Italia / Viinitarhat Campaniassa

Campania, Italia
Parhaat viinikierrokset & maistiaiset

Suosittuja viinitiloja, joissa vierailla Campania viinitarhassa

Ei isäntiä sillä alueella vielä...

Tällä hetkellä meillä ei ole yhtään isäntää kyseisellä alueella, yritä muuttaa hakua.


Muita isäntiä lähistöllä

Sacco Vignaioli Apuli
Sacco Vignaioli Apuli
Sacco Vignaioli Apuli

Sacco Vignaioli Apuli Host verified - Winalist

Organic Viticulture
Hinta: alkaen 25,00 €
2-60
Näytä määritys

Lisää suodattimia

Välitön varaus
Näytä vain pikavaraukset
Kellonaika
Isäntätyyppi
Palvelut
Peruutusehdot
Yksityinen vai julkinen?

Yksityiset ilmoitukset tarkoittavat, että olet ainoa ryhmä sivustossa kokemuksesi aikana. Jos kokemus on julkinen, saatat olla sekoitettu muiden ryhmien kanssa

Parhaat vierailtavat kaupungit alueella Campania, Italia

Salerno
Salerno
4.6 / 5 (5267 arvostelua)
Ei kokemuksia vielä
Hyödynnä vierailusi Salernoon ja tutustu Campanian viinien maahan! Winalistilla älä missaa mahdollisuutta kävellä Pompejin alueen viinitarhojen läpi ja maistaa viinejä vierailemalla viinikellareissa. Koe todellinen Aglianicon ja Fiano...

Napoli
4.8 / 5 (6384 arvostelua)
Ei kokemuksia vielä
Napoli

Mitä tietää ennen vierailua Viinitarhat Campaniassa

Mistä Campania Italia tunnetaan? +

Historia ja kulttuuri: Campanialla on rikas kulttuuriperintö, ja siellä on useita historiallisia ja kulttuurikohteita, kuten muinainen Pompejin kaupunki, Amalfin rannikko ja Casertan kuninkaallinen palatsi.

Keittiö

Campania tunnetaan herkullisesta ruoastaan, johon alueen rannikkoalue ja Välimeren ilmasto vaikuttavat voimakkaasti. Paikallisia ruokia ovat kalapohjaiset pastaruoat, kuten spaghetti alle vongole, sekä pizza, jonka sanotaan saaneen alkunsa alueelta.

Luonnollinen kauneus

Campania on upean luonnonkaunis alue, jolla on erilaisia maisemia, kuten mäkiä, karu rannikko ja upea Amalfin rannikko. Alueella sijaitsee myös Vesuviuksen kansallispuisto, johon kuuluu aktiivinen tulivuori Vesuvius.

Viinit

Campania tunnetaan korkealaatuisten viinien tuotannosta, mukaan lukien Aglianico, Fiano ja Greco di Tufo sekä Taurasi. Nämä viinit valmistetaan käyttämällä paikallisia rypälelajikkeita ja perinteisiä viininvalmistustekniikoita, ja ne tarjoavat ainutlaatuisen ja mielenkiintoisen näkökulman italialaiseen viiniin.

Olitpa kiinnostunut historiasta, kulttuurista, ruoasta tai luonnon kauneudesta, Campania on alue, jolla on jokaiselle jotakin. Lämpimän ja aurinkoisen ilmastonsa, herkullisen keittiönsä ja rikkaan kulttuuriperintönsä ansiosta Campania on kiehtova ja ikimuistoinen kohde.


Mitkä viinit ovat Campaniasta? +

Campania, joka sijaitsee Etelä-Italiassa Tyrrhenanmeren rannikolla, on kuuluisa korkealaatuisten puna-, valko- ja roséviinien tuottamisesta.

Jotkut Campanian tunnetuimmista viineistä ovat:

  • Aglianico : Aglianico-rypäleestä valmistettu vankka punaviini, joka tunnetaan tummista hedelmämakuistaan, mausteisista vivahteistaan ja kiinteistä tanniineistaan.
  • Fiano : Fiano-rypäleestä valmistettu valkoviini, joka tunnetaan terävästä hapokkuudestaan, mineraalisuudestaan ja kivihedelmien, hunajan ja mantelien mausta.
  • Greco di Tufo : Greco-rypäleestä valmistettu valkoviini, joka tunnetaan kirkkaasta hapokkuudestaan, mineraalisuudestaan ja sitrushedelmien, vihreän omenan ja päärynän makuista.

Taurasi: Aglianico-rypäleestä valmistettu voimakas punaviini, joka tunnetaan tummista hedelmämakuistaan, mausteisista vivahteistaan ja kiinteistä tanniineistaan.

Nämä ovat Campanian tunnetuimpia viinejä, ja alueen viinintekijät tuottavat useita muita korkealaatuisia viinejä käyttämällä paikallisia rypälelajikkeita ja perinteisiä viininvalmistustekniikoita.


Millainen ilmasto Campanian viinialueella on? +

Campanian viinialueella, joka sijaitsee Etelä-Italiassa Tyrrhenanmeren rannikolla, vallitsee välimerellinen ilmasto sekä lämmin ja aurinkoinen sää. Alueella on kuumia ja kuivia kesiä, joiden lämpötilat ovat tyypillisesti korkeimmillaan 20 astetta tai alin 30 astetta, sekä leutoja ja kosteita talvia, joiden lämpötila on tyypillisesti noin 10-15 celsiusastetta.

Alueen ilmasto ja maaperä ovat ihanteellisia rypäleiden viljelylle, ja alue tunnetaan hedelmällisestä ja hyvin kuivatusta maaperästä. Lämmin ja aurinkoinen sää, hyvin valutettu maaperä ja läheisen meren vaikutus luovat ainutlaatuisen kasvuympäristön rypäleille ja edistävät alueen viinien laatua ja luonnetta.

Mitkä ovat Campanian viinialueen pääalueet? +

Campania koostuu useista provinsseista ja kaupungeista, mukaan lukien:


  • Napoli : Campanian suurin kaupunki ja pääkaupunki, joka tunnetaan rikkaasta historiastaan, kulttuuristaan ja keittiöstään sekä upeasta sijainnistaan Tyrrhenanmeren rannikolla.
  • Salerno : Amalfin rannikolla sijaitseva rannikkokaupunki, joka tunnetaan upeista maisemistaan, historiallisista kohteistaan ja herkullisesta ruoasta.
  • Avellino : Campanian sisäosassa sijaitseva maakunta, joka tunnetaan kumpuilevista kukkuloistaan, viinitarhoistaan ja historiallisista kohteistaan, mukaan lukien muinainen Abellinumin kaupunki
  • Benevento : Campanian sisäosassa sijaitseva maakunta, joka tunnetaan kumpuilevista kukkuloistaan, viinitarhoistaan ja historiallisista kohteistaan, mukaan lukien muinainen Beneventumin kaupunki
  • Caserta : Campanian sisäosassa sijaitseva maakunta, joka tunnetaan kumpuilevista kukkuloistaan, viinitarhoistaan ja historiallisista kohteistaan, mukaan lukien Casertan kuninkaallinen palatsi


Mitkä alueen Viinitarhat Campaniassa viinitilat ovat avoinna tänään? +
Löydä tänään alueella Viinitarhat Campaniassa avoinna olevat viinitilat, kellarit ja linnat napsauttamalla tätä .
Mitkä ovat viinialueiden nimet maassa Viinitarhat Campaniassa? +
Alueen Viinitarhat Campaniassa tärkeimmät nimitykset ovat: Katso kaikki alueen suosituimmat nimitykset Viinitarhat Campaniassa
Mitkä ovat viinitilat, jotka hyväksyvät ryhmiä alueella Viinitarhat Campaniassa? +
Tässä ovat viinitilat, joihin mahtuu vähintään 8 hengen ryhmiä alueella Viinitarhat Campaniassa vierailua ja maistelua varten: Katso kaikki verkkotunnukset, joihin mahtuu ryhmiä alueella Viinitarhat Campaniassa.
Mitkä ovat alueen Viinitarhat Campaniassa suosituimmat viinitilat? +
Alueen Viinitarhat Campaniassa suosituimmat viinitilat ovat: Katso kaikki alueen suosituimmat viinitilat Viinitarhat Campaniassa.
Mitkä viinitilat tarjoavat elämyksiä perheille alueella Viinitarhat Campaniassa? +
Perheille parhaita viinielämyksiä tarjoavat kartanot ovat: Näytä kaikki perheystävälliset kartanot alueella Viinitarhat Campaniassa.
Missä kaupungeissa kannattaa vierailla alueella Viinitarhat Campaniassa? +
Tärkeimmät kaupungit alueella Viinitarhat Campaniassa ovat:

Campania olevat valitukset

Varaa viinikokemuksesi viinitiloissa, museoissa tai opastettuilla kierroksilla alueella Campania. Välitön varaus ilman maksua.

Matkusta Campanian viinireittiä pitkin Lounais-Italiassa, tutustu Napolin, Leccen tai Barin viineihin. Viinitilamme, jotka ovat avoinna arkisin ja viikonloppuisin, auttavat mielellään löytämään osaamisensa kellarissa käymisen, viininmaistelun tai epätavallisen viinimatkailun kautta. Italian viinitarhakartan avulla voit paikantaa Campanian parhaat viinitilamatkat helposti! Nauti Lacryma Christi -viininmaistelukokemuksesta varaamalla verkossa.

Katso lisää

Liity uutiskirjeeseemme!

Joka kuukausi, saat ilmaiset matkaoppaat ja vinkit seuraavalle viinimatkallesi. vai niin, ja erikoistarjouksia myös!