Italia viinitilat > Trentino Alto Adige viinitarhat

Trentino Alto Adige, Italia
Parhaat viinitilat vierailla

4,3/5 (8127 arviot) Alkaen 0,00 € että 35,00 €

Worry free travel with Winalist!

Best price guaranteed Direct availabilities Free cancellation

Explore the top wine tours and tastings in Trentino Alto Adige viinitarhat

Azienda Agricola Fratelli Pisoni - Winalist
Viininmaistelu
Madruzzo 18 arviot 4,8

Azienda Agricola Fratelli Pisoni

Valle dei Laghin viinitarhojen joukossa Brenta Dolomiittien ja Gardajärven pohjoisosan risteykse...

25,00 €

Tenuta Pfitscher - Winalist
 Viiniä ja arkkitehtuuria CasaClima Wine Pfitscher -viinitilalla
Välitön varaus
Montan
Uusi

Tenuta Pfitscher

Puolitoista vuosisataa intohimoa ja täynnä innostusta kuin ensimmäinen päivä. Perheessämme ...

25,00 €

Lisää suodattimia


Välitön varaus
Näytä vain pikavaraukset
Private visit You will be the only group on site during your experience.
Visitors ratings
Kellonaika
Isäntätyyppi
Palvelut
Peruutusehdot
Excellence award Only show hosts with an excellence award

Parhaat vierailtavat kaupungit alueella Trentino Alto Adige

Trento

Best wineries in Trento

7651 arviot 4.4
Hyödynnä vierailusi Trentoon tutustuaksesi Trentino Alto Adigen viineihin ! Winalist tarjoaa opastettuja kierroksia viinireitin parhaille viinitarhoille. S...
Tutustu
Bolzano

Best wineries in Bolzano

6689 arviot 4.7
Hyödynnä vierailusi Bolzanessa tutustuaksesi Trentino Alto Adigen viineihin ! Winalist tarjoaa opastettuja kierroksia viinireitin parhaille viinitarhoille....
Tutustu

Trentino Alto Adige olevat valitukset

Bolzano viinitilat

Mitä tietää ennen vierailua Trentino Alto Adige viinitarhat

Mistä Trentino Alto tunnetaan?

Trentino-Alto Adige on alue, joka sijaitsee Italian pohjoisosassa lähellä Itävallan rajaa. Se tunnetaan seuraavista:

  • Luonnonkauneus : Aluetta ympäröivät upeat alppivuoret, jotka tarjoavat henkeäsalpaavan taustan ulkoiluun, kuten hiihtoon, patikointiin ja maastopyöräilyyn.
  • Kulttuurinen monimuotoisuus : Trentino-Alto Adigessa on ainutlaatuinen sekoitus italialaisia ja itävaltalaisia kulttuureja, mikä heijastuu sen paikallisessa keittiössä, arkkitehtuurissa ja perinteissä
  • Laatuviinit : Alue tunnetaan monipuolisen valikoiman korkealaatuisia viinejä, mukaan lukien Chardonnaysta, Pinot Grigiosta ja Moscatosta valmistettuja valkoviinejä sekä Pinot Nerosta, Lagreinista ja Teroldegosta valmistettuja punaisia.
  • Paikallinen keittiö : Trentino-Alto Adige on kuuluisa perinteisistä ruoistaan, kuten canederli (myytit), speck (savukinkku) ja knödel (pyytit)
  • Ulkoilu : Alue tarjoaa vierailijoille erilaisia ulkoilumahdollisuuksia, kuten hiihtoa, vaellusta, maastopyöräilyä ja vesiurheilua läheisillä järvillä
  • Kulttuurinähtävyydet : Trentino-Alto Adige asuu useita linnoja, museoita ja historiallisia kaupunkeja, joten se on suosittu kulttuurimatkailukohde


Do they speak Italian in Trentino-Alto Adige?

Yes, Italian is one of the official languages spoken in Trentino-Alto Adige, a region located in the northern part of Italy. However, the region has a strong Austrian cultural influence and many locals also speak German, particularly in the Alto Adige area.

In some parts of the region, Ladin, a Rhaeto-Romance language, is also spoken. This cultural and linguistic diversity makes Trentino-Alto Adige a unique and interesting place to visit.

Onko Trentino Alto vierailun arvoinen?

Tätä Italian pohjoisosassa sijaitsevaa upeaa aluetta ympäröivät majesteettiset Alppien vuoret, jotka tarjoavat henkeäsalpaavia maisemia ja ulkoilua, kuten hiihtoa, patikointia ja maastopyöräilyä. Trentino on myös kulttuurisen monimuotoisuuden keskus, jossa ainutlaatuinen sekoitus italialaista ja itävaltalaista kulttuuria heijastuu sen paikallisessa keittiössä, arkkitehtuurissa ja perinteissä.

Alue tunnetaan laajan valikoiman korkealaatuisia viinejä, mukaan lukien Chardonnaysta, Pinot Grigiosta ja Moscatosta valmistettuja valkoviinejä sekä Pinot Nerosta, Lagreinista ja Teroldegosta valmistettuja punaisia. Lisäksi Trentinossa on useita linnoja, museoita ja historiallisia kaupunkeja, joten se on suosittu kulttuurimatkailukohde. Oletpa sitten luonnonystävä, viinin ystävä tai kulttuurimatkailija, Trentino on pakollinen kohde, joka jättää sinulle muistoja loppuelämäksi.

Mikä punainen rypäle on Trentinosta?

Alto Adigesta kotoisin oleva rypälelajike on Lagrein, joka tunnetaan täyteläisistä ja täyteläisistä punaviineistä. Toisaalta Teroldego ja Marzemino ovat rypälelajikkeita, jotka ovat synonyymejä Trentinolle ja ovat tunnettuja ainutlaatuisten ja korkealaatuisten punaviinien tuottamisesta, jotka voivat kilpailla Merlotin, Cabernet'n ja jopa Pinot Neron kaltaisten kanssa. Näiden lisäksi alueella kokeillaan myös muita rypälelajikkeita, kuten Schiavaa, lupaavin tuloksin.

Milloin on paras aika vierailla viininmaistajaisissa kohteessa Trentino Alto Adige?

Paras aika vierailla Trentino Alto Adigessa viininmaistajaisissa on kesällä ja syksyllä, jolloin rypäleet ovat kypsiä ja niitä korjataan. Alueella on kuitenkin tarjolla viininmaistajaisia ympäri vuoden, ja jokaisella vuodenajalla on oma ainutlaatuinen viehätyksensä.

Liity uutiskirjeeseemme!

Stay tuned with our monthly travel guides and tips for your wine & spirits trips, along with special offers!