Varaa seuraava viinikokemus Portugalissa

Varaa ilmainen maistelu viininvalmistajan kanssa, kellarivierailu, kävelymatka viinitarhojen läpi, viininvalmistuspaja ryhmärakennukselle ... ja tutustu viinimatkailuun Portugalissa. Välitön vahvistus ja ilmainen peruutus. Kokemuksia ympärilläni

Merkitse pt Tutustu viinialueisiin

Löydä lahjakortti

Löydä Winalistin lahjakortti!

Saatavilla heti

Alkuperäinen ja muokattavissa, olet löytänyt täydellisen lahjan.

Tarjoa se suoraan tai anna Winalistin lähettää se sinulle.

Voimassa 1 vuoden ajan
Voimassa kaikissa kokemuksissa
Käytettävissä yhden tai useamman kerran

Löydä seuraava viinikokemus

Tarkenna hakuasi kokemustyypin tai sijainnin perusteella

Tutustu muihin maihin

Enologia on olennainen osa Portugalin kulttuuriperintöä. Vaikka tuotanto on edelleen hyvin perinteistä, viinien valikoima on melko yllättävää. Laske kaupunkien lumoihin, kukin kauniimpia kuin seuraava. Lissabonista Portoon ja maan 14 viinialueelta löydät aina sinulle sopivan kokemuksen Winalistista.


Jos haluat tutustua ystävien kanssa yksin tai perheen kanssa, hyödynnä merkittävää perintöä viikolla ja viikonloppuisin. Viinireitit odottavat sinua!

Pysyessään uskollisina rypäleen lajikkeille portugalilaiset viininviljelijät viljelevät viiniköynnöksiä ja tuottavat epätyypillisiä viinejä. Maan pohjoisosassa sijaitseva Vinho Verde tuottaa virkistäviä valko- ja punaviiniä. Alentejon, Dãon ja Douron alueet tuottavat Portugalin parhaita punaviinejä, kuten Touriga Nacional. Douro Valley -viinireitti on harrastajille unohtumaton vetovoima.

Lissabonin alueen "vinhos regional lisboa" -viinit valmistetaan usein erittäin hyvin. Valkoviinien osalta Bairradan ja Bucelasin alueet tuottavat enemmän kuin oikeita kuivaviinejä.


Portti, kansallinen erikoisuus

Tämä väkevöity viini on joustava ja runsas käymisen aikana tapahtuneen muutoksen ansiosta. Todellinen maan ikoni, portti on jälkiruokaviini, joka on myös erittäin arvostettava aperitiivina. Ranskalaiset kuluttavat kuitenkin eniten maailmassa. Siksi löydät monia viinintuottajia, jotka myös tekevät satamaa. Kuusi pääasiallista rypälelajiketta, joita käytetään sataman valmistamiseen, ovat: Touriga Nacional, Tinta Roriz kutsutaan myös Tempranillo, Tinta Barroca, Tinta Cao, Touriga Francesca ja Tinta Amarela.

Kuinka varata kokemus tai viiniviikonloppu Ranskaan?

Winalistin kanssa viinimatkailu Portugaliin on käytettävissä vain muutamalla napsautuksella! Löydä kumppanin viininviljelijöiden ja linnustojen ammattitaito ja kokemus sinulle sopivaksi. Valitse seuraava määränpääsi ehtojesi mukaan ja varaa sitten kokemuksesi valitsemallasi päivämäärällä ja kellonaikalla ilman varausmaksuja. Sadonkorjuukumppanimme avaavat myös ovensa viinimatkailua varten lauantaisin ja sunnuntaisin.Haluatko miellyttää viinin ystäville tarjoamalla hänelle viininvalmistuskokemuksen? Löydä Winalist-lahjakortti. Kortti on käytettävissä kaikissa tarjolla olevissa aktiviteeteissa, ja se on myös täysin muokattavissa!

Portugalin parhaat viinikokemukset

Jotta voit hyödyntää Portugalin viinirikkautta, sinut hemmotellaan valinnalla. Jotkut viininviljelijät tarjoavat aterian omaisuudellaan löytääkseen paikallisia erikoisuuksia yhdistettynä alueen viineihin. Voit myös varata viininvalmistuspajan muutamaksi tunniksi saadaksesi lisätietoja eri rypälelajikkeista.

Ystäväryhmille, yrityksille tai suurille perheille retket ja retket ovat erityisen suositeltavia ja hyvin arvostettuja. Jotkut isännät tekevät myös aamiaismajoituksia, ja siksi ne voivat majoittaa suuren määrän vieraita. Kullakin alueella tarjotut kävely- ja viinireitit ilahduttavat viinin ja luonnon ystäviä. Löydät aina sinulle sopivan toiminnan Winalistista.

See more