Italia viinitilat / Viinitarhat Sardiniassa

Sardinia, Italia
Parhaat viinitilat vierailla

Explore the top wine tours and tastings in Viinitarhat Sardiniassa

Cantina Ferruccio Deiana
Cantina Ferruccio Deiana
Cantina Ferruccio Deiana
Yksityinen vierailu ja maistelu

Cantina Ferruccio Deiana

Host verified - Winalist
Hinta: alkaen 45,00 €
2-40

Lisää suodattimia

Välitön varaus
Näytä vain pikavaraukset
Kellonaika
Visitors ratings
Isäntätyyppi
Palvelut
Peruutusehdot
Yksityinen vai julkinen?

Yksityiset ilmoitukset tarkoittavat, että olet ainoa ryhmä sivustossa kokemuksesi aikana. Jos kokemus on julkinen, saatat olla sekoitettu muiden ryhmien kanssa

Parhaat vierailtavat kaupungit alueella Sardinia, Italia

Cagliari
Cagliari
4 / 5 (5203 arvostelua)
1 kokemus

Mitä tietää ennen vierailua Viinitarhat Sardiniassa

Mitä vierailla Sardiniassa? +

Oletpa sitten luonnon ystävä, historian ystävä tai vain ainutlaatuista ja mielenkiintoista matkakokemusta etsivä, Sardinia on todella erityinen paikka, joka tarjoaa jokaiselle jotakin. Kauniiden maisemien, rikkaan kulttuuriperinnön ja herkullisen keittiön ansiosta Sardinia on pakollinen vierailukohde.

Arkeologiset kohteet: Sardiniassa on useita tärkeitä arkeologisia kohteita, kuten Nuraghi, jotka ovat muinaisia kivirakenteita, jotka juontavat juurensa pronssikaudelle. Nämä kohteet tarjoavat kiehtovan kurkistuksen saaren menneisyyteen ja sen rikkaaseen kulttuuriperintöön.

Linnat : Sardiniassa on useita keskiaikaisia linnoja, kuten Castello di Gallura ja Castello di Acquafredda, jotka tarjoavat kiehtovan kurkistuksen saaren historiaan ja sen rikkaaseen kulttuuriperintöön.

Rannat : Sardinia on kuuluisa kauniista rannoistaan, ja joitakin suosituimmista ovat La Pelosa, Cala Goloritze ja Cala Luna. Nämä rannat tunnetaan kristallinkirkkaasta vedestä, pehmeästä hiekasta ja upeista maisemista.

Luonnonpuistot : Sardiniassa on useita upeita luonnonpuistoja, mukaan lukien Asinaran kansallispuisto, joka tunnetaan kauniista maisemistaan, villieläimistään ja kirkkaista vesistään. Nämä puistot ovat loistava paikka tutustua saaren luonnonkauneuteen ja nauttia ulkoilma-aktiviteeteista, kuten patikoinnista ja villieläinten katselusta.

Kulinaarisia kokemuksia : Sardinia tunnetaan herkullisesta ruoastaan, johon on vaikuttanut voimakkaasti sen rannikkopaikka ja Välimeren ilmasto. Saari on kuuluisa kala- ja äyriäisruoistaan, kuten tuoreesta kalasta, grillatusta mustekalasta ja simpukoista, sekä paikallisista viineistään, kuten Cannonau, Vermentino ja Moscato.

Onko Sardiniassa viinitarhoja? +

Kyllä, Sardiniassa on viinitarhoja. Sardinia on Välimerellä sijaitseva saari, joka tunnetaan korkealaatuisista viineistään, jotka valmistetaan paikallisista rypälelajikkeista, kuten Cannonau, Vermentino ja Moscato. Sardinian viinitarhat sijaitsevat eri puolilla saarta ja tarjoavat upeat näkymät ympäröiviin maisemiin sekä mahdollisuuden maistaa viinejä ja tutustua viininvalmistusprosessiin.

Mistä viinistä Sardinia tunnetaan? +

Sardinia tunnetaan korkealaatuisten viinien tuotannosta paikallisista rypälelajikkeista, mukaan lukien Cannonau, Vermentino ja Moscato. Nämä viinit ovat arvostettuja ainutlaatuisista makuistaan ja aromeistaan, ja ne yhdistetään usein saaren herkullisen keittiön kanssa.

Cannonau on Sardiniassa kasvatettu tunnetuin rypälelajike, ja siitä valmistetaan vankka, täyteläinen punaviini, jolle on ominaista sen runsas hedelmäinen maku ja korkea tanniinipitoisuus. Vermentino on toinen suosittu Sardiniassa kasvatettu rypälelajike, ja sitä käytetään tuottamaan rapeaa, virkistävää valkoviiniä, joka tunnetaan sitrushedelmistä ja kukkaisista aromeistaan. Moscatoa kasvatetaan myös Sardiniassa, ja siitä valmistetaan makea, aromaattinen viini, joka tunnetaan hunaja- ja kukkamauistaan.

Mikä on Sardinian Cannonau -viini? +

Cannonau on punaviinirypälelajike, jota kasvatetaan Sardiniassa, Välimeren saarella. Cannonau on Sardiniassa kasvatettu tunnetuin rypälelajike, ja siitä valmistetaan vankka, täyteläinen punaviini, jolle on ominaista sen runsas hedelmäinen maku ja korkea tanniinipitoisuus. Viini on tyypillisesti syvän värinen ja granaattisävyinen, ja siinä on tummien hedelmien aromit, kuten mustakirsikka ja luumu, sekä mausteita ja ripaus nahkaa. Maultaan Cannonau tunnetaan korkeasta alkoholipitoisuudestaan, täyteläisestä koostumuksestaan ja tummista hedelmistä ja mausteista, joissa on katkeruutta.

Cannonau yhdistetään usein saaren perinteisen keittiön kanssa, joka tunnetaan runsaista ruoistaan ja rohkeiden mausteiden ja makujen käytöstä. Viini on suosittu myös Sardiniassa "vino da meditazione" tai "meditaatioviininä", koska sitä nautitaan usein pieniä määriä ystävien ja perheen kanssa iltaisin.

Mitkä alueen Viinitarhat Sardiniassa viinitilat ovat avoinna tänään? +
To discover wineries, cellars and chateaux that are open today in Viinitarhat Sardiniassa, click here.
Mitkä ovat viinialueiden nimet maassa Viinitarhat Sardiniassa? +
The main wine regions to visit in Viinitarhat Sardiniassa are:
Can I visit a winery as a group in Viinitarhat Sardiniassa? +
Here are the wine estates in Viinitarhat Sardiniassa that can accommodate groups of 8 people or more: View wine tours and tastings in Sardinia.
What are the best wineries for families in Viinitarhat Sardiniassa? +
The wine estates that offer the best tours and tastings for families are: View all wineries in Sardinia.
Which cities to visit in Viinitarhat Sardiniassa? +
The main cities to visit in Viinitarhat Sardiniassa are:

Sardinia olevat valitukset

Varaa viinikokemuksesi viinitiloissa, museoissa tai opastettuilla kierroksilla alueella Sardinia. Välitön varaus ilman maksua.

Winalist tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua Sardinian viinireittiin ja Sardinian viiniin. Italian viinitilakartan avulla voit paikantaa Sardinian parhaat viinitilamatkat helposti! Viikonloppuisin avoinna olevat viinitilamme auttavat mielellään löytämään osaamisensa kellarissa käymisen, viininmaistelun tai epätavallisen viinimatkailun kautta. Nauti Vermentino di Galluran viininmaistelukokemuksesta tekemällä varaus verkossa.

Katso lisää

Liity uutiskirjeeseemme!

Joka kuukausi, saat ilmaiset matkaoppaat ja vinkit seuraavalle viinimatkallesi. vai niin, ja erikoistarjouksia myös!