Italia viinitilat / Viinitilat Liguriassa

Liguria, Italia
Parhaat viinitilat vierailla

Explore the top wine tours and tastings in Viinitilat Liguriassa

Ei isäntiä sillä alueella vielä...

Tällä hetkellä meillä ei ole yhtään isäntää kyseisellä alueella, yritä muuttaa hakua.


Muita isäntiä lähistöllä

Arrigoni 1913
Arrigoni 1913
Arrigoni 1913
5 viinin maistelua
4 viinin maistelua
3 viinin maistelua

Arrigoni 1913

Host verified - Winalist
Hinta: alkaen 25,00 €
2-20
4.7 /5
(11 arviot)
Agricola Marrone
Agricola Marrone
Agricola Marrone
Kellarivierailu ja täysi lounas Langhessa

Agricola Marrone

Host verified - Winalist
Sustainable viticulture
Hinta: alkaen 72,00 €
1-60
4.5 /5
(4 arviot)
Sordo Giovanni
Sordo Giovanni
Sordo Giovanni
Langhen ja Roeron hienot viinit
3 Barolo-valikoima
Fantastinen 8 crus
Nebbiolo 4 sävyä

Sordo Giovanni

Host verified - Winalist
Hinta: alkaen 25,00 €
1-100
4.7 /5
(8 arviot)
Cantina Negro Giuseppe
Cantina Negro Giuseppe
Cantina Negro Giuseppe
Pulinin maistelua
"Gran Monsú" -viinien maistelua
Maistamassa "Great Harvests"

Cantina Negro Giuseppe

Host verified - Winalist
Hinta: alkaen 25,00 €
1-15
4.8 /5
(5 arviot)
Domaine De La Source
Domaine De La Source
Domaine De La Source
Niçoisin viinitarhan ja Belletin luomuviinien löytö

Domaine De La Source

Host verified - Winalist
Hinta: alkaen 25,00 €
1-60
5 /5
(1 arviot)
Cantine Povero
Cantine Povero
Cantine Povero
5 viinin maistelua
5 ilmaisua Nebbiolosta

Cantine Povero

Host verified - Winalist
Välitön varaus
Hinta: alkaen 15,00 €
1-40
5 /5
(1 arviot)
Soc. Agr. Venturini Baldini
Soc. Agr. Venturini Baldini
Soc. Agr. Venturini Baldini
Emilian perinne

Soc. Agr. Venturini Baldini

Host verified - Winalist
Organic Viticulture
Hinta: alkaen 45,00 €
2-20
Rivetto Dal 1902
Rivetto Dal 1902
Rivetto Dal 1902
Pystysuora - Barolo retrò

Rivetto Dal 1902

Host verified - Winalist
Biodynamic viticulture
Hinta: alkaen 200,00 €
2-6

Lisää suodattimia

Välitön varaus
Näytä vain pikavaraukset
Kellonaika
Visitors ratings
Isäntätyyppi
Palvelut
Peruutusehdot
Yksityinen vai julkinen?

Yksityiset ilmoitukset tarkoittavat, että olet ainoa ryhmä sivustossa kokemuksesi aikana. Jos kokemus on julkinen, saatat olla sekoitettu muiden ryhmien kanssa

Parhaat vierailtavat kaupungit alueella Liguria, Italia

Genova
Genova
4.9 / 5 (8563 arvostelua)
Ei kokemuksia vielä
Hyödynnä vierailusi Genovaan ja tutustu Liguiria-viinien maahan! Winalistilla älä missaa tilaisuutta kävellä viinitarhojen läpi ja maistaa viinejä vierailemalla viinikellareissa. Koe todellinen Cinque Terren ja Sciacchetràn viininmai...

Mitä tietää ennen vierailua Viinitilat Liguriassa

Mistä viinistä Liguria tunnetaan? +

Liguria tunnetaan Vermentino-rypälelajikkeesta valmistettujen valkoviinien tuotannosta. Nämä viinit ovat tunnettuja raikkaista hapokkuudestaan ja sitrusmaisista makuistaan.

Samoin alue tunnetaan myös Dolcetto-rypäleen punaisten tuottamisesta, joille on ominaista luumu ja kirsikka sekä pehmeä, hienovarainen tanniiniprofiili.

Lopuksi alue tunnetaan Sciacchetràsta, makeasta aurinkokuivatuista rypäleistä valmistetusta viinistä, joka tunnetaan rikkaasta ja monimutkaisesta makuprofiilistaan.

Is Liguria part of Tuscany? +

No, Liguria is not part of Tuscany. Liguria is a region located in the northwestern part of Italy, along the coast of the Ligurian Sea. Tuscany, on the other hand, is a region located in central Italy, known for its rolling hills, historic cities, and famous wine region. While both Liguria and Tuscany are famous for their wine production, they are distinct regions with their own unique terroir, winemaking traditions, and characteristic flavors.

Miksi Liguria on erityinen? +

Ainutlaatuiset maisemat : Liguria tunnetaan kauniista maisemistaan, mukaan lukien Cinque Terre, Unescon maailmanperintökohde, joka koostuu viidestä rannikkokylästä, jotka ovat kuuluisia upeista maisemistaan ja perinteisestä arkkitehtuuristaan.

Herkullinen keittiö : Alue on tunnettu ruoastaan, joka sisältää ainesosia, kuten pestoa, focaccia-leipää ja oliiviöljyä. Liguria tunnetaan myös kala- ja äyriäisruoastaan, joka esittelee alueen rannikkoa.

Viinintuotanto : Liguria tunnetaan korkealaatuisten viinien tuottamisesta, jotka erottuvat maultaan ja aromiltaan. Alue on erityisen kuuluisa Vermentino-rypäleestä valmistetuista valkoviineistään ja Dolcetto-rypäleestä valmistetuista punaviineistään.

Rikas historia ja kulttuuri : Ligurialla on rikas kulttuuriperintö, jonka juuret juontavat juurensa muinaisiin sivilisaatioihin. Alueella on pitkä taiteen, kirjallisuuden ja musiikin historia, ja siellä asuu monia historiallisia kaupunkeja, mukaan lukien Genova, joka oli aikoinaan tärkeä kaupan ja kulttuurin keskus.

What language is spoken in Liguria? +

The official language spoken in Liguria, as well as in the rest of Italy, is Italian. However, there are also some local dialects and minority languages spoken in the region, such as Ligurian, which is a Romance language that is indigenous to the area. Ligurian is still spoken by some communities in Liguria, particularly in the rural areas of the region. Additionally, there are also small communities of speakers of other minority languages, such as Franco-Provençal and Genoese.

Mitkä ovat Ligurian viinialueen rannikkokaupungit? +

Genova : Alueen suurin kaupunki Genova tunnetaan historiallisesta keskustastaan, joka on Unescon maailmanperintökohde, sekä sen vilkkaasta satamasta ja rikkaasta kulttuuriperinnöstä.

Portofino : Viehättävä rannikkokaupunki, joka tunnetaan pastellivärisistä rakennuksistaan ja luonnonkauniista satamastaan. Portofino on suosittu matkailukohde ja purjehdus- ja veneilyn keskus.

Rapallo : Tigullion lahdella sijaitseva merenrantalomakaupunki Rapallo tunnetaan pitkistä hiekkarannoistaan ja leudosta ilmastostaan sekä historiallisesta linnasta ja kirkosta.

Sestri Levante : Viehättävä rannikkokaupunki, joka sijaitsee Hiljaisuuden lahdella, Sestri Levante tunnetaan kahdesta lahdestaan, Baia del Silenziosta ja Baia delle Favolesta, sekä keskiaikaisesta linnasta ja kauniista rannoistaan.

Camogli : Viehättävä kalastajakylä, joka sijaitsee Golfo Paradisossa, Camogli tunnetaan värikkäistä taloistaan, historiallisista kirkoistaan ja luonnonkauniista satamastaan.

Mikä on Ligurian kuuluisa ruokalaji? +

Liguria tunnetaan herkullisesta keittiöstään, joka sisältää ainesosia, kuten oliiviöljyä, basilikaa ja mereneläviä. Yksi alueen tunnetuimmista ruoista on Pesto Genovese, basilikasta, valkosipulista, pinjansiemenistä, parmesaanijuustosta ja ekstra-neitsytoliiviöljystä valmistettu kastike. Se tarjoillaan tyypillisesti pastan kanssa, mutta sitä voidaan käyttää myös muiden ruokien mausteena.

Toinen kuuluisa Ligurialainen ruokalaji on Focaccia, eräänlainen levyleipä, jonka päällä on usein suolaa ja oliiviöljyä ja joka on alueen keittiön katkottua. Kaiken kaikkiaan Liguria tarjoaa monipuolista ja herkullista ruokaa, joka esittelee alueen ainutlaatuisia ainesosia ja kulttuuriperintöä.

Mitkä alueen Viinitilat Liguriassa viinitilat ovat avoinna tänään? +
To discover wineries, cellars and chateaux that are open today in Viinitilat Liguriassa, click here.
Mitkä ovat viinialueiden nimet maassa Viinitilat Liguriassa? +
The main wine regions to visit in Viinitilat Liguriassa are:
Can I visit a winery as a group in Viinitilat Liguriassa? +
Here are the wine estates in Viinitilat Liguriassa that can accommodate groups of 8 people or more: View wine tours and tastings in Liguria.
Which cities to visit in Viinitilat Liguriassa? +
The main cities to visit in Viinitilat Liguriassa are:

Liguria olevat valitukset

Varaa viinikokemuksesi viinitiloissa, museoissa tai opastettuilla kierroksilla alueella Liguria. Välitön varaus ilman maksua.

Matkusta Ligurian viinireittiä Keski-Italiassa, tutustu Imperian, Spezian ja Savonan viineihin. Viinitilamme, jotka ovat avoinna arkisin ja viikonloppuisin, auttavat mielellään löytämään osaamisensa kellarissa käymisen, viininmaistelun tai epätavallisen viinimatkailun kautta. Italian viinitarhakartan avulla voit paikantaa Ligurian parhaat viinitilamatkat helposti! Maista Cinque Terre Sciacchetrà -viinejä tekemällä varaus verkossa Winalistista.

Katso lisää

Liity uutiskirjeeseemme!

Joka kuukausi, saat ilmaiset matkaoppaat ja vinkit seuraavalle viinimatkallesi. vai niin, ja erikoistarjouksia myös!