Italia / Sisiliassa sijaitsevat viinitarhat

Sisilia, Italia
Parhaat viinikierrokset & maistiaiset

Suosittuja viinitiloja, joissa vierailla Sisilia viinitarhassa

Emilio Sciacca Etna Wine
Emilio Sciacca Etna Wine
Emilio Sciacca Etna Wine

Emilio Sciacca Etna Wine Host verified - Winalist

Organic Viticulture
Hinta: alkaen 30,00 €
2-25
Alessandro Di Camporeale
Alessandro Di Camporeale
Alessandro Di Camporeale

Alessandro Di Camporeale Host verified - Winalist

Organic Viticulture
Hinta: alkaen 12,00 €
2-40
Quattrocieli
Quattrocieli
Quattrocieli

Quattrocieli Host verified - Winalist

Välitön varaus Organic Viticulture
Hinta: alkaen 25,00 €
2-10
Tenuta Maltese
Tenuta Maltese
Tenuta Maltese

Tenuta Maltese Host verified - Winalist

Biodynamic viticulture
Hinta: alkaen 18,00 €
1-60
Tenuta Enza La Fauci
Tenuta Enza La Fauci
Tenuta Enza La Fauci

Tenuta Enza La Fauci Host verified - Winalist

Hinta: alkaen 45,00 €
3-20
Cantine Russo
Cantine Russo
Cantine Russo

Cantine Russo Host verified - Winalist

Välitön varaus Organic Viticulture
Hinta: alkaen 100,00 €
2-6
Antichi Vinai 1877
Antichi Vinai 1877
Antichi Vinai 1877

Antichi Vinai 1877 Host verified - Winalist

Reasoned viticulture
Hinta: alkaen 37,00 €
3-20
Cantine Madaudo
Cantine Madaudo
Cantine Madaudo

Cantine Madaudo Host verified - Winalist

Hinta: alkaen 25,00 €
1-20
Tenuta Di Castellaro
Tenuta Di Castellaro
Tenuta Di Castellaro

Tenuta Di Castellaro Host verified - Winalist

Organic Viticulture
Hinta: alkaen 20,00 €
1-20
Näytä määritys

Lisää suodattimia

Välitön varaus
Näytä vain pikavaraukset
Kellonaika
Isäntätyyppi
Palvelut
Peruutusehdot
Yksityinen vai julkinen?

Yksityiset ilmoitukset tarkoittavat, että olet ainoa ryhmä sivustossa kokemuksesi aikana. Jos kokemus on julkinen, saatat olla sekoitettu muiden ryhmien kanssa

Parhaat vierailtavat kaupungit alueella Sisilia, Italia

Syracuse
Syracuse
4.6 / 5 (5047 arvostelua)
Ei kokemuksia vielä
Tutustu Syrakusan parhaisiin viinitiloihin paikallisten tuotteiden, viininmaistajaisten, Sisilian viinitilojen ja viinitarhojen vierailujen avulla. Winalistilla älä missaa tilaisuutta kävellä viinitarhojen läpi ja maistaa viinejä vierai...

Palermo
4.6 / 5 (8193 arvostelua)
Ei kokemuksia vielä
Hyödynnä vierailusi Palermoon ja tutustu Sisilian viinien maahan! Winalistilla älä missaa tilaisuutta kävellä viinitarhojen läpi ja maistaa viinejä vierailemalla viinikellareissa. Nauti aidosta Moscaton, Marsalan ja Malvasian viininma...
Palermo

Muut kaupungit kaupungissa Sisilia

Mitä tietää ennen vierailua Sisiliassa sijaitsevat viinitarhat

Missä Sisilian viinialue sijaitsee? +

Sisilian viinialue sijaitsee Sisilian saarella, joka sijaitsee Italian etelärannikolla Välimerellä. Sisilia on Välimeren suurin saari ja Italian autonominen alue. Sisilian viinialue sijaitsee saaren keski- ja eteläosissa, ja se tunnetaan laajan valikoiman viinejä, mukaan lukien punaisia, valkoisia ja makeita viinejä, tuottamisesta useista rypälelajikkeista. Alue tunnetaan lämpimästä ja aurinkoisesta ilmastostaan, hedelmällisestä maaperästään ja rikkaista viininvalmistusperinteistään, ja se on suosittu matkailukohde viinin ystäville ja ruokailijoille.

Mikä on Sisilian kuuluisin viini? +

Nero d'Avolaa pidetään usein Sisilian tunnetuimpana viininä. Nero d'Avola on täyteläinen punaviini, joka on valmistettu Nero d'Avola -rypälelajikkeesta, joka on kotoisin Sisiliasta. Viini tunnetaan tummista hedelmämakuistaan, mausteisesta luonteestaan ja kiinteistä tanniineistaan, ja sitä pidetään laajalti yhtenä parhaista Italiassa tuotetuista punaviineistä.

Nero d'Avola on monipuolinen ja sitä voidaan yhdistää monenlaisiin ruokiin, mukaan lukien paahdetut lihat, pasta-ruoat ja mausteiset ruoat. Se on myös suosittu ikääntymiseen tarkoitettu viini, ja se voi kehittää monimutkaisia ja vivahteikkaan makuja ajan myötä. Kaiken kaikkiaan Nero d'Avola on Sisilian viinialueen lippulaivaviini, ja se on laajalti tunnustettu yhdeksi Italian tärkeimmistä ja erottuvimmista punaviineistä.

Mitkä ovat Sisilian alueen tärkeimmät rypälelajikkeet? +

Sisilia on viininviljelyalue Italiassa, ja se tunnetaan laajan valikoiman viinejä useista rypälelajikkeista. Jotkut tärkeimmistä Sisilian viinialueella viljellyistä rypälelajikkeista ovat:

  • Nero d'Avola : Nero d'Avola on punainen rypälelajike, joka on kotoisin Sisiliasta ja on yksi saaren laajimmin viljellyistä rypälelajikkeista. Siitä valmistetaan täyteläisiä punaviinejä, joissa on tumma hedelmäinen maku ja mausteinen luonne
  • Grillo : Grillo on Sisiliassa kasvatettu valkoinen rypälelajike, jota käytetään tuottamaan raikkaita ja virkistäviä valkoviinejä kirkkailla sitrushedelmillä ja kukkaisilla makuilla.
  • Zibibbo : Zibibbo on Sisiliassa kasvatettu valkoinen rypälelajike, jota käytetään makeiden ja aromaattisten viinien, kuten Moscato di Pantelleria, tuottamiseen.
  • Cataratto : Cataratto on Sisiliassa kasvatettu valkoinen rypälelajike, jota käytetään tuottamaan raikkaita ja virkistäviä valkoviinejä kirkkailla sitrushedelmillä ja kukkaisilla makuilla.
  • Inzolia : Inzolia on Sisiliassa kasvatettu valkoinen rypälelajike, jota käytetään raikkaiden ja aromaattisten valkoviinien tuottamiseen kirkkailla sitrushedelmillä ja kukkaisilla makuilla.
  • Frappato : Frappato on Sisiliassa kasvatettu punainen rypälelajike, josta valmistetaan kevyitä punaviinejä, joissa on kirkkaan hedelmäinen maku ja mausteinen luonne.

Näitä rypälelajikkeita ja muita rypälelajikkeita käytetään Sisiliassa monenlaisten viinien, mukaan lukien kuohuviinien, roséviinien ja väkevöityjen viinien, tuottamiseen.

Mitkä ovat Sisilian parhaat viinialueet? +

Marsala : Marsala on satamakaupunki Länsi-Sisiliassa ja on kuuluisa väkevöityistä viineistään, kuten Marsala Vergine ja Marsala Superiore.

Etna : Etna on viininviljelyalue, joka sijaitsee Etna-vuoren, Euroopan suurimman ja aktiivisimman tulivuoren, rinteillä. Alue tunnetaan punaviinien tuottamisesta Nerello Mascalese -rypälelajikkeesta, jota kasvatetaan tulivuoren rinteillä vulkaanisessa maaperässä.

Noto : Noto on Sisilian kaakkoisosassa sijaitseva viininviljelyalue, joka tunnetaan punaisten, valkoisten ja makeiden viinien tuotannosta paikallisista rypälelajikkeista, kuten Nero d'Avola ja Moscato.

Vittoria : Vittoria on Sisilian kaakkoisosassa sijaitseva viininviljelyalue, joka tunnetaan puna- ja valkoviinien tuottamisesta paikallisista rypälelajikkeista, kuten Nero d'Avola ja Frappato.

Contessa Entellina : Contessa Entellina on Sisilian länsiosassa sijaitseva viininviljelyalue, joka tunnetaan puna- ja valkoviinien tuottamisesta paikallisista rypälelajikkeista, kuten Nero d'Avola ja Inzolia.

Mitkä alueen Sisiliassa sijaitsevat viinitarhat viinitilat ovat avoinna tänään? +
Löydä tänään alueella Sisiliassa sijaitsevat viinitarhat avoinna olevat viinitilat, kellarit ja linnat napsauttamalla tätä .
Mitkä ovat viinialueiden nimet maassa Sisiliassa sijaitsevat viinitarhat? +
Alueen Sisiliassa sijaitsevat viinitarhat tärkeimmät nimitykset ovat: Katso kaikki alueen suosituimmat nimitykset Sisiliassa sijaitsevat viinitarhat
Mitkä ovat viinitilat, jotka hyväksyvät ryhmiä alueella Sisiliassa sijaitsevat viinitarhat? +
Tässä ovat viinitilat, joihin mahtuu vähintään 8 hengen ryhmiä alueella Sisiliassa sijaitsevat viinitarhat vierailua ja maistelua varten: Katso kaikki verkkotunnukset, joihin mahtuu ryhmiä alueella Sisiliassa sijaitsevat viinitarhat.
Mitkä ovat alueen Sisiliassa sijaitsevat viinitarhat suosituimmat viinitilat? +
Mitkä viinitilat tarjoavat elämyksiä perheille alueella Sisiliassa sijaitsevat viinitarhat? +
Missä kaupungeissa kannattaa vierailla alueella Sisiliassa sijaitsevat viinitarhat? +
Tärkeimmät kaupungit alueella Sisiliassa sijaitsevat viinitarhat ovat:

Sisilia olevat valitukset

Varaa viinikokemuksesi viinitiloissa, museoissa tai opastettuilla kierroksilla alueella Sisilia. Välitön varaus ilman maksua.

Winalistissa voit tutustua Sisilian viinireittiin ja Nero d'Avola -viineihin, Syrah-, Nerello Mascalese-, Grillo-, Cerasuolo-, Etna-viineihin. Italian viinitarhakartan avulla voit paikantaa Sisilian parhaat viinitilamatkat helposti! Viikonloppuisin avoinna olevat viinitilamme auttavat mielellään löytämään osaamisensa kellarissa käymisen, viininmaistelun tai epätavallisen viinimatkailun kautta. Nauti sisilialaisen viininmaistelukokemuksesta varaamalla online.

Katso lisää

Liity uutiskirjeeseemme!

Joka kuukausi, saat ilmaiset matkaoppaat ja vinkit seuraavalle viinimatkallesi. vai niin, ja erikoistarjouksia myös!