydellisestä kokemuksesta nauttiaksesi vierailustasi viinialueella. Jokainen löytää mitä haluaa! Maistetaanko pikemminkin suoraan tuottajan kellarissa verkkotunnuksen vierailun jälkeen tai ateriaa, johon liittyy viininvalmistuksen aloitus, jotta tiedät kaiken alueen ruuan ja viinin parista? Jotkut linnat tai "bodegat" myös avaavat ovensa sinulle (joskus ilmaiseksi!) Ja järjestävät konsertteja paikan päällä juhlallista hetkeä lasillisen viiniä yli.
Voit löytää alueen valitsemalla kumppaneidemme kävelyretket ja radat. Tietyt ryhmämatkat, jotka järjestetään usean päivän ajan, soveltuvat erityisen hyvin yritysseminaareihin. </ P>

Suosittu Ranskassa

Tutustu muihin maihin