Varaa seuraava viinikokemus Italiassa

Varaa ilmainen maistelu viininvalmistajan kanssa, kellarivierailu, kävelymatka viinitarhojen läpi, viininvalmistuspaja ryhmärakennukselle ... ja tutustu viinimatkailuun Italiassa. Välitön vahvistus ja ilmainen peruutus. Kokemuksia ympärilläni
Merkitse it

Tutustu viinialueisiin Italia

Parhaat vierailtavat kaupungit alueella Italia

Milano Milano
Reggio Emilia Reggio Emilia
Ancona Ancona
Lucca Lucca
Firenze Firenze
Siena Siena
Assisi Assisi
Perugia Perugia
Cagliari Cagliari
Verona Verona
Treviso Treviso
Barolo Barolo
Alba Alba
Löydä lahjakortti

Löydä Winalistin lahjakortti!

Saatavilla heti
Alkuperäinen ja muokattavissa, olet löytänyt täydellisen lahjan.

Tarjoa se suoraan tai anna Winalistin lähettää se sinulle.

Voimassa 1 vuoden ajan
Voimassa kaikissa kokemuksissa
Käytettävissä yhden tai useamman kerran
Täällä voit nähdä lahjakorttisi lisättäessä

Löydä seuraava viinikokemus Italia

ateria ateria

ateria

Viininvalmistuspaja Viininvalmistuspaja

Viininvalmistuspaja

kävellä kävellä

kävellä

Viininmaistelu Viininmaistelu

Viininmaistelu

Retket Retket

Retket

Vierailu ja maistelu Vierailu ja maistelu

Vierailu ja maistelu

Tarkenna hakuasi kokemustyypin tai sijainnin perusteella

Tutustu muihin maihin

Ranska Ranska

Ranska

Espanja Espanja

Espanja

Sveitsi Sveitsi

Sveitsi

Yhdysvallat Yhdysvallat

Yhdysvallat

Ensimmäinen tuottaja maailmassa Ranskan kanssa Italia on yksi suosituimmista maista viiniä rakastaville matkailijoille. Italialaisen viininviljelyn rikkaus ulottuu Venetosta Sisiliaan, jossa tuotetaan vähintään 54 miljoonaa hehtolitraa vuodessa.


Tutustu italialaisten viininviljelijöiden hyvin pitämiin salaisuuksiin ja maistele kumppaneidemme tiettyjä vuosikertoja kävellen näiden upeiden viinialueiden läpi.


Italia on suosituista viini- ja viinimatkailun harrastajista suurista luokitelluista kasveista pienten tuottajien aitoihin viineihin. Winalist tarjoaa sinulle valikoiman parhaita kokemuksia maan viinitiloista, linnoista ja kellareista. Jos haluat tutustua ystävien kanssa yksin tai perheen kanssa, hyödynnä merkittävää perintöä viikolla ja viikonloppuisin. Viinireitit odottavat sinua!

Italia on täynnä pieniä viinitiloja. Vertailun vuoksi maatilan keskikoko on Ranskassa 7 hehtaaria, kun taas Italiassa sen koko on keskimäärin 1 hehtaari.


Tunnetuimmat viinialueet ovat Puglia, Veneto, Emilia Romagna ja Sisilia. Italian luoteisosassa Piedmontissa on noin 40 nimitystä, mukaan lukien hienoja viinejä, kuten Asti Spumante tai Barolo. Musta nebbiolo-rypäle tuottaa tanniinia ja hedelmäistä viiniä, jota voidaan pitää hyvin pitkään.


Pohjoisen alueen itäpuolella Merlot- ja Cabernet-rypälelajikkeet antavat hedelmäisiä ja vilkkaita viinejä. Toscanassa Chianti Classico on yksi Vino Nobile Di Montalcinon luokiteltuja viinejä, joka on myös kuuluisa Toscanan punaviini. Etelä-Italiassa Puglian alue on suurin tuottaja, jolla on lähes 20 prosenttia kaikista italialaisista pulloista. Sisiliassa on paljon pieniä tuotantoja ja erittäin hyviä valkoisia rypälelajikkeita.


Kuinka varata kokemus tai viiniviikonloppu Italiasta?

Winalistin kanssa viinimatkailu Italiaan on käytettävissä muutamassa minuutissa! Tutustu kumppanin viinitarhoihin ja linnoihin maassa, jotka tarjoavat sinulle parhaat kokemukset. Valitse seuraava määränpääsi ehtojesi mukaan ja varaa sitten kokemuksesi valitsemallasi päivämäärällä ja kellonaikalla ilman varausmaksuja. Sadonkorjuukumppanimme avaavat myös ovensa viinimatkailua varten lauantaisin ja sunnuntaisin.Haluatko miellyttää viinin ystäville tarjoamalla hänelle viininvalmistuskokemuksen Italiassa? Löydä Winalist-lahjakortti. Kortti on käytettävissä kaikissa tarjolla olevissa aktiviteeteissa, ja se on myös täysin muokattavissa!

Paras viinitoiminta Italiassa

Täydennä erilaisia kokemuksia, jotta voit nauttia täysin vierailustasi viinialueella. On jotain jokaiseen makuun! Maistele viinejä suoraan viinitilan kellarissa viininvalmistuspajan aikana. Juhlaamisen lisäksi opit kaiken alueen ruoka- ja viinipareista.


Jotkut linnat sopivat sinulle avoimilla ovillaan (joskus ilmaisilla) ja konserteilla, jotka järjestetään paikan päällä juhlalliseksi hetkeksi lasin viiniä.


Voit tutustua alueeseen myös valitsemalla kävelyt ja retket kumppaneiltamme. Liikeseminaari kannattaa harkita "Retket ja kierrokset" -luokkaan menemistä.

Katso lisää

Liity uutiskirjeeseemme!

Joka kuukausi, saat ilmaiset matkaoppaat ja vinkit seuraavalle viinimatkallesi. vai niin, ja erikoistarjouksia myös!