Italia / Trentino Alto Adige viinitarhat

Trentino Alto Adige, Italia
Parhaat viinikierrokset & maistiaiset

Suosittuja viinitiloja, joissa vierailla Trentino Alto Adige viinitarhassa

Azienda Agricola Fratelli Pisoni
Azienda Agricola Fratelli Pisoni
Azienda Agricola Fratelli Pisoni

Azienda Agricola Fratelli Pisoni Host verified - Winalist

Hinta: alkaen 20,00 €
1-55
Borgo dei Posseri Società Agricola Semplice
Borgo dei Posseri Società Agricola Semplice
Borgo dei Posseri Società Agricola Semplice

Borgo dei Posseri Società Agricola Semplice Host verified - Winalist

Välitön varaus
Hinta: alkaen 35,00 €
2-20
Tenuta Pfitscher
Tenuta Pfitscher
Tenuta Pfitscher

Tenuta Pfitscher Host verified - Winalist

Välitön varaus
Hinta: alkaen 20,00 €
2-50
Näytä määritys

Lisää suodattimia

Välitön varaus
Näytä vain pikavaraukset
Kellonaika
Isäntätyyppi
Palvelut
Peruutusehdot
Yksityinen vai julkinen?

Yksityiset ilmoitukset tarkoittavat, että olet ainoa ryhmä sivustossa kokemuksesi aikana. Jos kokemus on julkinen, saatat olla sekoitettu muiden ryhmien kanssa

Parhaat vierailtavat kaupungit alueella Trentino Alto Adige, Italia

Trento
Trento
4.4 / 5 (7651 arvostelua)
Ei kokemuksia vielä
Hyödynnä vierailusi Trentoon tutustuaksesi Trentino Alto Adigen viineihin ! Winalist tarjoaa opastettuja kierroksia viinireitin parhaille viinitarhoille. Seuraa italialaista viinireittiä ja maista Trenton viinejä. Koe todellinen viininmai...

Bolzano
4.7 / 5 (6689 arvostelua)
Ei kokemuksia vielä
Hyödynnä vierailusi Bolzanessa tutustuaksesi Trentino Alto Adigen viineihin ! Winalist tarjoaa opastettuja kierroksia viinireitin parhaille viinitarhoille. Seuraa Italian viinireittiä ja maista Bolzanen viinejä. Koe todellinen viininmaist...
Bolzano

Mitä tietää ennen vierailua Trentino Alto Adige viinitarhat

Mistä Trentino Alto tunnetaan? +

Trentino-Alto Adige on alue, joka sijaitsee Italian pohjoisosassa lähellä Itävallan rajaa. Se tunnetaan seuraavista:

  • Luonnonkauneus : Aluetta ympäröivät upeat alppivuoret, jotka tarjoavat henkeäsalpaavan taustan ulkoiluun, kuten hiihtoon, patikointiin ja maastopyöräilyyn.
  • Kulttuurinen monimuotoisuus : Trentino-Alto Adigessa on ainutlaatuinen sekoitus italialaisia ja itävaltalaisia kulttuureja, mikä heijastuu sen paikallisessa keittiössä, arkkitehtuurissa ja perinteissä
  • Laatuviinit : Alue tunnetaan monipuolisen valikoiman korkealaatuisia viinejä, mukaan lukien Chardonnaysta, Pinot Grigiosta ja Moscatosta valmistettuja valkoviinejä sekä Pinot Nerosta, Lagreinista ja Teroldegosta valmistettuja punaisia.
  • Paikallinen keittiö : Trentino-Alto Adige on kuuluisa perinteisistä ruoistaan, kuten canederli (myytit), speck (savukinkku) ja knödel (pyytit)
  • Ulkoilu : Alue tarjoaa vierailijoille erilaisia ulkoilumahdollisuuksia, kuten hiihtoa, vaellusta, maastopyöräilyä ja vesiurheilua läheisillä järvillä
  • Kulttuurinähtävyydet : Trentino-Alto Adige asuu useita linnoja, museoita ja historiallisia kaupunkeja, joten se on suosittu kulttuurimatkailukohde


Do they speak Italian in Trentino-Alto Adige? +

Yes, Italian is one of the official languages spoken in Trentino-Alto Adige, a region located in the northern part of Italy. However, the region has a strong Austrian cultural influence and many locals also speak German, particularly in the Alto Adige area.

In some parts of the region, Ladin, a Rhaeto-Romance language, is also spoken. This cultural and linguistic diversity makes Trentino-Alto Adige a unique and interesting place to visit.

Onko Trentino Alto vierailun arvoinen? +

Tätä Italian pohjoisosassa sijaitsevaa upeaa aluetta ympäröivät majesteettiset Alppien vuoret, jotka tarjoavat henkeäsalpaavia maisemia ja ulkoilua, kuten hiihtoa, patikointia ja maastopyöräilyä. Trentino on myös kulttuurisen monimuotoisuuden keskus, jossa ainutlaatuinen sekoitus italialaista ja itävaltalaista kulttuuria heijastuu sen paikallisessa keittiössä, arkkitehtuurissa ja perinteissä.

Alue tunnetaan laajan valikoiman korkealaatuisia viinejä, mukaan lukien Chardonnaysta, Pinot Grigiosta ja Moscatosta valmistettuja valkoviinejä sekä Pinot Nerosta, Lagreinista ja Teroldegosta valmistettuja punaisia. Lisäksi Trentinossa on useita linnoja, museoita ja historiallisia kaupunkeja, joten se on suosittu kulttuurimatkailukohde. Oletpa sitten luonnonystävä, viinin ystävä tai kulttuurimatkailija, Trentino on pakollinen kohde, joka jättää sinulle muistoja loppuelämäksi.

Mikä punainen rypäle on Trentinosta? +

Alto Adigesta kotoisin oleva rypälelajike on Lagrein, joka tunnetaan täyteläisistä ja täyteläisistä punaviineistä. Toisaalta Teroldego ja Marzemino ovat rypälelajikkeita, jotka ovat synonyymejä Trentinolle ja ovat tunnettuja ainutlaatuisten ja korkealaatuisten punaviinien tuottamisesta, jotka voivat kilpailla Merlotin, Cabernet'n ja jopa Pinot Neron kaltaisten kanssa. Näiden lisäksi alueella kokeillaan myös muita rypälelajikkeita, kuten Schiavaa, lupaavin tuloksin.

Milloin on paras aika vierailla viininmaistajaisissa kohteessa Trentino Alto Adige? +

Paras aika vierailla Trentino Alto Adigessa viininmaistajaisissa on kesällä ja syksyllä, jolloin rypäleet ovat kypsiä ja niitä korjataan. Alueella on kuitenkin tarjolla viininmaistajaisia ympäri vuoden, ja jokaisella vuodenajalla on oma ainutlaatuinen viehätyksensä.

Mitkä alueen Trentino Alto Adige viinitarhat viinitilat ovat avoinna tänään? +
Löydä tänään alueella Trentino Alto Adige viinitarhat avoinna olevat viinitilat, kellarit ja linnat napsauttamalla tätä .
Mitkä ovat viinialueiden nimet maassa Trentino Alto Adige viinitarhat? +
Alueen Trentino Alto Adige viinitarhat tärkeimmät nimitykset ovat:
  • -
Katso kaikki alueen suosituimmat nimitykset Trentino Alto Adige viinitarhat
Mitkä ovat viinitilat, jotka hyväksyvät ryhmiä alueella Trentino Alto Adige viinitarhat? +
Tässä ovat viinitilat, joihin mahtuu vähintään 8 hengen ryhmiä alueella Trentino Alto Adige viinitarhat vierailua ja maistelua varten: Katso kaikki verkkotunnukset, joihin mahtuu ryhmiä alueella Trentino Alto Adige viinitarhat.
Mitkä ovat alueen Trentino Alto Adige viinitarhat suosituimmat viinitilat? +
Missä kaupungeissa kannattaa vierailla alueella Trentino Alto Adige viinitarhat? +
Tärkeimmät kaupungit alueella Trentino Alto Adige viinitarhat ovat:

Trentino Alto Adige olevat valitukset

Liity uutiskirjeeseemme!

Joka kuukausi, saat ilmaiset matkaoppaat ja vinkit seuraavalle viinimatkallesi. vai niin, ja erikoistarjouksia myös!