Varaa seuraava viinikokemus Portugalissa

Varaa ilmainen maistelu viininvalmistajan kanssa, kellarivierailu, kävelymatka viinitarhojen läpi, viininvalmistuspaja ryhmärakennukselle ... ja tutustu viinimatkailuun Portugalissa. Välitön vahvistus ja ilmainen peruutus. Kokemuksia ympärilläni
Viininvalmistus on olennainen osa Portugalin kulttuuriperintöä. Vaikka tuotanto on edelleen hyvin käsityöläistä, viinivalikoima on melko yllättävää. Rakastu kaupunkeihin, joista kukin on kauniimpi kuin toinen. Lissabonista Portoon ja maan 14 viinialueella löydät aina sinulle sopivan kokemuksen Winalistista.

Nauti huomattavasta perinnöstä viikon ja viikonlopun aikana löytääksesi ystävien kanssa, yksin tai perheen kanssa. Viinireitit odottavat sinua!

Merkitse pt Tutustu viinialueisiin

Portugalilaiset viininviljelijät viljelevät viiniköynnöslajikkeitaan ja viljelevät viiniköynnöksiä ja tuottavat epätyypillisiä viinejä. Vinho Verde tuottaa maan pohjoisosissa virkistäviä valko- ja punaviinejä. Alentejon, Dão ja Douron alueet tuottavat Portugalin parhaita punaviinejä, kuten Touriga Nacional. Douron laakson viinireitti on harrastajille harhauttamaton nähtävyys.
Lissabonin alueen "vinhos regional lisboa" -viinit ovat usein erittäin hyvälaatuisia. Mitä tulee valkoviiniin, Bairrada ja Bucelas -alueet tuottavat kuivaa viiniä enemmän kuin riittävästi.

Satama, kansallinen erikoisuus

Tämä väkevä viini on joustava ja runsas käymisen aikana tapahtuvan muutoksen ansiosta. Todellinen maan ikoni, satama on jälkiruokaviini, joka on myös erittäin arvokas aperitiivinä. Ranskalaiset kuluttavat kuitenkin eniten maailmassa. Siksi löydät monia viinintuottajia, jotka tekevät myös satamaa. Kuusi tärkeintä rypälelajiketta, jota käytetään Porton valmistukseen, ovat: Touriga Nacional, Tinta Roriz, jota kutsutaan myös Tempranillo, Tinta Barroca, Tinta Cao, Touriga Francesca ja Tinta Amarela.

Kuinka varata viininvalmistuskokemus tai viikonloppu Ranskassa?

Winalistin avulla viiniturismi Portugaliin pääsee muutamalla napsautuksella! Tutustu kumppaniviininvalmistajien ja chateaux-käsityötaitoihin sinulle sopivan kokemuksen mukaan. Valitse seuraava määränpääsi kriteereilläsi ja varaa sitten kokemuksesi valitsemasi päivämäärän ja ajankohtana ilman varausmaksuja. Sadonkorjuukumppanimme myös avaavat ovensa viinimatkailua varten lauantaina ja sunnuntaina.Haluatko miellyttää viinin ystävää tarjoamalla hänelle viininvalmistuskokemusta? Löydä Winalist-lahjakortti. Käytettävissä kaikkiin tarjottaviin toimintoihin, kortti on myös täysin muokattavissa!

Löydä lahjakortti

Löydä Winalistin lahjakortti!

Saatavilla heti

Alkuperäinen ja muokattavissa, olet löytänyt täydellisen lahjan.

Tarjoa se suoraan tai anna Winalistin lähettää se sinulle.

Voimassa 1 vuoden ajan
Voimassa kaikissa kokemuksissa
Käytettävissä yhden tai useamman kerran

Löydä seuraava viinikokemus

Tarkenna hakuasi kokemustyypin tai sijainnin perusteella

Parhaat viinikokemukset Portugalissa

Hyödyntääksesi kaikkia Portugalin viinivarantoja, sinut pilataan valinnasta. Jotkut viininviljelijät tarjoavat aterian kiinteistöllään tutustuakseen paikallisiin erikoisuuksiin yhdessä alueen viinien kanssa. Voit myös varata viininvalmistuspajan muutaman tunnin ajan saadaksesi lisätietoja viinirypälelajikkeista.
Ystäväryhmille, yrityksille tai suurille perheille kiertomatkat ja retket ovat erityisen suositeltuja ja arvostettuja. Jotkut isännät tekevät myös huoneita, joten ne mahtuvat suureen määrään vieraita. Jokaisella alueella ehdotetut kävely- ja viinireitit ilahduttavat viinin ja luonnon ystäviä. Löydät aina sinulle sopivan aktiviteetin Winalistista.

Suosittu Ranskassa

Tutustu muihin maihin