

Le Bignele Cantina & Alloggio
Le Bignele -viinitila on saanut nimensä samannimisestä paikkakunnalta, jossa Aldrighettin perhe on viljellyt aluetta 5 sukupolven ajan. He kasvattava…
Le Bignele Cantina & Alloggio
Le Bignele -viinitila on saanut nimensä samannimisestä paikkakunnalta, jossa Aldrighettin perhe on viljellyt aluetta 5 sukupolven ajan. He kasvattava…
Farina Wines
Matka Farinaan alkaa viinitarhasta, Valpolicella Classican kiehtovasta ympäristöstä, tutustutaan perinteiseen viinirypäleiden kuivauskäytäntöön hedel…
Azienda Agricola Mani Sagge
Mani Sagge on ollut perheen intohimo yli vuosisadan. Historialliset kiinteistöt, käsityötaito, kestävä kehitys ja innovaatio ovat pylväitämme.
Azienda Agricola Rechsteiner
Rechsteiner Wineryn historia alkoi vuonna 1881, kun Friedrich Rechsteiner - silloinen Saksan kunniakonsuli Venetsiassa - osti historiallisen venitsia…
Castello Di Roncade
Castello sijaitsee aivan Roncaden sydämessä, viehättävässä pikkukaupungissa Venetsian sisämaassa. Keskiaikaisten muurien ympäröimänä esipalladialaine…
Dominio Di Bagnoli Ss Az.agr.
Maatalous jatkui Dominio di Bagnolissa vuosisatojen ajan. Nykyään se käsittää 600 hehtaaria viljely- ja peltomaata sekä viinitarhoja. Vuosisatoja van…
Cantina Col Dovigo
Olemme olleet viininviljelijöitä Breganzen kukkuloiden sydämessä vuodesta 1923 lähtien. DOC Breganze -viinin tuotantoalue ulottuu Pedemontana Vicent…
Ca' Di Rajo
Tutustu viininviljelyyn, jolla on ikivanhat juuret ja yli 70 vuotta vanhat viiniköynnökset, jotka kasvavat säteen muotoon neljä metriä korkeaksi ja m…
Tenuta Santa Maria Di Gaetano Bertani
Tenuta Santa Maria on Bertani-perheen yksityinen tila, joka sijaitsee 1700-luvun Villa Mosconi Bertanissa Arbizzano di Negrarissa Veronassa. Anna its…
La Dama
La Dama on Gabrielen ja Miriamin luoma dynaaminen todellisuus Negrarin (VR) klassisen Valpolicellan sydämessä. Rakkaus maata ja viiniköynnöksiä kohta…
Villa San Pietro Winery
Villa San Pietro -viinitilalla on juuret Valpolicella Classican sydämessä, joka on saatu historiallisesta huvilasta 1800-luvulta. Se seuraa kukkulan …
Azienda Agricola Fugolo Gianluca
Yrityksemme syntyi muutaman askeleen päässä Gardajärvestä, Valpolicellan alueella. Intohimo ja rakkaus maata kohtaan ovat periytyneet Gianlucalle hä…
Le Vie Angarano
Le Vie Angarano sijaitsee Breganze DOC -alueella historiallisessa asuinpaikassa, jota ympäröivät viinitarhat ja jonka on suunnitellut Andrea Palladio…
Le Manzane
Yritys sijaitsee San Pietro di Felettossa, Dolomiittien ja Venetsian puolivälissä, Trevison maakunnan kukkuloilla Prosecco Superiore -kukkuloiden syd…
Lisää suodattimia
Yksityiset ilmoitukset tarkoittavat, että olet ainoa ryhmä sivustossa kokemuksesi aikana. Jos kokemus on julkinen, saatat olla sekoitettu muiden ryhmien kanssa
Luonnonkauneus : Venetoa ympäröivät mäkiä, viinitarhoja ja upeita alppivuoria, joten se on suosittu ulkoilukohde, kuten hiihto, patikointi ja maastopyöräily.
Kulttuurinähtävyydet : Venetossa on useita historiallisia kaupunkeja ja kulttuurikohteita, kuten Venetsia, Verona ja Padova, mikä tekee siitä suositun kulttuurimatkailukohteen.
Viinit : Veneto tunnetaan laajan valikoiman korkealaatuisia viinejä, mukaan lukien kuohuviinejä, Chardonnaysta, Pinot Grigiosta ja Moscatosta valmistettuja valkoviinejä sekä Pinot Nerosta, Amaronesta ja Corvinasta valmistettuja punaisia.
Paikallinen keittiö: Veneto on kuuluisa perinteisistä ruoistaan, kuten risotoista, pastaruoista ja merenelävistä, sekä viineistään.
Ulkoilu: Alue tarjoaa vierailijoille erilaisia ulkoilumahdollisuuksia, kuten hiihtoa, vaellusta, maastopyöräilyä ja vesiurheilua läheisillä järvillä.
Ei, Veneto ja Venetsia eivät ole sama asia. Veneto on alue, joka sijaitsee Pohjois-Italiassa, kun taas Venetsia on kaupunki, joka sijaitsee Veneton alueella. Veneto on yksi Italian suurimmista alueista, ja se tunnetaan luonnonkauneudesta, kulttuurinähtävyyksistä ja laadukkaista viineistä, kun taas Venetsia on yksi maailman tunnetuimmista ja ikonisimmista kaupungeista, joka tunnetaan kanavistaan, gondoleistaan ja historiallisesta arkkitehtuuristaan.
Vaikka Venetsia on merkittävä osa Veneton aluetta, Veneto on paljon suurempi ja sisältää useita muita kaupunkeja, kuten Verona ja Padova, sekä mäkiä, viinitarhoja ja Alppien vuoria.
Veneto on ehdottomasti käymisen arvoinen! Tämä Italian pohjoisosassa sijaitseva kaunis alue tarjoaa valikoiman luonnonkauneutta, kulttuurielämyksiä ja laadukkaita tuotteita, jotka tekevät siitä vierailukohteen.
Venetsia tarjoaa jokaiselle matkailijalle jotakin aina ikonisesta Venetsian kaupungista, jossa on kuuluisia kanavia ja gondoleja, aina kumpuileviin kukkuloihin, viinitarhoihin ja alppivuoriin.
Alue tunnetaan myös korkealaatuisista viineistään, mukaan lukien kuohuviinit, valkoiset ja punaiset, sekä perinteisestä keittiöstään, kuten risotosta, pastaruoista ja merenelävistä. Oletpa sitten luonnonystävä, kulttuurin etsijä tai ruoan ja viinin ystävä, Veneto on pakollinen kohde, joka jättää sinulle muistoja elinikäiseksi.
Risotto : Veneto on kuuluisa kermaisista, maukkaista risottoistaan, jotka valmistetaan usein paikallisista raaka-aineista, kuten merenelävistä, juustosta tai vihanneksista.
Pasta : Veneto tunnetaan pastaruoistaan, mukaan lukien bigolit (eräänlainen paksu spagetti) anjoviskastikkeella ja pasta e fagioli (pasta- ja papukeitto).
Meren antimet : Alueen läheisyys Adrianmerelle tarkoittaa, että merenelävät ovat tärkeä osa paikallista ruokaa, ja ruoat, kuten kampasimpukkarisotto, grillattu kala ja äyriäispata, ovat suosittuja.
Polenta : Veneto on kuuluisa runsaista polenta-ruoistaan, jotka tarjoillaan usein lihan tai juuston kanssa.
Baccalà Mantecato : Tämä on perinteinen venetsialainen ruokalaji, joka on valmistettu suolaturskasta, joka on vaahdotettu oliiviöljyn, valkosipulin ja maidon kanssa kermaisen, maukkaan levitteeksi.
Chardonnay : Tämä on valkoinen rypälelajike, jota käytetään tuottamaan raikkaita ja hedelmäisiä valkoviinejä sekä kuohuviinejä.
Pinot Grigio : Tämä on toinen valkoinen rypälelajike, jota käytetään tuottamaan kevyitä ja virkistäviä valkoviinejä, joissa on sitrushedelmien ja kukkaisten aromeja.
Moscato : Tämä on makea ja aromaattinen rypälelajike, jota käytetään kuohuviinien ja makeiden kuohumattomien viinien valmistukseen.
Pinot Nero : Tämä on punainen rypälelajike, jota käytetään tuottamaan kevyen täyteläisiä ja hedelmäisiä punaviinejä.
Corvina-, Rondinella- ja Molinara-rypäleet : Kuivataan Amaronea, täyteläistä ja täyteläistä punaviiniä.