Varaa seuraava viinikokemus Italiassa

Varaa ilmainen maistelu viininvalmistajan kanssa, kellarivierailu, kävelymatka viinitarhojen läpi, viininvalmistuspaja ryhmärakennukselle ... ja tutustu viinimatkailuun Italiassa. Välitön vahvistus ja ilmainen peruutus. Kokemuksia ympärilläni

Ensimmäinen tuottaja maailmassa Ranskan kanssa, Italia on yksi niistä maista, joita viinin ystävien turistit arvostavat eniten. Italian viininviljely on rikas Venetosta Sisiliaan, missä tuotetaan vähintään 54 miljoonaa hehtolitraa vuodessa.


Tutustu italialaisten viininvalmistajien hyvin pitämiin salaisuuksiin ja maista kumppaneidemme eksklusiivisia kuiveja kiertelemällä näillä upeilla viinialueilla.

Italia on suosittu viini- ja viinimatkailua harrastavista kohteista suurista luokitelluista kasvista pienten tuottajien aitoihin viineihin. Winalist tarjoaa sinulle valikoiman parhaimmista kokemuksista maan viineistä, linnoista ja kellareista. Nauti huomattavasta perinnöstä viikon ja viikonlopun aikana löytääksesi ystävien kanssa, yksin tai perheen kanssa. Viinireitit odottavat sinua!

Merkitse it Tutustu viinialueisiin Italia

Italia on täynnä pieniä viinitarhoja. Vertailun vuoksi tilan keskimääräinen koko on Ranskassa 7 hehtaaria, kun taas Italiassa sen tila on keskimäärin yksi hehtaari.

Tunnetuimpia viinialueita ovat Puglia, Veneto, Emilia Romagna ja Sisilia. Luoteis-Italiassa Piemontessa on noin 40 nimitystä, mukaan lukien hienoja viinejä, kuten Asti Spumante tai Barolo. Musta nebbiolo-rypäle tuottaa tanniini- ja hedelmäviiniä, jota voidaan pitää hyvin pitkään.

Kaikki pohjoisen alueen itäpuolella olevat Merlot- ja Cabernet-rypälelajikkeet antavat hedelmäisiä ja vilkkaita viinejä. Toscanassa Chianti Classico on yksi luokitelluista viineistä, kuten Vino Nobile Di Montalcino, joka on myös kuuluisa Toscanan punaviini. Etelä-Italiassa Apulian alue on suurin tuottaja, ja sillä on lähes 20 prosenttia kaikista italialaisista pulloista. Sisiliassa on monia pieniä tuotantoja ja erittäin hyviä valkoisia rypälelajikkeita.

Kuinka varata enologinen kokemus tai viikonloppu Italiassa?

Winalistin avulla viiniturismiin Italiassa pääsee muutamassa minuutissa! Löydä kumppaniviinitarhat ja linnat maasta, jotka tarjoavat sinulle parhaat kokemukset. Valitse seuraava määränpääsi kriteereilläsi ja varaa sitten kokemuksesi valitsemasi päivämäärän ja ajankohtana ilman varausmaksuja. Sadonkorjuukumppanimme myös avaavat ovensa viinimatkailua varten lauantaina ja sunnuntaina.Haluatko miellyttää viinin ystävää tarjoamalla hänelle viininvalmistuskokemusta Italiassa? Löydä Winalist-lahjakortti. Käytettävissä kaikkiin tarjottaviin toimintoihin, kortti on myös täysin muokattavissa!

Löydä lahjakortti

Löydä Winalistin lahjakortti!

Saatavilla heti

Alkuperäinen ja muokattavissa, olet löytänyt täydellisen lahjan.

Tarjoa se suoraan tai anna Winalistin lähettää se sinulle.

Voimassa 1 vuoden ajan
Voimassa kaikissa kokemuksissa
Käytettävissä yhden tai useamman kerran

Löydä seuraava viinikokemus Italia

Tarkenna hakuasi kokemustyypin tai sijainnin perusteella

Parhaat aktiviteetit viinin ympärillä Italiassa

Nauti täydellisestä kokemuksesta nauttiaksesi vierailustasi viinialueella. Jokaiselle maulle on jotain! Maista viinejä suoraan tuottajan kellariin viininvalmistuspajan aikana. Syömisen lisäksi tiedät kaiken alueen ruoka- ja viini-pareista.


Jotkut linnat soveltuvat avoimiin oviin (joskus ilmaiseksi) ja konserteihin, jotka järjestetään paikan päällä juhlalliseksi hetkiksi lasillisen viiniä yli.


Voit löytää alueen valitsemalla kumppaneidemme kävelyretket ja radat. Mieti liikeseminaarin järjestämistä "Retket ja piirit" -kategoriaan.

Suosittu Ranskassa

Tutustu muihin maihin