Italia / Lazion viinitarhat

Lazio, Italia
Parhaat viinikierrokset & maistiaiset

Suosittuja viinitiloja, joissa vierailla Lazio viinitarhassa

Ei isäntiä sillä alueella vielä...

Tällä hetkellä meillä ei ole yhtään isäntää kyseisellä alueella, yritä muuttaa hakua.


Muita isäntiä lähistöllä

Villa La Ripa
Villa La Ripa
Villa La Ripa

Villa La Ripa Host verified - Winalist

Reasoned viticulture
Hinta: alkaen 20,00 €
1-15
Rocca Di Montegrossi
Rocca Di Montegrossi
Rocca Di Montegrossi

Rocca Di Montegrossi Host verified - Winalist

Välitön varaus
Hinta: alkaen 10,00 €
1-16
Croce Di Febo
Croce Di Febo
Croce Di Febo

Croce Di Febo Host verified - Winalist

Välitön varaus Biodynamic viticulture
Hinta: alkaen 30,00 €
1-10
Tenuta Castelnuovo Tancredi
Tenuta Castelnuovo Tancredi
Tenuta Castelnuovo Tancredi

Tenuta Castelnuovo Tancredi Host verified - Winalist

Hinta: alkaen 25,00 €
2-8
Tenuta Belguardo
Tenuta Belguardo
Tenuta Belguardo

Tenuta Belguardo Host verified - Winalist

Välitön varaus
Hinta: alkaen 15,00 €
1-15
Buccia Nera
Buccia Nera
Buccia Nera

Buccia Nera Host verified - Winalist

Välitön varaus
Hinta: alkaen 20,00 €
2-20
Fattoria La Maliosa
Fattoria La Maliosa
Fattoria La Maliosa

Fattoria La Maliosa Host verified - Winalist

Hinta: alkaen 33,00 €
1-20
Näytä määritys

Lisää suodattimia

Välitön varaus
Näytä vain pikavaraukset
Kellonaika
Isäntätyyppi
Palvelut
Peruutusehdot
Yksityinen vai julkinen?

Yksityiset ilmoitukset tarkoittavat, että olet ainoa ryhmä sivustossa kokemuksesi aikana. Jos kokemus on julkinen, saatat olla sekoitettu muiden ryhmien kanssa

Parhaat vierailtavat kaupungit alueella Lazio, Italia

Rooma
Rooma Ei kokemuksia vielä
Hyödynnä pysähdyspaikkasi Roomassa tutustuaksesi Lazion viineihin ! Winalist tarjoaa sinulle opastettuja kierroksia Rooman provinssin parhaille viinitarhoille. Seuraa italialaista viinireittiä ja maista Bianco Capenan, Castelli Romanin ta...

Mitä tietää ennen vierailua Lazion viinitarhat

Mistä Lazio tunnetaan? +

Lazio on alue Keski-Italiassa ja tunnetaan useista asioista, kuten:

 • Rooma : Laziossa sijaitsee Italian pääkaupunki Rooma, joka on historiansa, kulttuurinsa, taiteensa ja arkkitehtuurinsa vuoksi yksi maailman tärkeimmistä kaupungeista.
 • Muinainen historia : Lazio on rikas muinainen historia, ja siellä on monia tärkeitä arkeologisia kohteita, kuten Forum Romanum, Colosseum ja Pantheon.
 • Taide ja arkkitehtuuri : Laziolla on pitkä historia taiteellisia ja arkkitehtonisia saavutuksia, ja siellä on monia kuuluisia taideteoksia, kuten veistoksia, maalauksia ja freskoja.
 • Ruoka ja viini : Lazio tunnetaan myös herkullisesta ruoastaan, johon kuuluu ruokia, kuten carbonara ja saltimbocca alla romana. Alue on myös kuuluisa viineistään, mukaan lukien Frascati ja Est! Est!! Est!!! di Montefiascone.
 • Rannat : Lazion rantaviiva on Tyrrhenanmeren varrella, ja siellä sijaitsevat eräät Italian kauneimmista rannoista, kuten Sabaudia ja Sperlonga.
 • Järvet : Alue tunnetaan myös kauniista järvistään, mukaan lukien Bolsena- ja Bracciano-järvi, jotka ovat suosittuja matkailukohteita.

Mistä viinistä Lazio tunnetaan? +

 • Cesanese del Piglio : Cesanese-rypälelajikkeesta valmistettu punaviini, Cesanese del Piglio tunnetaan rikkaista hedelmämakuistaan, rohkeista tanniineistaan ja monimutkaisista aromeistaan.
 • Nero Buono : Nero Buono -rypälelajikkeesta valmistettu punaviini, Nero Buono tunnetaan rikkaista hedelmämakuistaan, rohkeista tanniineistaan ja mausteisista aromeistaan.
 • Trebbiano : Trebbiano-rypälelajikkeesta valmistettu valkoviini, Trebbiano tunnetaan raikkaastaan hapokkuudestaan, kirkkaista hedelmämauistaan ja virkistävästä luonteestaan.
 • Malvasia : Malvasia-rypälelajikkeesta valmistettu valkoviini, Malvasia tunnetaan kirkkaasta happamuustaan, runsaista hedelmämakuistaan ja monimutkaisista aromeistaan.

Mitkä ovat Lazion tärkeimmät rypälelajikkeet? +

Jotkut Lazion tärkeimmistä rypälelajikkeista ovat:


 • Trebbiano : Trebbiano on yksi Lazion laajimmin kasvatetuista rypälelajikkeista, ja sitä käytetään sekä valkoviinien että sekoitusviinien valmistukseen.
 • Malvasia : Malvasia on valkoinen rypälelajike, jota käytetään makeiden ja aromaattisten viinien, kuten Malvasia del Lazion, tuottamiseen.
 • Cesanese : Cesanese on punainen rypälelajike, joka on kotoisin Laziosta ja jota käytetään tuottamaan keskitäyteläinen punaviiniä, joilla on selkeä luonne.
 • Montepulciano : Montepulciano on punainen rypälelajike, jota viljellään laajalti Laziossa ja jota käytetään täyteläisten punaviinien valmistukseen.
 • Merlot : Merlot on Laziossa kasvatettu punainen rypälelajike, jota käytetään pehmeiden ja helposti juovien punaviinien valmistukseen.
 • Cabernet Sauvignon : Cabernet Sauvignon on Laziossa kasvatettu punainen rypälelajike, josta valmistetaan täyteläisiä punaviinejä, joissa on kiinteät tanniinit.

Näitä rypälelajikkeita ja muita rypälelajikkeita käytetään laajan viinivalikoiman tuottamiseen Lazion alueella, mukaan lukien kuohuviinit, roséviinit ja väkeviä viinejä

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa Lazioon? +

Paras aika vierailla Laziossa Italiassa riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä ja siitä, mitä toivot näkeväsi ja tekeväsi vierailusi aikana. Tässä on kuitenkin joitain yleisiä ohjeita matkasi suunnitteluun:

Kevät (maaliskuusta toukokuuhun) : Kevät on suosittu aika vierailla Laziossa, kun sää alkaa lämmetä ja kukat kukkivat. Tämä on myös hyvä aika vierailla Roomassa, koska väkijoukkoja on pienempi ja kaupunki on vähemmän kiireinen kuin turistisesonkiaikana.

Kesä (kesäkuusta elokuuhun) : Kesä on vuoden lämpimin aika Lazion alueella, ja lämpötilat nousevat usein 80-90-lukuihin (Fahrenheit). Tämä on hyvä aika vierailla alueen kauniilla rannoilla, kuten Sabaudiassa ja Sperlongassa, tai nauttia ulkoilma-aktiviteeteista, kuten patikoinnista ja pyöräilystä.

Syksy (syyskuusta marraskuuhun) : Syksy on hyvä aika vierailla Laziossa, koska sää on edelleen lämmin ja väkijoukkoja pienempi kuin kesällä. Tämä on myös hyvä aika vierailla alueen viinitarhoilla ja maistella sen herkullisia viinejä.

Talvi (joulukuusta helmikuuhun) : Talvi on kylmin aika vuodesta Lazion, ja lämpötilat usein putoavat 40s ja 50s (Fahrenheit). Tämä on kuitenkin hyvä aika vierailla alueen kaupungeissa, kuten Roomassa, koska väkijoukkoja on vähemmän ja hinnat alhaisemmat.

Riippumatta siitä, milloin vierailet, Laziossa on aina jotain nähtävää ja tehtävää, ja alueen rikas historia, kauniit maisemat ja herkullinen keittiö tekevät siitä loistavan matkakohteen.


Mitkä alueen Lazion viinitarhat viinitilat ovat avoinna tänään? +
Löydä tänään alueella Lazion viinitarhat avoinna olevat viinitilat, kellarit ja linnat napsauttamalla tätä .
Mitkä ovat viinialueiden nimet maassa Lazion viinitarhat? +
Alueen Lazion viinitarhat tärkeimmät nimitykset ovat: Katso kaikki alueen suosituimmat nimitykset Lazion viinitarhat
Mitkä ovat viinitilat, jotka hyväksyvät ryhmiä alueella Lazion viinitarhat? +
Tässä ovat viinitilat, joihin mahtuu vähintään 8 hengen ryhmiä alueella Lazion viinitarhat vierailua ja maistelua varten: Katso kaikki verkkotunnukset, joihin mahtuu ryhmiä alueella Lazion viinitarhat.
Mitkä ovat alueen Lazion viinitarhat suosituimmat viinitilat? +
Mitkä viinitilat tarjoavat elämyksiä perheille alueella Lazion viinitarhat? +
Perheille parhaita viinielämyksiä tarjoavat kartanot ovat: Näytä kaikki perheystävälliset kartanot alueella Lazion viinitarhat.
Missä kaupungeissa kannattaa vierailla alueella Lazion viinitarhat? +
Tärkeimmät kaupungit alueella Lazion viinitarhat ovat:

Lazio olevat valitukset

Varaa viinikokemuksesi viinitiloissa, museoissa tai opastettuilla kierroksilla alueella Lazio. Välitön varaus ilman maksua.

Matkusta Lazion viinireittiä Keski-Italiassa, tutustu Rooman ja Tivolin viineihin. Viinitilamme, jotka ovat avoinna arkisin ja viikonloppuisin, auttavat mielellään löytämään osaamisensa kellarissa käymisen, viininmaistelun tai epätavallisen viinimatkailun kautta. Italian viinitarhakartan avulla voit paikantaa Lazion parhaat viinitilavierailut helposti! Tapaa viinintuottajia, jotka opettavat sinulle kaikki Lazion alueella kasvavien rypäleiden salaisuudet tekemällä varaus verkossa Winalistissa.

Katso lisää

Liity uutiskirjeeseemme!

Joka kuukausi, saat ilmaiset matkaoppaat ja vinkit seuraavalle viinimatkallesi. vai niin, ja erikoistarjouksia myös!