Italia / Umbrian viinitarhat

Umbria, Italia
Parhaat viinikierrokset & maistiaiset

Suosittuja viinitiloja, joissa vierailla Umbria viinitarhassa

Goretti
Goretti
Goretti

Goretti Host verified - Winalist

Hinta: alkaen 15,00 €
1-10
Cantina Colsanto
Cantina Colsanto
Cantina Colsanto

Cantina Colsanto Host verified - Winalist

Reasoned viticulture
Hinta: alkaen 30,00 €
4-12
Castello di Montegiove
Castello di Montegiove
Castello di Montegiove

Castello di Montegiove Host verified - Winalist

Hinta: alkaen 30,00 €
4-20
Chiorri
Chiorri
Chiorri

Chiorri Host verified - Winalist

Välitön varaus Reasoned viticulture
Hinta: alkaen 25,00 €
1-30
Tenuta dei Mori
Tenuta dei Mori
Tenuta dei Mori

Tenuta dei Mori Host verified - Winalist

Organic Viticulture
Hinta: alkaen 28,00 €
4-18
Näytä määritys

Lisää suodattimia

Välitön varaus
Näytä vain pikavaraukset
Kellonaika
Isäntätyyppi
Palvelut
Peruutusehdot
Yksityinen vai julkinen?

Yksityiset ilmoitukset tarkoittavat, että olet ainoa ryhmä sivustossa kokemuksesi aikana. Jos kokemus on julkinen, saatat olla sekoitettu muiden ryhmien kanssa

Parhaat vierailtavat kaupungit alueella Umbria, Italia

Assisi
Assisi
4 / 5 (5609 arvostelua)
Ei kokemuksia vielä

Perugia
4.4 / 5 (1001 arvostelua)
3 kokemuksia
Hyödynnä vierailusi Perugiaan ja tutustu Umbrian viinien maahan! Winalistilla älä missaa mahdollisuutta kävellä Perugian viinitarhojen läpi ja maistaa viinejä vierailemalla viinikellareissa. Koe todellinen viininmaistelukokemus tekem...
Perugia

L'Aquila
L'Aquila
4.4 / 5 (9690 arvostelua)
Ei kokemuksia vielä
Hyödynnä vierailusi L'Aquilassa ja tutustu Umbrian viinien maahan! Winalistilla älä missaa mahdollisuutta kävellä L'Aquilan viinitarhojen läpi ja maistaa viinejä vierailemalla viinikellareissa. Koe todellinen viininmaistelukokemus tek...

Mitä tietää ennen vierailua Umbrian viinitarhat

Mikä on Umbrian viinialue? +

Umbria on tunnettu viinialue, joka sijaitsee Keski-Italiassa. Se sijaitsee maan sydämessä, ja sitä rajaavat lännessä Toscana, idässä Marche ja etelässä Lazio. Umbria tunnetaan kumpuilevista kukkuloistaan, viehättävistä keskiaikaisista kaupungeistaan ja korkealaatuisesta viinituotannostaan, ja se on erityisen kuuluisa Sagrantino-viinistään, täyteläisestä Sagrantino-rypälelajikkeesta valmistetusta punaviinistä.

Mikä on Umbrian viinialue? +

Umbria on tunnettu viinialue, joka sijaitsee Keski-Italiassa. Se sijaitsee maan sydämessä, ja sitä rajaavat lännessä Toscana, idässä Marche ja etelässä Lazio. Umbria tunnetaan kumpuilevista kukkuloistaan, viehättävistä keskiaikaisista kaupungeistaan ja korkealaatuisesta viinituotannostaan, ja se on erityisen kuuluisa Sagrantino-viinistään, täyteläisestä Sagrantino-rypälelajikkeesta valmistetusta punaviinistä.

Mistä viinistä Umbria on kuuluisa? +

Umbria on kuuluisa Sagrantino-viinistä, täyteläisestä punaviinistä, joka on valmistettu Sagrantino-rypälelajikkeesta. Tämä viini tunnetaan runsaista tanniineistaan, rohkeista hedelmämakuistaan ja monimutkaisista aromeistaan, ja sitä pidetään laajalti yhtenä parhaista Italiassa tuotetuista punaviineistä.

Sagrantinon lisäksi Umbria tunnetaan myös muiden korkealaatuisten viinien, kuten Montefalco Rosson, Orvieton ja Torgiano Rosso Riservan, tuottamisesta. Näille viineille on ominaista niiden laatu ja monimuotoisuus, mikä heijastelee Umbrian viinialueen ainutlaatuisia terroiria ja viininvalmistusperinteitä.

Mitkä ovat Italian Umbrian viinit? +

Sagrantino : Sagrantino-rypälelajikkeesta valmistettu täyteläinen punaviini, Sagrantino tunnetaan rikkaista tanniineistaan, rohkeista hedelmämakuistaan (kuten mustakirsikka ja karhunvatukka) ja monimutkaisista aromeista (kuten mauste ja nahka).

M ontefalco Rosso : Sekoitus paikallisia rypälelajikkeita, Montefalco Rosso on täyteläinen punaviini, jossa on kypsän punaisen hedelmän (kuten kirsikka ja luumu) makuja ja tasapainoinen hapokkuus.

Orvieto : Raikas valkoviini, joka on valmistettu paikallisten rypälelajikkeiden sekoituksesta. Orvietossa on kirkasta hapokkuutta ja sitrushedelmien (kuten sitruuna ja vihreä omena) ja mineraalisuutta.

Torgiano Rosso Riserva : Täyteläinen punaviini, joka on valmistettu paikallisten rypälelajikkeiden sekoituksesta. Torgiano Rosso Riservassa on runsaat hedelmämakuiset (kuten karhunvatukka ja luumu) ja pehmeät tanniinit.

Miltä Umbrian viini maistuu? +

Umbrian viinin maku vaihtelee rypälelajikkeesta ja viininvalmistustavasta riippuen.

Nauti mustien hedelmien rohkeista mauista, mineraalisuudesta ja kitkeristä vihreistä, jotka peittävät makusi jokaisen alueen tanniinirikkaan viinin kulauksella. Tanniinit vahvistuvat juomisen aikana, mikä tekee siitä täydellisen parin vahvojen ruokien, kuten ikääntyneiden juustojen, paahdettujen karjujen tai haudutettujen papujen kanssa, joissa on tarpeeksi proteiinia tasapainottamaan viinin intensiivistä makuprofiilia.

Kaiken kaikkiaan Umbrian viinit tunnetaan laadustaan ja monimuotoisuudestaan, ja niiden maku- ja aromivalikoima heijastelee alueen ainutlaatuisia terroir- ja viininvalmistusperinteitä.

Mitkä ovat Umbrian tärkeimmät viinirypäleet? +

Jotkut Umbriassa kasvatetuista tärkeimmistä rypälelajikkeista ovat:

  • Sagrantino : Punainen rypälelajike, jota käytetään Umbrian kuuluisan Sagrantino-viinin valmistukseen, täyteläisen punaviinin runsailla tanniineilla ja rohkeilla hedelmämauilla.
  • Grechetto : Valkoinen rypälelajike, jota käytetään tuottamaan raikkaita valkoviinejä, joilla on kirkkaan happamuus ja sitrusmainen maku.
  • Trebbiano : Valkoinen rypälelajike, jota käytetään tuottamaan erilaisia valkoviinejä kevyistä ja raikkaista täyteläisiin ja monimutkaisiin viineihin.
  • Sangiovese : Punainen rypälelajike, jota käytetään erilaisten punaviinien tuottamiseen, mukaan lukien Torgiano Rosso Riserva.
  • Canaiolo : Punainen rypälelajike, jota käytetään sekoituksissa Sangiovesen kanssa Torgiano Rosso Riservan tuottamiseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa Umbriaan? +

Paras aika vuodesta matkustaa Umbriaan riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä ja matkallesi suunnittelemistasi aktiviteeteista.

Tässä on kuitenkin joitain yleisiä huomioita:

  • Kevät (maaliskuusta toukokuuhun) : Kevät on suosittu aika vierailla Umbriassa, koska sää on leuto ja maaseutu on täynnä luonnonkukkia ja vehreyttä. Tämä on myös hyvä aika viinin ystäville vierailla, sillä se on viininvalmistuskauden alkua.
  • Kesä (kesäkuu-elokuu) : Kesä on vuoden lämpimin aika Umbriassa, joten se on hyvä aika ulkoiluun, kuten patikointiin, piknikille ja uimiseen.
  • Syksy (syyskuusta marraskuuhun) : Syksy on hyvä aika vierailla Umbriassa viinin ystäville, sillä rypäleiden sadonkorjuu on täydessä vauhdissa ja monet viinitilat ovat avoinna maistajaisille. Sää on myös leuto ja maaseutu on täynnä eloisia syksyn värejä.
  • Talvi (joulukuusta helmikuuhun) : Talvi on vuoden hiljaisin aika Umbriassa, mutta se voi silti olla kaunista aikaa vierailla, varsinkin jos nautit pienen kaupungin rauhasta ja hiljaisuudesta.


Mitkä alueen Umbrian viinitarhat viinitilat ovat avoinna tänään? +
Löydä tänään alueella Umbrian viinitarhat avoinna olevat viinitilat, kellarit ja linnat napsauttamalla tätä .
Mitkä ovat viinialueiden nimet maassa Umbrian viinitarhat? +
Mitkä ovat viinitilat, jotka hyväksyvät ryhmiä alueella Umbrian viinitarhat? +
Tässä ovat viinitilat, joihin mahtuu vähintään 8 hengen ryhmiä alueella Umbrian viinitarhat vierailua ja maistelua varten: Katso kaikki verkkotunnukset, joihin mahtuu ryhmiä alueella Umbrian viinitarhat.
Mitkä ovat alueen Umbrian viinitarhat suosituimmat viinitilat? +
Mitkä viinitilat tarjoavat elämyksiä perheille alueella Umbrian viinitarhat? +
Perheille parhaita viinielämyksiä tarjoavat kartanot ovat: Näytä kaikki perheystävälliset kartanot alueella Umbrian viinitarhat.
Missä kaupungeissa kannattaa vierailla alueella Umbrian viinitarhat? +
Tärkeimmät kaupungit alueella Umbrian viinitarhat ovat:

Umbria olevat valitukset

Varaa viinikokemuksesi viinitiloissa, museoissa tai opastettuilla kierroksilla alueella Umbria. Välitön varaus ilman maksua.

Matkusta Toscanan naapurialueen Umbrian viinireittiä . Italian viinitarhakartan avulla voit paikantaa Umbrian parhaat viinitilamatkat helposti! Viikonloppuisin avoinna olevat viinitilamme auttavat mielellään löytämään osaamisensa kellarissa käymisen, viininmaistelun tai epätavallisen viinimatkailun kautta. Nauti Sagrantino de Montefalcon ja Torgianon viininmaistelukokemuksesta tekemällä varaus verkossa.

Katso lisää

Liity uutiskirjeeseemme!

Joka kuukausi, saat ilmaiset matkaoppaat ja vinkit seuraavalle viinimatkallesi. vai niin, ja erikoistarjouksia myös!