Italia / Viinitarhat Molise

Molisen, Italia
Parhaat viinikierrokset & maistiaiset

Suosittuja viinitiloja, joissa vierailla Molisen viinitarhassa

Ei isäntiä sillä alueella vielä...

Tällä hetkellä meillä ei ole yhtään isäntää kyseisellä alueella, yritä muuttaa hakua.


Muita isäntiä lähistöllä

Sacco Vignaioli Apuli
Sacco Vignaioli Apuli
Sacco Vignaioli Apuli

Sacco Vignaioli Apuli Host verified - Winalist

Organic Viticulture
Hinta: alkaen 25,00 €
2-60
Näytä määritys

Lisää suodattimia

Välitön varaus
Näytä vain pikavaraukset
Kellonaika
Isäntätyyppi
Palvelut
Peruutusehdot
Yksityinen vai julkinen?

Yksityiset ilmoitukset tarkoittavat, että olet ainoa ryhmä sivustossa kokemuksesi aikana. Jos kokemus on julkinen, saatat olla sekoitettu muiden ryhmien kanssa

Parhaat vierailtavat kaupungit alueella Molisen, Italia

Campobasso
Campobasso
5 / 5 (8726 arvostelua)
Ei kokemuksia vielä

Mitä tietää ennen vierailua Viinitarhat Molise

Mistä Molisen alue tunnetaan? +

Molise on Etelä-Italiassa sijaitseva alue, joka rajoittuu Adrianmereen idässä ja Apenniinien vuoristoon lännessä. Se tunnetaan upeista maisemistaan, rikkaasta kulttuuriperinnöstään ja herkullisesta ruoasta. Alueella on kumpuilevia kukkuloita, karu rantaviiva ja upeat Apenniinivuoret, ja siellä on myös useita suojelualueita, kuten Abruzzo, Lazio ja Molisen kansallispuisto.

Molisella on rikas kulttuuriperintö, ja siellä on useita historiallisia ja kulttuurikohteita, kuten keskiaikaisia linnoja, muinaisia raunioita ja perinteisiä kyliä. Alue tunnetaan myös herkullisista ruoistaan, joihin alueen rannikkosijainti ja Välimeren ilmasto vaikuttavat voimakkaasti.

Kulinaarisen perinnön lisäksi Molise on suhteellisen tuntematon viininviljelyalue, joka tuottaa korkealaatuisia viinejä paikallisilla rypälelajikkeilla ja perinteisillä viininvalmistustekniikoilla. Lämpimän ja aurinkoisen ilmastonsa, ystävälliset paikalliset ja rikkaan kulttuuriperinnön ansiosta Molise on kiehtova ja ikimuistoinen kohde, johon kannattaa tutustua.

Mitkä viinit ovat Molisesta? +

Joitakin alueen suosituimpia viinejä ovat:

  • Biferno : Montepulciano-rypälelajikkeesta valmistettu punaviini, Biferno tunnetaan täyteläisestä, täyteläisestä maustaan ja tummien hedelmien ja mausteiden aromeista.
  • Pecorino : Pecorino-rypälelajikkeesta valmistettu valkoviini, Pecorino tunnetaan raikkaista, raikkaista maustaan ja sitrushedelmien ja vihreiden omenoiden aromeista.
  • Trebbiano d'Abruzzo : Trebbiano-rypälelajikkeesta valmistettu valkoviini, Trebbiano d'Abruzzo tunnetaan kirkkaasta, hedelmäisestä mausta sekä päärynän ja vihreän omenan aromeista.
  • Aglianico del Molise: Aglianico-rypälelajikkeesta valmistettu punaviini, Aglianico del Molise tunnetaan rikkaasta, täyteläisestä mausta ja tummien hedelmien, nahan ja mausteiden aromeista.

Mikä on paras aika vuodesta vierailla Molisessa viinikierrokselle? +

Italian Molisen ilmasto on pääasiassa välimerellinen, ja sää on lämmin ja aurinkoinen, ja lämpötila vaihtelee ympäri vuoden.

Jotkut parhaista ajoista vierailla Molisessa ovat:

  • Kevät (maaliskuusta toukokuuhun) : Tämä on ihana aika vierailla Molisessa, sillä sää on leuto ja aurinkoinen, ja alueen luonnonkauneus on parhaimmillaan rehevien vihreiden kukkuloiden ja luonnonkukkien kukkiessa.
  • Kesä (kesäkuusta elokuuhun) : Kesä on Molisen lämpimin aika vuodesta, ja se on suosittu aika vierailla alueen kauniilla rannoilla ja nauttia sen herkullisista ruuista. Sää on kuuma ja aurinkoinen, ja lämpötilat voivat nousta yli 80 asteeseen ja alin 90 asteeseen (°F).
  • Syksy (syyskuusta marraskuuhun) : Syksy on kaunista aikaa vierailla Molisessa, sillä sää on leuto ja aurinkoinen ja alueen viinitarhat loistavat sadon väreistä. Tämä on myös hyvä aika tutustua alueen kulttuuriperintöön ja maistella sen herkullisia ruokia.
  • Talvi (joulukuusta helmikuuhun) : Talvi on Molisen kylmin aika vuodesta, ja lämpötilat voivat laskea 40-50 asteeseen (°F). Vaikka tämä ei ole paras aika vierailla alueen rannoilla, se on loistava aika tutkia sen luonnon kauneutta ja nauttia sen ruuista rauhallisemmassa ja rennommassa ympäristössä.

Kaiken kaikkiaan paras aika vierailla Molisessa riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistäsi, mutta alue on kaunis ja mielenkiintoinen kohde mihin aikaan vuodesta tahansa. Etsitpä sitten lämmintä ja aurinkoista rantalomaa, rauhallista ja rentouttavaa pakopaikkaa tai kulttuurista ja kulinaarista seikkailua, Molise tarjoaa jokaiselle jotakin.

What dialect is spoken in Molise? +

The dialect that is spoken in Molise, Italy is called Molise Croatian, which is a form of Slavic language that is distinct from the standard Italian language. Molise Croatian is a minority language that is spoken by a small community of people in the region, and it is considered to be an endangered language.

Mitkä alueen Viinitarhat Molise viinitilat ovat avoinna tänään? +
Löydä tänään alueella Viinitarhat Molise avoinna olevat viinitilat, kellarit ja linnat napsauttamalla tätä .
Mitkä ovat viinialueiden nimet maassa Viinitarhat Molise? +
Alueen Viinitarhat Molise tärkeimmät nimitykset ovat: Katso kaikki alueen suosituimmat nimitykset Viinitarhat Molise
Mitkä ovat viinitilat, jotka hyväksyvät ryhmiä alueella Viinitarhat Molise? +
Tässä ovat viinitilat, joihin mahtuu vähintään 8 hengen ryhmiä alueella Viinitarhat Molise vierailua ja maistelua varten: Katso kaikki verkkotunnukset, joihin mahtuu ryhmiä alueella Viinitarhat Molise.
Mitkä ovat alueen Viinitarhat Molise suosituimmat viinitilat? +
Alueen Viinitarhat Molise suosituimmat viinitilat ovat: Katso kaikki alueen suosituimmat viinitilat Viinitarhat Molise.
Mitkä viinitilat tarjoavat elämyksiä perheille alueella Viinitarhat Molise? +
Perheille parhaita viinielämyksiä tarjoavat kartanot ovat: Näytä kaikki perheystävälliset kartanot alueella Viinitarhat Molise.
Missä kaupungeissa kannattaa vierailla alueella Viinitarhat Molise? +
Tärkeimmät kaupungit alueella Viinitarhat Molise ovat:

Molisen olevat valitukset

Varaa viinikokemuksesi viinitiloissa, museoissa tai opastettuilla kierroksilla alueella Molisen. Välitön varaus ilman maksua.

Matkusta Molisen viinireittiä Abruzzon , Lazion , Campanian ja Puglian alueiden ympäröimänä. Italian viinitarhakartan avulla voit paikantaa parhaat Molisen viinitilamatkat helposti! Viikonloppuisin avoinna olevat viinitilamme auttavat mielellään löytämään osaamisensa kellarissa käymisen, viininmaistelun tai epätavallisen viinimatkailun kautta. Nauti Biferno Rosson, Falanghina del Molisen ja Pentro di Isernian viininmaistelukokemuksesta tekemällä varaus verkossa.

Katso lisää

Liity uutiskirjeeseemme!

Joka kuukausi, saat ilmaiset matkaoppaat ja vinkit seuraavalle viinimatkallesi. vai niin, ja erikoistarjouksia myös!