Italia viinitilat / Lazion viinitarhat

Lazio, Italia
Parhaat viinitilat vierailla

Explore the top wine tours and tastings in Lazion viinitarhat

Fontana Candida
Fontana Candida
Fontana Candida
Viininmaistajaiset: Exclusive
Viininmaistajaiset: Luksus
Viinin maistelu: Pysty

Fontana Candida

Host verified - Winalist
Hinta: alkaen 37,00 €
4-25

Lisää suodattimia

Välitön varaus
Näytä vain pikavaraukset
Kellonaika
Visitors ratings
Isäntätyyppi
Palvelut
Peruutusehdot
Yksityinen vai julkinen?

Yksityiset ilmoitukset tarkoittavat, että olet ainoa ryhmä sivustossa kokemuksesi aikana. Jos kokemus on julkinen, saatat olla sekoitettu muiden ryhmien kanssa

Parhaat vierailtavat kaupungit alueella Lazio, Italia

Rooma
Rooma Ei kokemuksia vielä
Hyödynnä pysähdyspaikkasi Roomassa tutustuaksesi Lazion viineihin ! Winalist tarjoaa sinulle opastettuja kierroksia Rooman provinssin parhaille viinitarhoille. Seuraa italialaista viinireittiä ja maista Bianco Capenan, Castelli Romanin ta...

Mitä tietää ennen vierailua Lazion viinitarhat

Mistä Lazio tunnetaan? +

Lazio on alue Keski-Italiassa ja tunnetaan useista asioista, kuten:

 • Rooma : Laziossa sijaitsee Italian pääkaupunki Rooma, joka on historiansa, kulttuurinsa, taiteensa ja arkkitehtuurinsa vuoksi yksi maailman tärkeimmistä kaupungeista.
 • Muinainen historia : Lazio on rikas muinainen historia, ja siellä on monia tärkeitä arkeologisia kohteita, kuten Forum Romanum, Colosseum ja Pantheon.
 • Taide ja arkkitehtuuri : Laziolla on pitkä historia taiteellisia ja arkkitehtonisia saavutuksia, ja siellä on monia kuuluisia taideteoksia, kuten veistoksia, maalauksia ja freskoja.
 • Ruoka ja viini : Lazio tunnetaan myös herkullisesta ruoastaan, johon kuuluu ruokia, kuten carbonara ja saltimbocca alla romana. Alue on myös kuuluisa viineistään, mukaan lukien Frascati ja Est! Est!! Est!!! di Montefiascone.
 • Rannat : Lazion rantaviiva on Tyrrhenanmeren varrella, ja siellä sijaitsevat eräät Italian kauneimmista rannoista, kuten Sabaudia ja Sperlonga.
 • Järvet : Alue tunnetaan myös kauniista järvistään, mukaan lukien Bolsena- ja Bracciano-järvi, jotka ovat suosittuja matkailukohteita.

Mistä viinistä Lazio tunnetaan? +

 • Cesanese del Piglio : Cesanese-rypälelajikkeesta valmistettu punaviini, Cesanese del Piglio tunnetaan rikkaista hedelmämakuistaan, rohkeista tanniineistaan ja monimutkaisista aromeistaan.
 • Nero Buono : Nero Buono -rypälelajikkeesta valmistettu punaviini, Nero Buono tunnetaan rikkaista hedelmämakuistaan, rohkeista tanniineistaan ja mausteisista aromeistaan.
 • Trebbiano : Trebbiano-rypälelajikkeesta valmistettu valkoviini, Trebbiano tunnetaan raikkaastaan hapokkuudestaan, kirkkaista hedelmämauistaan ja virkistävästä luonteestaan.
 • Malvasia : Malvasia-rypälelajikkeesta valmistettu valkoviini, Malvasia tunnetaan kirkkaasta happamuustaan, runsaista hedelmämakuistaan ja monimutkaisista aromeistaan.

Mitkä ovat Lazion tärkeimmät rypälelajikkeet? +

Jotkut Lazion tärkeimmistä rypälelajikkeista ovat:


 • Trebbiano : Trebbiano on yksi Lazion laajimmin kasvatetuista rypälelajikkeista, ja sitä käytetään sekä valkoviinien että sekoitusviinien valmistukseen.
 • Malvasia : Malvasia on valkoinen rypälelajike, jota käytetään makeiden ja aromaattisten viinien, kuten Malvasia del Lazion, tuottamiseen.
 • Cesanese : Cesanese on punainen rypälelajike, joka on kotoisin Laziosta ja jota käytetään tuottamaan keskitäyteläinen punaviiniä, joilla on selkeä luonne.
 • Montepulciano : Montepulciano on punainen rypälelajike, jota viljellään laajalti Laziossa ja jota käytetään täyteläisten punaviinien valmistukseen.
 • Merlot : Merlot on Laziossa kasvatettu punainen rypälelajike, jota käytetään pehmeiden ja helposti juovien punaviinien valmistukseen.
 • Cabernet Sauvignon : Cabernet Sauvignon on Laziossa kasvatettu punainen rypälelajike, josta valmistetaan täyteläisiä punaviinejä, joissa on kiinteät tanniinit.

Näitä rypälelajikkeita ja muita rypälelajikkeita käytetään laajan viinivalikoiman tuottamiseen Lazion alueella, mukaan lukien kuohuviinit, roséviinit ja väkeviä viinejä

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa Lazioon? +

Paras aika vierailla Laziossa Italiassa riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä ja siitä, mitä toivot näkeväsi ja tekeväsi vierailusi aikana. Tässä on kuitenkin joitain yleisiä ohjeita matkasi suunnitteluun:

Kevät (maaliskuusta toukokuuhun) : Kevät on suosittu aika vierailla Laziossa, kun sää alkaa lämmetä ja kukat kukkivat. Tämä on myös hyvä aika vierailla Roomassa, koska väkijoukkoja on pienempi ja kaupunki on vähemmän kiireinen kuin turistisesonkiaikana.

Kesä (kesäkuusta elokuuhun) : Kesä on vuoden lämpimin aika Lazion alueella, ja lämpötilat nousevat usein 80-90-lukuihin (Fahrenheit). Tämä on hyvä aika vierailla alueen kauniilla rannoilla, kuten Sabaudiassa ja Sperlongassa, tai nauttia ulkoilma-aktiviteeteista, kuten patikoinnista ja pyöräilystä.

Syksy (syyskuusta marraskuuhun) : Syksy on hyvä aika vierailla Laziossa, koska sää on edelleen lämmin ja väkijoukkoja pienempi kuin kesällä. Tämä on myös hyvä aika vierailla alueen viinitarhoilla ja maistella sen herkullisia viinejä.

Talvi (joulukuusta helmikuuhun) : Talvi on kylmin aika vuodesta Lazion, ja lämpötilat usein putoavat 40s ja 50s (Fahrenheit). Tämä on kuitenkin hyvä aika vierailla alueen kaupungeissa, kuten Roomassa, koska väkijoukkoja on vähemmän ja hinnat alhaisemmat.

Riippumatta siitä, milloin vierailet, Laziossa on aina jotain nähtävää ja tehtävää, ja alueen rikas historia, kauniit maisemat ja herkullinen keittiö tekevät siitä loistavan matkakohteen.


Mitkä alueen Lazion viinitarhat viinitilat ovat avoinna tänään? +
To discover wineries, cellars and chateaux that are open today in Lazion viinitarhat, click here.
Mitkä ovat viinialueiden nimet maassa Lazion viinitarhat? +
The main wine regions to visit in Lazion viinitarhat are:
Can I visit a winery as a group in Lazion viinitarhat? +
Here are the wine estates in Lazion viinitarhat that can accommodate groups of 8 people or more: View wine tours and tastings in Lazio.
What are the best wineries for families in Lazion viinitarhat? +
The wine estates that offer the best tours and tastings for families are: View all wineries in Lazio.
Which cities to visit in Lazion viinitarhat? +
The main cities to visit in Lazion viinitarhat are:

Lazio olevat valitukset

Varaa viinikokemuksesi viinitiloissa, museoissa tai opastettuilla kierroksilla alueella Lazio. Välitön varaus ilman maksua.

Matkusta Lazion viinireittiä Keski-Italiassa, tutustu Rooman ja Tivolin viineihin. Viinitilamme, jotka ovat avoinna arkisin ja viikonloppuisin, auttavat mielellään löytämään osaamisensa kellarissa käymisen, viininmaistelun tai epätavallisen viinimatkailun kautta. Italian viinitarhakartan avulla voit paikantaa Lazion parhaat viinitilavierailut helposti! Tapaa viinintuottajia, jotka opettavat sinulle kaikki Lazion alueella kasvavien rypäleiden salaisuudet tekemällä varaus verkossa Winalistissa.

Katso lisää

Liity uutiskirjeeseemme!

Joka kuukausi, saat ilmaiset matkaoppaat ja vinkit seuraavalle viinimatkallesi. vai niin, ja erikoistarjouksia myös!