Italia viinitilat / Viinitarhat Basilicatassa

Basilicata, Italia
Parhaat viinitilat vierailla

Explore the top wine tours and tastings in Viinitarhat Basilicatassa

Carbone Vini
Carbone Vini
Carbone Vini
Vierailu ja maistelu

Carbone Vini

Host verified - Winalist
Organic Viticulture
Hinta: alkaen 20,00 €
1-50
Elena Fucci
Elena Fucci
Elena Fucci
Tutustu otsikkomaailmaan
Tutustu otsikkomaailmaan ja vanhaan vintagein

Elena Fucci

Host verified - Winalist
Hinta: alkaen 25,00 €
1-20
Cantine Re Manfredi
Cantine Re Manfredi
Cantine Re Manfredi
Matka löytää Vulture

Cantine Re Manfredi

Host verified - Winalist
Sustainable viticulture
Hinta: alkaen 20,00 €
2-20

Lisää suodattimia

Välitön varaus
Näytä vain pikavaraukset
Kellonaika
Visitors ratings
Isäntätyyppi
Palvelut
Peruutusehdot
Yksityinen vai julkinen?

Yksityiset ilmoitukset tarkoittavat, että olet ainoa ryhmä sivustossa kokemuksesi aikana. Jos kokemus on julkinen, saatat olla sekoitettu muiden ryhmien kanssa

Parhaat vierailtavat kaupungit alueella Basilicata, Italia

Matera
Matera
4.4 / 5 (4600 arvostelua)
Ei kokemuksia vielä
Tule käymään Materassa , yhdessä Italian ainutlaatuisimmista ja viehättävimmistä kaupungeista. Winalist tarjoaa opastettuja kierroksia Manteran parhaille viinitarhoille . Koe todellinen viininmaistelukokemus tekemällä varaus verkossa...

Mitä tietää ennen vierailua Viinitarhat Basilicatassa

Missä Basilicatan viinialue sijaitsee? +

Basilicata on viinialue, joka sijaitsee Etelä-Italiassa ja rajoittuu Joonianmereen etelässä ja Apenniinien vuoristoon pohjoisessa. Se sijaitsee Basilicatan alueella, jota kutsutaan usein Italian niemimaan "jalan jalkaksi". Viinialue tunnetaan puna-, valko- ja kuohuviinien tuottamisesta paikallisista rypälelajikkeista, mukaan lukien Aglianico, Primitivo ja Moscato, ja se on pakollinen vierailukohde viininystäville ja kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tutustumaan rikkaaseen viinikulttuuriin. Etelä-Italiassa.

What is Basilicata Italy known for? +

Ainutlaatuisia viinejä : Basilicatassa on useita paikallisia rypälelajikkeita, kuten Aglianico, Primitivo ja Moscato, joita käytetään tuottamaan erilaisia puna-, valko- ja kuohuviinejä, joilla on selkeä persoonallisuus.

Kulttuuriperintö : Basilicata on alue, jolla on rikas kulttuuriperintö, jolla on pitkä ja kiehtova historia, joka juontaa juurensa muinaisiin ajoiin. Alueella on useita historiallisia kohteita ja maamerkkejä, kuten linnoja, kirkkoja ja muita arkkitehtonisia aarteita, jotka tarjoavat vierailijoille vilauksen sen rikkaaseen kulttuuriperintöön.

Luonnonkauneus : Basilicataa ympäröivät Apenniinivuoret, jotka tarjoavat upeaa luonnonkauneutta sekä erilaisia maisemia, kuten kumpuilevia kukkuloita, koskemattomia laaksoja ja karuja huipuja.

Mitkä ovat Basilicatan viinialueen tärkeimmät rypälelajikkeet? +

Aglianico : Punainen rypälelajike, jota pidetään yhtenä Italian tärkeimmistä rypälelajikkeista. Aglianico tunnetaan täyteläisistä, tanniinisista viineistä, joilla on rikas, monimutkainen makuprofiili.

Primitivo : Punainen rypälelajike, joka tunnetaan korkean alkoholipitoisuuden ja runsaan hedelmäisen makujen, mukaan lukien mustien hedelmien ja mausteisten viinien tuottamisesta.

Moscato : Valkoinen rypälelajike, jota käytetään tuottamaan erilaisia makeita ja kuohuviinejä, joilla on raikas, hedelmäinen makuprofiili.


Mitä murretta Basilicatassa puhutaan? +

Murre, jota puhutaan Basilicatassa, joka sijaitsee Etelä-Italiassa, tunnetaan lucaniana. Lucanian on italialaisen kielen muoto, joka on saanut vaikutteita useista paikallisista murteista ja jolle on ominaista sen erottuva sanavarasto, kielioppi ja ääntäminen.

Lucanian lisäksi monet Basilicatassa puhuvat myös italiaa, joka on Italian virallinen kieli. Lucanin ja muiden paikallisten murteiden käytöllä on kuitenkin edelleen tärkeä rooli alueen kulttuurissa ja perinnössä, ja sitä käytetään usein jokapäiväisessä keskustelussa sekä perinteisessä musiikissa ja kansantaiteessa.

Mitä hauskoja faktoja Basilicatasta on? +

Ainutlaatuinen maantiede : Basilicata sijaitsee saappaanmuotoisen Italian niemimaan "jalan juurella", ja sitä rajaavat pohjoisessa Apenniinivuoret ja etelässä Joonianmeri.

Muinainen historia : Basilicatalla on rikas ja kiehtova historia, joka juontaa juurensa muinaisista ajoista. Alueella asui useita eri sivilisaatioita, mukaan lukien kreikkalaiset, roomalaiset ja lucanilaiset, ja siellä on useita hyvin säilyneitä muinaisia raunioita ja historiallisia kohteita.

Elokuvan sijainti : Basilicataa on käytetty useiden elokuvien ja televisio-ohjelmien paikkana, mukaan lukien Hollywood-elokuva "The Passion of the Christ" ja italialainen televisiosarja "Il Commissario Montalbano".

Perinteinen musiikki : Basilicata tunnetaan perinteisestä musiikistaan, mukaan lukien tarantella, nopeatempoinen kansantanssi, jonka uskotaan saaneen alkunsa alueelta.

Ainutlaatuinen keittiö : Basilicata tunnetaan perinteisestä keittiöstään, jolle on ominaista yksinkertaiset, runsaat, paikallisista raaka-aineista valmistetut ruoat. Joitakin alueen kuuluisimpia ruokia ovat "orecchiette con cime di rapa" (orecchiette naurisvihreällä) ja "pietanze di cavallo" (hevosenliharuoat).

Mitkä alueen Viinitarhat Basilicatassa viinitilat ovat avoinna tänään? +
To discover wineries, cellars and chateaux that are open today in Viinitarhat Basilicatassa, click here.
Mitkä ovat viinialueiden nimet maassa Viinitarhat Basilicatassa? +
The main wine regions to visit in Viinitarhat Basilicatassa are:
Can I visit a winery as a group in Viinitarhat Basilicatassa? +
Here are the wine estates in Viinitarhat Basilicatassa that can accommodate groups of 8 people or more: View wine tours and tastings in Basilicata.
What are the best wineries for families in Viinitarhat Basilicatassa? +
The wine estates that offer the best tours and tastings for families are: View all wineries in Basilicata.
Which cities to visit in Viinitarhat Basilicatassa? +
The main cities to visit in Viinitarhat Basilicatassa are:

Basilicata olevat valitukset

Varaa viinikokemuksesi viinitiloissa, museoissa tai opastettuilla kierroksilla alueella Basilicata. Välitön varaus ilman maksua.

Winalistin avulla voit tutustua Basilicatan viinireittiin lähellä Pugliaa ja Calabrian lounaispuolella. Viininviljelijät, viinitilamme ja kumppanikellarimme ovat avoinna arkisin ja viikonloppuisin jakamassa osaamistaan kanssasi kellarivierailulla, viininmaistajaisilla tai epätavallisella viiniaktiviteetilla. Italian viinitarhakartan avulla voit paikantaa parhaat Potenzan ja Materan viinitilamatkat helposti! Nauti DOC-viininmaistelukokemuksesta Aglianicosta tekemällä varaus verkossa.

Katso lisää

Liity uutiskirjeeseemme!

Joka kuukausi, saat ilmaiset matkaoppaat ja vinkit seuraavalle viinimatkallesi. vai niin, ja erikoistarjouksia myös!