Barolo, Italia
Parhaat viinitilat vierailla

5,0/5 (1102 arviot) Alkaen 0,00 € että 200,00 €

Worry free travel with Winalist!

Best price guaranteed Direct availabilities Free cancellation

Suositut viinitilat, joissa vierailla kohteessa Barolo

Az. Agr. Alessandro Rivetto - Winalist
Nebbiolon vivahteet
Great Crus: Barbaresco ja Barolo
Barolo pystysuora
La morra 7 arviot 4,6

Az. Agr. Alessandro Rivetto

Olemme Annunziatassa, La Morran Barolo-tuotannon keskeisessä keskuksessa. Jos päätät tulla k�...

Alkaen 40,00 €

Giovanni Rosso - Winalist
Alueelta pulloon
Legendaarisen cru VignaRiondan salaisuudet
Lennä kanssamme
Cuneon maatalousmaakokemus
Jalo aistien juhla
Kokin seurassa
Yksityinen ruoanlaittokurssi
Ruoanlaittokurssi lapsille
Tryffelin metsästys
Kestävä
Serralunga d'alba 4 arviot 5,0

Giovanni Rosso

Giovanni Rosso on Serralunga d'Alban perheomisteinen historiallinen todellisuus, joka tunnet...

Alkaen 35,00 €

Ca' Neuva - Winalist
7 viinin maistelua Langalla
Välitön varaus Kestävä
Dogliani
Uusi

Ca' Neuva

Kaikki alkoi täällä, Santa Luciassa, tässä muutaman talon kylässä, 1900-luvun alussa, kun ...

Alkaen 25,00 €

Rivetto Dal 1902 - Winalist
Pystysuora - Barolo retrò
Biodynaaminen
Sinio
Uusi

Rivetto Dal 1902

LÄHESTYMISTAPAMME Vuonna 2011 aloimme ajatella ja toimia luonnonmukaisesti viinitarhoissa (viral...
Barolo

Alkaen 200,00 €

Dosio Vigneti - Winalist
Kävely viinitarhojen keskellä
Kestävä
La morra
Uusi

Dosio Vigneti

Dosion viinitilan historia juontaa juurensa Langhen sydämestä (unesco-perintöalue vuodesta 201...
Asti ja Moscato d'Asti Barbera d'Asti Barbera d'Asti Superiore Nizza

Alkaen 40,00 €

Lisää suodattimia


Välitön varaus
Näytä vain pikavaraukset
Private visit You will be the only group on site during your experience.
Visitors ratings
Kellonaika
Isäntätyyppi
Palvelut
Peruutusehdot
Excellence award Only show hosts with an excellence award

Hyödynnä välilaskuasi Barolossa tutustuaksesi Piemonten viineihin ! Winalist tarjoaa sinulle opastettuja kierroksia Langhen ja Roeron maakuntien parhaille viinitarhoille. Seuraa Italian viinireittiä ja maista Barolo- ja Barbaresco-viinejä. Koe todellinen viininmaistelukokemus tekemällä varaus verkossa. Italian viinitarhakartan avulla voit paikantaa parhaat Barolo-viinitilamatkat helposti! Viinitilamme auttavat mielellään löytämään osaamisensa kellarissa käymisen, viininmaistelun tai epätavallisen viinimatkailun avulla.

Löydä muita kaupunkeja lähellä kohdetta Barolo, Italia

Alba

Best wineries in Alba

37 kokemuksia

Tutustu
Asti

Best wineries in Asti

3 kokemuksia

Tutustu

Discover other cities in Italia

Mitä sinun on tiedettävä ennen vierailua Barolo

Mitkä viinitilat paikassa Barolo ovat avoinna tänään?
Tutustu tänään avoinna oleviin viinitiloihin, kellareihin ja linnoihin alueella Barolo ja sen ympäristössä napsauttamalla tätä .
What are the best wineries to visit in Barolo?
The most popular wineries to visit in Barolo are: Best wineries near Barolo.
Can I visit a winery as a group in Barolo?
Here are the wine estates in Barolo that can accommodate groups of 8 people or more: View all wine tours and tastings in Barolo.
What are the best wineries for families in Barolo?
The wine estates that offer the best tours and tastings for families are: View all wineries in Barolo.
Mikä osa Italiaa on Barolo?

Barolo on pieni kaupunki Piemonten viinialueella Luoteis-Italiassa. Piemonte sijaitsee Italian luoteisosassa, ja sitä rajaavat pohjoisessa Alpit ja etelässä Po-joki. Alue tunnetaan upeasta luonnonkauneudesta, rikkaasta historiastaan ja herkullisesta ruoasta, ja monet pitävät sitä yhtenä Italian kauneimmista ja mielenkiintoisimmista alueista.

Barolo sijaitsee Piemonten viinialueen sydämessä, ja sitä ympäröivät viinitarhojen peittämät kukkulat. Kaupunki on pakollinen vierailukohde kaikille viinikulttuurista ja -historiasta kiinnostuneille, ja se on suosittu kohde viininharrastajille, ruokailijoille ja matkailijoille ympäri maailmaa. Halusitpa sitten tutkia paikallisia viinitarhoja, maistella herkullisia viinejä tai tutustua alueen rikkaaseen historiaan ja kulttuuriin, Barolo on kohde, joka tekee varmasti vaikutuksen ja ilahduttaa.


Mistä Barolo tunnetaan?

Barolo on Piemonten viinialueen sydämessä Luoteis-Italiassa sijaitseva pieni kaupunki, joka tunnetaan parhaiten maailmankuuluista viineistään. Kaupunkia ympäröivät viinitarhat, ja vierailijat voivat tutustua paikallisiin viinitiloihin, maistella viinejä ja oppia tuotantoprosessista itse viininvalmistajilta.

Miksi Baroloa kutsutaan "viinien kuninkaaksi"?

Baroloa kutsutaan usein "viinien kuninkaaksi" sen korkean laadun, arvostuksen ja maineen vuoksi. Viini on valmistettu Nebbiolo-rypäleestä, jota pidetään yhtenä haastavimmista rypäleistä viljellä ja tuottaa joitakin maailman monimutkaisimmista ja maukkaimpia viinejä.

Barolo tunnetaan syvästä rubiiniväristään, intensiivisistä aromeistaan ja täyteläisistä, monimutkaisista makuistaan. Viini on tyypillisesti täyteläinen, runsaasti tanniinia sisältävä ja vahva, omaleimainen, ja sitä pidetään yhtenä maailman hienoimmista ja pitkäikäisimmistä viineistä.

Barolon ikääntymisprosessi on tyypillisesti pitkä, usein useita vuosia tai enemmän, mikä lisää viinin syvyyttä, monimutkaisuutta ja ikääntymispotentiaalia. Myös keräilijät ja harrastajat arvostavat viiniä, ja monet pitävät sitä yhtenä Nebbiolo-rypäleen parhaista ilmentymistä.

Näistä syistä Barolo on ansainnut maineen "viinien kuninkaana" ja sitä pidetään yhtenä maailman arvostetuimmista ja halutuimmista viineistä.


Onko Barolo kallis viini?

Baroloa pidetään yhtenä maailman hienoimmista ja arvostetuimmista viineistä, ja siksi se voi olla suhteellisen kallista. Barolo-pullon hinta voi vaihdella useista sadaista useisiin tuhansiin dollareihin, riippuen vuosikerrasta, viininvalmistajasta ja viinitarhan maineesta.

Barolon korkea hinta johtuu useista tekijöistä, kuten pitkästä ikääntymisprosessista, viinin rajoitetusta tuotannosta ja viinin suuresta kysynnästä keräilijöiden ja harrastajien taholta. Lisäksi Nebbiolo-rypäle, jota käytetään Barolon valmistukseen, on vaikeasti viljeltävä rypäle, ja se tuottaa pieniä satoja, mikä osaltaan lisää viinin korkeita kustannuksia.

Vaikka Barolo voi olla kallis, monet pitävät sitä hintansa arvoisena sen rikkaiden, monimutkaisten makujen, pitkän ikääntymispotentiaalin ja arvostetun maineen vuoksi.

Mitkä ovat suosittuja paikkoja vierailla lähellä Baroloa?

Suosittuja vierailukohteita lähellä Baroloa ovat Alba, La Morra, Acqui Terme, Monferrato Hills ja Venarian kuninkaallinen palatsi. Olitpa kiinnostunut historiasta, kulttuurista, ruoasta tai viinistä, tällä kauniilla ja kiehtovalla alueella on jokaiselle jotakin.

Kuinka päästä Baroloon?

Junalla

Barolosta on hyvät junayhteydet muihin Italian ja Euroopan kaupunkeihin, ja sitä palvelee useita rautatieasemaa. Vierailijat voivat matkustaa junalla Torinosta, Milanosta tai muista alueen kaupungeista päästäkseen Baroloon.

Autolla

Baroloon pääsee helposti autolla, ja sieltä on hyvät tieyhteydet alueen muihin kaupunkeihin. Vierailijat voivat vuokrata auton yhdeltä alueen monista vuokraustoimistoista tai ajaa omalla ajoneuvollaan.

Bussilla

Vierailijat voivat myös mennä bussilla Baroloon alueen muista kaupungeista. Bussit kulkevat säännöllisesti ja tarjoavat kätevän ja edullisen tavan päästä kaupunkiin.

Lentokoneella

Baroloon lähin lentokenttä on Torinon Casellen lentokenttä, joka on noin tunnin ajomatkan päässä. Vierailijat voivat ottaa taksin tai vuokrata auton lentokentältä päästäkseen Baroloon.

Riippumatta siitä, miten päätät päästä Baroloon, kaupunkiin on helppo päästä ja se tarjoaa kätevän tukikohdan Piemonten viinialueeseen ja sen moniin nähtävyyksiin tutustumiseen.


Liity uutiskirjeeseemme!

Stay tuned thanks to monthly Travel Guides and tips for your wine & spirits trips. Oh, and special offers too!