Italia / Lombardian viinitarhat

Lombardia, Italia
Parhaat viinikierrokset & maistiaiset

Suosittuja viinitiloja, joissa vierailla Lombardia viinitarhassa

Tallarini
Tallarini
Tallarini

Tallarini

Reasoned viticulture
Hinta: alkaen 24,00 €
1-20
Calatroni Vini
Calatroni Vini
Calatroni Vini

Calatroni Vini

Hinta: alkaen 35,00 €
1-10
Cobue Wine Resort
Cobue Wine Resort
Cobue Wine Resort

Cobue Wine Resort

Hinta: alkaen 20,00 €
2-20
Näytä määritys

Lisää suodattimia

Välitön varaus
Näytä vain pikavaraukset
Kellonaika
Isäntätyyppi
Palvelut
Peruutusehdot
Yksityinen vai julkinen?

Yksityiset ilmoitukset tarkoittavat, että olet ainoa ryhmä sivustossa kokemuksesi aikana. Jos kokemus on julkinen, saatat olla sekoitettu muiden ryhmien kanssa

Parhaat vierailtavat kaupungit alueella Lombardia, Italia

Milano
Milano
4.6 / 5 (7129 arvostelua)
Ei kokemuksia vielä
Hyödynnä vierailusi Milanoon tutustuaksesi Lombardian viineihin ! Winalist tarjoaa sinulle opastettuja kierroksia Oltrepò Pavesen maakunnan parhaille viinitarhoille. Seuraa italialaista viinireittiä ja maista Refosco del Peduncolo- ja Mon...

Como
4 / 5 (9389 arvostelua)
Ei kokemuksia vielä
Hyödynnä vierailusi Comossa tutustuaksesi Lombardian viineihin ! Winalist tarjoaa opastettuja kierroksia parhaille viinitarhoille lähellä Como-järveä. Seuraa Italian viinireittiä ja maista Lombardian viinejä. Koe todellinen viininmais...
Como

Bergamo
Bergamo
4.2 / 5 (1500 arvostelua)
Ei kokemuksia vielä
Hyödynnä vierailusi Bergamoon tutustuaksesi Lombardian viineihin! Winalist tarjoaa sinulle opastettuja kierroksia Franciacortan parhaille viinitarhoille. Seuraa italialaista viinireittiä ja maista Barberan, Bonardon tai Otrepo Pavese Rosso...

Mitä tietää ennen vierailua Lombardian viinitarhat

Mitkä alueen Lombardian viinitarhat viinitilat ovat avoinna tänään? +
Löydä tänään alueella Lombardian viinitarhat avoinna olevat viinitilat, kellarit ja linnat napsauttamalla tätä .
Mitkä ovat viinialueiden nimet maassa Lombardian viinitarhat? +
Alueen Lombardian viinitarhat tärkeimmät nimitykset ovat: Katso kaikki alueen suosituimmat nimitykset Lombardian viinitarhat
Mitkä ovat viinitilat, jotka hyväksyvät ryhmiä alueella Lombardian viinitarhat? +
Tässä ovat viinitilat, joihin mahtuu vähintään 8 hengen ryhmiä alueella Lombardian viinitarhat vierailua ja maistelua varten: Katso kaikki verkkotunnukset, joihin mahtuu ryhmiä alueella Lombardian viinitarhat.
Mitkä ovat alueen Lombardian viinitarhat suosituimmat viinitilat? +
Mitkä viinitilat tarjoavat elämyksiä perheille alueella Lombardian viinitarhat? +
Perheille parhaita viinielämyksiä tarjoavat kartanot ovat: Näytä kaikki perheystävälliset kartanot alueella Lombardian viinitarhat.
Missä kaupungeissa kannattaa vierailla alueella Lombardian viinitarhat? +
Tärkeimmät kaupungit alueella Lombardian viinitarhat ovat:

Lombardia olevat valitukset

Varaa viinikokemuksesi viinitiloissa, museoissa tai opastettuilla kierroksilla alueella Lombardia. Välitön varaus ilman maksua.

Romanttisen ja viehättävän Lombardian löytäminen


Lombardia on viinintuotantoalue Pohjois-Italiassa, joka tunnetaan monipuolisesta viinivalikoimastaan, joka on valmistettu erilaisista rypälelajikkeista. Alue sijaitsee Alppien juurella, ja siellä asuu useita tunnettuja viinialueita, kuten Franciacorta, Oltrepò Pavese ja Valtellina.


Kuvankauniita maisemia


Viinin lisäksi Lombardia tunnetaan myös kauniista ja romanttisista maisemistaan maalauksellisista järvistä, vuorista sekä viehättävistä kaupungeista ja kylistä. Alueella on useita suosittuja matkailukohteita, kuten Como- ja Garda-järvet, Bergamon ja Brescian taidekaupungit sekä historiallinen Mantovan kaupunki. Oletpa sitten kiinnostunut viinistä tai haluat vain tutustua alueen luonnonkauneuteen ja rikkaaseen historiaan, Lombardiasta löytyy jokaiselle jotakin.


Suosittuja rypälelajikkeita


Jotkut Lombardian suosituimmista rypälelajikkeista ovat Pinot Noir, Chardonnay ja Pinot Bianco valkoviineille sekä Barbera, Cabernet Sauvignon ja Merlot punaviineille. Lombardia tunnetaan myös kuohuviineistään, erityisesti Franciacortan alueella perinteisellä menetelmällä tuotetuista.


Maailmankuulut viinitilat ja viininmaistajaiset


Jos olet kiinnostunut viininmaistajaisista Lombardiassa, alueella on monia viinitiloja ja viinitilaa, jotka tarjoavat maistajaisia ja retkiä. Suosittuja viininmaistajaisia ovat Franciacortan alue, joka tunnetaan kuohuviineistään, ja Valtellinan alue, joka tunnetaan Nebbiolo-rypälelajikkeesta valmistetuista punaviineistään.


Monipuolinen kulttuuri


Lombardia tunnetaan rikkaasta ja monipuolisesta kulttuuristaan, johon on vaikuttanut useat historialliset ja taiteelliset liikkeet. Joitakin Lombardian kulttuurikohokohtia ovat: taide ja arkkitehtuuri, teatteri ja musiikki, muoti, ruoka ja hieno ja paljon muuta


Viininmaistelumatkan suunnittelu Lombardiaan


Viininmaistelu Lombardiassa voi olla seikkailunhaluinen ja ihastuttava kokemus itsellesi ja maullesi. Lombardia, jossa on runsaasti erinomaisia viinejä ja hämmästyttävän kauniita viinitarhoja, on viinin ystävien unelma.

Varmistaaksesi, että viininmaistelumatkasi Lombardiaan on onnistunut, mahdollisimman sujuva ja miellyttävä, on tärkeää valmistautua ja suunnitella etukäteen. Seuraavat vinkit auttavat sinua suunnittelemaan viininmaistelumatkaasi Lombardiaan, jotta voit rentoutua ja nauttia täydellisestä lasillisesta viiniä.


Vinkkejä viininmaistelumatkan suunnitteluun Lombardiaan


1. Tutki erilaisia viinejä


Ennen kuin lähdet edes viininmaistajaismatkallesi Lombardiaan, on tärkeää tehdä tutkimusta erityyppisistä alueella tuotetuista viineistä. Kun tiedät, minkä tyyppisiä viinejä kukin viinitila valmistaa, ja pidät mieltymyksen mielessä, voit rajata vaihtoehtoja ja tehdä matkastasi nautinnollisempaa.


2. Päätä, missä haluat vierailla


Kun sinulla on käsitys siitä, millaisia viinejä haluaisit maistaa, on aika päättää paikoista, joissa haluaisit vierailla matkasi aikana. Lombardiassa on vaikuttava määrä viinitiloja ja viinitarhoja, joten on tärkeää tehdä tutkimusta ja päättää, mitkä ovat sinulle parhaat vaihtoehdot. Suosittelemme yhdistelmää suosittuja ja syrjäisiä viinitiloja, jotta saat täyden kokemuksen.


3. Etsi opas tai varaa viinikierros


Usein on hyödyllistä löytää opas, joka voi viedä sinut ympäri viinitiloja, selittää eri viinilajikkeita ja auttaa sinua valitsemaan parhaat viinit makuusi. Samoin viinikierrokselle ilmoittautuminen on loistava tapa saada kaikki irti jokaisesta seikkailusta.


4. Kokeile paikallisia ravintoloita


Viinitiloilla vierailemisen lisäksi on tärkeää myös kokeilla paikallista ruokaa. Lombardia on kuuluisa herkullisista gourmet-ruoistaan sekä tunnusviineistään. Jos haluat todella maistaa aluetta, varmista, että varaat aikaa tutustua paikallisiin ravintoloihin ja maistella erilaisia ruokia.


5. Älä unohda ostaa viinejä


Olisi sääli mennä viininmaistajaismatkalle tuomatta viinejä kotiin. Useimmilla viinitiloilla on omat myymälänsä, joista voi ostaa viinejä suoraan niiltä. Muista ostaa tarpeeksi pulloja, jotta voit palata kotiin palattuasi matkallesi.

Pienellä valmistautumisella viininmaistelumatkasi Lombardiaan voi olla unohtumaton kokemus. Tutkimalla erilaisia viinejä, varaamalla matkasi ja valmistautumalla siihen valmistaudut menestykseen. Älä myöskään unohda nauttia kaikista muista Lombardian nähtävyyksistä, kuten herkullisesta ruoasta ja upeista maisemista. Nyt ei jää muuta kuin siemailla suosikkiviiniäsi ja nauttia matkastasi!


Yleiskatsaus Lombardian viinialueeseen


Lombardian viinialueen opas


Lombardian viinialue on laaja alue, joka ulottuu Välimeren pohjoisrannalta Alppien huipulle. Se on yksi Italian tunnetuimmista viinintuotantoalueista, ja sen viinitilat tuottavat joitakin maailman hienoimpia ja vanhimpia viinejä.

Lombardia tunnetaan myös rikkaasta kulttuuri- ja taiteellisesta perinnöstään sekä monipuolisesta maisemasta, johon kuuluvat Italian Alpit, Po-laakso ja järvialue. Siellä on myös useita suuria teollisuus- ja kauppakeskuksia.


Nimitykset Lombardiassa


Lombardiassa on useita nimettyjä nimityksiä (tunnetaan myös nimellä suojattu alkuperänimitys tai SAN) viinille, juustolle ja muille maataloustuotteille. Nämä nimitykset ovat Euroopan unionin perustamia, ja niiden tarkoituksena on suojella ja edistää näiden tuotteiden ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka ovat ominaisia tietylle alueelle tai alueelle.


Viininmaistelu Lombardiassa: Viinityypit


Lombardia on merkittävä viinintuotantoalue Italiassa, ja siellä on useita erilaisia viininimityksiä tai suojattuja alkuperänimityksiä (SAN). Nämä viinit luokitellaan tekijöiden, kuten käytetyn rypälelajikkeen, tuotantomenetelmän ja alkuperäalueen perusteella.


Lombardian ainutlaatuinen maantiede soveltuu monenlaisille viinityyleille ja rypäleille. Alue on jaettu kahteen pääseutukuntaan, Valtellinaan pohjoisessa ja Oltrepò Paveseen etelässä.


Esimerkiksi Valtellina tunnetaan raikkaista, aromaattisista valkoisista, kuten Riesling, Pinot Grigio ja Chardonnay, sekä tummista, täyteläisistä punaisista, kuten Nebbiolo ja Barbera. Oltrepò Pavese taas tunnetaan kevyistä ja hedelmäisistä punaviineistään, kuten Barbera ja Bonarda, sekä Pinot Nero- ja Pinot Grigio -rypäleistä valmistetuista kuohuviineistään.


Lombardian pääasiallisia viinityyppejä ovat:


Kuohuviini: Lombardiassa asuu Franciacorta-nimitys, joka tunnetaan korkealaatuisesta kuohuviinistään, joka on valmistettu perinteisellä pullossa käymismenetelmällä.

Punaviini: Lombardia tuottaa erilaisia punaviinejä, mukaan lukien Nebbiolo-rypälelajikkeesta valmistetut Valtellina Superiore -nimen ja Barbera-rypälelajikkeesta valmistetun Oltrepo Pavese -nimen.

Valkoviini: Lombardia tuottaa useita valkoviinejä, mukaan lukien Garda Classico -nimen viinejä, jotka on valmistettu Trebbiano di Lugana -rypälelajikkeesta, ja Oltrepo Pavese -nimitystä, joka on valmistettu Pinot Bianco -rypälelajikkeesta.

Roséviini: Lombardia tuottaa myös roséviinejä, kuten Oltrepo Pavese -nimisen viinejä, jotka on valmistettu Pinot Nero -rypälelajikkeesta.

Näiden pääkategorioiden lisäksi Lombardia tuottaa erilaisia muita viinejä, mukaan lukien jälkiruokaviinejä ja väkeviä viinejä. Alue tunnetaan laadukkaasta ja monipuolisesta viinituotannostaan, jossa on erilaisia tyylejä eri makuun.


Lombardian suositut viinit


Lombardian Italian viinit ovat tunnettuja monimutkaisuudestaan ja erottuvista makuprofiileistaan. Rapeasta valkoisesta voimakkaaseen punaiseen ja erottuviin kuohuviineihin löytyy jokaiselle jotakin tällä monipuolisella Italian alueella. Täydellisen ruokaparin ansiosta mikä tahansa näistä viineistä loistaa ja tekee niistä todella ikimuistoisen kokemuksen.

Katso lisää

Liity uutiskirjeeseemme!

Joka kuukausi, saat ilmaiset matkaoppaat ja vinkit seuraavalle viinimatkallesi. vai niin, ja erikoistarjouksia myös!