Italia viinitilat / Viinitarhat Campaniassa

Campania, Italia
Parhaat viinitilat vierailla

Explore the top wine tours and tastings in Viinitarhat Campaniassa

Ei isäntiä sillä alueella vielä...

Tällä hetkellä meillä ei ole yhtään isäntää kyseisellä alueella, yritä muuttaa hakua.


Muita isäntiä lähistöllä

Carbone Vini
Carbone Vini
Carbone Vini
Vierailu ja maistelu

Carbone Vini

Host verified - Winalist
Organic Viticulture
Hinta: alkaen 20,00 €
1-50
Sacco Vignaioli Apuli
Sacco Vignaioli Apuli
Sacco Vignaioli Apuli
Premium-vierailu yrityksessämme

Sacco Vignaioli Apuli

Host verified - Winalist
Organic Viticulture
Hinta: alkaen 25,00 €
2-60
Fontana Candida
Fontana Candida
Fontana Candida
Viininmaistajaiset: Exclusive
Viininmaistajaiset: Luksus
Viinin maistelu: Pysty

Fontana Candida

Host verified - Winalist
Hinta: alkaen 37,00 €
4-25
Cantine Re Manfredi
Cantine Re Manfredi
Cantine Re Manfredi
Matka löytää Vulture

Cantine Re Manfredi

Host verified - Winalist
Sustainable viticulture
Hinta: alkaen 20,00 €
2-20
Elena Fucci
Elena Fucci
Elena Fucci
Tutustu otsikkomaailmaan
Tutustu otsikkomaailmaan ja vanhaan vintagein

Elena Fucci

Host verified - Winalist
Hinta: alkaen 25,00 €
1-20

Lisää suodattimia

Välitön varaus
Näytä vain pikavaraukset
Kellonaika
Visitors ratings
Isäntätyyppi
Palvelut
Peruutusehdot
Yksityinen vai julkinen?

Yksityiset ilmoitukset tarkoittavat, että olet ainoa ryhmä sivustossa kokemuksesi aikana. Jos kokemus on julkinen, saatat olla sekoitettu muiden ryhmien kanssa

Parhaat vierailtavat kaupungit alueella Campania, Italia

Salerno
Salerno
4.6 / 5 (5267 arvostelua)
Ei kokemuksia vielä
Hyödynnä vierailusi Salernoon ja tutustu Campanian viinien maahan! Winalistilla älä missaa mahdollisuutta kävellä Pompejin alueen viinitarhojen läpi ja maistaa viinejä vierailemalla viinikellareissa. Koe todellinen Aglianicon ja Fiano...

Napoli
4.8 / 5 (6384 arvostelua)
Ei kokemuksia vielä
Napoli

Mitä tietää ennen vierailua Viinitarhat Campaniassa

Mistä Campania Italia tunnetaan? +

Historia ja kulttuuri: Campanialla on rikas kulttuuriperintö, ja siellä on useita historiallisia ja kulttuurikohteita, kuten muinainen Pompejin kaupunki, Amalfin rannikko ja Casertan kuninkaallinen palatsi.

Keittiö

Campania tunnetaan herkullisesta ruoastaan, johon alueen rannikkoalue ja Välimeren ilmasto vaikuttavat voimakkaasti. Paikallisia ruokia ovat kalapohjaiset pastaruoat, kuten spaghetti alle vongole, sekä pizza, jonka sanotaan saaneen alkunsa alueelta.

Luonnollinen kauneus

Campania on upean luonnonkaunis alue, jolla on erilaisia maisemia, kuten mäkiä, karu rannikko ja upea Amalfin rannikko. Alueella sijaitsee myös Vesuviuksen kansallispuisto, johon kuuluu aktiivinen tulivuori Vesuvius.

Viinit

Campania tunnetaan korkealaatuisten viinien tuotannosta, mukaan lukien Aglianico, Fiano ja Greco di Tufo sekä Taurasi. Nämä viinit valmistetaan käyttämällä paikallisia rypälelajikkeita ja perinteisiä viininvalmistustekniikoita, ja ne tarjoavat ainutlaatuisen ja mielenkiintoisen näkökulman italialaiseen viiniin.

Olitpa kiinnostunut historiasta, kulttuurista, ruoasta tai luonnon kauneudesta, Campania on alue, jolla on jokaiselle jotakin. Lämpimän ja aurinkoisen ilmastonsa, herkullisen keittiönsä ja rikkaan kulttuuriperintönsä ansiosta Campania on kiehtova ja ikimuistoinen kohde.


Mitkä viinit ovat Campaniasta? +

Campania, joka sijaitsee Etelä-Italiassa Tyrrhenanmeren rannikolla, on kuuluisa korkealaatuisten puna-, valko- ja roséviinien tuottamisesta.

Jotkut Campanian tunnetuimmista viineistä ovat:

  • Aglianico : Aglianico-rypäleestä valmistettu vankka punaviini, joka tunnetaan tummista hedelmämakuistaan, mausteisista vivahteistaan ja kiinteistä tanniineistaan.
  • Fiano : Fiano-rypäleestä valmistettu valkoviini, joka tunnetaan terävästä hapokkuudestaan, mineraalisuudestaan ja kivihedelmien, hunajan ja mantelien mausta.
  • Greco di Tufo : Greco-rypäleestä valmistettu valkoviini, joka tunnetaan kirkkaasta hapokkuudestaan, mineraalisuudestaan ja sitrushedelmien, vihreän omenan ja päärynän makuista.

Taurasi: Aglianico-rypäleestä valmistettu voimakas punaviini, joka tunnetaan tummista hedelmämakuistaan, mausteisista vivahteistaan ja kiinteistä tanniineistaan.

Nämä ovat Campanian tunnetuimpia viinejä, ja alueen viinintekijät tuottavat useita muita korkealaatuisia viinejä käyttämällä paikallisia rypälelajikkeita ja perinteisiä viininvalmistustekniikoita.


Millainen ilmasto Campanian viinialueella on? +

Campanian viinialueella, joka sijaitsee Etelä-Italiassa Tyrrhenanmeren rannikolla, vallitsee välimerellinen ilmasto sekä lämmin ja aurinkoinen sää. Alueella on kuumia ja kuivia kesiä, joiden lämpötilat ovat tyypillisesti korkeimmillaan 20 astetta tai alin 30 astetta, sekä leutoja ja kosteita talvia, joiden lämpötila on tyypillisesti noin 10-15 celsiusastetta.

Alueen ilmasto ja maaperä ovat ihanteellisia rypäleiden viljelylle, ja alue tunnetaan hedelmällisestä ja hyvin kuivatusta maaperästä. Lämmin ja aurinkoinen sää, hyvin valutettu maaperä ja läheisen meren vaikutus luovat ainutlaatuisen kasvuympäristön rypäleille ja edistävät alueen viinien laatua ja luonnetta.

Mitkä ovat Campanian viinialueen pääalueet? +

Campania koostuu useista provinsseista ja kaupungeista, mukaan lukien:


  • Napoli : Campanian suurin kaupunki ja pääkaupunki, joka tunnetaan rikkaasta historiastaan, kulttuuristaan ja keittiöstään sekä upeasta sijainnistaan Tyrrhenanmeren rannikolla.
  • Salerno : Amalfin rannikolla sijaitseva rannikkokaupunki, joka tunnetaan upeista maisemistaan, historiallisista kohteistaan ja herkullisesta ruoasta.
  • Avellino : Campanian sisäosassa sijaitseva maakunta, joka tunnetaan kumpuilevista kukkuloistaan, viinitarhoistaan ja historiallisista kohteistaan, mukaan lukien muinainen Abellinumin kaupunki
  • Benevento : Campanian sisäosassa sijaitseva maakunta, joka tunnetaan kumpuilevista kukkuloistaan, viinitarhoistaan ja historiallisista kohteistaan, mukaan lukien muinainen Beneventumin kaupunki
  • Caserta : Campanian sisäosassa sijaitseva maakunta, joka tunnetaan kumpuilevista kukkuloistaan, viinitarhoistaan ja historiallisista kohteistaan, mukaan lukien Casertan kuninkaallinen palatsi


Mitkä alueen Viinitarhat Campaniassa viinitilat ovat avoinna tänään? +
To discover wineries, cellars and chateaux that are open today in Viinitarhat Campaniassa, click here.
Mitkä ovat viinialueiden nimet maassa Viinitarhat Campaniassa? +
The main wine regions to visit in Viinitarhat Campaniassa are:
Can I visit a winery as a group in Viinitarhat Campaniassa? +
Here are the wine estates in Viinitarhat Campaniassa that can accommodate groups of 8 people or more: View wine tours and tastings in Campania.
What are the best wineries for families in Viinitarhat Campaniassa? +
The wine estates that offer the best tours and tastings for families are: View all wineries in Campania.
Which cities to visit in Viinitarhat Campaniassa? +
The main cities to visit in Viinitarhat Campaniassa are:

Campania olevat valitukset

Varaa viinikokemuksesi viinitiloissa, museoissa tai opastettuilla kierroksilla alueella Campania. Välitön varaus ilman maksua.

Matkusta Campanian viinireittiä pitkin Lounais-Italiassa, tutustu Napolin, Leccen tai Barin viineihin. Viinitilamme, jotka ovat avoinna arkisin ja viikonloppuisin, auttavat mielellään löytämään osaamisensa kellarissa käymisen, viininmaistelun tai epätavallisen viinimatkailun kautta. Italian viinitarhakartan avulla voit paikantaa Campanian parhaat viinitilamatkat helposti! Nauti Lacryma Christi -viininmaistelukokemuksesta varaamalla verkossa.

Katso lisää

Liity uutiskirjeeseemme!

Joka kuukausi, saat ilmaiset matkaoppaat ja vinkit seuraavalle viinimatkallesi. vai niin, ja erikoistarjouksia myös!