Varaa seuraava viinikokemus Sveitsissä

Varaa ilmainen maistelu viininvalmistajan kanssa, kellarivierailu, kävelymatka viinitarhojen läpi, viininvalmistuspaja ryhmärakennukselle ... ja tutustu viinimatkailuun Sveitsissä. Välitön vahvistus ja ilmainen peruutus. Kokemuksia ympärilläni
Merkitse ch

Tutustu viinialueisiin Sveitsi

Löydä lahjakortti

Löydä Winalistin lahjakortti!

Saatavilla heti
Alkuperäinen ja muokattavissa, olet löytänyt täydellisen lahjan.

Tarjoa se suoraan tai anna Winalistin lähettää se sinulle.

Voimassa 1 vuoden ajan
Voimassa kaikissa kokemuksissa
Käytettävissä yhden tai useamman kerran
Täällä voit nähdä lahjakorttisi lisättäessä

Löydä seuraava viinikokemus Sveitsi

ateria ateria

ateria

Viininvalmistuspaja Viininvalmistuspaja

Viininvalmistuspaja

kävellä kävellä

kävellä

Viininmaistelu Viininmaistelu

Viininmaistelu

Retket Retket

Retket

Vierailu ja maistelu Vierailu ja maistelu

Vierailu ja maistelu

Tarkenna hakuasi kokemustyypin tai sijainnin perusteella

Tutustu muihin maihin

Ranska Ranska

Ranska

Italia Italia

Italia

Espanja Espanja

Espanja

Yhdysvallat Yhdysvallat

Yhdysvallat

Viinimatkailu Sveitsissä on kasvanut viime vuosina. Lausannen kaupunki on jopa nimetty "Suuriksi viinipääkaupungeiksi". Sveitsiläistä viiniä tuotetaan ja kulutetaan paljon maassa piilottaen vähän tunnettuja aarteita. Henkeäsalpaavat maisemat ovat kiertotien arvoisia, kuten viinitarhaterassit Genevejärven rannalla vuorelle päin. Vaudin kantonin alue on ollut jopa Unescon maailmanperintökohde vuodesta 2007.


Winalist tarjoaa sinulle valikoiman parhaita kokemuksia kumppaneiden viininviljelijöiden kanssa. Nauti yksin tai ryhmässä merkittävästä perinnöstä viikon aikana ja viikonloppuisin. Viinireitit odottavat sinua!

Sveitsin kuusi viinintuotantoaluetta edistävät kukin omalla tavallaan viinien monimuotoisuutta.

Trois-Lacsin alueella asuu Pinot Noirin viinitarhoja Bernistä Neuchâteliin. Siellä tuotetaan kuuluisa Oeil-de-Perdrix-rosé, samoin kuin useita tunnustettuja punaviinejä ja joitain palkittuja Chardonnays-ruokia. Tuottajia on noin sata. Etelässä Pays de Vaud on Sveitsin toinen viinintuotantoalue, jossa on yli 3700 hehtaaria viiniköynnöksiä, lähinnä valkoisia rypälelajikkeita. Chasselas tunnetaan siellä hedelmäisistä valkoviinistä. Tästä kantonista löytyy runsaasti retkiä ja viinimatkailuja. Geneven alue on Sveitsin vanhin viinintuottaja. Se tuottaa Aligotén, Chardonnayn ja Pinot Grisin valkoviinille ja Gamayn punaviinille. Geneven maaseudulla sijaitseva linnareitti on ihanteellinen viikonloppumatkalle. Valaisin alueella upeat viinitarhat ulottuvat kaikkialla korkeudessa. Alue tuottaa kansallisesti eniten viiniä, joista suurin osa on punaisia. Ticinon alue lähellä Italian Alpeja on kasvava viinitarha, joka on erikoistunut punaviiniin, kuten Nostrano. Lopuksi saksankielisen Sveitsin suuri alue viljelee myös suurinta osaa punaisia rypälelajikkeita, ja jotkut valkoiset, kuten Gewürztraminer ja Pinot Gris. Se on hyvin monipuolinen alue, joka on levinnyt 17 kantoniin.


Kuinka varata kokemus tai viiniviikonloppu Sveitsiin?

Winalistin kanssa viinimatkailu Sveitsiin on vain yhden napsautuksen päässä! Tutustu kumppanin viinitarhoihin ja linnoihin maassa, jotta saat kokemuksen, joka sopii sinulle. Valitse seuraava määränpääsi ehtojesi mukaan ja varaa sitten kokemuksesi valitsemallasi päivämäärällä ja kellonaikalla ilman varausmaksuja. Sadonkorjuukumppanimme avaavat myös ovensa viinimatkailua varten lauantaisin ja sunnuntaisin.Haluatko miellyttää viinin ystäville tarjoamalla hänelle viininvalmistuskokemuksen? Löydä Winalist-lahjakortti. Kortti on käytettävissä kaikissa tarjolla olevissa aktiviteeteissa, ja se on myös täysin muokattavissa!

Parhaat viinikokemukset Sveitsissä

Nauti vierailustasi täyttämällä erilaisia kokemuksia. Maistele suoraan tuottajan kellarissa tai aterian yhteydessä täydellinen viinialoitus viininvalmistajan kanssa.


Jotkut kartanot tarjoavat joskus avoimet ovet miellyttäväksi hetkeksi lasin viiniä.


Jos haluat löytää paremmin Sveitsin alueen, valitse kumppaneidemme kävelyt ja retket. Jotkut ryhmiin usean päivän ajan järjestetyt retket soveltuvat erityisen hyvin liikeseminaareihin.

Katso lisää

Liity uutiskirjeeseemme!

Joka kuukausi, saat ilmaiset matkaoppaat ja vinkit seuraavalle viinimatkallesi. vai niin, ja erikoistarjouksia myös!