Italia viinitilat > Viinitarhat Calabriassa

Calabria, Italia
Parhaat viinitilat vierailla

4,4/5 (7377 arviot) Alkaen 0,00 € että 35,00 €

Worry free travel with Winalist!

Best price guaranteed Direct availabilities Free cancellation

Explore the top wine tours and tastings in Viinitarhat Calabriassa

Farneto Del Principe - Winalist
Rakkauden, hiljaisuuden ja makujen maa
Välitön varaus Luomu
Altomonte
Uusi

Farneto Del Principe

Farneto del Principen maatalousyritys seisoo kukkulalla Altomonten juurella, upeassa kaupungissa ...

Alkaen 35,00 €

Lisää suodattimia


Välitön varaus
Näytä vain pikavaraukset
Private visit You will be the only group on site during your experience.
Visitors ratings
Kellonaika
Isäntätyyppi
Palvelut
Peruutusehdot
Excellence award Only show hosts with an excellence award

Parhaat vierailtavat kaupungit alueella Calabria

Catanzaro

Best wineries in Catanzaro

4050 arviot 4
Tutustu

Matkusta Calabrian viinireittiä Italiassa, tutustu Reggio Calabrian tai Crotonen viineihin. Viinitilamme, jotka ovat avoinna arkisin ja viikonloppuisin, auttavat mielellään löytämään osaamisensa kellarissa käymisen, viininmaistelun tai epätavallisen viinimatkailun kautta. Italian viinitarhakartan avulla voit paikantaa Calabrian parhaat viinitilamatkat helposti! Nauti täyteläisten punaviinien, kuten Ciròn, tai valkoviinien, kuten Greco Biancon, makuelämyksestä tekemällä varaus verkossa.

Katso lisää

Calabria olevat valitukset

Mitä tietää ennen vierailua Viinitarhat Calabriassa

Mistä viinistä Calabria tunnetaan?

Calabria tunnetaan puna-, valko- ja roséviinien tuottamisesta. Jotkut kuuluisimmista ja tunnetuimmista Calabrian viineistä ovat:

  • Gaglioppo : Gaglioppo on punaviinirypälelajike, joka on kotoisin Calabriasta ja jota pidetään laajalti alueen lippulaivalajikkeena. Gaglioppo-viinit tunnetaan syvästä rubiiniväristään, rikkaista hedelmämakuistaan ja kiinteistä tanniineistaan
  • Magliocco : Magliocco on punaviinirypälelajike, jota viljellään Calabriassa ja jota käytetään tuottamaan erilaisia punaviinejä, joilla on kirkkaan hedelmäinen maku ja keskitanniinit.
  • Greco Nero: Greco Nero on Calabriassa kasvatettu punaviinirypälelajike, jota käytetään tuottamaan erilaisia punaviinejä, joilla on kirkkaat hedelmämakuiset ja keskitanniinit.
  • Cirò : Cirò on punaviini, jota tuotetaan Calabrian Ciròn kaupungissa, ja se valmistetaan paikallisten rypälelajikkeiden sekoituksesta, mukaan lukien Gaglioppo ja Magliocco. Cirò-viinit tunnetaan syvästä rubiiniväristään, täyteläisistä hedelmämakuistaan ja kiinteistä tanniineistaan

Nämä ovat eräitä tunnetuimmista ja tunnetuimmista Calabrian viineistä, ja jokainen tarjoaa ainutlaatuisen näkökulman alueen viini- ja viininvalmistusperinteisiin. Halusitpa sitten puna-, valko- tai roséviinejä, löytyy calabrialainen viini, joka vetoaa varmasti makuusi.

Onko Calabriassa hyvää viiniä?

Calabria on suhteellisen tuntematon viinialue, mutta sillä on rikas viininvalmistusperinne ja se tuottaa valikoiman korkealaatuisia viinejä. Calabrian viinien laatu voi vaihdella, mutta monet alueen viinit ovat arvostettuja ja tarjoavat ainutlaatuisen ja mielenkiintoisen näkökulman italialaiseen viiniin. Alueen lämmin ja aurinkoinen ilmasto, hedelmällinen maaperä ja monipuolinen rypälelajikevalikoima vaikuttavat kaikki alueen viinien laatuun.

Jotkut arvostetuimmista Calabrian viineistä ovat Gaglioppo-rypälelajikkeesta valmistetut viinit, joita pidetään alueen lippulaivalajikkeina. Nämä viinit tunnetaan syvästä rubiiniväristään, täyteläisistä hedelmämakuistaan ja kiinteistä tanniineistaan. Calabrian punaviinit tunnetaan yleisesti kirkkaista hedelmämauistaan, keskitanniineistaan ja hyvästä happamuustaan. Calabrian valko- ja roséviinit ovat myös hyvin arvostettuja, ja ne tarjoavat raikkaan ja raikkaan vaihtoehdon alueen punaviineille.

Kaiken kaikkiaan calabrialaiset viinit voivat olla erittäin hyviä ja tarjoavat ainutlaatuisen ja mielenkiintoisen näkökulman italialaiseen viiniin. Olitpa viinin ystävä tai vain etsimässä uutta ja mielenkiintoista viiniä kokeiltavaksi, Calabria on alue, johon kannattaa tutustua.

Mistä Calabria Italia tunnetaan?

Calabria on viininviljelyalue, joka sijaitsee Italian eteläosassa Joonianmeren rannikolla. Alue tunnetaan puna-, valko- ja rosé-viinien tuottamisesta paikallisista rypälelajikkeista.

Ilmasto ja maantiede : Calabria sijaitsee lämpimässä ja aurinkoisessa osassa Italiaa, jossa vallitsee välimerellinen ilmasto ja karu, vuoristoinen maasto. Alue tunnetaan hedelmällisestä maaperästään ja runsaasta auringonpaisteestaan, jotka ovat ihanteelliset olosuhteet rypäleen viljelylle.

Rypälelajikkeet : Calabria tunnetaan viinien tuotannosta useista paikallisista rypälelajikkeista, mukaan lukien Gaglioppo, Magliocco ja Greco Nero. Nämä rypälelajikkeet tuottavat viinejä, joilla on alueelle tyypillisiä ainutlaatuisia makuja ja aromeja.

Viinitilat ja maisteluhuoneet : Calabriassa on useita viinitiloja ja maisteluhuoneita suurista kaupallisista tuottajista pieniin, perheomisteisiin yrityksiin. Alueella vierailijat voivat tutustua viinitiloihin, maistaa viinejä ja oppia alueen viininvalmistusperinteistä ja -tekniikoista.

Ruoan ja viinin yhdistäminen : Calabria tunnetaan herkullisesta ruoastaan, johon alueen rannikkoalue ja Välimeren ilmasto vaikuttavat voimakkaasti. Alueen vierailijat voivat nauttia paikallisia ruokia, kuten pastaa merenelävien ja mausteisen lihan kanssa, ja yhdistää ne Calabrian viinien kanssa herkullisen ja aidon kulinaarisen kokemuksen saamiseksi.

Luonnonkaunis : Calabria on kaunis alue, jolla on karu rantaviiva, mäkiä ja upea Pollinon kansallispuisto. Alueella vierailijat voivat nauttia luonnonkauniista ajomatkoista, vaelluksista ja vierailuista alueen monille historiallisille ja kulttuurikohteille.

Olitpa viinin ystävä tai vain ainutlaatuisen matkakokemuksen etsijä, Calabria on kaunis ja kiehtova alue, joka tarjoaa jokaiselle jotakin. Lämpimän ilmastonsa, herkullisen keittiönsä ja upeiden maisemiensa ansiosta Calabria jättää varmasti pysyvän vaikutuksen.


Millä nimellä kutsutaan Calabrian italialaisia?

Calabriasta, joka on Italian eteläosassa sijaitseva alue, kotoisin olevia ihmisiä kutsutaan calabrialaisiksi. He ovat Italian kansalaisia ja ovat osa suurempaa italialaista yhteisöä. Calabrialaiset ovat ylpeitä perinnöstään ja kulttuuriperinteestään, ja heidät tunnetaan lämpimästä ja vieraanvaraisesta luonnostaan. Heillä on rikas historia ja kulttuuriperintö, joka näkyy heidän ruoassa, musiikissa ja muissa heidän jokapäiväisen elämänsä osissa. Calabrialaisilla on vahva yhteisön tunne, ja heidät tunnetaan tiiviistä perheistään ja tiiviistä sosiaalisista verkostoistaan. Vierailetpa Calabriassa turistina tai vuorovaikutuksessa calabrialaisten kanssa toisessa osassa maailmaa, heidän lämmönsä ja vieraanvaraisuutensa tekee sinuun vaikutuksen.

Mistä ruoasta Calabria on kuuluisa?

Mausteinen salami : Calabria on kuuluisa mausteisesta salamista, joka on valmistettu paikallisen sianlihan sekoituksesta sekä tulisten chilipippurien, fenkolinsiementen ja muiden mausteiden sekoituksesta. Calabrian salami on alueen keittiön perusaine, ja sitä käytetään useissa ruoissa.

Nduja : Nduja on mausteinen levitettävä makkara, joka on Calabrian erikoisuus. Se valmistetaan sianlihan, chilipippurien ja muiden mausteiden sekoituksesta, ja sitä käytetään mausteena tai ainesosana useissa ruoissa, kuten pastassa ja pizzassa.

Miekkakala : Miekkakala on suosittu kala Calabriassa, ja se grillataan tai paistetaan usein ja tarjoillaan oliiviöljyn, sitruunan ja muiden yksinkertaisten ainesosien kanssa. Miekkakala on alueen rannikkoruokaa ja suosittu ruokalaji paikallisissa ravintoloissa ja kodeissa.

Pasticcini : Pasticinit ovat pieniä, makeita leivonnaisia, jotka ovat Calabrian erikoisuus. Ne valmistetaan useista ainesosista, kuten manteleista, pistaasipähkinöistä ja sokeroiduista hedelmistä, ja ne ovat suosittu jälkiruoka alueella.

Liity uutiskirjeeseemme!

Stay tuned thanks to monthly Travel Guides and tips for your wine & spirits trips. Oh, and special offers too!