Italia / Viinitarhat Abruzzossa

Abruzzo, Italia
Parhaat viinikierrokset & maistiaiset

Suosittuja viinitiloja, joissa vierailla Abruzzo viinitarhassa

Ei isäntiä sillä alueella vielä...

Tällä hetkellä meillä ei ole yhtään isäntää kyseisellä alueella, yritä muuttaa hakua.


Muita isäntiä lähistöllä

Goretti
Goretti
Goretti

Goretti Host verified - Winalist

Hinta: alkaen 15,00 €
1-10
Cantina Colsanto
Cantina Colsanto
Cantina Colsanto

Cantina Colsanto Host verified - Winalist

Reasoned viticulture
Hinta: alkaen 30,00 €
4-12
Castello di Montegiove
Castello di Montegiove
Castello di Montegiove

Castello di Montegiove Host verified - Winalist

Hinta: alkaen 30,00 €
4-20
Chiorri
Chiorri
Chiorri

Chiorri Host verified - Winalist

Välitön varaus Reasoned viticulture
Hinta: alkaen 25,00 €
1-30
Tenuta dei Mori
Tenuta dei Mori
Tenuta dei Mori

Tenuta dei Mori Host verified - Winalist

Organic Viticulture
Hinta: alkaen 28,00 €
4-18
Moroder Alessandro
Moroder Alessandro
Moroder Alessandro

Moroder Alessandro Host verified - Winalist

Organic Viticulture
Hinta: alkaen 23,00 €
2-25
Sacco Vignaioli Apuli
Sacco Vignaioli Apuli
Sacco Vignaioli Apuli

Sacco Vignaioli Apuli Host verified - Winalist

Organic Viticulture
Hinta: alkaen 25,00 €
2-60
Näytä määritys

Lisää suodattimia

Välitön varaus
Näytä vain pikavaraukset
Kellonaika
Isäntätyyppi
Palvelut
Peruutusehdot
Yksityinen vai julkinen?

Yksityiset ilmoitukset tarkoittavat, että olet ainoa ryhmä sivustossa kokemuksesi aikana. Jos kokemus on julkinen, saatat olla sekoitettu muiden ryhmien kanssa

Parhaat vierailtavat kaupungit alueella Abruzzo, Italia

Pescara
Pescara
4.5 / 5 (4669 arvostelua)
Ei kokemuksia vielä

Mitä tietää ennen vierailua Viinitarhat Abruzzossa

Mistä viinistä Abruzzo tunnetaan? +

Abruzzo tunnetaan korkealaatuisten viinien tuotannosta, mutta se on erityisen kuuluisa Montepulciano-rypälelajikkeesta valmistetuista punaviineistään. Montepulciano on syvän värinen rypäle, joka tuottaa täyteläisiä ja maukkaita viinejä, joissa on tummia hedelmiä, nahkaa ja mausteita. Abruzzon Montepulciano-viinit tunnetaan vankkaista ja monimutkaisista makuprofiileistaan, ja ne ovat arvostettuja sekä Italiassa että ulkomailla.

Montepulciano-viiniensä lisäksi Abruzzo tunnetaan myös Trebbiano- ja Pecorino-valkovineistään, jotka ovat tuoreita ja aromaattisia, ja niissä on sitrushedelmien ja vihreiden omenoiden vivahteita. Nämä viinit yhdistetään usein alueen herkullisten kala- ja äyriäisruokien kanssa, ja ne ovat suosittu valinta aperitiiveihin ja kesäisin siemaillen.

Kaiken kaikkiaan Abruzzo on monipuolinen ja dynaaminen viininviljelyalue, jonka viinit tarjoavat kiehtovan ja herkullisen maun alueen perinnöstä ja perinteistä.

Is Abruzzo Italy in Tuscany? +

No, Abruzzo is not in Tuscany. Abruzzo is a region located in central Italy, along the Adriatic coast, while Tuscany is a region located in central Italy, in the northwest of the country. While both regions are known for their rich cultural heritage and delicious cuisine, they have different landscapes, climates, and wine-making traditions, and their wines have distinct flavor and aroma profiles.

Miksi Abruzzo on kuuluisa? +

Italian Abruzzoa kutsutaan usein "Euroopan vihreäksi keuhkoksi", koska siellä on kolme kansallispuistoa, yksi aluepuisto ja useita luonnonsuojelualueita. Noin kolmasosa alueesta on suojeltu luonnonsuojelualueena, mikä tekee Abruzzosta Euroopan suurimman luonnonalueen, jossa on 75 % Euroopan kasvi- ja eläimistölajeista.

Mitkä ovat Abruzzo Wine -rypälelajikkeet? +

Montepulciano : Tämä on punainen rypälelajike, josta valmistetaan täyteläisiä ja maukkaita punaviinejä, joissa on tummia hedelmiä, nahkaa ja mausteita. Montepulciano on Abruzzon tunnetuin rypälelajike, ja sitä pidetään laajalti yhtenä alueen lippulaivaviineistä.

Trebbiano : Tämä on valkoinen rypälelajike, josta valmistetaan tuoreita ja aromaattisia valkoviinejä, joissa on sitrushedelmien ja vihreiden omenoiden vivahteita. Trebbianoa istutetaan laajalti Abruzzossa, ja sitä käytetään usein sekoitusrypäleenä lisäämään alueen punaviineihin happamuutta ja tuoreutta.

Pecorino : Tämä on valkoinen rypälelajike, jota käytetään raikkaiden ja aromaattisten valkoviinien valmistukseen, joilla on erottuva luonne. Pecorino on suhteellisen uusi lisäys Abruzzon viininvalmistusperinteeseen, mutta se on nopeasti saamassa suosiota ainutlaatuisen maku- ja aromiprofiilinsa ansiosta.

Nämä rypälelajikkeet ovat hyvin sopeutuneet alueen ilmastoon ja maaperään, ja ne tuottavat viinejä, joilla on alueelle tyypillisiä ainutlaatuisia makuja ja aromeja. Olitpa viinin ystävä tai vain etsimässä uutta ja mielenkiintoista viiniä kokeiltavaksi, Abruzzon viinit tarjoavat kiehtovan ja herkullisen maun alueen perinnöstä ja perinteistä.


Mitkä alueen Viinitarhat Abruzzossa viinitilat ovat avoinna tänään? +
Löydä tänään alueella Viinitarhat Abruzzossa avoinna olevat viinitilat, kellarit ja linnat napsauttamalla tätä .
Mitkä ovat viinialueiden nimet maassa Viinitarhat Abruzzossa? +
Alueen Viinitarhat Abruzzossa tärkeimmät nimitykset ovat: Katso kaikki alueen suosituimmat nimitykset Viinitarhat Abruzzossa
Mitkä ovat viinitilat, jotka hyväksyvät ryhmiä alueella Viinitarhat Abruzzossa? +
Tässä ovat viinitilat, joihin mahtuu vähintään 8 hengen ryhmiä alueella Viinitarhat Abruzzossa vierailua ja maistelua varten: Katso kaikki verkkotunnukset, joihin mahtuu ryhmiä alueella Viinitarhat Abruzzossa.
Mitkä ovat alueen Viinitarhat Abruzzossa suosituimmat viinitilat? +
Mitkä viinitilat tarjoavat elämyksiä perheille alueella Viinitarhat Abruzzossa? +
Perheille parhaita viinielämyksiä tarjoavat kartanot ovat: Näytä kaikki perheystävälliset kartanot alueella Viinitarhat Abruzzossa.
Missä kaupungeissa kannattaa vierailla alueella Viinitarhat Abruzzossa? +
Tärkeimmät kaupungit alueella Viinitarhat Abruzzossa ovat:

Abruzzo olevat valitukset

Varaa viinikokemuksesi viinitiloissa, museoissa tai opastettuilla kierroksilla alueella Abruzzo. Välitön varaus ilman maksua.

Winalist antaa sinun tutustua Abruzzon viinireittiin ja Aquilan viineihin. Viininviljelijät, viinitilamme ja kumppanikellarimme ovat avoinna arkisin ja viikonloppuisin jakamassa osaamistaan kanssasi kellarivierailun, viininmaistelun tai epätavallisen viinitoiminnan kautta. Italian viinitarhakartan avulla voit paikantaa Abruzzon parhaat viinitilamatkat helposti! Nauti Montepulcianon ja Trebbiano d'Abruzzon viininmaistelukokemuksesta tekemällä varaus verkossa.

Katso lisää

Liity uutiskirjeeseemme!

Joka kuukausi, saat ilmaiset matkaoppaat ja vinkit seuraavalle viinimatkallesi. vai niin, ja erikoistarjouksia myös!