Italia viinitilat > Viinitarhat Basilicatassa

Basilicata, Italia
Parhaat viinitilat vierailla

4,6/5 (8696 arviot) Alkaen 0,00 € että 25,00 €

Worry free travel with Winalist!

Best price guaranteed Direct availabilities Free cancellation

Explore the top wine tours and tastings in Viinitarhat Basilicatassa

Elena Fucci - Winalist
Tutustu otsikkomaailmaan
Tutustu otsikkomaailmaan ja vanhaan vintagein
Barile 1 arviot 5,0

Elena Fucci

Tila syntyi vuonna 2000, kun perhe pohti, myydäänkö taloa, jossa kasvoin, ympäröivät kaunii...
Aglianico del Vulture

Alkaen 25,00 €

Carbone Vini - Winalist
Vierailu ja maistelu
Luomu
Melfi
Uusi

Carbone Vini

Carbone Vini on perheomisteinen maatila, joka omistaa 8 hehtaaria luonnonmukaisesti hoidettuja vi...
Aglianico del Vulture

Alkaen 20,00 €

Cantine Re Manfredi - Winalist
Matka löytää Vulture
Kestävä
Venosa
Uusi

Cantine Re Manfredi

Re Manfredi syntyi vuonna 1998 Aglianico del Vulture DOC -tuotantoalueen sydämessä, muutaman ki...
Aglianico del Vulture

Alkaen 20,00 €

Lisää suodattimia


Välitön varaus
Näytä vain pikavaraukset
Private visit You will be the only group on site during your experience.
Visitors ratings
Kellonaika
Isäntätyyppi
Palvelut
Peruutusehdot
Excellence award Only show hosts with an excellence award

Parhaat vierailtavat kaupungit alueella Basilicata

Matera

Best wineries in Matera

4600 arviot 4.4
Tule käymään Materassa , yhdessä Italian ainutlaatuisimmista ja viehättävimmistä kaupungeista. Winalist tarjoaa opastettuja kierroksia Manteran parhai...
Tutustu

Winalistin avulla voit tutustua Basilicatan viinireittiin lähellä Pugliaa ja Calabrian lounaispuolella. Viininviljelijät, viinitilamme ja kumppanikellarimme ovat avoinna arkisin ja viikonloppuisin jakamassa osaamistaan kanssasi kellarivierailulla, viininmaistajaisilla tai epätavallisella viiniaktiviteetilla. Italian viinitarhakartan avulla voit paikantaa parhaat Potenzan ja Materan viinitilamatkat helposti! Nauti DOC-viininmaistelukokemuksesta Aglianicosta tekemällä varaus verkossa.

Katso lisää

Basilicata olevat valitukset

Mitä tietää ennen vierailua Viinitarhat Basilicatassa

Missä Basilicatan viinialue sijaitsee?

Basilicata on viinialue, joka sijaitsee Etelä-Italiassa ja rajoittuu Joonianmereen etelässä ja Apenniinien vuoristoon pohjoisessa. Se sijaitsee Basilicatan alueella, jota kutsutaan usein Italian niemimaan "jalan jalkaksi". Viinialue tunnetaan puna-, valko- ja kuohuviinien tuottamisesta paikallisista rypälelajikkeista, mukaan lukien Aglianico, Primitivo ja Moscato, ja se on pakollinen vierailukohde viininystäville ja kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tutustumaan rikkaaseen viinikulttuuriin. Etelä-Italiassa.

What is Basilicata Italy known for?

Ainutlaatuisia viinejä : Basilicatassa on useita paikallisia rypälelajikkeita, kuten Aglianico, Primitivo ja Moscato, joita käytetään tuottamaan erilaisia puna-, valko- ja kuohuviinejä, joilla on selkeä persoonallisuus.

Kulttuuriperintö : Basilicata on alue, jolla on rikas kulttuuriperintö, jolla on pitkä ja kiehtova historia, joka juontaa juurensa muinaisiin ajoiin. Alueella on useita historiallisia kohteita ja maamerkkejä, kuten linnoja, kirkkoja ja muita arkkitehtonisia aarteita, jotka tarjoavat vierailijoille vilauksen sen rikkaaseen kulttuuriperintöön.

Luonnonkauneus : Basilicataa ympäröivät Apenniinivuoret, jotka tarjoavat upeaa luonnonkauneutta sekä erilaisia maisemia, kuten kumpuilevia kukkuloita, koskemattomia laaksoja ja karuja huipuja.

Mitkä ovat Basilicatan viinialueen tärkeimmät rypälelajikkeet?

Aglianico : Punainen rypälelajike, jota pidetään yhtenä Italian tärkeimmistä rypälelajikkeista. Aglianico tunnetaan täyteläisistä, tanniinisista viineistä, joilla on rikas, monimutkainen makuprofiili.

Primitivo : Punainen rypälelajike, joka tunnetaan korkean alkoholipitoisuuden ja runsaan hedelmäisen makujen, mukaan lukien mustien hedelmien ja mausteisten viinien tuottamisesta.

Moscato : Valkoinen rypälelajike, jota käytetään tuottamaan erilaisia makeita ja kuohuviinejä, joilla on raikas, hedelmäinen makuprofiili.


Mitä murretta Basilicatassa puhutaan?

Murre, jota puhutaan Basilicatassa, joka sijaitsee Etelä-Italiassa, tunnetaan lucaniana. Lucanian on italialaisen kielen muoto, joka on saanut vaikutteita useista paikallisista murteista ja jolle on ominaista sen erottuva sanavarasto, kielioppi ja ääntäminen.

Lucanian lisäksi monet Basilicatassa puhuvat myös italiaa, joka on Italian virallinen kieli. Lucanin ja muiden paikallisten murteiden käytöllä on kuitenkin edelleen tärkeä rooli alueen kulttuurissa ja perinnössä, ja sitä käytetään usein jokapäiväisessä keskustelussa sekä perinteisessä musiikissa ja kansantaiteessa.

Mitä hauskoja faktoja Basilicatasta on?

Ainutlaatuinen maantiede : Basilicata sijaitsee saappaanmuotoisen Italian niemimaan "jalan juurella", ja sitä rajaavat pohjoisessa Apenniinivuoret ja etelässä Joonianmeri.

Muinainen historia : Basilicatalla on rikas ja kiehtova historia, joka juontaa juurensa muinaisista ajoista. Alueella asui useita eri sivilisaatioita, mukaan lukien kreikkalaiset, roomalaiset ja lucanilaiset, ja siellä on useita hyvin säilyneitä muinaisia raunioita ja historiallisia kohteita.

Elokuvan sijainti : Basilicataa on käytetty useiden elokuvien ja televisio-ohjelmien paikkana, mukaan lukien Hollywood-elokuva "The Passion of the Christ" ja italialainen televisiosarja "Il Commissario Montalbano".

Perinteinen musiikki : Basilicata tunnetaan perinteisestä musiikistaan, mukaan lukien tarantella, nopeatempoinen kansantanssi, jonka uskotaan saaneen alkunsa alueelta.

Ainutlaatuinen keittiö : Basilicata tunnetaan perinteisestä keittiöstään, jolle on ominaista yksinkertaiset, runsaat, paikallisista raaka-aineista valmistetut ruoat. Joitakin alueen kuuluisimpia ruokia ovat "orecchiette con cime di rapa" (orecchiette naurisvihreällä) ja "pietanze di cavallo" (hevosenliharuoat).

Liity uutiskirjeeseemme!

Stay tuned thanks to monthly Travel Guides and tips for your wine & spirits trips. Oh, and special offers too!