Varaa viinikokemuksesi Espanjassa

Varaa maistajasi ilmaiseksi viininvalmistajalla, käy kellareissa, kävele viinitarhojen läpi, tiiminrakennuksen viininvalmistuspaja, ... lähtemään tutustumaan Espanjan viininviljelyalueeseen ja sen viinireitteihin Winalistin ansiosta. Välitön vahvistus ja ilmainen peruutus. Kokemuksia ympärilläni
Merkitse es

Tutustu viinialueisiin Espanja

Parhaat vierailtavat kaupungit alueella Espanja

Barcelona Barcelona
Madrid Madrid
Valenssi Valenssi
Löydä lahjakortti

Löydä Winalistin lahjakortti!

Saatavilla heti
Alkuperäinen ja muokattavissa, olet löytänyt täydellisen lahjan.

Tarjoa se suoraan tai anna Winalistin lähettää se sinulle.

Voimassa 1 vuoden ajan
Voimassa kaikissa kokemuksissa
Käytettävissä yhden tai useamman kerran
Täällä voit nähdä lahjakorttisi lisättäessä

Löydä seuraava viinikokemus Espanja

ateria ateria

ateria

Viininvalmistuspaja Viininvalmistuspaja

Viininvalmistuspaja

kävellä kävellä

kävellä

Viininmaistelu Viininmaistelu

Viininmaistelu

Retket Retket

Retket

Vierailu ja maistelu Vierailu ja maistelu

Vierailu ja maistelu

Tarkenna hakuasi kokemustyypin tai sijainnin perusteella

Tutustu muihin maihin

Ranska Ranska

Ranska

Italia Italia

Italia

Sveitsi Sveitsi

Sveitsi

Yhdysvallat Yhdysvallat

Yhdysvallat

Maailman suurin viinitarha, Espanja, on myös planeetan kolmanneksi suurin tuottaja. Espanjalainen viini tunnetaan hyvää vastinetta rahalleen. Suurella punaviinin tuottajalla maassa on yli 1200 rypälelajiketta maalla. Baskimaasta Andalusiaan Espanja on ihanteellinen maa viinimatkailuun. Tutustu espanjalaisten viininviljelijöiden cuvées -tuotteiden salaisuuksiin, maistele kumppaneidemme parhaita viinejä ja kävele upeilla viinialueilla.


Winalist tarjoaa sinulle valikoiman parhaita kokemuksia maan viinitiloista, linnoista ja kellareista. Jos haluat tutustua ystävien kanssa yksin tai perheen kanssa, hyödynnä merkittävää perintöä viikolla ja viikonloppuisin. Viinireitit odottavat sinua!

Espanjaan saapuvien kaikkialta maailmasta tulevien viinimatkailijoiden suosikkiviinialueiden joukossa on Penedès Kataloniassa. Sen erikoisuus on kuohuviinien tuotanto suurimman osan valkoisten rypälelajikkeiden ansiosta. Se tuottaa myös punaviinejä, kuten kaikki Espanjan viinialueet. Manchan alueen 178 000 hehtaarilta löydät myös enimmäkseen valkoviiniä. Alueen suosituin punaviini on Tempranillo. Baskimaan La Rioja on maisemiltaan yhtä upea kuin viiniltä. Ainakin 500 tuottajaa myötävaikuttaa Espanjan kansalliseen tuotantoon ja alueellisten viinien aatelistoon. Tyypillisen valtameren ja Välimeren ilmastossa vallitsevat viinitarhat tuottavat voimakkaita pöytäviinejä. Sieltä löytyy myös joitain valkoisia rypälelajikkeita, kuten Chardonnay ja Grenache. Portugalin rajalla luoteeseen Rias Baixasin alue koostuu pääosin Albariño-viinirypäleistä. Miksi et löydä sitä ennen retkeä Santiago de Compostelaan?

Löydä Andalusiassa Condado de Huelva-, Jerez-Xérès-Sherry-, Manzanilla de Sanlúcar-, Málaga- ja Sierras de Málaga- tai Montilla-Moriles-viinit. Kuuluisat andalusialaiset bodegat odottavat sinua!


Winalistin kanssa viinimatkailu Espanjassa on vain yhden napsautuksen päässä! Valitse seuraava määränpääsi ehtojesi mukaan ja varaa sitten kokemuksesi valitsemallasi päivämäärällä ja kellonaikalla ilman varausmaksuja. Sadonkorjuukumppanimme avaavat myös ovensa viinimatkailua varten lauantaisin ja sunnuntaisin.Haluatko miellyttää viinin ystäville tarjoamalla hänelle viininvalmistuskokemuksen? Löydä Winalist-lahjakortti. Kortti on käytettävissä kaikissa tarjolla olevissa aktiviteeteissa, ja se on myös täysin muokattavissa!

Espanjan parhaat viinikokemukset

Täydennä erilaisia kokemuksia, jotta voit nauttia täysin vierailustasi viinialueella. Jokainen löytää siellä mitä pitää! Sen sijaan, että maistaisit suoraan viinitilan kellarissa, kun olet käynyt kartanossa, tai aterian, johon liittyy vihkiminen viiniksi, oppiakseen kaiken alueen ruoka- ja viinipareista? Jotkut linnat tai "bodegat" avaavat myös ovensa sinulle (joskus ilmaiseksi!) Ja järjestävät konsertteja paikan päällä juhlalliseksi hetkeksi lasin viiniä.
Voit tutustua alueeseen myös valitsemalla kävelyt ja retket kumppaneiltamme. Jotkut ryhmiin usean päivän ajan järjestetyt retket soveltuvat erityisen hyvin liikeseminaareihin. </p>

Katso lisää

Liity uutiskirjeeseemme!

Joka kuukausi, saat ilmaiset matkaoppaat ja vinkit seuraavalle viinimatkallesi. vai niin, ja erikoistarjouksia myös!