Asti, Italia
Parhaat viinitilat vierailla

4,5/5 (4235 arviot) Alkaen 0,00 € että 25,00 €

Worry free travel with Winalist!

Best price guaranteed Direct availabilities Free cancellation

Suositut viinitilat, joissa vierailla kohteessa Asti

La Mondianese - Winalist
Huippukokemus
Rakastan "Ruchè"
Piknik viinitarhassa ja makuja
Castagnole monferrato
Uusi

La Mondianese

La Mondianese maatalousyritys syntyi arvokkaasta juuresta: intohimosta viiniä ja sen kulttuuria ...

Alkaen 25,00 €

Lisää suodattimia


Välitön varaus
Näytä vain pikavaraukset
Private visit You will be the only group on site during your experience.
Visitors ratings
Kellonaika
Isäntätyyppi
Palvelut
Peruutusehdot
Excellence award Only show hosts with an excellence award

Hyödynnä vierailusi Astiin ja tutustu Piemonten viineihin ! Winalist tarjoaa sinulle opastettuja kierroksia Monferrato Astin viinireitin parhaille viinitarhoille, käytä tilaisuutta maistelemaan Moscato d'Asti -viinejä. Koe todellinen viininmaistelukokemus tekemällä varaus verkossa. Italian viinitarhakartan avulla voit paikantaa Astin parhaat viinitilamatkat helposti! Viinitilamme auttavat mielellään löytämään osaamisensa kellarissa käymisen, viininmaistelun tai epätavallisen viinimatkailun avulla.

Löydä muita kaupunkeja lähellä kohdetta Asti, Italia

Barolo

Best wineries in Barolo

39 kokemuksia

Tutustu
Alba

Best wineries in Alba

37 kokemuksia

Tutustu

Discover other cities in Italia

Mitä sinun on tiedettävä ennen vierailua Asti

Mitkä viinitilat paikassa Asti ovat avoinna tänään?
Tutustu tänään avoinna oleviin viinitiloihin, kellareihin ja linnoihin alueella Asti ja sen ympäristössä napsauttamalla tätä .
What are the best wineries to visit in Asti?
The most popular wineries to visit in Asti are: Best wineries near Asti.
Can I visit a winery as a group in Asti?
Here are the wine estates in Asti that can accommodate groups of 8 people or more: View all wine tours and tastings in Asti.
What are the best wineries for families in Asti?
The wine estates that offer the best tours and tastings for families are: View all wineries in Asti.
Asti: miten sinne pääsee

Asti sijaitsee Piemonten alueella Luoteis-Italiassa, ja sinne pääsee helposti useilla eri kulkuvälineillä.

Ilmateitse

Astin lähin lentokenttä on Torinon-Casellen kansainvälinen lentokenttä, joka sijaitsee noin 60 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentokentältä vierailijat voivat ottaa taksin, vuokrata auton tai mennä bussilla tai junalla Astiin.

Junalla

Astista on hyvät junayhteydet muihin Italian ja Euroopan kaupunkeihin, ja useita junia lähtee päivittäin Torinosta ja muista alueen kaupungeista. Kaupunkia palvelee kaksi rautatieasemaa, Asti ja Asti-Porta Nuova, ja junat tarjoavat kätevän ja edullisen tavan päästä kaupunkiin.

Autolla

Astiin pääsee helposti autolla, hyvät tieyhteydet alueen muihin kaupunkeihin. Kaupunki sijaitsee A33-moottoritien varrella, joka yhdistää Torinon Alessandriaan, ja on hyvin viitoitettu. Vierailijat voivat vuokrata auton lentokentältä tai kaupungissa, ja ajaminen on kätevä vaihtoehto niille, jotka haluavat tutustua alueeseen omaan tahtiinsa.

Bussilla

Useat bussiyhtiöt liikennöivät säännöllisesti Astiin alueen muista kaupungeista, mukaan lukien Torinosta ja Alessandriasta. Bussimatkailu on kätevä ja edullinen tapa päästä kaupunkiin, ja se on hyvä vaihtoehto niille, jotka eivät halua ajaa autoa tai matkustaa junalla.

Matkustitpa sitten lentäen, junalla, autolla tai bussilla, Astiin pääseminen on helppoa ja kätevää. Kun saavut kaupunkiin, voit tutustua sen moniin nähtävyyksiin ja maamerkkeihin kävellen, pyörällä tai käyttämällä paikallista julkista liikennettä.

Mistä Asti on kuuluisa?

Asti on kuuluisa rikkaasta historiastaan ja kulttuuriperinnöstään, upeasta arkkitehtuuristaan, kauniista puistoistaan ja puutarhoistaan, herkullisesta ruoasta ja maailmankuuluista viineistä, erityisesti Moscato d'Astista.

Millainen ilmasto on Astissa?

Astissa on lauhkea ilmasto, kuumat kesät ja viileät, kosteat talvet. Paras aika vierailla kaupungissa on keväällä tai syksyllä, jolloin lämpötilat ovat leutoja ja sää on miellyttävä.

Onko Asti vierailun arvoinen?

Olitpa kiinnostunut historiasta, kulttuurista, ruoasta tai viinistä, Astilla on tarjottavaa jokaiselle. Kaupungin ympärillä on runsaasti kauniita ja kiehtovia vierailukohteita, kuten Monferraton kukkulat, Acqui Terme, Alba ja La Morra.

Monien nähtävyyksiensä lisäksi Asti tunnetaan myös ystävällisistä paikallisista ja vieraanvaraisesta ilmapiiristä, joten se on loistava kohde kaikille, jotka haluavat kokea Italian pikkukaupungin aidon viehätyksen.

Joten jos etsit kohdetta, joka on täynnä historiaa ja kulttuuria, jota ympäröi upea luonnonkauneus ja joka tunnetaan herkullisesta ruoastaan ja maailmankuuluista viineistään, Asti on ehdottomasti vierailun arvoinen. Varaa matkasi tänään ja löydä kaikki, mitä tällä upealla kaupungilla on tarjottavanaan.

Mitkä paikat ovat näkemisen arvoisia kohteessa Asti?

Joitakin Astin pakollisia paikkoja ovat Astin katedraali, Palio di Asti, Piazza Alfieri, Castello di Govone, Castello di Costigliole d'Asti ja Monferraton kukkulat.

Millaista on paikallinen keittiö Astissa?

Astin paikalliselle keittiölle on ominaista tuoreiden, laadukkaiden raaka-aineiden ja runsaiden makujen käyttö. Kaupungin keittiö heijastaa alueen kulinaarista perintöä ja täydentää täydellisesti sen maailmankuuluja viinejä.

Onko Asti-viini makeaa vai kuivaa?

Asti yhdistetään yleisimmin makeaan kuohuviiniin, joka tunnetaan nimellä Moscato d'Asti. Tämä viini on valmistettu Moscato-rypäleestä ja tunnetaan kevyestä, hedelmäisestä maustaan ja alhaisesta alkoholipitoisuudestaan.

Asti sijaitsee kuitenkin Piemonten viinialueella Luoteis-Italiassa, joka tunnetaan myös vahvojen punaviinien, kuten Barbera d'Asti ja Barolo, tuotannosta. Nämä punaviinit ovat tyypillisesti tyyliltään kuivempia, täyteläisiä, intensiivisiä makuja ja korkeampaa alkoholipitoisuutta.

Joten viinityypistä riippuen Asti voi olla sekä makeaa että kuivaa.

Liity uutiskirjeeseemme!

Stay tuned thanks to monthly Travel Guides and tips for your wine & spirits trips. Oh, and special offers too!