Italia viinitilat > Viinitarhat Campaniassa

Campania, Italia
Parhaat viinitilat vierailla

5,0/5 (3825 arviot) Alkaen 0,00 € että 180,00 €

Worry free travel with Winalist!

Best price guaranteed Direct availabilities Free cancellation

Explore the top wine tours and tastings in Viinitarhat Campaniassa

Napoli Wine Tours - Winalist
Yksityinen Vesuvius Vineyard Tour & Wine Tasting -lounas
Afragola
Uusi

Napoli Wine Tours

Napoli Wine Toursin tavoitteena on korkeatasoisten ruoka- ja viinielämysten tarjoamisen lisäksi...

Alkaen 180,00 €

Feudi di San Gregorio - Winalist
Vierailu kellarissa ja kolmen viinin maistelu
Viinin mosaiikki
Feudi Studi -linjan vierailu ja maistelu
Vierailu ja historiallisten vuosikertojen maistelu
Sorbo serpico
Uusi

Feudi di San Gregorio

Feudi di San Gregorio syntyi vuonna 1986. Sitä pidetään Etelä-Italian viininvalmistuksen rene...
Avellino

Alkaen 30,00 €

Lisää suodattimia


Välitön varaus
Näytä vain pikavaraukset
Private visit You will be the only group on site during your experience.
Visitors ratings
Kellonaika
Isäntätyyppi
Palvelut
Peruutusehdot
Excellence award Only show hosts with an excellence award

Full or half-day tours

Best guided tours in Campania

Yksityinen Vesuvius Vineyard Tour & Wine Tasting -lounas - Winalist
yksityinen
Napoli Wine Tours Yksityinen Vesuvius Vineyard Tour & Wine Tasting -lounas

Alkaen 180,00 €

Full-day

Parhaat vierailtavat kaupungit alueella Campania

Salerno

Best wineries in Salerno

5267 arviot 4.6
Hyödynnä vierailusi Salernoon ja tutustu Campanian viinien maahan! Winalistilla älä missaa mahdollisuutta kävellä Pompejin alueen viinitarhojen läpi j...
Tutustu
Napoli

Best wineries in Napoli

1 kokemus

6384 arviot 4.8
Tutustu

Muut kaupungit kaupungissa Campania

Matkusta Campanian viinireittiä pitkin Lounais-Italiassa, tutustu Napolin, Leccen tai Barin viineihin. Viinitilamme, jotka ovat avoinna arkisin ja viikonloppuisin, auttavat mielellään löytämään osaamisensa kellarissa käymisen, viininmaistelun tai epätavallisen viinimatkailun kautta. Italian viinitarhakartan avulla voit paikantaa Campanian parhaat viinitilamatkat helposti! Nauti Lacryma Christi -viininmaistelukokemuksesta varaamalla verkossa.

Katso lisää

Campania olevat valitukset

Mitä tietää ennen vierailua Viinitarhat Campaniassa

Mistä Campania Italia tunnetaan?

Historia ja kulttuuri: Campanialla on rikas kulttuuriperintö, ja siellä on useita historiallisia ja kulttuurikohteita, kuten muinainen Pompejin kaupunki, Amalfin rannikko ja Casertan kuninkaallinen palatsi.

Keittiö

Campania tunnetaan herkullisesta ruoastaan, johon alueen rannikkoalue ja Välimeren ilmasto vaikuttavat voimakkaasti. Paikallisia ruokia ovat kalapohjaiset pastaruoat, kuten spaghetti alle vongole, sekä pizza, jonka sanotaan saaneen alkunsa alueelta.

Luonnollinen kauneus

Campania on upean luonnonkaunis alue, jolla on erilaisia maisemia, kuten mäkiä, karu rannikko ja upea Amalfin rannikko. Alueella sijaitsee myös Vesuviuksen kansallispuisto, johon kuuluu aktiivinen tulivuori Vesuvius.

Viinit

Campania tunnetaan korkealaatuisten viinien tuotannosta, mukaan lukien Aglianico, Fiano ja Greco di Tufo sekä Taurasi. Nämä viinit valmistetaan käyttämällä paikallisia rypälelajikkeita ja perinteisiä viininvalmistustekniikoita, ja ne tarjoavat ainutlaatuisen ja mielenkiintoisen näkökulman italialaiseen viiniin.

Olitpa kiinnostunut historiasta, kulttuurista, ruoasta tai luonnon kauneudesta, Campania on alue, jolla on jokaiselle jotakin. Lämpimän ja aurinkoisen ilmastonsa, herkullisen keittiönsä ja rikkaan kulttuuriperintönsä ansiosta Campania on kiehtova ja ikimuistoinen kohde.


Mitkä viinit ovat Campaniasta?

Campania, joka sijaitsee Etelä-Italiassa Tyrrhenanmeren rannikolla, on kuuluisa korkealaatuisten puna-, valko- ja roséviinien tuottamisesta.

Jotkut Campanian tunnetuimmista viineistä ovat:

  • Aglianico : Aglianico-rypäleestä valmistettu vankka punaviini, joka tunnetaan tummista hedelmämakuistaan, mausteisista vivahteistaan ja kiinteistä tanniineistaan.
  • Fiano : Fiano-rypäleestä valmistettu valkoviini, joka tunnetaan terävästä hapokkuudestaan, mineraalisuudestaan ja kivihedelmien, hunajan ja mantelien mausta.
  • Greco di Tufo : Greco-rypäleestä valmistettu valkoviini, joka tunnetaan kirkkaasta hapokkuudestaan, mineraalisuudestaan ja sitrushedelmien, vihreän omenan ja päärynän makuista.

Taurasi: Aglianico-rypäleestä valmistettu voimakas punaviini, joka tunnetaan tummista hedelmämakuistaan, mausteisista vivahteistaan ja kiinteistä tanniineistaan.

Nämä ovat Campanian tunnetuimpia viinejä, ja alueen viinintekijät tuottavat useita muita korkealaatuisia viinejä käyttämällä paikallisia rypälelajikkeita ja perinteisiä viininvalmistustekniikoita.


Millainen ilmasto Campanian viinialueella on?

Campanian viinialueella, joka sijaitsee Etelä-Italiassa Tyrrhenanmeren rannikolla, vallitsee välimerellinen ilmasto sekä lämmin ja aurinkoinen sää. Alueella on kuumia ja kuivia kesiä, joiden lämpötilat ovat tyypillisesti korkeimmillaan 20 astetta tai alin 30 astetta, sekä leutoja ja kosteita talvia, joiden lämpötila on tyypillisesti noin 10-15 celsiusastetta.

Alueen ilmasto ja maaperä ovat ihanteellisia rypäleiden viljelylle, ja alue tunnetaan hedelmällisestä ja hyvin kuivatusta maaperästä. Lämmin ja aurinkoinen sää, hyvin valutettu maaperä ja läheisen meren vaikutus luovat ainutlaatuisen kasvuympäristön rypäleille ja edistävät alueen viinien laatua ja luonnetta.

Mitkä ovat Campanian viinialueen pääalueet?

Campania koostuu useista provinsseista ja kaupungeista, mukaan lukien:


  • Napoli : Campanian suurin kaupunki ja pääkaupunki, joka tunnetaan rikkaasta historiastaan, kulttuuristaan ja keittiöstään sekä upeasta sijainnistaan Tyrrhenanmeren rannikolla.
  • Salerno : Amalfin rannikolla sijaitseva rannikkokaupunki, joka tunnetaan upeista maisemistaan, historiallisista kohteistaan ja herkullisesta ruoasta.
  • Avellino : Campanian sisäosassa sijaitseva maakunta, joka tunnetaan kumpuilevista kukkuloistaan, viinitarhoistaan ja historiallisista kohteistaan, mukaan lukien muinainen Abellinumin kaupunki
  • Benevento : Campanian sisäosassa sijaitseva maakunta, joka tunnetaan kumpuilevista kukkuloistaan, viinitarhoistaan ja historiallisista kohteistaan, mukaan lukien muinainen Beneventumin kaupunki
  • Caserta : Campanian sisäosassa sijaitseva maakunta, joka tunnetaan kumpuilevista kukkuloistaan, viinitarhoistaan ja historiallisista kohteistaan, mukaan lukien Casertan kuninkaallinen palatsi


Liity uutiskirjeeseemme!

Stay tuned thanks to monthly Travel Guides and tips for your wine & spirits trips. Oh, and special offers too!