Varaa seuraava viinikokemus Sveitsissä

Varaa ilmainen maistelu viininvalmistajan kanssa, kellarivierailu, kävelymatka viinitarhojen läpi, viininvalmistuspaja ryhmärakennukselle ... ja tutustu viinimatkailuun Sveitsissä. Välitön vahvistus ja ilmainen peruutus. Kokemuksia ympärilläni
Viinimatkailu Sveitsissä on lisääntynyt viime vuosina. Lausannen kaupunki on jopa nimetty "suuriksi viininpääkaupungeiksi". Sveitsiläistä viiniä tuotetaan ja kulutetaan maassa laajalti, ja siellä on vähän tunnettuja aarteita. Henkeäsalpaavat maisemat ovat kiertotien arvoisia, kuten viinitarhojen terassit Genevenjärven rannalla vuorelle päin. Vaud-kantonin sijaintipaikka on jopa listattu Unescon maailmanperintökohdeksi vuodesta 2007.

Winalist tarjoaa sinulle valikoiman parhaita kokemuksia kumppaniviininviljelijöiden kanssa. Nauti yksin tai ryhmässä merkittävää perintöä viikon ja viikonlopun aikana. Viinireitit odottavat sinua!

Merkitse ch Tutustu viinialueisiin Sveitsi

Kuusi Sveitsin viinintuotantoaluetta myötävaikuttavat omalla tavallaan viinin monimuotoisuuteen.
Trois-Lacin alueella asuu Pinot Noir -viinitarhoja Bernistä Neuchâteliin. Siellä tuotetaan kuuluisaa rosé-viiniä Oeil-de-Perdrix, samoin kuin useita tunnustettuja punaviinejä ja joitakin palkittuja Chardonnay-tuotteita. Siellä on sata tuottajaa. Etelään Pays de Vaud on Sveitsin toinen viinintuottaja-alue, jolla on yli 3 700 hehtaaria viiniköynnöksiä, enimmäkseen valkoisia rypälelajikkeita. Chasselas on tunnettu hedelmäisistä valkoviineistään. Tästä kantonista löydät useita retkiä ja viinimatkailumatkoja. Geneven alue on Sveitsin vanhin viinintuottaja. Tuotamme Aligoté, Chardonnay ja Pinot Gris valkoviineille ja Gamay punaviiniä. Geneven maaseudulla sijaitsevien linnojen reitti on ihanteellinen viikonloppuiselle kävelylle. Valais-alueella upeat viinitarhat ulottuvat korkeuteen. Se alue tuottaa kansallisesti eniten viiniä, josta valtaosa on punaista. Ticinon alue lähellä Italian Alpeja on laajeneva viinitarha, joka on erikoistunut punaviiniin, kuten Nostrano. Viimeinkin Saksan Sveitsin suurella alueella viljellään myös suurin osa punaisista rypälelajikkeista ja joitain valkoisia, kuten Gewürztraminer ja Pinot Gris. Se on hyvin monimuotoinen alue, joka leviää 17 kantoniin.

Kuinka varata enologinen kokemus tai viikonloppu Sveitsissä?

Winalistin avulla viiniturismi Sveitsissä on vain yhden napsautuksen päässä! Tutustu kumppaniviinitarhoihin ja linnoihin maassa, niin saat sinulle sopivan kokemuksen. Valitse seuraava määränpääsi kriteereilläsi ja varaa sitten kokemuksesi valitsemasi päivämäärän ja ajankohtana ilman varausmaksuja. Sadonkorjuukumppanimme myös avaavat ovensa viinimatkailua varten lauantaina ja sunnuntaina.Haluatko miellyttää viinin ystävää tarjoamalla hänelle viininvalmistuskokemusta? Löydä Winalist-lahjakortti. Käytettävissä kaikkiin tarjottaviin toimintoihin, kortti on myös täysin muokattavissa!

Löydä lahjakortti

Löydä Winalistin lahjakortti!

Saatavilla heti

Alkuperäinen ja muokattavissa, olet löytänyt täydellisen lahjan.

Tarjoa se suoraan tai anna Winalistin lähettää se sinulle.

Voimassa 1 vuoden ajan
Voimassa kaikissa kokemuksissa
Käytettävissä yhden tai useamman kerran

Löydä seuraava viinikokemus Sveitsi

Tarkenna hakuasi kokemustyypin tai sijainnin perusteella

Parhaat viinikokemukset Sveitsissä

Nauti vierailustasi täydellisesti täydentämällä erilaisia kokemuksia. Maista suoraan tuottajan kellarissa tai aterian aikana täydelliseksi viinin aloittamiseksi viininvalmistajan kanssa.


Jotkut alueet tarjoavat joskus avoimet ovet miellyttävälle hetkelle yli lasillisen viiniä.


Löydä paremmin Sveitsin alue valitsemalla kumppaneidemme kävelyretket ja radat. Tietyt ryhmiin usean päivän ajan järjestettävät retket ovat erityisen sopivia yritysseminaareihin.

Suosittu Ranskassa

Viimeiset paikat tänään

Tutustu muihin maihin